nu mere...:) | ||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 08:39 |
||
---|---|---|
De la: anana, la data 2008-11-11 08:39:45nu mere...:) nu mere ???? ci pere??? io sunt aci mai iesti sa bem cafeluta si sa fumam???????? |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 08:57 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-11-10 20:18:01De la: melimeli, la data 2008-11-10 08:28:18hmmmmmmm fursecuri de aseara ,vreau si io primesc macar una ..... mai ovidele eu sunt o pofticioasa de cand ma stiu tot ce vad vreau sa ating sa pap sunt o incurabila mereu poftesc la ceva .....uite aseara am poftit si am primit am facut si orez cu lapte ca muream de pofta dupa ceva dulce |
||
|
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:01 |
||
Limbajul bata-l vina: Se trezeste unul de dimineata din cauza unor zgomote ciudate - se crapa de ziua. O cauta pe nevasta-sa in pat si n-o gaseste - o furase somnul. Se duce la baie si se uita in oglinda, dar oglinda se face tandari - aruncase o privire. Pleaca la serviciu si pe drum vede doua tipuri de oameni: unii care scadeau in inaltime (pe aia ii rodeau pantofii) si altii care dispareau pur si simplu (pe aia ii fura peisajul). Ajunge la serviciu si isi vede toti colegii lipiti de tavan - purtau discutii la nivel inalt. La un moment dat se dezlipesc si cad toti de-odata - cazusera de comun acord. Se enerveaza si pleaca de la serviciu. Pe drum, il vede pe unul lipit de asfalt si vreo doi care trageau de el sa-l dezlipeasca - era sarac lipit pamantul |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:23 |
||
Meli gata m-ai luat ai revenit in fortza cu cafeaua de dimineatza ca nu mai apuc eu sa o fac Hai ca mi place asa si a asa a ta era mai buna eu o fac fara cofeina In general eu nu prea beau cafea insa ceaiul verde ma innebuneste! Ovi sigur gaseai ceva mai multe prin camara mea:)) scuze m-am incurcat eu cu lolo,lulu,nu am citit bine,ups! Lolo da painica cu sunculitza ingrasaaaa,pai combini proteine cu lipide pufff e rau ,singura paine care nu ingrasa este cea facuta din 57 la suta concentratie faina de soia si restul de ovaz si grau! PLUS CA ARE UNH GUST EXTRAORDINAR,SAU MACAR INCEARCA SA FACI DIN FAINA INTEGRALA, STIU CA I MAI SCUMPA LA NOI CA AICI DAR SE MERITA,E SANATOS SI NU INGRASA,MAI BINE TE AJUTA SA SLABESTI :) |
||
mauinboots Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:33 |
||
GATA MA DUC SA MI BEAU CEIUTZUL SA FUMEZ O TIGARICA SI LA MUNCA CU MINE!!!puff ce noroc pe voi fetelor cele care ramanetzi pe acasa,nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteaptaa azi pupici si o zi minunata la toata cafeneauaaaa |
||
mauinboots Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:34 |
||
mmmmmmmmmmmmm, ce parfuuuuuuuuuuuuum! cafeaaaaaaaaaaaaaaaaaa, neagraaaaaaaaaaaaaaaaaaa si caldutaaaaaaaaaaaaaaa! oviiiiiiiiiii, ai mancat tot ce mai era pe'aici, firmiturile le-a ras meli, si io ce mai mananc? acolo un tucu-pic puteati sa-mi lasati si mie, ca ieri am fost puturoasa si n-am gatit nimic... azi le-am desenat niste mancare intr-o farfurie....ca nici azi nu am timp de gatit....! va pupicesc pe toti si toate.......... |
||
nebuna Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:58 |
||
am incarcat muzica da mai sunt pe aici tu mai esti? melimeli? | ||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:15 |
||
Bula nu vine la scoala 3 zile ,invatatoarea _ Bula de ce ai lipsit? -A murit mama... -Pai cum asa? -A batut niste cuie in perete... - Si de asta a murit? -Nuuu...din greseala a batut un cui in mana si a ramas lipita de perete... -Si a murit?????????? -Nuuuuuuuuuuuu , a inpuscat-o tata , ca prea se schinuia... |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 10:21 |
||
daaaaaaaaaaaaaaaa, sunt paci!!!!!!!!!!!!!! tu mai esti??????????????? |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:06 |
||
De la: anana, la data 2008-11-11 10:21:44Bula nu vine la scoala 3 zile ,invatatoarea |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:06 |
||
De la: nebuna, la data 2008-11-11 09:58:26mmmmmmmmmmmmm, ce parfuuuuuuuuuuuuum! ce farmituri???????? ca io m-am mai prins nik oviiiii el a ras tot as fi vrut io sa pap macar farmiturile daaaa,....da ovi e mai iute decat mine da voi sta cu ociiiiiii -n patru sa fiu prima la bunatati |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 11:09 |
||
Bula vine la scoala cu buza umflata , invatatoarea intreaba - Vai Bula ce ai patit? _ Pai am fost cu tata la pescuit si mi -sa asezat o viespe pe buza Si te-a intepat? -Nuuuuuuu , ca a omorat-o tata cu vasla... |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 15:58 |
||
Cine vrea o taclie? Ce daca e marti? Ma duc sa o pregatesc ... | ||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:01 |
||
De la: anana, la data 2008-11-11 16:01:34Cine vrea o taclie? Ce daca e marti? Ma duc sa o pregatesc ... ce o fi taclia???????? |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:05 |
||
salutare natiune! meli si anana...am ras la bancurile vostre de era sa ma sufoc cu o aluna.....mey, mey, mey...ce-mi faceti voi.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Noiembrie 2008 16:58 |
||
vad ca nu prea este nmeni..........io, pun acu' de paine, un chec sarat cu ciuperci....si pun deoparte si pentru ovi, ca mititelu' a strans firimituri, daca altceva n-a mai gasit! toata vara ne-a rasfatat cu salate de fructe si alte bunatati, acu' hai sa avem grija de el! |
||
nebuna Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:26 |
||
lolooooooooooo,vezi ca stau la panda nu vreau sa raman fara chec ca porma daca raman cu pofta visez urat dia ai grija sa nu te inneci ca atunci io cui ii mai scriu bancuri????????????? nu e nimeni??????????? oviiiii unde disparusi ....sa nu spui ca stai si tu la panda dupa chec??????????? loriiiiiiiiiiiiiii tu tot din umbra urmaresti ....io cred ca te-ai supi rau pe noi |
||
Postat pe 11 Noiembrie 2008 21:03 |
||
meli, promit ca nu mai mananc alune cand iti citesc bancurile.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:20 |
||
noapte buna dragii mei cafengii!!ne vedem maine ca tre sa ma trezesc devreme!puff si m-a apucat noaptea pe mess daca vb cu gagii | ||
mauinboots Postat pe 12 Noiembrie 2008 01:17 |
||
Neata!!!! Cafeluta e gata...avem si laptik si frisca si niste ciocolata! Ce mai faceti voi????Sunteti bine cu totii??? N-am apucat sa citesc decat ultima pagina....trebuie sa plec la munca si nush cand ma intorc..Am fost f obosita si de aceea n-am mai intrat. Va pup pe toti si va urez o zi cat mai placuta! |
||
needforspeed Postat pe 12 Noiembrie 2008 06:55 |
||
'neataaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1 Este cineva pe aici?Am facut ness , mai usor mai comod ,inima bate mai tare... cine doreste, cine pofteste? Draga melimeli , ai inteles ce e tzacalia? Am ras aseara de nu mai puteam '' Beau cafea , fumez si ma intreb ce aia tacalie'' |
||
Postat pe 12 Noiembrie 2008 08:32 |
||
YEEE avems i cafelutza o avem si pe lori care nu mai intrase de un car de ani :) Avem si ness,demult nu am mai baut un ness chiar asa,mersi mult Anana ,e foarte dulce si bun!!! sunt un pic somnoroasa asa ca tot ceea ce avem pe aici imi prinde bine! Eu va pun pentru micul dejun niste biscuiti cu susan si laptic se soia ca na doar asta am in meniu TRE SA MA DUC REPEDE REPEDE LA DUSHULICA SA MA REVIGOREZ SI SA PLEC LA MUNCI! va pup dulce pe toti !Ovi SI PE TINE CHIAR DACA AI FUGIT NU STIU PE UNDE |
||
mauinboots Postat pe 12 Noiembrie 2008 09:07 |
||
De la: needforspeed, la data 2008-11-12 06:55:36Neata!!!! multumim lori de cafeluta imi era dor deja de o cafea de la brasov ...pupicei sa ai o zi usoara si sa nu obosesti |
||
Postat pe 12 Noiembrie 2008 09:25 |
||
De la: anana, la data 2008-11-12 08:32:40'neataaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1 daaaaaaa,anana trebuia sa imi vezi fata in timp ce beam si fumam ca atunci si lacrimile iti curgeau de inundai tastatura da intrunfinal am inteles ce e taclia da am ramas cu pofta ca nu m-ai servit ,...s-au poate da????? andreea sa ai o zi usoara la servici |
||
Postat pe 12 Noiembrie 2008 09:28 |
||
Buna fetelor. Pana beti o cafea aici, poate v-ar interesa sa va uitati la niste bijuterii lucrate manual, unicat. Detalii pe site : www.collection.brindusa-verde.ro . | ||
deidra Postat pe 12 Noiembrie 2008 10:12 |
||
melimeli ,sigur ca te-am invitat,am inceput asa: ''cine vrea o tacalie?''dar am facut si mititei , daca aveti produse de la Sergiana poiana marului sa le folositi cu incredere , cele mai bune mezeluri si cea mai buna pasta de mici... | ||
Postat pe 12 Noiembrie 2008 10:19 |
||
yumiiiiiiiiii mititei mai ai as manca vreo doua Scumpule, zice sotia.... mai tii minte stiucile alea pe care le-ai prins asta vara, cand ai fost la pescuit cu prietenul tau Vasile? - Sigur ca da, iubito. - Ei bine, una din ele a telefonat sa te anunte ca ai devenit tata. O discutie intre 2 copii in camera lor . Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta? F: O papusica Barbie , dar tu ? B: eu ii voi cere un Tampax F: Tampax ? Ce e asta ? B: ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama ! Maine aniversam 30 de ani de la casatorie, am putea taia porcul ? - De ce, raspunde sotul, doar nu e vina lui.... |
||
Postat pe 12 Noiembrie 2008 10:23 |
||
Gheorghe revine dupa o coma de 7 ani , linga el Maria sotie fidela -Marie e adevarat ca tu ai fost langa mine cand am cazut de pe casa si mi-am rupt piciorul de am stat 3 luni in ghips -Da Gheorghe e adevarat -Da cand mi-am rupt 3 coaste , cand am cazut cu bicicleta , tu ai fost langa mine nu? -Da Gheorghe ,Maria sfioasa ca sotul ei o apreciaza... -Da tu Marie , cand am avut accidentul cu masina ,de am stat 7 ani in coma, tu ai fost langa mine Marie?(Mariei ii dau lacrimile) -Da Gheorghe , am stat linga tine... -Apoi f...tuti d-zeii matii ca tu-mi porti ghinion!!!!!!!!!! |
||
Postat pe 12 Noiembrie 2008 11:17 |
||
De la: anana, la data 2008-11-12 11:17:56Gheorghe revine dupa o coma de 7 ani , linga el Maria sotie fidela totalaaaaaaaaaaaaa e careva dau tigari in schimb la ceva dulce |
||
Postat pe 12 Noiembrie 2008 11:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
|
||
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară