Meli, nu fi mama vitrega, nu ma refeream la faptul ca nu arati bine, ziceam doar sa nu o iei tare sa o sperii, k poate se gandeste ca dak esti aproape de ea .....te si duci la ea in vizita, eu am cunoscut astfel de persoane si au rupt legatura de teama ca o sa se viziteze......nu inteleg de ce sunt si oameni de acest gen.....pana la urma ignora-ma. Stiu ca tu nu te superi pe mine, pentru ca te iubesc fataaaaaaaaaaaaa..... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:35 |
||
---|---|---|
Cristinaaaaaaaaaaaaa...tu dormi???????? Ma asteptam sa ne spui si tu parerea, dak te sperie, dak iti place ca suntem.....asa..... Vad ca sunt cam singura, vb ca naroada ........nu am si eu cu cine sa ma intretin, tare pofta mi-a mai facut cu musacaua, as face deseara dar nu am timp ca ajung tarziu, dar o sa sun acasa sa-i dao comanda mamei mele sa-mi facaaaaaaaaaaa...... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:40 |
||
ileanoooo (io asa o sa-ti spun ca pe bunica mea o chema asa) ma cheama diana....mi se spuine dia prin cafenea....vezi ca mai e o diana....si cheama-ma pe mine in craiova ca-ti fac eu o musaca de o sa ma pomnesti...... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:53 |
||
HELOOOOOOOOOO !!!! BINE V-AM REGASIT ! DESI NU AM MAI POSTAT ,,,SA STITI CA M-AM PUS LA ZI CU DISCUTIILE ...! BUNA CAFEA ILEANA SI APOI LA CAT DE TARE AI FACUT APELUL ...NU AM AVUT CUM SA NU AUD ! MEL ? NU AI IESIT NICI ACUM DIN BAIE ? SA NU TE SCHIMBI DE TOT ! ZI BUNA LA TOATA LUMEA ! |
||
rasarit Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:55 |
||
AAA Dia,crezi ca nebunica ta imi fugareste pisicutzele ?? sau e prietenoasa ?? fetelor ,deja am ras cafeaua ! voi ? |
||
rasarit Postat pe 19 Noiembrie 2008 10:01 |
||
rasarit Postat pe 19 Noiembrie 2008 10:01 |
||
Dia, si eu fac musaca delicioasa k sunt o gurmanda fara leac, dar eu stau prost la capitolul timp.....plec dimineatza de acasa la 8 si ajung uneori acasa si la 9.30.....am si copil care o vede pe masa doar seara in rest la tel si atunci dak mai este treaz.....dak vine si ma ia Virgil de la scoala nu mai ajung la copil si vb la tel.....dar e cu mama acasa, e mare are 10 ani.... Sa-ti mai spun ca mama lui Virgil e bucatareasa de o viatza???????? Sa nu intelegi ca te-as refuza dar nu se merita efortul, eu iti multumesc pentru oferta. Meliiiiii, te suparasi pe mine?????????? Unde esti??????????? ma faci sa ma simt prost ( sau proasta). Mihaelaaaaaaaaaaa, ma bucur ca bausi cafeaua cu noi, sper sa mai postezi si sa mai savurezi cafeaua sau ceiutzul cu noi.... Ce spui ca mai faci? E totul ok la matalutza????????? Andreeaaaaaaaaaaaaa.....ce mai faci???????? Nu ne mai scrii??????????? |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:44 |
||
Waaaaaaaaaaaaaaa....iar sunt singuraaaaaaa???????? Iar scriu ca nebuna singura pe acilisea????????/ Acum va fac ......o budinca as manca....de ciocolata, lapte gasesc, un pliculetz de budinca cred ca nu mi-ar lua mult, dar dak vreti si voi.....e mai greu ca trebuie sa fac cantitate mai mare si ma costa cam mult asa ca ....nu va dau, fac doar pt mine......ca si asa sunt singura pe aci |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:51 |
||
Salutare la toata lumea.Am revenit cu forte proaspete.Sper sa aveti ceva si pentru mine. Un ceiut cald cu multa lamaie.Daca se poate!!!!!!! | ||
