Cafenea virtuala

De la: lossado1973, la data 2008-10-18 20:27:18nu cred ca ati inteles mare lucru din mesajul anterior..mdeh...am circumstante...eram cu ochii inca lipiti.....si cu creierul in perna.....era vorba ca nu sunt filme la tv asa ca am dat jos de pe net neshte filme......pupicei....inca nu am inceput vizionarea...mai fac 2 ligheane de floricele ca sotu' s-a crizat ca am facut pentru voi si pentru el nu...si neshte sanwdichuri la cuptor......asaaa....de seara.....

vreau si yo...floricele...si...sandwich-uri...
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 19:50
angi, eu te intrebam daca ai incercat cu aspirina sau cu paracetamol pentru durerea de cap...dar daca zici ca te-a durut si stomacul, inseamna ca vinul nu era suficient maturat si tzi-a cauzat starea de rau. iti mai aduci aminte cat de limpede era?si ca daca era mai tulbure....e clar...ai baut vin care inca mai fermenta si si-a facut de cap in burtica si capul tau....un ceai cu multa lamaie cred ca ar face minuni....te invit..uite tzi l-am pregatit in cana cu inimioare...pentru o stare de bine....si da poti sa-mi spui dia....lossado e cam sado-maso.....tzie iti pot spune angi?sau cum doresti?
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2008 19:54
oooooo, sa traiesti ovidele!!!!!!!ce faci, taty? ai scapat de sotie si familie si esti calare pe net? te pup oricum.... sau poate vrei asa.... cam tarliu pentru floricele...le-a devorat barbata-miu.....de zici ca era castorul din reclama cu colgatele....
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2008 19:56
da, daca promiti ca faci o salata de fructe din alea lasate de mine aseara- azi noapte la 4 juma in cafenea, ..........poate-poate ma induplec si iti fac si tie neshte sanwichuri....la cuptor ca vaz ca cam salivezi.....a ajuns inundatia si la mine....vezi ca-mi scurtcircuitezi compu.....si iti dau neshte cherry sa punem peste ca am avut un feeling ca apari si tzi-am pastrat si tzie.....
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:03
au da ce vad eu? ceai dansant? plimbare? germanos? unde....ceai? ce ceai? si io vreau!
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:04
De la: lossado1973, la data 2008-10-19 19:56:45oooooo, sa traiesti ovidele!!!!!!!ce faci, taty? ai scapat de sotie si familie si esti calare pe net? te pup oricum.... sau poate vrei asa.... cam tarliu pentru floricele...le-a devorat barbata-miu.....de zici ca era castorul din reclama cu colgatele....

sar`na...Dia...am ajuns sa fac si yo...ochi...dupa un party!!!...la ai mei copii...
am dormit...la greu...si...acum...iata-ma!!!...batz...langa voi...ca tare imi era dor...sa stiu ce mai faceti voi...pe aici!!!
si...chiar vreau...floricele...si...sandwich-uri...facute de tine...
deja...simt...mirosu`...asa ca...n-ai cum sa scapi!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:08
De la: lossado1973, la data 2008-10-19 20:03:26da, daca promiti ca faci o salata de fructe din alea lasate de mine aseara- azi noapte la 4 juma in cafenea, ..........poate-poate ma induplec si iti fac si tie neshte sanwichuri....la cuptor ca vaz ca cam salivezi.....a ajuns inundatia si la mine....vezi ca-mi scurtcircuitezi compu.....si iti dau neshte cherry sa punem peste ca am avut un feeling ca apari si tzi-am pastrat si tzie.....

Diana...promit ca fac...dar...nu gasesc fructele alea...lasate de tine...
nu cumva...a intrat pe geam...vreo...rozatoare...si....????
da`...poate cu proxima ocazie...cine stie....
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:11
buna seara Lore!cred k as avea nevoie de o bataie asa cum ia orice copil ,dar cred k aceste lucruri mi se intampla din alta cauza ...............nu este de rau,dar cand voi afla k este de 100%"buna"(acum este doar de 50%)te voi anunta.
cristina_nitiu
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:13
De la: lossado1973, la data 2008-10-19 20:04:34au da ce vad eu? ceai dansant? plimbare? germanos? unde....ceai? ce ceai? si io vreau!

