Cafenea virtuala

baaaaaaa....luumeeeeeee....nu mai intra nimeeeeeeeeee......
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2008 21:40
De la: lossado1973, la data 2008-10-18 21:40:26baaaaaaa....luumeeeeeee....nu mai intra nimeeeeeeeeee......

iubita...eu sunt in zona...numai ca mai fac cate una alta prin dulapuri:)
walkiria
Postat pe 18 Octombrie 2008 22:01
limonada rece... am facut pentru toata lumea...

abia acum mi-am revenit si eu... vinul de aseara mi-a dat dureri mari de cap...
greu e si sa bei...

o limonada merge
Angelli
Postat pe 18 Octombrie 2008 22:55
OPAA BRAVO MACARENA!!ai aprut si tu mai pe cafenea,Hai ca va invit la un iepuras la tava cu cartofiori si la sardina prajita cu mamaligutza.
IEPURELE CU CARTOFI LA CUPTOR e din meniul de ieri iar sardina de azi!
Avem optionale la desert,turon,inghetzata sau fructe:struguri,banane,mere sau portocale!
Mdea SI CUM nu mai cineaza nimeni la ora asta va dau un laptic cald si va urez noapte buna!
Imi cer scuze pentru absentze insa sunt sufocata in ultima vreme!Abia am apucat sa le salut in dimineatza asta pe mess pe Meli si pe Ileana!!!
Pupici lu Ovi si mersi pentru pont,am inceput sa mi concep tot felul de trasee pentru la iarna
Celor noi bine au venit si celor vechi care au revenit bine v=am regasit!!!
ACESTEA FIIND SPUSE VA UREZ UN WEEKEND PLACUT CELOR CARE NU MUNCESC CA MINE SI LA MAI MULTE CAFELE SA NE VEDEM!!!
mauinboots
Postat pe 18 Octombrie 2008 23:27
dani, spor la treaba...mamy da acuma seara...noaptea faci tu curat?
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2008 23:27
angi, ai incercat cu un paracetamol sau o aspirina?
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2008 23:28
moahhhhh....dar se doarme aici nu gluma de la 11 seara........am pregatit pentru voi cafetiera, frisca, mierea si am facut ceai de tei pentru bolnaviorii cafenelei...care mai sunt....am aerisit eu bine cat a fost ploaia afara.....fetele si baietii aveti bomboane pe masa....si ciocolata milka cu alune intregi.....pentru cine vrea, am pus la plesneala si neshte fructe......poate le vede ovidelu' si ma asteapta pana ma trezesc cu celebra lui salataaaaaa......pupicei si somn pufos.....eu stiu ca il voi avea tzapan....ca am vazut la fiiilmeeeeeee....
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2008 04:43
NEATZAAAA!!!!CAFELUTZA E CALDA SI ABURINDA,STIU E WEEKEND DORMITI MAI MULT,AS VREA SI EU DA NU AM CUM TRE SA PLEC LA MUNCI!
Va urez o duminica frumoasa si plina de surprize placute!
cHIAR NU MAI E NIMENI CU CAFELUTZA GATA?
mauinboots
Postat pe 19 Octombrie 2008 08:47
Neatzaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Andreea, buna cafelutza faci ..si tu si Dia...

Eu nu sunt la munci azi dar m-a trezit ceasul biologic...

Restul, poate mai vorbim azi ca e duminicia, ca de maine o sa fim plecati cu totii...
needforspeed
Postat pe 19 Octombrie 2008 09:05
neataaaaaaaaaaaa,la toata lumea
multumin de cafeluta andreea
bag o tigara,mai e careva in zona??????????

Postat pe 19 Octombrie 2008 09:37
De la: melimeli, la data 2008-10-19 09:37:13neataaaaaaaaaaaa,la toata lumea
multumin de cafeluta andreea
bag o tigara,mai e careva in zona??????????

Io-s aci...cu tine..Da' sa stii ca nu fumez, doar cafelutza!!!

needforspeed
Postat pe 19 Octombrie 2008 09:53
neatza buna!!!Meli...m-a trezit mirosul de tigara...
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 09:56
IMI E FOAME :::::::::::::::::::::::::::Si PRINTU MEU NU SA TREZIT :::::::::::::::::::::::CINE IMI DA PAPICA :::::::::::ca de tigari m-am
salutare la toata lumea l-am vazut si pe macarena sau am vazu pupazat ??????????????????????????�foarte bine sper ca s-a schimbat ............ma bucur ::::::::::::::.in rest voi ce mai faceti ?
yavrum
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:12
buna dimineataaaa!!!!!! ma primiti si pe mine langa voi acolo cu cafeluta si tigara????????? pupicei la toata lumea!!!
Lullutza
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:15
buanfetelor!!Haideti la pipa...cafea e facuta...nu ne ramane decat sa mai povestim :)
Oricum sa stiti ca cryle a propus sa ne lasam de tigari...Eu una am inceput...tratamentul...de lasat vad eu daca reusesc:)
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:19
neataaaaa,
luluuuuuuuuuu ...pofta la cafea tigara dau eu
yavrum...un gris cu lapte merge?????????asta am facut pt.copii s-au cereale cu lapte daca iti place
walki...pai hai sa mai bagam cate o
loriiiiiii...lasa ca fumez eu si in locul tau tu sa stai numa sa inhalezi fumul

Postat pe 19 Octombrie 2008 10:21
leca leca ,yum yummmmmy fb bun sa stii ca mi-ai facut pofta stati sa termin tigara .Azi fa ficatei libanezi ,cu mamaliguta cand sunt gata va servesc .
yavrum
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:23
walki eu m-am lasat de tigari,oare ma crede careva???????????
(nu am fumat de 1 ora)numa virtual

Postat pe 19 Octombrie 2008 10:23
aaaa.. si bun venit Mcarena!!!! inca un barbat!!
ce ti-e si cu laptele asta!!!! am alergie de la el!!! nu am mai baut lapte de ft mult timp.. acuma numai mirosul ma face sa o iau razna!!! asa ca bagati mai multa cafea su tigara
Lullutza
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:24
pai yavrum tu ne servesti ,da bine ar fi sa ne dai si reteta ca la cat sunt de pofticioasa voi inunda tastatura

Postat pe 19 Octombrie 2008 10:25
luluuuuuuuuuu,nu vezi cat fum e in cafenea .......da mirosul de lapte e mai puternic

Postat pe 19 Octombrie 2008 10:27
Fetelor haideti sa ne apucam dar toate de tratamentul ala cu lasatul fumatului!!!! si vedem care prima reuseste cred ca eu o sa fiu ultimaa!!! am incercat de mai multe ori si nu mi-a iesit niciodata

de ce sunteti asa de pofticioase? eu nu mananc niciodata de dimineata... pe la 1... pana atunci doar cafea si tigari.. si cate un ceai.. asa ca sa-mi lasati si mie ceva din maliguta!!
Lullutza
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:29
De la: melimeli, la data 2008-10-19 10:23:30walki eu m-am lasat de tigari,oare ma crede careva???????????
(nu am fumat de 1 ora)numa virtual

meli....e o performanta si asta...de la mic se face mare
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:30
De la: Lullutza, la data 2008-10-19 10:29:43Fetelor haideti sa ne apucam dar toate de tratamentul ala cu lasatul fumatului!!!! si vedem care prima reuseste cred ca eu o sa fiu ultimaa!!! am incercat de mai multe ori si nu mi-a iesit niciodata

de ce sunteti asa de pofticioase? eu nu mananc niciodata de dimineata... pe la 1... pana atunci doar cafea si tigari.. si cate un ceai.. asa ca sa-mi lasati si mie ceva din maliguta!!

Lullutza...asa am facut si eu...si sa stii ca la un moment dat...vei resimtii toata neglijenta asta...Eu de 6 luni mi-am schimbat ritmul...mananc dimineata...nu mai beau multa cafea...iar daca reusesc sa ma las si de tigari...consider ca e o mare realizare.
Acuma am si eu o dilema...ca se spuenca suma viciilor trebuie sa fie constanta.De baut nu beau...droguri nici vorba...daca ma las de tigari...va trebui sa ma apuc de altceva.Si mi-a ramas optiunea sa ma apuc de barbati
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:35
hai k e tare asta cu barbatii!!!
Lullutza
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:38
De la: Lullutza, la data 2008-10-19 10:38:26 hai k e tare asta cu barbatii!!!

Lullutza...acum trebuie sa aleg optiunea cea mai putin daunatoare pentru sanatatea mea.Dar nu neparat trebuie aleasa optiunea la plural....e suficient si la singular
Nu de alta...dar inca nu a dat nimeni nici o lamurire la topicul "cati barbati inseamna prea mult"(nu mai stiui exact cum se numeste)
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:43
Ficatei libanezi-BD

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20146/Ficatei-libanezi/ un clik pe asta se merita eu i-am mai pregatit si s-au mancat cu tot cu degete ,mai ales de al meu care e mai pretentios decat o pisica aristocrata la mancare .........

aaaaaaaaaaaaaa barbatii ?unde sunt au dezertat ? chiar avem nevoie de cativa sa ne aprinda bricheta la tigara ........
yavrum
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:49
daca sa stai sa te gandesti chestia cu barbatii chiar nu e daunatoare
Lullutza
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:50
Fratilor....mai lasati tigarile ca m-ati intoxicat!!!!!

Off...un laptik as vrea si io!!!
needforspeed
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:56
De la: yavrum, la data 2008-10-19 10:49:22Ficatei libanezi-BD

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20146/Ficatei-libanezi/ un clik pe asta se merita eu i-am mai pregatit si s-au mancat cu tot cu degete ,mai ales de al meu care e mai pretentios decat o pisica aristocrata la mancare .........

aaaaaaaaaaaaaa barbatii ?unde sunt au dezertat ? chiar avem nevoie de cativa sa ne aprinda bricheta la tigara ........

E duminica dimineata draga mea...sunt liberi...azi dorm mai mult!!!
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 10:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
salut prietenilor de pe acest site 6 De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
Setari Cookie-uri