De la: ovidiu42, la data 2008-11-17 20:28:51seara buna!!!...la tata lumea...!!!! o dimineata placuta si odihnita ,vezi tu oviiii ca acum umblu io singurica paci tu umbli seara io dimineata daaaa ai putea sa ne mai resfeti cu o salata de fructe ca dehhh am o pofta si tu o faci asa buna ...yumiiiii |
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 08:36 |
||
---|---|---|
da da sunt ,copii au plecat la scoala, sotul sforaie si yo prin cafenea ... buna cafea ai mai facut...si sigur ca merge si buna rau... | ||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 08:40 |
||
mai estiiiii???? pe mine mo cam luat valul,mi s-a facut un somn de pic cu capul pe tastatura am raspuns la comentariiii si dehhhhhh imi e somn,asa ca daca esti hai la cafa si |
||
|
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:10 |
||
Neatza la toata lumea, ma bucur sa vad ca ma primiti cu multa caldura ca si alta data..... Cam buna cafelutza ta...Meli, am promis ca o sa te sun, imediat ce postez acest mesaj...numai sa nu mai intervina ceva si ..... Salutari la toti, o sa incerc sa mai strig ...catalogul, numai ca timpul......nu ma prea lasa, aseara am ajuns pe la 8 si ceva de la scoala si eram rupta si de foame si frigul de afara m-a doborat.....nu am mai intrat desi as fi vrut.... Va pup pe toti si o zi frumoasa la voi Ovi, nu ai fost niciodata o pacoste stiu sigur ca am avut limite in ceea ce ne priveste, am stiut cat de mult ne putem permite sa glumim sau sa vb.....asa ca stai matalutza linistit, stii ca eu te iubesc asa cum esti |
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:20 |
||
Buna dimineata va dorim!!!!! | ||
cristisz Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:49 |
||
neataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! ileana ma bucur ca iti place cafeluta cristisz mataluta ce mai faci?????????? ne-ai cam uitat ,s-au esti asa rau ocupata?????????? |
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 11:00 |
||
Nu v-am uitat, dovada ca dau o raita prin cafenea cand pot si eu... Chiar daca nu apar nu inseamna ca nu ma gandesc la voi. | ||
cristisz Postat pe 18 Noiembrie 2008 11:54 |
||
Ceai fiebinte de fructe de padure vrea cineva, ca eu imi facui o canutza.....lamaie are cineva??????????.....k eu nu mai am la serviciu...... | ||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:06 |
||
De la: cristisz, la data 2008-11-18 11:54:38Nu v-am uitat, dovada ca dau o raita prin cafenea cand pot si eu... Chiar daca nu apar nu inseamna ca nu ma gandesc la voi. ileana dau io lamaia ,tu numa arunca cu ceaiul ala incoace cica maine de dimi .merg la craiova sanse cam 50% ca am atata treaba, offffffffffffff nu se gata niciodata |
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:11 |
||
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hey nu v-a fost dor de mine? ??? uite niste pupici pt toti!! mie mi-a fost foarte dor de voi!!! acuma m-am trezit si o sa beau o cafeluta ,vrea cineva? | ||
Lullutza Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:46 |
||
Buna Lulutza, se pare ca incepem sa ne strangem din nou prin cafenea....ar fi fantastic.... Ce zici matalutza ca mai faci??.......dulci pupici ai mai trimis..... .....raspund si eu la provocari |
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:51 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-18 12:51:49Buna Lulutza, se pare ca incepem sa ne strangem din nou prin cafenea....ar fi fantastic.... bine zici ce pupici dulci nea trimis luluuuu,uite si io trimit si niste fum de |
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:22 |
||
ah fetelor ce ma bucur ca nu m-ati uitatsi ce dulci sunt pupicii vostri!!!!!!hai sa va imbratisez pe toate!!!si sunt in Cluuuuuuuuuuuuuuj!!!!mai e cineva dintre voi din CLUJ? | ||
Lullutza Postat pe 18 Noiembrie 2008 15:38 |
||
salutare natiune! hai ca mai aparui si eu.....va imbratisez pe toti si va trimit pupicei in miros de musaca........cine vrea, intr-o ora ii gata.......sa dea numa un buzz si ii pregatesc farfuria.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Noiembrie 2008 16:37 |
||
WAAAAAAAAAAAAA....Ce ofertaaaaaaaaa Vreau musaca, nu am mai facut de multa vreme, buna idee...... Fumeaza cineva cu mine? Pare cam goala cafeneaua.... |
||
Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:02 |
||
helloooo...buna seara lume draga!!!! Ileana...am adus provizii de lamaie...pentru ceai...ca pe vremea asta merge tare bine:) Va pupic pe toti...lulutza...ma bucur ca ai revenit. |
