Cafenea virtuala

cryle...chiar te rugam...mai stam la o tigara...la o barfa mica
Asa e frumos dimineata
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 09:28

si io in veteza am aterizat la cafenea

Postat pe 18 Octombrie 2008 09:36
Stau si ma intreb...oare chiar pastilele astea antifumat se joaca in creierasul meu cu nicotina???Sincer...desi imi doresc sa ma las de fumat...nu ma vad altfel decat cu tigarea in mana.Un fost coleg imi spunea odata...ca mie daca ar fi sa imi faca cineva un tablou...ar trebui sa mi-l faca cu tigarea in mana Voi ce ziceti?ma las....sau nu ma las?
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 09:37
nuuuuuuu cred,
poate numa daca ti limba scoasa ca bebele de pe avatar

Postat pe 18 Octombrie 2008 09:47
De la: melimeli, la data 2008-10-18 09:47:45nuuuuuuu cred,
poate numa daca ti limba scoasa ca bebele de pe avatar

Si sa spun si zarzare
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:01
Neatzaaaaa!!!!!!Mmmmmmmmmm..buna cafelutza faci Meli...

Si ce frumos miroase....numai flori si un aer proaspat..mai mare dragul sa stai in cafenea...

Lenutza, n-am inceput inca munca propriu-zisa, abia de luni fug pe teren.. si atunci o sa ne vedem doar f putin dimineata si seara tot tarziu!!!

Sper sa nu ma uitati, char dk voi posta mai rarutz...
Fetelor, pana la urma se mai organizeaza sau nu intalnirea de la Brasov??????
needforspeed
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:01
Da , o sa reusesti, numai dak ai si o motivatie puternica, si mai ales cel mai mult conteaza sa ai vointza...
Hai sa ne lasam de fumat , ma alatur si eu...si o sa fim 2
Hai sa-ti spun cum m-am lasat eu de fumat anul trecut...
Eu cand ajungeam la serviciu lasam pachetul de tigari pe masa....
si colegul meu..prima data intreba dak poate lua si el o tigare,,,,si la urmatoarea nu mai intreba si lua si lua....si mi-au venit dracii ca eu cumparam tigari si mie chiar imi ajungea un pachet 4 zile dak fumam numai eu...dak ma fuma el....o zi, maxim 2...si mi-am propus sa ma las de fumat doar pt faptul ca nu-mi placea nesimtirea lui...
Fiind colegi, ne mai ajutam ...k de asa e...eu mai apelam la serviciile lui, eu neavand masina, el apela la mine...cu diferite chestii care stia ca-l pot ajuta...si imi era rusine sa-i zic...si asa mi-am propus sa nu-mi mai cumpar tigari sa vedem ce face...si nu am fumat 3 luni, din ambitie...
Mama colegului si ea colega cu noi....si ma impungea zilnic...." sa vedem cat o sa te tina?".....si m-ar fi tinut mult mai mult, dar ....e ca draq, cand in jurul tau sunt toti fumatori si mai ai si cate o belea.....asa ca am inceput iar sa fumez, dar eu mai am momente cand imi vine si le las cate o luna, doua , trei...
Asa k.....hai sa incercam si ne spunem fiecare, dak a reusit sa fumeze mai putin in fiecare zi si dak am reusit sa nu fumam de loc.....
Ce zici, te bagi?????

Postat pe 18 Octombrie 2008 10:06
ma bag si io lenutza ca in camera nu mai fumez ca miroase feri si ma besteleste
zice ca dacA el se poate abtine de la tigari la calc. eu de ce nu pot

Postat pe 18 Octombrie 2008 10:17
Gata....ma bag si eu.....
needforspeed
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:18
De la: CRYLE, la data 2008-10-18 10:06:13Da , o sa reusesti, numai dak ai si o motivatie puternica, si mai ales cel mai mult conteaza sa ai vointza...
Hai sa ne lasam de fumat , ma alatur si eu...si o sa fim 2
Hai sa-ti spun cum m-am lasat eu de fumat anul trecut...
Eu cand ajungeam la serviciu lasam pachetul de tigari pe masa....
si colegul meu..prima data intreba dak poate lua si el o tigare,,,,si la urmatoarea nu mai intreba si lua si lua....si mi-au venit dracii ca eu cumparam tigari si mie chiar imi ajungea un pachet 4 zile dak fumam numai eu...dak ma fuma el....o zi, maxim 2...si mi-am propus sa ma las de fumat doar pt faptul ca nu-mi placea nesimtirea lui...
Fiind colegi, ne mai ajutam ...k de asa e...eu mai apelam la serviciile lui, eu neavand masina, el apela la mine...cu diferite chestii care stia ca-l pot ajuta...si imi era rusine sa-i zic...si asa mi-am propus sa nu-mi mai cumpar tigari sa vedem ce face...si nu am fumat 3 luni, din ambitie...
Mama colegului si ea colega cu noi....si ma impungea zilnic...." sa vedem cat o sa te tina?".....si m-ar fi tinut mult mai mult, dar ....e ca draq, cand in jurul tau sunt toti fumatori si mai ai si cate o belea.....asa ca am inceput iar sa fumez, dar eu mai am momente cand imi vine si le las cate o luna, doua , trei...
Asa k.....hai sa incercam si ne spunem fiecare, dak a reusit sa fumeze mai putin in fiecare zi si dak am reusit sa nu fumam de loc.....
Ce zici, te bagi?????

Eu am intrat intr-un program antifumat.Am inceput sa iau niste pastile...care cica actioneaza in creier.Pe 27 octombrie am stabilit sa nu fumez deloc...poate,poate...oricum...va tin la curent cu rezultatele.

Acum va pup pe toate...va doresc o zi insorita si frumoasa!!!!
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:20
am uitat...pupici pentru toata lumea
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:21
salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! pupuri la toata lumea din cafenea!!!!!! buna cafelutza!!!
Lullutza
Postat pe 18 Octombrie 2008 10:58
hey unde ati fugit cu totii????????????? baga cineva cu mine o tigara?
Lullutza
Postat pe 18 Octombrie 2008 11:25
'neata

o cafeluta mare... si pentru mine...

meli chiar ma bucur ca sunt in timisoara... nu se stie cand te trezesti cu mine la usa... sa-mi dai ceva mancare... ...
Acum ma doare teribil de tare capul... festivalul vinului... (cum stau in complex => foarte aproape de festival... => am baut aseara vin si m-am ametit )
Pana acum nu am baut niciodata atat de mult vin (groaznica senzatia... dimineata...) Sper totusi sa-mi revin de la cafea...

va pup!!!!!!!!!!! mi-a fost dor de voi
Angelli
Postat pe 18 Octombrie 2008 11:37
lulu... nu ne cunoastem inca... dar haide la o tigara... o cafea... si povestim ceva... ca sa incepem ziua bine

ce zici?

eu sunt un client vechi al cafenelei...
Angelli
Postat pe 18 Octombrie 2008 11:42
Angelli bucuroasa de cunostinta!!!!!! uite niste pupicei de la mine!!!!
Lullutza
Postat pe 18 Octombrie 2008 11:50
lulu multumesc de pupicei ... inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris voi pe aici... pentru ca am lipsit f f f mult...
unde mai pui ca mor de pofta... chisalita... tort de frisca cu fr de padure (meli...nunta...) cand citesc despre chestiile astea... ma gandesc ca o sa fac si eu ceva bun azi... (cu toate ca-mi e putin rau de la vinul de aseara... )
Angelli
Postat pe 18 Octombrie 2008 11:59
poop luluuuuuu si angelli
am bagat nasu ca mirosea a fum si am crezut ca a luat foc ceva

bag si io o tigara

Postat pe 18 Octombrie 2008 12:08
neatzaaa!!! acu facui si eu ochi! in sfarsit am dormit si eu sa uit de mine....dar stiti ce e nasol? ma doare capul.....rau....am luat un modafen si vad ca incepe sa ma lase....o fi de la faptul ca am dormit prea mult sau am dormit intr-o pozitie mai ciudata si mi-am strambat gatul....?
ileana, buna draga mea, imi pare bine ca ai reaparut, in sfarsit, dupa munci si dupa oboseli la serviciu.hai la noi in cafenea sa ne cunoastem mai bine....eu o sa-ti spun ileana, pentru ca asa o chema pe buna mea. te superi?
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2008 12:53
Angelli, bine ai revenit...io zic sa mai iei un pahar de vin, sa te dregi..ca altfel n-o scoti la cap!!!!

Meli, ai terminat supa???

Dia, cre' ca de la prea mult somn te doare capul...asa patesc si eu, pt ca organismul meu s-a obisnuit cu somn putin si cand prind si eu mai mult...intotdeauana se lasa urattt, cu dureri de cap!!!

Meli, am stins eu focul...de aia nu ai gasit nimic arzand!!!
needforspeed
Postat pe 18 Octombrie 2008 13:01
Lulutza...sa stii ca mi-am facut si eu coditze.....parca incep sa seman cu tine...
needforspeed
Postat pe 18 Octombrie 2008 13:16
e ora pranzului....pofta buuuna la toooataaa lumeaaaaa!
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2008 13:40
De la: needforspeed, la data 2008-10-18 13:16:30Lulutza...sa stii ca mi-am facut si eu coditze.....parca incep sa seman cu tine...

pai da sa ma copii!!! pai ce treaba e asta? hai sa mai bem un ceai cu o tigara!!!! merge cineva?????
Lullutza
Postat pe 18 Octombrie 2008 14:39
Wowwwwww...da' bate rau vantul prin cafenea....!!! Unde sunteti fratilor???

Lenutza, Ovi, Meli, Lolo, Lulutza, Andreea, Bogdana, Vladi, Miki, Dana, Dia, Bebela, Michael, Cristisz, Angelli, Cristinik, Marian.....haideti la o cana de lapte fierbinte.....!!!!
needforspeed
Postat pe 18 Octombrie 2008 19:19
un ceiuc de dimineatza.......asa ca sa-ti mearga bine toata ziu a..:P

Postat pe 18 Octombrie 2008 19:19
De la: macarena, la data 2008-10-18 19:19:43un ceiuc de dimineatza.......asa ca sa-ti mearga bine toata ziu a..:P

Oooooooo...lume noua in cafenea....Macarena, mama, tu esti cel din stanga pozei sau cel din dreapta???

Bine ai venit...si...sa speram ca vei sta cat mai mult!!!

Fetelor, haideti sa-l primim cum se cuvine...asa ca..o cafelutza, un ceiutz, o prajiturica...ce preferi???
needforspeed
Postat pe 18 Octombrie 2008 19:25
haii....buna seara lume!!!Sunt si eu prin zona...am adus lamaia pentru ceai
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 20:08
salutare, lumeeee! mai bagai la jgheab un somnik....asaaaa...de vreo 3 ore......pai da ce.....ca daca nu-s filme am dat jos de pe net......hahahahahahahahaha.da, lori, e buna o cana de lapte....dar il mai las la racit ca nu vreau sa ma frig cu el....
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2008 20:10
buna dia...chiar ca bine zici...buna e o cana de lapte cald...
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 20:21
nu cred ca ati inteles mare lucru din mesajul anterior..mdeh...am circumstante...eram cu ochii inca lipiti.....si cu creierul in perna.....era vorba ca nu sunt filme la tv asa ca am dat jos de pe net neshte filme......pupicei....inca nu am inceput vizionarea...mai fac 2 ligheane de floricele ca sotu' s-a crizat ca am facut pentru voi si pentru el nu...si neshte sanwdichuri la cuptor......asaaa....de seara.....
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2008 20:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 2958 De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
Setari Cookie-uri