Cafenea virtuala

eu eu
yavrum
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:08
neata lume azi sunt fericita am avut o trezire groaznica pisica a apart paharu in care dormea linistit trandafirul pe care l-am primit ieri m-am speriat ingrizitor si asta pe la 5 dimineata nu am mai putut dormi dar totusi sunt happy azi ciudat ,neat si haideti la cafeluta ca daca nu vin peste voi prin pc indiferent unde sunteti de fericita ce unt nici nu am realizat ca e zi si dimineata atrecut deja ,habar nu am cat e ceasu ca nul-am potrivit dupaschimbare de ora pop la toti
yavrum
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:12
mama ce scris am tras dar sufar de lene si nu il mai corectez deci sorry si sper sa nu ma criticati
yavrum
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:14

cafeluta am incalzito :zahar,;laptic ,frisca iti pui tu daca vrei
si hops o

Postat pe 29 Octombrie 2008 12:15
prietenul meu mi-a propus sa ma apuc din nou de kik boxing deci trebuie sa ma las de tigarica si cafeluta '(in visele lui poate )ca nu am destula ambitie sa vedem cum merge sportu si tigara ,eu am facut 2 ani dar pauza 4 sau deci cu cine incep practica voluntari sunt inofensiva
yavrum
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:19
danke super cafeluta bineinteles cu un pic de frisca (doamne ce miloaga si lenesa mai sunt )promit cand vine si minunatul meu laptop de la reparat fac eu prima cafeaua
yavrum
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:20
abia astept sa fi prima la cafeluta

Postat pe 29 Octombrie 2008 12:26
De la: yavrum, la data 2008-10-29 12:19:08prietenul meu mi-a propus sa ma apuc din nou de kik boxing deci trebuie sa ma las de tigarica si cafeluta '(in visele lui poate )ca nu am destula ambitie sa vedem cum merge sportu si tigara ,eu am facut 2 ani dar pauza 4 sau deci cu cine incep practica voluntari sunt inofensiva

ma bag daca zici ca esti inofensiva
da pana la urma te lasi s-au nu de

Postat pe 29 Octombrie 2008 12:27
ziua buna la toata lumea care mai e in cafenea...sau care mai trece pe aici!!
vad ca...iar s-a rarit prezenta...si...cine stie...
poate...vremea sa fie de vina?
ca...s-a facut putin frumos afara?
ne mai vedem pe aici...
am ceva de lucru si...sper sa mai am timp si de...cafelutza...
ovidiu42
Postat pe 29 Octombrie 2008 15:08
Oare o mai fi cineva prin cafenea?
cristisz
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:52
Dupa cum se vede.... nimeni. Eu totusi salut ca sa stiti ca inca vietuiesc desi nu prea am timp sa trec prin cafenea. Ma gandesc la voi cu drag.
cristisz
Postat pe 29 Octombrie 2008 18:09
Buna searaa!!!

Acu am ajuns si eu de la munca.

O sera buna!!!
needforspeed
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:14
De la: needforspeed, la data 2008-10-29 19:14:40Buna searaa!!!

Acu am ajuns si eu de la munca.

O sera buna!!!

o seara buna...tuturor....
si...sper sa ne lovim pe aici...prin cafenea...
ovidiu42
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:21
De la: cristisz, la data 2008-10-29 18:09:21Dupa cum se vede.... nimeni. Eu totusi salut ca sa stiti ca inca vietuiesc desi nu prea am timp sa trec prin cafenea. Ma gandesc la voi cu drag.

criss...seara buna!!!
e faci tu?
cam...scumpa la vedere...e la noi!!!
te mai asteptam...sa mai stam la o vb...ceva...
ovidiu42
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:24
hellouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! de vineri sunt in bucuresti, doua zile am gatit, doua am umblat cu treaba si acu'....iaca tre sa plec acasa...imi programasem sa va adun

asa ca peste 2 saptamani cred ca ne vedem!
Oviiiiiiiiiiiiiiii! n-am facut cozonaci, da am facut un chec sarat!
nebuna
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:49
oooooooooo,lume noua
bine ati revenit LOLOOOOO(ai scapat de patron)
CRISZTISZ
ce mai fac fetele,sunteti ocupate rau???????
pupici lori,ovi

Postat pe 29 Octombrie 2008 20:31
salut lume!am venit si eu la ceaiul de fructe cu lamaine, cam tarziu..... ma gandesc ca efectul cafelei s-a cam dus si v-ati culcat..... va zic noapte buna pana una alta
anima
Postat pe 29 Octombrie 2008 21:17
noapte buna si tie anima

Postat pe 29 Octombrie 2008 21:26
in cafenea?sau v-ati clcat cu totii?
cristina_nitiu
Postat pe 29 Octombrie 2008 21:47
ovideleeeeee...cu ce-zti sunt eu datoare mama?!?!?!?!?!?!?!?!?! poate cu cafeaua pe care ai promis c-o dai tu cand ne vedem si nu ai dat-o inca......
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2008 00:10
pupicei la toata lumea...va imbratisez pe toti prietenii mei din cafenea...nu ma intrebati de ce.....ma siiimt biiiiiiineeeee.
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2008 00:11
Buna dimineatza de noapte
Va saluta cu respect si dor Andreea!Speram sa nu ma uitatzi asa ca v-am pregatit o cafelutza calda pentru dimineatza si am lasat-o in termos pe masa din bucatarie!FRISCA E LANGA PUTETI SERVI LINISTITI E DESTULA PENTRU TOATA LUMEA
LUmeee imi pare rau ca nu am intrat si mi scuz absentele insa nu am timp de nimica,am citit in seara asta un pic din barfele de pe aici si am hotarat sa las si un mesaj!
Mai e putin pana ajung acasa si sper sa iasa totul ok
Sunt cu gandul la voi sa stiti ca nu va uit si nu uit nici de intalnirea noastra,sper sa nu uitati si voi si sa se organizeze pana la urma intalnirea la cafea la munte in decembrie sa vedem cine va fi acolo!
VA PUPICESC DULCE PE TOTI DIN CAFENEA SI FELICITARI VIITOAREI MAMICI:)

mauinboots
Postat pe 30 Octombrie 2008 01:06
Neatzaaa!!!!!!!!Gata cafelutza.

