Cafenea virtuala

am pregatit ceva bun e cineva care doreste?????????
nuci rumenite putin cu zahar ars puse in foi de napolitane ....las o farfurie plina pe masa pt.cine e pofticios

Postat pe 30 Octombrie 2008 17:21
chiar dia ai pus la status ceva interasant:
bondarul e de sex masculin s-au feminin ????
eu zic ca e barbatel

Postat pe 30 Octombrie 2008 17:24
azi am incercat sa ma las de si am reusit (timp de 3 ore )n pot nu cred ca merge deci cu cine si eu una acum ?eu va servesc cu o ciocolata calda asa de seara si cu un pic de frisca ptr cine nu tine dieta pop la toti
yavrum
Postat pe 30 Octombrie 2008 17:42
De la: lossado1973, la data 2008-10-30 17:21:05moaaamaaaa frate ce ma ametesc astia cu schimbarile lor...ba cu joculetul asta tampitzel din dreapta paginii, ba cu reclama la ziarul 9am, ba cu cifrele astea...frateeeeee....ma innebunesc! se duce draku toata starea mea de bine de ieri...

ovidele tu te laudasi mama ca dai o cafea in oras....mai ales ca suntem si vecini....de oras...io o dau...dar poate vreau si altceva...te tine?

mamica...incercam...si ...daca nu e asa...te las sa postezi...la public...daca m-a tinut...sau nu!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 17:55
De la: melimeli, la data 2008-10-30 17:21:47
am pregatit ceva bun e cineva care doreste?????????
nuci rumenite putin cu zahar ars puse in foi de napolitane ....las o farfurie plina pe masa pt.cine e pofticios

melinda...daca nu te trezesti tu cu mine...la poarta....mai vedem noi!!!
mai pune tu...retete d`astea...aici...sa vezi tu...ce de solicitanti vei avea la...poarta!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 17:57
ce ii bun si frumos si domnului ii place ,nu-i asa ????

Postat pe 30 Octombrie 2008 18:08
Seara bunaaaaaaaa!!!!

Ce mai faceti fratilor????

Haideti la o portie de mere cu susan si caramel.....
needforspeed
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:18
Dragii mei...am intrat sa va salut!!!Si sa va pupic...ca sunt tare obosita...si sincer...si deprimata...si nu am chef de mai nimic

Dar am sa trec eu si peste asta...cred ca e din cauza tigarilor...am ajuns la 5 pe zi...si de aici e si mai greu!!!Dar nu ma las ...trebuie sa reusesc
walkiria
Postat pe 30 Octombrie 2008 19:30
...si in plus...acum am si grija mancarii...imi vine sa tot manac... noroc ca e sezonul merelor
walkiria
Postat pe 30 Octombrie 2008 19:31
Seara buna!
mai, oameni buni, mi-e foame numai cand vad cat de pofticiosi sunteti. Daca aveti nevoie de sfaturi pentru lasatul de fumat....va dau lectii , am un an in decembrie... dar si acum mai visez ca fumez un pachet de tigari o data si mi-e dor de diminetile cu cafea si tigara.... si daca ma chemati la o tigara..................nu stiu daca rezist
anima
Postat pe 30 Octombrie 2008 20:29
seara buna
ce draguti sunteti toti pe aici
eu nu am intrat decat o data
va salut pe toti si va trimit toate cele bune
poate mai intru
dana_carmen_vlad
Postat pe 30 Octombrie 2008 21:16
De la: dana_carmen_vlad, la data 2008-10-30 21:16:19seara buna
ce draguti sunteti toti pe aici
eu nu am intrat decat o data
va salut pe toti si va trimit toate cele bune
poate mai intru

dana...sincer...chiar vrem sa vii langa noi in cafenea!!!
si...garantat...nu ne ...destrabalam...
poti intreba...pe forum...daca e asa...

glumesc...asa ca...nu ma lua in seama!!!
sincer...ma bucur ca...lumea...se uita la...cafeneaua noastra...si...poate...fiind ceva iesit din comunul ast...de acum...
deci...va astepteptam langa noi...daca vreti sa discutam despre o pb...ce o are fiecare...sau...despre ...pb cotidiene!!!
iertata-mi fie...activitatea de ...primire...dar...fiind ...singurul barbat...m-am gandit sa iau taurulde...coarne...si...sa incerc sa nu fiu...impuns...

am si glumit...dar...sincer...daca va place la cafeneaua noastra...chiar va asteptam cu...subiecte care credeti ca...le putem discuta...fara patimi..si...mai ales...fara tente...lascive!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 21:28
am intrat sa va spun noapte buna tuturor
nu am avut curent vreo 2 ore ,am stat la lumanare cu copii si l-am asteptat pe sotul sa vina acasa
dana carmen sper sa mai intri pe la cafeneaua noastra
walkiria sper sa reusesti sa te lasi de tigari,dupa cum scrii esti ambitioasa rau
anima si eu vreau lectii sa ma las de fumat

Postat pe 30 Octombrie 2008 21:48
De la: needforspeed, la data 2008-10-30 18:18:04Seara bunaaaaaaaa!!!!

Ce mai faceti fratilor????

Haideti la o portie de mere cu susan si caramel.....

lori bine ca nu am avut curent sa vad ce ne-ai servit ca salivam pe taste.....da acum e tarziu si nu am pofta
.........aaaaaaaa,la timisoara e foarte urat bate vantul cu putere si ploua ....nasol

Postat pe 30 Octombrie 2008 21:49
De la: melimeli, la data 2008-10-30 21:48:11am intrat sa va spun noapte buna tuturor
nu am avut curent vreo 2 ore ,am stat la lumanare cu copii si l-am asteptat pe sotul sa vina acasa
dana carmen sper sa mai intri pe la cafeneaua noastra
walkiria sper sa reusesti sa te lasi de tigari,dupa cum scrii esti ambitioasa rau
anima si eu vreau lectii sa ma las de fumat

melinda...sa nu mai treci tu...pe la noi...deloc...?
e frumos?
ovidiu42
Postat pe 30 Octombrie 2008 22:12
meli, pune nucile si caramelul intr-un pachet de unt incalzit cu 3-4 galbenusuri pe foc sa se faca o crema ca atunci chiar ca te lingi pe degete.
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2008 23:45
lore mama stau si imi imaginez cum sunt merele cu caramel si cu susan......mmmmmm...cred ca bune....
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2008 23:46
noa hai ca fug si eu la nani.....dupa atatea bunataturi, sper ca o sa visez frumos, ca, oricum ziua a fost trista si aiurea...am avut tot felul de discutii fratilor si sincer, fie cei cu care am vorbit .....dar nu va mai impui si voua capul.....a fost o zi aiurea....AIUREA!!!!!! noapte buna tuturor!
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2008 23:51
a, si am uitat! o sa intru mai greu aici.....mai rar...timpul nu-mi mai permite....
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2008 23:52
De la: ovidiu42, la data 2008-10-30 16:13:47
De la: mauinboots, la data 2008-10-30 01:06:29Buna dimineatza de noapte
Va saluta cu respect si dor Andreea!Speram sa nu ma uitatzi asa ca v-am pregatit o cafelutza calda pentru dimineatza si am lasat-o in termos pe masa din bucatarie!FRISCA E LANGA PUTETI SERVI LINISTITI E DESTULA PENTRU TOATA LUMEA
LUmeee imi pare rau ca nu am intrat si mi scuz absentele insa nu am timp de nimica,am citit in seara asta un pic din barfele de pe aici si am hotarat sa las si un mesaj!
Mai e putin pana ajung acasa si sper sa iasa totul ok
Sunt cu gandul la voi sa stiti ca nu va uit si nu uit nici de intalnirea noastra,sper sa nu uitati si voi si sa se organizeze pana la urma intalnirea la cafea la munte in decembrie sa vedem cine va fi acolo!
VA PUPICESC DULCE PE TOTI DIN CAFENEA SI FELICITARI VIITOAREI MAMICI:)

andreea...ce surpriza!!!!
chiar ma gandeam ca...te-ai supi pe noi...si...ai gasit alta cafenea...ca am vazut ca mai sant...destule...
ma gandea ca...te-a furat cineva...pe acolo...deh!!!...intuneric...muzica...cafea....

NU NU OVIDELE NU M-A FURAT NIMENI!!!tot singurica sunt,as vrea eu sa ma fure cineva pe intuneric da na belea ca nu se gaseste cine
mauinboots
Postat pe 31 Octombrie 2008 02:56
De la: lossado1973, la data 2008-10-30 23:51:15noa hai ca fug si eu la nani.....dupa atatea bunataturi, sper ca o sa visez frumos, ca, oricum ziua a fost trista si aiurea...am avut tot felul de discutii fratilor si sincer, fie cei cu care am vorbit .....dar nu va mai impui si voua capul.....a fost o zi aiurea....AIUREA!!!!!! noapte buna tuturor!

IMI pare rau ca ai avut o zi asa nasoala si sper sa iti faci timp sa mai vii pe aici!!!FACI CAFELUTZA BUNA!sI ACU LA FINAL DE ZI VROIAM SA TE INVIT LA O TIGARA DE RELAX DA AI FUGIT LA SOMN!!!
Eu sunt mai bufnitza asa frecventez cafeneaua noaptea:)
pupici!!
mauinboots
Postat pe 31 Octombrie 2008 02:58
BRAVO ASA TOATA LUMEA SA SE LASE DE FUMAT SI DE ZAHAR CA NU FACE BINE DOMNE!!NU ZIC CA NU MA IMBIE SI PE MINE CE BUNATATZI POVESTITI VOI PE AICI !!dA NU MA INCUMET SA LE GUST sunt la regiiiimmm:(
Si de fumat va puteti lasa!!!trebuie doar sa vreti cu adevarat!
pupici si ne vedem maine la cafea!:*
mauinboots
Postat pe 31 Octombrie 2008 03:03
Neata!

Lume, lume...am facut cafeaua si avem tot ce vrei voi la ea...frisca, lapte...si putina ciocolata amaruie!!!

Dana Carmnen ,bine ai venit in cafenea, sper sa-ti placa!!!
Anima...bine ai revenit, sper sa ai timp sa stai mai mult cu noi!!
Cristinik..ce face bb????
Lenutza....mi-e dor de caelutza ta de diminieata...poate totusi o sa mai vii pe aici...
Walki, ma bucur ca ai reusit 5 zile sa nu fumezi...tine-o tot asa!!!!
Dia, o sa treaca si problemele, fii fara grija...suntem langa tine...
Andreea, zis "Bufnitza" ....cand vii in tara???
Lulutza, fetitza cu codite...n-a mai intrat sa ne mai salute deloc...
Cristisz...vad ca ne urmaresti din umbra...
Bebela...mai vreu glittere......
Ovidiu, imi place ca esti o gazda buna si ca ii primesti pe nou veniti asa cum se cuvine...
Meli, Emilia, Vladi, Lolo, Kami, Marian...haideti la o cafelutza...

sper ca n-am sarit pe nimeni...daca am facut-o, sa-mi ie cu iertare..
needforspeed
Postat pe 31 Octombrie 2008 08:36
neataaaaaaaa lori mersi de cafeluta
bag si doua una pt. tine una pt. mine
bine zici lori si mie imi e dor de o cafea de la craiova chiar si virtual .....ileana pupicei
bine zice lori,,bebita .....vrem glittere"
luluuuuu
mihaaaaa
ce se intampla,v-ati suparat pe cafenea??????
loloooooo ce mai faci??????

Postat pe 31 Octombrie 2008 08:38
YEEE MERSI MULT DE CAFELUTZA ce bunaaa eeee:)
LORI in tara ajung in decembrie pana in 15 decembrie de aia uite cum ziceam eu de nebuna de intalnirea aia la munte da vad ca nimeni nu mai zice nimica
Va pup pe toti,sa aveti o zi frumusica
mauinboots
Postat pe 31 Octombrie 2008 08:51
De la: melimeli, la data 2008-10-31 08:38:06neataaaaaaaa lori mersi de cafeluta
bag si doua una pt. tine una pt. mine
bine zici lori si mie imi e dor de o cafea de la craiova chiar si virtual .....ileana pupicei
bine zice lori,,bebita .....vrem glittere"
luluuuuu
mihaaaaa
ce se intampla,v-ati suparat pe cafenea??????
loloooooo ce mai faci??????

MELIIII nu mai fuma asa mult mai lasa si la altii
Saracutele or fi ocupate ma Meli!!sI EU AM LIPSIT CEVA !
gata pupicei ma car la munca
mauinboots
Postat pe 31 Octombrie 2008 08:53
Andreea, si eu as vrea sa ne intalnim, dar pana atunci mai e o luna jumate...Deja sunt persoane care nu mai intra (cel mai tare imi pare rau de Lenutza)...nu se stie ce va fi pana atunci....

Meli, ce matinala esti...
needforspeed
Postat pe 31 Octombrie 2008 09:17
Accept invitatia la o cafelutsa:D

Cafea pentru toti:D

Eu mor de somn si e abia 3:30:-"

V-am pupat. :D

shrekutza
Postat pe 31 Octombrie 2008 15:27
va salut si azi,

multumesc pentru primirea de aseara de pe forum
eu sunt foarte grabita zilele astea
dar as vrea totusi sa va intreb
ce trebuie sa insemne un prieten sau o prietena
adica ce ar fi prietenia de fapt
in zilele noastre
nu relatia dntre un barbat si o femeie, ci prietenia
mai exista prieteni adevarati?
hai ca va astept
pup pe toti
dana_carmen_vlad
Postat pe 31 Octombrie 2008 16:23
De la: dana_carmen_vlad, la data 2008-10-31 16:23:39va salut si azi,

multumesc pentru primirea de aseara de pe forum
eu sunt foarte grabita zilele astea
dar as vrea totusi sa va intreb
ce trebuie sa insemne un prieten sau o prietena
adica ce ar fi prietenia de fapt
in zilele noastre
nu relatia dntre un barbat si o femeie, ci prietenia
mai exista prieteni adevarati?
hai ca va astept
pup pe toti

Carmen, ma bucur ca ai revenit si asta seara...
Sigur ca exista prietenia atat intre doua persoane de acelasi sex cat si invers. Din proprie experienta iti spun ca intotdeaua m-am inteles mai bine cu barbatii. Sau poate ca femeile cu care am avut contact au facut parte din categoria celor invidioase.

Multa bafta tuturor si poate ne mai adunam, acum, pe seara!!!
needforspeed
Postat pe 31 Octombrie 2008 18:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La Historia - El Comandante in centrul vechi 11 De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44
salut prietenilor de pe acest site 6 De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII 31 De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
Iadul e aici... ! 19 De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45
Setari Cookie-uri