Cafenea virtuala

buna seara Lore!bb nu-mi da pace si ma supara.imi provoaca senzatii de voma,trebuie sa-i dau sa manance cand vrea intr-un cuvant:isi face de cap.asta-i treaba? pupicei
cristina_nitiu
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:40
in cafenea?va invit la masa?veniti?bucatarul de astazi este Marian si a facut mancare destula sa ne ajunga.veniti?friptura cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi cu smantana.mmmmmmmmmmmm.dak va fac pofta nu ezitati,sunteti bine-veniti.
cristina_nitiu
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:45
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-31 20:45:08 in cafenea?va invit la masa?veniti?bucatarul de astazi este Marian si a facut mancare destula sa ne ajunga.veniti?friptura cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi cu smantana.mmmmmmmmmmmm.dak va fac pofta nu ezitati,sunteti bine-veniti.

Vin yo Cristina..da' refuz mujdeiul....
needforspeed
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:10
De la: mauinboots, la data 2008-10-31 02:56:09
De la: ovidiu42, la data 2008-10-30 16:13:47
De la: mauinboots, la data 2008-10-30 01:06:29Buna dimineatza de noapte
Va saluta cu respect si dor Andreea!Speram sa nu ma uitatzi asa ca v-am pregatit o cafelutza calda pentru dimineatza si am lasat-o in termos pe masa din bucatarie!FRISCA E LANGA PUTETI SERVI LINISTITI E DESTULA PENTRU TOATA LUMEA
LUmeee imi pare rau ca nu am intrat si mi scuz absentele insa nu am timp de nimica,am citit in seara asta un pic din barfele de pe aici si am hotarat sa las si un mesaj!
Mai e putin pana ajung acasa si sper sa iasa totul ok
Sunt cu gandul la voi sa stiti ca nu va uit si nu uit nici de intalnirea noastra,sper sa nu uitati si voi si sa se organizeze pana la urma intalnirea la cafea la munte in decembrie sa vedem cine va fi acolo!
VA PUPICESC DULCE PE TOTI DIN CAFENEA SI FELICITARI VIITOAREI MAMICI:)

andreea...ce surpriza!!!!
chiar ma gandeam ca...te-ai supi pe noi...si...ai gasit alta cafenea...ca am vazut ca mai sant...destule...
ma gandea ca...te-a furat cineva...pe acolo...deh!!!...intuneric...muzica...cafea....

NU NU OVIDELE NU M-A FURAT NIMENI!!!tot singurica sunt,as vrea eu sa ma fure cineva pe intuneric da na belea ca nu se gaseste cine

mai sa fie...cum naiba...nu te gaseste?
stai si tu...mai indrum...asa...sa dea peste tine...
ce mai e nou cu tine? ca...de ceva vreme...chiar nu mai stim...mai nimic...de tine...
oricum...sper ca esti bine...si...ne bucuram ca...nu ne-ai uitat!!!
ovidiu42
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:33
De la: dana_carmen_vlad, la data 2008-10-31 16:23:39va salut si azi,

multumesc pentru primirea de aseara de pe forum
eu sunt foarte grabita zilele astea
dar as vrea totusi sa va intreb
ce trebuie sa insemne un prieten sau o prietena
adica ce ar fi prietenia de fapt
in zilele noastre
nu relatia dntre un barbat si o femeie, ci prietenia
mai exista prieteni adevarati?
hai ca va astept
pup pe toti

seara buna...dana...sau...carmen...sau...cum vrei sa ti se spuna?
ne bucuram ca...te ispiteste cafeneaua noastra...si...cred ca ...prietenie...chiar poate exista...
deci...eu vb din ce stiu...si...sunt convins ca e asa...
ovidiu42
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:35
De la: shrekutza, la data 2008-10-31 15:27:43Accept invitatia la o cafelutsa:D

Cafea pentru toti:D

Eu mor de somn si e abia 3:30:-"

V-am pupat. :D

vino si tu...mai des...pela noi!!
ovidiu42
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:43
De la: cristina_nitiu, la data 2008-10-31 20:45:08 in cafenea?va invit la masa?veniti?bucatarul de astazi este Marian si a facut mancare destula sa ne ajunga.veniti?friptura cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi cu smantana.mmmmmmmmmmmm.dak va fac pofta nu ezitati,sunteti bine-veniti.

cristinica....ce te faci daca ne adunam toti de aici...la masa ta?
nici scaune...nu vei avea...nu mai zic de...mancare!!!
ovidiu42
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:47
Neata!!!!

Gata cafelutza...e fierbinte si are tot ce-i trebuie (frisca, lapte si ciocolata amaruie).

Ce faceti in weekend???
needforspeed
Postat pe 1 Noiembrie 2008 08:35
neatza buna cafeluta lori sa bag si o tigare si un weekend placut tuturor azi voi zbura acasa infirsit pupici

Postat pe 1 Noiembrie 2008 09:13
Neatzaaaa...am venit si eu sa beau o cafeluta rapid.Va pupic p[e toate si pe toti.

Lori...buna cafeluta!!!!Multumim mult.
walkiria
Postat pe 1 Noiembrie 2008 10:35
Un weekend frumos sa aveti....sper ca maine sa am timp sa stau un pic mai mult!!!Sa mai schimbam si noi o vorba!!!
walkiria
Postat pe 1 Noiembrie 2008 10:40
buna fetelor. va pupic pe toate si va imbratisez......uite ca nu v-am uitat.....dar am multa treaba si nu imi mai ramane timp de net.....basca faptul ca m-a dezamagit foarte tare o cunostinta pe care o credeam prietena....dar asta e! ....nu-i bai...are balta peste.....de fapt prieteni de suflet......mami ssshhhtie!.....se cerne sita si in timp se vede care sunt prietenii adevarati si care au interes....

amu ma duc sa alerg o gaina sa-i iau gatul ca nu vrea neam sa intre in oala de buna voie....si am o pofta de un bors si de un pilaf.....mmmmmmmm
tutankhamon
Postat pe 1 Noiembrie 2008 10:52
De la: walkiria, la data 2008-11-01 10:40:30Un weekend frumos sa aveti....sper ca maine sa am timp sa stau un pic mai mult!!!Sa mai schimbam si noi o vorba!!!

walki...frumos ca ...mai treci pe la noi...
o seara frumoasa!!!
ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 17:08
o seara frumoasa...tuturor...si...un weekend...asa il doreste fiecare!!!
sper sa va simtiti bine in cafenaua asta...care...se pare ca...uneori...se cam deterioreaza datorita calitatii unor oameni!!!
sper sa nu fie de rau augur iar...lucrurile sa revina la normal...
viata...are uneori..surprize la care nu te poti astepta...si...e pacat ca e asa!!!
oricum...cu putina liciditate...sper sa reusim sa depasim ...asta!!!
inca odata...o seara frumoasa...si...va mai asteptam la...ceva racoritor...asa...ca de seara...!!!
ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 18:44
O seara frumoasa va urez si eu... Nu stiu ce anume s-a intamplat dar sunt persoane dragi mie care nu ne mai onoreaza cu prezenta...
Parca ceva lipseste...Lenutza, ne e dor de tine!!!!!!!!!
Meli, Lolo, Bebela, Kami, Lulutza, Cristina, Dana, Emilia, Anima, Cristisz, Vladi, Angelli....unde ati disparut???? Candva scriam cateva pagini pe zi...candva ne intreceam in retete culinare....candva ne beam cafelutza impreuna... Acum, abia scriem o pagina la cateva zile si...cine intra, intra doar sa mai salute...

Imi pare sincer rau, cred ca o sa ma retrag si eu.....

O sambata cat mai placuta tuturor!!!!
needforspeed
Postat pe 1 Noiembrie 2008 19:41
Salutareeeeeeeeeee...
Lori, sunt aici acum, sincer nu mai stiu de unde nu am mai scris, dar azi sunt cu voi...fumam, bem ceva?????

Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:01
De la: CRYLE, la data 2008-11-01 20:01:58Salutareeeeeeeeeee...
Lori, sunt aici acum, sincer nu mai stiu de unde nu am mai scris, dar azi sunt cu voi...fumam, bem ceva?????

Lenutzaaaa!!! Bine ai revenit!!!!

Tigarile ti le las tie...eu ma rezum la o bautura, ceva....
needforspeed
Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:30
De la: CRYLE, la data 2008-11-01 20:01:58Salutareeeeeeeeeee...

hmmmmmm!!!!!!....ca numa`...la prostii va e gandu`....
la fumat....la baut....
:D
ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:49
ce faci tu...Ilena....?
vad ca...nu ne prea mai onorezi cu prezentza!!!
ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:52
De la: ovidiu42, la data 2008-11-01 20:52:33ce faci tu...Ilena....?

Ovi, nu mai fi rautacios, stii doar ca s-a gandit mereu la noi, chiar daca nu ne-a onorat cu prezenta!!!!
needforspeed
Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:05
De la: needforspeed, la data 2008-11-01 21:05:58

Ovi, nu mai fi rautacios, stii doar ca s-a gandit mereu la noi, chiar daca nu ne-a onorat cu prezenta!!!!

nu-s rautacios...ci doar...intreb...
da`...de ce te strofoci tu...asa tare?
ca...eu...intrebam...si...asteptam un raspuns de la ea...ca doar ea...poate raspunde!!!
ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:58
De la: ovidiu42, la data 2008-11-01 21:58:59

ca...eu...intrebam...si...asteptam un raspuns de la ea...ca doar ea...poate raspunde!!!

Ma strofoc pentru ca am vb cu ea...si stiu...
needforspeed
Postat pe 1 Noiembrie 2008 22:05
De la: needforspeed, la data 2008-11-01 22:05:49
De la: ovidiu42, la data 2008-11-01 21:58:59

Ma strofoc pentru ca am vb cu ea...si stiu...

si...ce stii...ma rog?
sa aflam si noi...cate ceva...daca e asa...
:D
ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 22:17
OVII da ce i cu tine???de ce esti asa curios glumesc evident
Ce sa mai fie de viatza mea toate bune si frumoase uite astept sa treaca luna noimebrie cu sufletul la gura sa vina acasaaaa:)
Cat despre barbatu ala fatal domne si n drum am stat si tot nua dat peste mine na belea zi si tu !!!!!
MAI SI DACA STAU SA MA GANDESC URATA NU-S ,PROASTA NICI ATATA,CRE CA NOROCU MI-O LIPSI SAU CE O FI ?
hai pupicei va invit la un LAPTIC DE SOIA:)PENTRU CEI CARORA NU LE PLACE AM SI LAPTIC NORMAL!eU ALTCEVA NU BEAU E MAI SANATOS ASTA SI NU INGRASA DELOC,BA DIN C ONTRA AJUTA LA SLABIT
VA PUP PE TOOOOOOOOOTTI TOOOOOOTTIII TOOOOOTIIIII !!!
mauinboots
Postat pe 1 Noiembrie 2008 22:35
De la: mauinboots, la data 2008-11-01 22:35:07 OVII da ce i cu tine???de ce esti asa curios glumesc evident
Ce sa mai fie de viatza mea toate bune si frumoase uite astept sa treaca luna noimebrie cu sufletul la gura sa vina acasaaaa:)
Cat despre barbatu ala fatal domne si n drum am stat si tot nua dat peste mine na belea zi si tu !!!!!
MAI SI DACA STAU SA MA GANDESC URATA NU-S ,PROASTA NICI ATATA,CRE CA NOROCU MI-O LIPSI SAU CE O FI ?
hai pupicei va invit la un LAPTIC DE SOIA:)PENTRU CEI CARORA NU LE PLACE AM SI LAPTIC NORMAL!eU ALTCEVA NU BEAU E MAI SANATOS ASTA SI NU INGRASA DELOC,BA DIN C ONTRA AJUTA LA SLABIT

andreea,,,chiar ma ganddeam daca nu cumva...vii si tu la...un ceai...ceva...
si...iata ca...ispita...se pare ca e mare!!!
pupici...si..chiar ma intrebam daca nu cumva...te-a furat cineva...intre timp...
ca prea ne-ai evitat...
:P
ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 22:38
Ma alatur si eu la o cana de laptik fierbinte...da' din ala normal ca n-am nevoie de slabit..

Andreea, esti o dulcika..
needforspeed
Postat pe 1 Noiembrie 2008 22:52
De la: mauinboots, la data 2008-11-01 22:35:07 OVII da ce i cu tine???de ce esti asa curios glumesc evident

andreea...sunt si yo...ce sa fac?mai ales ca ...ma gandec la...party...cand vii tu...
sper sa ma inviti...

ovidiu42
Postat pe 1 Noiembrie 2008 23:34
Fratilor....ne mai intalnim sau nu pe 15 decembrie????

Mai vreti sau nu???
needforspeed
Postat pe 1 Noiembrie 2008 23:44
neatza neatzaaa!!!EU DA EU DA!!!EU VREAU HAI CARE MAI VINEE???
NEATZA OVI,NEATZA MELI,LOLO,LORI,CRISTINUCA,ILEANA SI TOATA LUMEA CARE NE VIZITEAZA SI CARE NU NE MAI VIZITEAZA!uite BEBELA E LA POSTURI !RESTU UNDE ATI DISPARUT???
OVi eu nu va m evitat deloc doar ca am fost o vreme super super busy!
pupici v-am facut cafelutza si am plecat la munci !!o duminica frumoasa!
mauinboots
Postat pe 2 Noiembrie 2008 09:15
De la: mauinboots, la data 2008-11-02 09:15:12 neatza neatzaaa!!!EU DA EU DA!!!EU VREAU HAI CARE MAI VINEE???
NEATZA OVI,NEATZA MELI,LOLO,LORI,CRISTINUCA,ILEANA SI TOATA LUMEA CARE NE VIZITEAZA SI CARE NU NE MAI VIZITEAZA!uite BEBELA E LA POSTURI !RESTU UNDE ATI DISPARUT???
OVi eu nu va m evitat deloc doar ca am fost o vreme super super busy!
pupici v-am facut cafelutza si am plecat la munci !!o duminica frumoasa!

Neata Andreea si Neata tuturor celorlalti!!!!
Foarte buna cafeaua...merci, merci...
needforspeed
Postat pe 2 Noiembrie 2008 09:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Regretele voastre((: 204 De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
zodii 14 De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00
cafea 147 De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei 1 De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19
Setari Cookie-uri