eeeeeeeeeeeee...........si tu...acu`....
facem o plimbare...pe langa sere...p`acolo...
te prinzi?
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:13
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-19 20:13:05buna seara Lore!cred k as avea nevoie de o bataie asa cum ia orice copil ,dar cred k aceste lucruri mi se intampla din alta cauza ...............nu este de rau,dar cand voi afla k este de 100%"buna"(acum este doar de 50%)te voi anunta.

crisssssss....ce-i taty cu...dorintza de...bataie?
inflexiuni...sado?
glumesc...desigur...
dar..despre ce-i vb?
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:16
Vin la Constanta dak te-ai oferit sa dai un ceiut cald cu lamaie,dc nu?Cred k la Constanta vremea este mai frumoasa ca la Brasov,dar as fi curioasa cum se comporta iarna pe-acolo.Este frumos?Te invitam si noi la Brasov la o cafeluta calda si o tigara pe care ti-o da Marian,pt k eu nu fumez.Ce zici?te-ai risca sa vii iarna la Brasov?
cristina_nitiu
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:20
Nu Ovi,nu sunt mado si nici ce-ti trece tie prin capusor ,dar sunt putin nervoasa si pana nu rezolv unele lucruri........ Cateodata mai merit si eu o baiate.Ca pana nu primesti o bataie nu te inveti minte sa faci cea ce este mai bun pt persoana ta
cristina_nitiu
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:24
Nu stii despre ce este vb,eeeeeeee.......iti spun eu acum:cred k il voi face fericit pe Marian si cred k va fi in al 9-lea cer cand ii voi spune...........SURPRIZA
cristina_nitiu
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:27
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-19 20:24:29Nu Ovi,nu sunt mado si nici ce-ti trece tie prin capusor ,dar sunt putin nervoasa si pana nu rezolv unele lucruri........ Cateodata mai merit si eu o baiate.Ca pana nu primesti o bataie nu te inveti minte sa faci cea ce este mai bun pt persoana ta

poi...sa te ajut...cumva?
sincer...crissssss...despre ce e vb?
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:28
buna seara Angelli!vin si eu sa sarbatorim anul IV de facultate.Ziceai k faci cinste !cum sa nu vin,desi nu beau vin,voi gusta.pupici
cristina_nitiu
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:31
nu ai cu ce sa ma ajuti,momentan.Sincer vorbind,cred k voi fi...............mamik .dar voi afla de-abia sapt care vine cand ma voi duce la doctor.Testele pe care mi le-am facut mi-au demonstrat k sunt mamik,dar vreau si confirmarea unui doctor.Ce spui?ma poti ajuta?
cristina_nitiu
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:35
hello lume....mai aduc lamaie?Cum stati cu hormonii fericirii??
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:40
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-19 20:35:20nu ai cu ce sa ma ajuti,momentan.Sincer vorbind,cred k voi fi...............mamik .dar voi afla de-abia sapt care vine cand ma voi duce la doctor.Testele pe care mi le-am facut mi-au demonstrat k sunt mamik,dar vreau si confirmarea unui doctor.Ce spui?ma poti ajuta?

paiiii...asta e motiv de sarbatorit!!!!!Da-mi voie sa te felicit!!!
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:44
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-19 20:27:52Nu stii despre ce este vb,eeeeeeee.......iti spun eu acum:cred k il voi face fericit pe Marian si cred k va fi in al 9-lea cer cand ii voi spune...........SURPRIZA

crissssssssss.........sa fie intr-un ceas bun...
si...sper ca bucuria...sa o gusti si tu...
ca...daca tot e din viata...e de bun augur...
asa ca...daca e sa fie...sa fie..
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:47
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-19 20:35:20nu ai cu ce sa ma ajuti,momentan.Sincer vorbind,cred k voi fi...............mamik .dar voi afla de-abia sapt care vine cand ma voi duce la doctor.Testele pe care mi le-am facut mi-au demonstrat k sunt mamik,dar vreau si confirmarea unui doctor.Ce spui?ma poti ajuta?

criss....nu-s medic...dar...m-as bucura...impreuna cu voi...daca ar fi asa...
asta in cazul in care si voi va doriti asta...
sa fie...cu noroc...si...sa fiti fericiti!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:49
De la: walkiria, la data 2008-10-19 20:40:57hello lume....mai aduc lamaie?Cum stati cu hormonii fericirii??

hai...walki...sa starnim...hormonii!!!
pt toata lumea...
ca vad ca...deja incepe sa aibe efect...lamaia ta!!!
da doamne...la toata lumea...ceea ce-si doreste!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:51
De la: ovidiu42, la data 2008-10-19 20:51:01
De la: walkiria, la data 2008-10-19 20:40:57hello lume....mai aduc lamaie?Cum stati cu hormonii fericirii??

pt toata lumea...

asa sa fie ovidiu!!!Sa te auda Dumnezeu!!
eu dau randul asta de lamaie...iar tu urmatorul
walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:53
ovi, pe la sere da ma risc...si m-am prins...dar te tzine? ca sandwichurile mele sunt cam crocante.....arsh....m-am ars...m-ai injurat....ia sandwichuri...dar vezi ca frige cascavalul...

tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2008 20:59
criss ma bucur enorm de mult pentru tine! sa dea dumnezeu sa fie bine! si sunt convinsa ca o sa-i faci o surpriza maaare sotului tau. app sper ca marian nu citeste acum ce dialoguri sunt in cafenea pentru ca se cam duce surpriza.......
tutankhamon
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:01
De la: lossado1973, la data 2008-10-19 20:59:26ovi, pe la sere da ma risc...si m-am prins...dar te tzine? ca sandwichurile mele sunt cam crocante.....arsh....m-am ars...m-ai injurat....ia sandwichuri...dar vezi ca frige cascavalul...

ma prind...Dia...
si...sper sa rezist...la...cashcavalul ala...fierbinte!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:01
De la: lossado1973, la data 2008-10-19 19:54:40angi, eu te intrebam daca ai incercat cu aspirina sau cu paracetamol pentru durerea de cap...dar daca zici ca te-a durut si stomacul, inseamna ca vinul nu era suficient maturat si tzi-a cauzat starea de rau. iti mai aduci aminte cat de limpede era?si ca daca era mai tulbure....e clar...ai baut vin care inca mai fermenta si si-a facut de cap in burtica si capul tau....un ceai cu multa lamaie cred ca ar face minuni....te invit..uite tzi l-am pregatit in cana cu inimioare...pentru o stare de bine....si da poti sa-mi spui dia....lossado e cam sado-maso.....tzie iti pot spune angi?sau cum doresti?

multumesc pentru sfatul cu medicamentele... dar sunt impotriva medicamentelor (in general...) iar durerea de stomac asociata cu AINS(inclusiv aspirina) e chiar urata...
Putea sa fie cat de limpede vinul (chiar a fost)... ideea e ca nu am gustat vin de acum 3 ani de la revelion...

Cu limonada mi-am revenit... dar greu...

Poti sa-mi zici Angi... in realitate chiar asa mi se spune... angi...angeli... angelic... e ok orice varianta...
Angelli
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:17
De la: walkiria, la data 2008-10-19 20:53:21

pt toata lumea...

walkiria
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:18
De la: walkiria, la data 2008-10-19 21:18:53
De la: walkiria, la data 2008-10-19 20:53:21

pt toata lumea...

dau...walki...macar sa fie...de leac....
asa ca...merg la...metro sa mai iau lamai...sa am de unde spera!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:21
Buna seara lumeee!!!! Am zis eu ca va strangeti mai pe seara..!!!

Angi, de ce zici ca nu mai e la fel ca inainte in cafenea??? Au ramas totusi multi din cei vechi si e bine ca au venit si altii noi....

Cristina, ma bucur sa aud ca ca vei fi mamik (desi stiam de asta si asteptam o confirmare de la unul din voi)..Sa fie intr-un ceas bun si crede-ma, e nemaipomenit sa fii mama.....

Emilia, bine ai revenit...cam rarutz prin cafenea!!!

Lenutza n-am vazut-o azi, nici Bogdana...hmmm..unde sunteti fetelor!!!!

Apropos...vreau si eu mai multe id-uri de mess....e cineva care nu vrea sa il am in lista lui???

Ovi, da' mult ai mai dormit...macar esti odihnit acum???

Lamaie mai ai Dana, ca vreau sa apuc sa scormonesc dupa hormonul fericirii...!!!

Salutari tuturor celorlalti..si pupici din suflet!!!
needforspeed
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:25
cristina nitiu F E L I C I T A R I mamicuta...
ma bucur mult pentru tine
trebuie sa fii mult mai grijulie... dar merita

mult succes!!!!!!!
Angelli
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MOZAIC 597 De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35
Cum caracterizati acest barbat? 70 De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58
la bloc 10 De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23
Iodul e aici ! 75 De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01
Cafenea ce contine de toate 199 De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50