Ma bucur ca ati revenit, voi, cei care candva frecventati cafeneaua.... Mi-e dor de cafelutza Lenutzei...oare de ce nu mai intra, macar sa ne salute???

Pupicei tuturor si o zi cat mai buna!
needforspeed
Postat pe 30 Octombrie 2008 06:58
NEATZAAAAA!!!!HAI TOATA LUMEA SUS UN PIC DE AEROBIC
Am cafelutza caldaaaaaa si friscaaaa!!!!
Si pentru mic dejun turtitze integrale cu laptic de soiaaa!!!
Sunt la regim sa vedem cat slabesc pana ajung acasa
PUPICI DULCI LA TOATA CAFENEAUAAAA!!!
Ileana tu pe unde umbli???pe mess nu te-am mai vazut pe cafenea nu ...
Gata fug la munci ,o zi superba tuturor!
mauinboots
Postat pe 30 Octombrie 2008 08:59
wooooooooooooow.........
ce look nou are cafeneaua plina de cifre
buna ziulica lumeeeeeeeeee
e cineva la o

Postat pe 30 Octombrie 2008 15:11
De la: nebuna, la data 2008-10-29 19:49:35hellouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! de vineri sunt in bucuresti, doua zile am gatit, doua am umblat cu treaba si acu'....iaca tre sa plec acasa...imi programasem sa va adun

asa ca peste 2 saptamani cred ca ne vedem!
Oviiiiiiiiiiiiiiii! n-am facut cozonaci, da am facut un chec sarat!

nebunica...daca ai sti cat am asteptat eu...cozonacul de la tine!!!
si acu`...imi ploua in gura!!!
da`....pacatu`...tau sa fie...asa ca...astept sa mai miros un picutz de mac...si-mi imginez ca e de la cozoncu` tau!!!
te sarut...si...astept o ...data viitoare!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 16:08
De la: lossado1973, la data 2008-10-30 00:10:37ovideleeeeee...cu ce-zti sunt eu datoare mama?!?!?!?!?!?!?!?!?! poate cu cafeaua pe care ai promis c-o dai tu cand ne vedem si nu ai dat-o inca......

eeeeeeee......esti datoare...cu...statutul de...gazda...
cafeaua...o aduc eu...
sa nu ma pui sa platesc....gazele...cat faci cafeaua!!!
vezi tu...cand vin...cum sta treaba!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 16:10
De la: mauinboots, la data 2008-10-30 01:06:29Buna dimineatza de noapte
Va saluta cu respect si dor Andreea!Speram sa nu ma uitatzi asa ca v-am pregatit o cafelutza calda pentru dimineatza si am lasat-o in termos pe masa din bucatarie!FRISCA E LANGA PUTETI SERVI LINISTITI E DESTULA PENTRU TOATA LUMEA
LUmeee imi pare rau ca nu am intrat si mi scuz absentele insa nu am timp de nimica,am citit in seara asta un pic din barfele de pe aici si am hotarat sa las si un mesaj!
Mai e putin pana ajung acasa si sper sa iasa totul ok
Sunt cu gandul la voi sa stiti ca nu va uit si nu uit nici de intalnirea noastra,sper sa nu uitati si voi si sa se organizeze pana la urma intalnirea la cafea la munte in decembrie sa vedem cine va fi acolo!
VA PUPICESC DULCE PE TOTI DIN CAFENEA SI FELICITARI VIITOAREI MAMICI:)

andreea...ce surpriza!!!!
chiar ma gandeam ca...te-ai supi pe noi...si...ai gasit alta cafenea...ca am vazut ca mai sant...destule...
ma gandea ca...te-a furat cineva...pe acolo...deh!!!...intuneric...muzica...cafea....
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 16:13
De la: melimeli, la data 2008-10-30 15:11:00wooooooooooooow.........
ce look nou are cafeneaua plina de cifre
buna ziulica lumeeeeeeeeee
e cineva la o

asa e...melinda....era sa ma incurc printre ele...si...sa nu mai stiu sa ajung la voi!!!
ai ales...la tine...
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 16:15
moaaamaaaa frate ce ma ametesc astia cu schimbarile lor...ba cu joculetul asta tampitzel din dreapta paginii, ba cu reclama la ziarul 9am, ba cu cifrele astea...frateeeeee....ma innebunesc! se duce draku toata starea mea de bine de ieri...

ovidele tu te laudasi mama ca dai o cafea in oras....mai ales ca suntem si vecini....de oras...io o dau...dar poate vreau si altceva...te tine?
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2008 17:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:) 2 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58
Concurs 1 De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23
Hartuire 32 De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI 504 De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi 57 De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24
Setari Cookie-uri