||
walkiria Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:02 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-18 19:02:52WAAAAAAAAAAAAA....Ce ofertaaaaaaaaa Ileana...stau eu cu tine la o tigara,,,pana imi trag si eu un pic sufletul. A treia pe ziua de azi...mai fumez una mai pe seara...si gata:) |
||
walkiria Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:07 |
||
Buna seara!!!! Am ajuns si eu de la munca si am un chef de o ciocolata calda...Are cineva si pt mine??? Va pupscesc pe toti si sper sa ne mai adunam, ca pe vremuri!!! |
||
needforspeed Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:43 |
||
buna seara...lumeeeeeeeeeeee..... o mai fi cineva...pe aici? sa fumez si eu? |
||
ovidiu42 Postat pe 18 Noiembrie 2008 20:02 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-11-18 20:02:53buna seara...lumeeeeeeeeeeee..... Sunt eu...dar la fumat nu-ti tin companie ca s-ar putea sa mai iau si eu de ele..... |
||
needforspeed Postat pe 18 Noiembrie 2008 21:17 |
||
Eu vin sa beau ceai cu voi...la tigara...nu mai...deja m-am obisnuit cu 3-4 pe zi...darrrr cum scap eu de asteaaaa??? | ||
walkiria Postat pe 18 Noiembrie 2008 21:42 |
||
Neatzaaaaaaa....vrea cineva cafelutza?????? Facui un ceaun.....sa ajunga la toti, mai ales ca eu beau multa, rinichii mei nu filtreaza decat cafea ....dar opresc pentru toata lumea......vad ca mai apar.....prin cafenea.... Salutare...Lori, Ovi, Walkiria ( scuze dar nu mai stiu care-i numele tau mic)....Lulutza, Meli si ....Losado...nici pe al tau nu-l mai stiu, dar sunt convinsa ca nu va suparati pe mine si o sa-mi amintiti voi....va pup pe toti de la o margine si va astept cu cafelutza calda....o zi frumoasa sa aveti si plina de bucurii.....chiar dak sunt mai mici |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 07:49 |
||
Lolitaaaaaaaaa Andreeaaaaaaa Cristinaaaaaaa Bebelaaaaaaa Shrecutzaaaaaaa Mihaelaaaaaaaa Mariannnnnnn Falconeeeeeee.......si erau mai multi, pe cine sa mai striggggg????? ca eu strig la apel pe toata lumea dar faptul ca am lipsit cam mult....nu mai stiu , mai ales pe cei mai noi...... Nu mai intrati macar sa ne mai spuneti din cand in cand ce mai faceti???????? Sanatosi , voiosi??????? Eu va salut pe toti si ma bucur sa stiu ca sunteti bine |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 07:54 |
||
Trezireaaaaaaaaaa..... FAC SI CEAI PT CEI CE NU VOR CAFEAAAAAAAAA |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 07:55 |
||
ce trezire?eu inca nu am ajuns la nani... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 08:13 |
||
ce prost crescuta sunt....Buna Dimineata | ||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 08:14 |
||
neataaaaaaaaaaaa,ileana pt. cafami-ai luat-o inainte ....voiam sa fiu prima ,dar nu-inik ca mie imi place sa gasesc cafea facuta omu meu pleca la craiova la 5 dimi. io nu am putut sa fac ochii la ora aia mai ales ca trebuia sa ma trezesc la 4 daca voiam sa merg cu el harnicutaaaaaaaaaaaaa ca in vremurile de demult un buchetel de floricele pt. tine |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 08:16 |
||
De la: cristina_rea, la data 2008-11-19 08:14:17ce prost crescuta sunt....Buna Dimineata neataaaaaaa,si bine ai intrat in cafenea uite pe masa a lasat ileana cafea muuuuulta langa gasesti zahar ,laptic,frisca....tre numa sa te servesti hai ca aprind si io o si sa savurez cafeaua cristina m-am uitat la profilul tau si vad ca esti noua pe garbo si esti din lugoj=50 km distanta intre noi io sunt de la timisoara,mai exact un sat inainte de tim. |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 08:19 |
||
Neatza si bun venit in cafenea ( vad k asa iti ureaza Meli ), eu am cam lipsit o perioada...... Meli sa nu sperii fata..... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 08:54 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 08:54:09Neatza si bun venit in cafenea ( vad k asa iti ureaza Meli ), eu am cam lipsit o perioada...... uppppps io am speriat pe cineva??????? asa rau arat in dimineata asta???????? ileanaaaaaaaaaaaaa,unde esti sa-ti multumesc ma duc repede la baie sa-mi fac un liftig facial si o liposuctie revin dupa poate arat mai bine |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII | 31 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
|
||
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară