Cafenea virtuala

neata!!!andreea mersi de cafeluta e foarte aromata
neataaaaaaaaaa......si la restu lumii care mai apare pe parcursul zilei
lenuta ce dor mia fost sa fumez cu tine o pipa ,poate azi ne nimerim sa ne afumam un pic
azi e duminica asa ca ceva bun la toata lumea
.....................ma gandesc ce sa va pregatesc

Postat pe 2 Noiembrie 2008 09:56
......nu am timp acuma da ii dau eu de capat nu reusesc sa pun ceva dragut.....m-am enervat

Postat pe 2 Noiembrie 2008 10:08
De mult n-am baut cafea cu voi.Azi am venit... ceva mai tirziu. Mai este cafea?
husni
Postat pe 2 Noiembrie 2008 11:50
De la: husni, la data 2008-11-02 11:50:27De mult n-am baut cafea cu voi.Azi am venit... ceva mai tirziu. Mai este cafea?

Husni, bine ai revenit (eu nu eram pe vremea cand tu era in cafenea)....

Mi-e o pofta de niste prajituri facute acasa...hmm...cred ca o sa fiu gospodina azi..!!!!!
needforspeed
Postat pe 2 Noiembrie 2008 12:41
De la: mauinboots, la data 2008-11-02 09:15:12 neatza neatzaaa!!!EU DA EU DA!!!EU VREAU HAI CARE MAI VINEE???
NEATZA OVI,NEATZA MELI,LOLO,LORI,CRISTINUCA,ILEANA SI TOATA LUMEA CARE NE VIZITEAZA SI CARE NU NE MAI VIZITEAZA!uite BEBELA E LA POSTURI !RESTU UNDE ATI DISPARUT???
OVi eu nu va m evitat deloc doar ca am fost o vreme super super busy!
pupici v-am facut cafelutza si am plecat la munci !!o duminica frumoasa!

`neatza...andreea...si...ne bucuram ca...ai timp sa staisi cu noi...putin..
in ce priveste ...intalnirea noastra...nu stiu cate persoane vor putea sa vina avand in vedere ca...e in ajun de...sarbatori!!!
si...poate...nu multa lume...poate!!!
va dati seama ca...nu e prea facil sa pleci de acasa...cand lumea se pregateste de sarbatori!!!
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 12:44
De la: husni, la data 2008-11-02 11:50:27De mult n-am baut cafea cu voi.Azi am venit... ceva mai tirziu. Mai este cafea?

chiar ca..."demult"....
oricum...noi suntem inca aici...si...sper sa mai ramanem cateva secole!!!
deci...cine ne stie...poate veni...oricand!!!
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 12:46
De la: ovidiu42, la data 2008-11-02 12:44:44
De la: mauinboots, la data 2008-11-02 09:15:12 neatza neatzaaa!!!EU DA EU DA!!!EU VREAU HAI CARE MAI VINEE???
NEATZA OVI,NEATZA MELI,LOLO,LORI,CRISTINUCA,ILEANA SI TOATA LUMEA CARE NE VIZITEAZA SI CARE NU NE MAI VIZITEAZA!uite BEBELA E LA POSTURI !RESTU UNDE ATI DISPARUT???
OVi eu nu va m evitat deloc doar ca am fost o vreme super super busy!
pupici v-am facut cafelutza si am plecat la munci !!o duminica frumoasa!

`neatza...andreea...si...ne bucuram ca...ai timp sa staisi cu noi...putin..
in ce priveste ...intalnirea noastra...nu stiu cate persoane vor putea sa vina avand in vedere ca...e in ajun de...sarbatori!!!
si...poate...nu multa lume...poate!!!
va dati seama ca...nu e prea facil sa pleci de acasa...cand lumea se pregateste de sarbatori!!!

chiar ai mai fost la noi?
ca...sunt si eu de ceva vreme...si...e adevarat ...e greu de contabilizat cine vine si pleaca...de pe la noi...
deci...sa inteleg ca-ti place la noi...in cafenea?
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 12:50
nu ma mai joc nu pot sa pun ceva de la Smiley Central
sunt nervoasa cred ca bag cateva tigari sa-mi treaca

Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:13
De la: melimeli, la data 2008-11-02 13:13:40nu ma mai joc nu pot sa pun ceva de la Smiley Central
sunt nervoasa cred ca bag cateva tigari sa-mi treaca

hai mai...melinda...chiar asa?
te lasi tu...asa...oricum?
te stiam...conseventa!!!
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:19
oviiiiiiiiiiiii nu ma las ,da acum nu mai am rabdare sa incerc
oricum voiam sa va servesc cu prajiturele,sucuri, bere pe care le pun pe masa sa va serviti voi singuri cu ce doriti ca doar e duminica
eu sunt fericita ca e super frumos afara .....si va las sa vad cum combin familia sa iesim undeva in natura,ca e pacat sa stam in casa
pupicei sper sa ajunga la toata lumea care intra azi la cafenea

Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:37
Eu zic sa incepem sa ne inscriem cei care vrem sa ne intalnim si poate o facem mai devreme!!!!

Deci...EU POT VENI...

CINE MI SE ALATURA???
needforspeed
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:39
De la: melimeli, la data 2008-11-02 13:37:14oviiiiiiiiiiiii nu ma las ,da acum nu mai am rabdare sa incerc
oricum voiam sa va servesc cu prajiturele,sucuri, bere pe care le pun pe masa sa va serviti voi singuri cu ce doriti ca doar e duminica
eu sunt fericita ca e super frumos afara .....si va las sa vad cum combin familia sa iesim undeva in natura,ca e pacat sa stam in casa
pupicei sper sa ajunga la toata lumea care intra azi la cafenea

iti doresc o zi placuta...si...o buna dispozitie cu familia!!
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:42
De la: needforspeed, la data 2008-11-02 13:39:23Eu zic sa incepem sa ne inscriem cei care vrem sa ne intalnim si poate o facem mai devreme!!!!

Deci...EU POT VENI...

CINE MI SE ALATURA???

cautam acu`...pe cei ce pot...
si...ar fi bine sa fie...cat mai multi!!
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 13:43
fratilooooooooooor, v-ati facut de cap fara mineeeeeeeeeeee! stati ca viu si io, unde, ce, cand, cum?
nebuna
Postat pe 2 Noiembrie 2008 15:48
De la: nebuna, la data 2008-11-02 15:48:24fratilooooooooooor, v-ati facut de cap fara mineeeeeeeeeeee! stati ca viu si io, unde, ce, cand, cum?

langa noi...cu noi...si...cat de curand!!!
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 15:54
Helloooo dragilor!!!Ce zi frumoasa....am fost la plimbare....minunat de-a dreptul!!!!

Sunteti bine cu totii????Am venit si eu la ceaiul de dupa amiaza...
walkiria
Postat pe 2 Noiembrie 2008 16:00
De la: walkiria, la data 2008-11-02 16:00:42Helloooo dragilor!!!Ce zi frumoasa....am fost la plimbare....minunat de-a dreptul!!!!

Sunteti bine cu totii????Am venit si eu la ceaiul de dupa amiaza...

sa fie...ca de obicei...cu multa lmaie?
la greu ...asa...????
ovidiu42
Postat pe 2 Noiembrie 2008 16:04
Nu-ti place mujdeiul?nu stii ce pierzi.e facut de Marian si o sa te lingi pe degete.pupici
cristina_nitiu
Postat pe 2 Noiembrie 2008 19:16
curtea este mare si vom intinde masa in curte,si nu-ti trebuie scaune,pentru k exista gazon.pupicei
cristina_nitiu
Postat pe 2 Noiembrie 2008 19:18
De la: cristina_nitiu, la data 2008-11-02 19:16:07Nu-ti place mujdeiul?nu stii ce pierzi.e facut de Marian si o sa te lingi pe degete.pupici

Cristinika, nu numai ca nu-mi place mujdeiul...nu suport deloc usturoiul sub orice forma ar fi el....

As vrea un ceai..mai este si cu putina lamaie!!!

Lolo, e vb de intalnirea de la Brasov...am dat startul la inscrieri da' vad ca nu prea se ingramadeste lumea!!!
needforspeed
Postat pe 2 Noiembrie 2008 21:36
`neatza buna!!!! vad ca...e gol in cafenea asa ca...am pus cafeaua la foc...si...va astept...
ceva ...fistic...si..rafaello...pt gusturi mai rafinate....
si...ceai de fructe cu...multa lamaie!!!
ovidiu42
Postat pe 3 Noiembrie 2008 07:49
De la: ovidiu42, la data 2008-11-03 07:49:06`neatza buna!!!! vad ca...e gol in cafenea asa ca...am pus cafeaua la foc...si...va astept...
ceva ...fistic...si..rafaello...pt gusturi mai rafinate....
si...ceai de fructe cu...multa lamaie!!!

Neata!!!!!!!!!! Buna cafelutza, Ovi! Da' ce-i cu tine asa matinal???

O zi buna va urez si inca astept sa va inscrieti pentru MAREA INTALNIREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

needforspeed
Postat pe 3 Noiembrie 2008 08:53
buna dimineata !!!
multumesc de cafea... foarte buna...
am adus prajituri delicioase... sunt facute de mama... sigur o sa va placa
Angelli
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:00
m-am gandit ca...n-am mai facut cafeaua pentru voi...de ceva vreme...
si...iata ca...mai aduce lumea...si prajiturele...deci...incepe sa fie...bine...cred!!
o zi frumoasa...tuturor!!!
ovidiu42
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:05
Angelli, multumim de prajituri!!! Ce mai faci? N-ai mai intrat de mult.....
needforspeed
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:08
chiar nu am intrat de mult...
ma simt foarte bine la cafenea... (si imi aduc aminte cu drag de vacanta... si toate cafelutele baute cu voi... in cafenea... ) dar... vacanta a trecut... acum am programul destul de aiurea... in fiecare zi la spital de la 7 dimineata... (pe la 6 nu pot sa intru la cafenea... ca doarme colega de camera=> nu pot sa tastez...) Deci ratez in fiecare dimineata cafeluta (astazi chiulesc ... si pot sa stau cu voi )

Chiar imi pare rau ca nu stau mai mult timp prin cafenea... dar... sunt zile in care nici nu deschid calc...

o zi placuta tuturor !!!!!!!!!!!!!
Angelli
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:22
Esti in ultimul an de facultate parca, nu? Si din cate imi aduc aminte...faci practica acum...Zic bine? Ce specializare vei avea???
needforspeed
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:25
nu sunt in ultimul an... nu fac practica... (dar stau mult timp in garzi la spital...) si nici specializarea nu o stiu inca. (abia dupa ce termin si o sa dau rezidentiatul o sa stiu...)
cu toate astea... nu e chiar simplu... Ma obosesc mult... dar nu ma plang... imi place. Tot timpul ai ceva de invatat... si imi prinde bine daca stau la spital in afara programului... Cand ajung acasa... fac dus, mananc... si dorm... In rest... numai la spital... (de asta intru rar in cafenea...)
Si nu-mi place cand intru... si nu am timp sa citesc tot ce ati postat voi de cand nu am mai intrat eu... sa nu vad ce e nou... cine ce mai zice...

va pup
Angelli
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:34
neataaaaaaaaaaa,
oviiiiii multumin de cafeluta o zi frumoasa
lori
angelli
sa aveti o zi frumoasa,....... azi e soare iar la timisoara
imi place asa mult cand e soare

Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:05
De la: melimeli, la data 2008-11-03 10:05:12neataaaaaaaaaaa,
oviiiiii multumin de cafeluta o zi frumoasa
lori
angelli
sa aveti o zi frumoasa,....... azi e soare iar la timisoara
imi place asa mult cand e soare

ma bucur ca...la tine e soare...
la noi...e ...ceva ca de ploaie...asa ca...te tine in casa...langa...mancare...si...sucuri!!!
e frumos de privit pe geam...dar...nu atat de frumos incat sa te faca sa iesi...
o zi buna...si...sa fie soare si-n sufletul tau!!
ovidiu42
Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
reprezentanti Avon 1 De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! 164 De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53
buna ziua 35 De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32
cafeneaua cu miros de primavara 5395 De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54
Setari Cookie-uri