Cafenea virtuala

ms ovi!! esti un dulce!! ce zici de propunerea cu ceva tarie? s-ar putea .. maine e sambata...
Lullutza
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:14
De la: CRYLE, la data 2008-10-17 17:03:57 Intelegeti si voi ce vreti

hmmmmmmmmm!!!!!!!
salutari...Ileana...ai ajuns acasa?
o zi placuta!!...si...sper ca ti-a mai trecut...raceala!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:15
De la: si_totusi, la data 2008-10-17 17:09:31CRYLE, la zapaceala de topice ce e acum pe garbo, m-am razgandit. vreau o tarie

adica...tu...ce citesti...?
chiar...chestii...HOTT?
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:16
De la: Lullutza, la data 2008-10-17 17:14:14ms ovi!! esti un dulce!! ce zici de propunerea cu ceva tarie? s-ar putea .. maine e sambata...

mda...lulutza...eu...ma gandeam sa incep deja...
am primit o sticla de...teachers!!!...si...imi tot face ...zambre....
dar...stiind ca...tre` sa merg la job...nu prea am cum sa savurez...
ar fi...binevenit...mai ales ca...vremea...permite...acum!!

iata ceva...ce ...cred ca va va destinde!!!

http://funzu.com/index.php/crazy-video/just-for-laugh-stick-off-pants-funny-18-22052008.html
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:19
ovi, stiu ce spui . traiesc langa o podgorie renumita in tara . apoi vinul din acela ,de care zici, trebuie baut cu pipeta. te pune la pamant urgent daca ii subestimezi gradele si vechimea. am mai dus eu cuiva cadou o astfel de sticla. ala a vazut eticheta mucegaita si a crezut ca nu merita pastrat. a baut doua pahare - constient, restul inconsient- si ....pana a doua zi dimineata, lat a fost. imi dadea tel. disperat ce naiba i-am dat.
si_totusi
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:19
ovi, fratilor si surorilor ! ia uitati-va pe forumul garbo, acum ! subiecte fierbinti, noi noute. stati in cafenea si nu stiti ce e pe strada noastra . a aparut circul
si_totusi
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:21
De la: si_totusi, la data 2008-10-17 17:21:36ovi, fratilor si surorilor ! ia uitati-va pe forumul garbo, acum ! subiecte fierbinti, noi noute. stati in cafenea si nu stiti ce e pe strada noastra . a aparut circul

poi...da-ne...titlul topicului...sa stim unde...
si...apoi...vedem daca e...circ...sau...altceva!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:23
De la: si_totusi, la data 2008-10-17 17:19:13ovi, stiu ce spui . traiesc langa o podgorie renumita in tara . apoi vinul din acela ,de care zici, trebuie baut cu pipeta. te pune la pamant urgent daca ii subestimezi gradele si vechimea. am mai dus eu cuiva cadou o astfel de sticla. ala a vazut eticheta mucegaita si a crezut ca nu merita pastrat. a baut doua pahare - constient, restul inconsient- si ....pana a doua zi dimineata, lat a fost. imi dadea tel. disperat ce naiba i-am dat.

se pare ca...stii s tu...cum sta treaba...
eu...am "degustat"...vinul acela...cand l-am primit...si...a trebuit sa imi iau recuperare...a doua zi!!!
cu toate ca...am fost avertizat de...prietenul meu...ca...tre` sa am mare grija...can il consum!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:25
ex de topice noi:

l-am inselat, am luat gonoree
cat de multi inseamna prea multi
cat de des e prea des

mai spun? uitati-va singuri
si_totusi
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:28
am ras cat pentru 3 zile. v-am pupat, am plecat.
si_totusi
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:29
De la: si_totusi, la data 2008-10-17 17:28:16ex de topice noi:

l-am inselat, am luat gonoree
cat de multi inseamna prea multi
cat de des e prea des

mai spun? uitati-va singuri

oooofffffffffffff.......!!!!!!
ce ti-e si cu...sexu` asta... si...cu lumea care...e innebunita...se pare...dupa el...si...subiecte adiacente...
sincer...am postat si...mai postez si eu...dar cand vad cata...pasiune se pune pe...acest...SEX...ma dezgusta!!!
e ceva...incitant...si...degradant...in acelasi timp...in viziunea mea...
asta...cand e...asa...la public...
ce face fiecare...in...boschetu` lui...e ok!!!
dar...asa...ostentativ...e dezgustator!!!
dupa cum cred ca ati vazut...toata lumea e...experta in...prb. legate de...SEX!!!...
si...culmea e...copiii astia...chiar pun botu`...si...cred ca asta e cel mai important lucru in viata!!!
acu`...nu vreau sa par ipocrit...dar...parca...prea...e expus ...sexul...ca fiind ceva...vital...
poate...pt unii...poate fi dar...ma abtin sa mai fac comentarii!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:37
si...daca tot veni vb...iata ceva...pe langa ...subiect...

http://www.amuzante.ro/secretar-sexy/

http://www.amuzante.ro/interviu-menajera/

http://www.amuzante.ro/o-injectie-rapida/
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 17:39
hello...sunt in zonaa!!!
Ma duc sa vad ce e cu topicele alea noi...simt nevoia sa ma descarc
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 18:29
calm,calm Dana sa nu patesti ceva!!!! sunt doar niste prostii... si cred ca aia care scriu n-au mai mult de 19-20 ani
Lullutza
Postat pe 17 Octombrie 2008 18:53
De la: Lullutza, la data 2008-10-17 18:53:33calm,calm Dana sa nu patesti ceva!!!! sunt doar niste prostii... si cred ca aia care scriu n-au mai mult de 19-20 ani

Eiii...sunt calma lullutza...chiar ma distreaza ce le poate debita unora mintea
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 18:57
De la: walkiria, la data 2008-10-17 18:29:00hello...sunt in zonaa!!!

cand te...descarci...vii sa ne povestesti si noua?
ca yo...n-am avut timp sa intru...sa vad despre ce e vb...
poate...ne luminezi tu...putin!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 19:00
De la: ovidiu42, la data 2008-10-17 19:00:28

ei...ce sa ma descarc ?cand citesti te apuca rasu..plansu...nici nu mai stii
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 19:49
Salutareeee!!!!!!!!!

Lume, ma facurati curioasa....o sa intru si eu sa rad un pic....

needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 19:55
De la: walkiria, la data 2008-10-17 19:49:13
De la: ovidiu42, la data 2008-10-17 19:00:28

ei...ce sa ma descarc ?cand citesti te apuca rasu..plansu...nici nu mai stii

daaaaaaaaa..........creeeeeddddddddddddd!!!!!!!!
si...a fost...distractiv?
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 19:55
salutare lori...ovi...:)

Ei...dupa cum spuneam...te apuca...rasul...sau plansul...cred ca depinde de starea emotionala Pe mine m-a pufnit rasul
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:06
bunaaaaaaaaaaaaaa....mai am un hop maine...al dreaq m-a lasat balta azi si mai am niste semnaturi de luat....si gataaaaaaaaaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:06
Bunaaa...daca tu te bucuri...ma bucur si eu alaturi de tine
walkiria
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:09
n-am mai intrat pe cafenea c va sticam cheful...dar acu' sampanieeeeeeeeeeeei pentru toata lumeaaaaaaaaa!
nebuna
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:13
Loloooo..ma bucur pt tine..ca maine e ultima zi.....si gataaaa...

Pupicei tuturor...

Eu am luat un whisky si ma apuc de citit prin topicurile alea sexy....hottt..sau cum vreti sa la ziceti...
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:15
De la: needforspeed, la data 2008-10-17 20:15:03Loloooo..ma bucur pt tine..ca maine e ultima zi.....si gataaaa...

Pupicei tuturor...

Eu am luat un whisky si ma apuc de citit prin topicurile alea sexy....hottt..sau cum vreti sa la ziceti...

loriiiiiiiiiiiiii...sunt fericitaaaaaaaaa
nebuna
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:24
De la: nebuna, la data 2008-10-17 20:06:21bunaaaaaaaaaaaaaa....mai am un hop maine...al dreaq m-a lasat balta azi si mai am niste semnaturi de luat....si gataaaaaaaaaaaaaaa!

wowwwwwwwww.......se pare ca se lasa cu...PARTY....
shampanie...alea alea....
ma bucur ca...ai rezolvat...si...sper sa iti fie bine!!!
o seara frumoasa!!!
ovidiu42
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:34
SALUT CU RESPECT LUMEA DIN CAFENEA... VECHII MEI PRIETENI... care m-au ajutat sa trec CU BINE (integralista ) in anul IV...
Sper ca nu m-ati uitat
Eu m-am gandit mult la voi... mai ales dimineata... (nu mai simteam minunatul mirosul de cafea... de la cryle... ) iar atunci cand imi pregateam salata de fructe imi aduceam aminte (cu drag) de ovidel... tot timpul zambeam cand ma gandeam la inghetata... frisca (galeata lui ovidiu)... dragut
sper ca nu sunteti suparati tare pe mine... dar pana acum nu am avut net Intr-o zi am mers la o sala de net... si am intrat sa vad daca mai exista cafeneaua...
si exista datorita bagherutei...

inca nu am apucat sa citesc (vad ca am ce sa fac pana dimineata) pentru ca ati scris foarte mult Abia astept sa vad cine a mai venit.. ce mai faceti... si ce ati vorbit despre mine (sper ca de bine) ...
Angelli
Postat pe 17 Octombrie 2008 20:57
CREZI???????????????????si nu sunt deloc cu....el in sus.mai ales cand sunt in al 9-lea cer.sunt foarte bucuroasa de ceea ce mi se poate intampla.dar dak nu lasi nici un mesaj,normal k ..........te supi.parerea mea.dak gresesc sa-mi spui
cristina_nitiu
Postat pe 17 Octombrie 2008 21:04
De la: Angelli, la data 2008-10-17 20:57:02SALUT CU RESPECT LUMEA DIN CAFENEA... VECHII MEI PRIETENI... care m-au ajutat sa trec CU BINE (integralista ) in anul IV...
Sper ca nu m-ati uitat
Eu m-am gandit mult la voi... mai ales dimineata... (nu mai simteam minunatul mirosul de cafea... de la cryle... ) iar atunci cand imi pregateam salata de fructe imi aduceam aminte (cu drag) de ovidel... tot timpul zambeam cand ma gandeam la inghetata... frisca (galeata lui ovidiu)... dragut
sper ca nu sunteti suparati tare pe mine... dar pana acum nu am avut net Intr-o zi am mers la o sala de net... si am intrat sa vad daca mai exista cafeneaua...
si exista datorita bagherutei...

inca nu am apucat sa citesc (vad ca am ce sa fac pana dimineata) pentru ca ati scris foarte mult Abia astept sa vad cine a mai venit.. ce mai faceti... si ce ati vorbit despre mine (sper ca de bine) ...

Angelli..ce dor ne-a fost de tine....stiam eu ca nu ne-ai uitat...intre timp ne-am mai inmultit...dar o sa vezi cu ochisorii tai....

Ma bucur mult ca ai revenit, chiar daca, eu eram noua cand ai incetat sa mai frecventezi cafeneaua....

Multi pupici...si o cafelutza ca pe vremuri...
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 21:04
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-17 21:04:23CREZI???????????????????si nu sunt deloc cu....el in sus.mai ales cand sunt in al 9-lea cer.sunt foarte bucuroasa de ceea ce mi se poate intampla.dar dak nu lasi nici un mesaj,normal k ..........te supi.parerea mea.dak gresesc sa-mi spui

Cristinika...eu una nu am inteles ce ai vrut sa transmiti.. Stiu ca mesajul e pt Ovi si pt ce a spus el ieri parca...dar tot n-am priceput..

Hai mai bine sa savuram o cafelutza cu vechea noastra prietena si iubita Angelli, care a lipsit asa de mult....

FETELEEE, AZI BEM PT ANGELLI....SAMPANIE MULTAAAAAAAA!!!!
needforspeed
Postat pe 17 Octombrie 2008 21:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! 26 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne 1 De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07
Despre site-uri de reduceri 1 De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? 56 De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Setari Cookie-uri