laura_bella36 Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:04 |
||
Laura, ce ma bucur, sincer, am si ceai pt tine si hai sa-ti dau si budinca, numai pt tine mai am, ramane secretul nostru...... Ce spui ca mai faci?????....sanatoasa, voiosa???????..... O cafelutza mai fac???????? |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:12 |
||
Meliiiiiiiiii.....oaaaaa......asa rau te suparasi pe mine???????? Hai ma ca glumii si eu...... Iarta-ma, eu glumii..... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:31 |
||
ileana, stiu cum e cu timpul....sotul meu pleaca la 9 de=acasa si mai vie seara...uneori noaptea la 1 la 2....mai ales in zilele cand alimenteaza cardurile de salarii....eu lucrez in ture(sunt medic stomatolog) si tot nu apuc sa fac tot ce e de facut prin casa....mai ales daca ma uita dumnezeu prin magazine, lela.....e pacat doar ca sufera copilashul tau....orium asta e ...nu sunt eu in masura sa te judec si nici nu o voi face ca muncesti prea mult..tu stii cel mai bine....te pup | ||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:32 |
||
miaunuka....nu mai stiu numele tau...sorry nebunica mea innebuneste cand vede pisici...le fugareste prin toata curtea....blocului pana se suie alea saracele in copaci.....sa scape de nebuna....dar lasa ca stau eu de paza sa nu le faca nimik....bine? |
||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:34 |
||
pai ...ileana ..ce sa zic ? fac binisor ... dar tu ? ti-ai schimbat serviciul?...eu una sunt ocupata cu ultimele situatii pt ca in luna decembrie voi fi in concediu ! asa ca inca o cafea ,va rog ! |
||
rasarit Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:47 |
||
pai ,meli a zis ca se retrage pt un liftig si o liposuctie ! vad ca se tine de cuvant! si dia ,tocmai d'aia intrebam pt ca si catzelussha mea cam la fel face ! nu suporta pisicile ,neam! dar daca o tii tu ,,,e ok ,,,cred |
||
rasarit Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:51 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 09:40:38Cristinaaaaaaaaaaaaa...tu dormi???????? acum s-a trezit si puturica de cristinuta.....se primeste o cafea? cu lapte daca se poate... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:40 |
||
BRAVOOOOO IA UITE CE-A REVENIT LA VIATZA CAFENEAUAAA!!!!PAI ASA SE FACE MAI !!!ASTA-I CAFENEAUA NOASTRA DE ALTADATA!!!!ASAAAA!!!! Ileana deci vreau sa ti spun ca eu am scris in fiecare dimineatza mult timp,insa eu acu sunt cam racita si nu ma simt prea binee:((HEEELPP!!! Dia ma bucur sa te revad si pe tine in fortza!as manca eu o musaca da faza dura e ca nu am voie cartofi deci daca o poti face cu dovlecei sau alta leguma in loc de cartof ar fi minunat:P MIAUNIKAAA ce surprizaaa,ma bucur ca ai revenit in cafenea Am mai vazut-o si pe cristinica si multa lume ce-a revenit!Ma BUCUR MULT!!! vA PUPIC SI DACA AVETI UN CEAI SI PENTRU MINE AR FI FOARTE FRUMOS CU PUTINA LAMAIE CA-S RACITA COBZA PUP YOUUUU |
||
mauinboots Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:04 |
||
andreea ,ceaiul e fierbinte si cu lamaie multa ! insanatosire grabnica ! fetelor ,,,eu o sa ma cam retrag ,,,am cam muncit azi ...asa ca ma duc sa-mi scot catzelusha la plimbare ! seara buna la toata lumea ! si cum spuneam eu pt tura a doua , ganduri bune! |
||
rasarit Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:17 |
||
yeee multumesc pentru ceai Miaunikaaa!!!hai fugi si relax un pic cu catzelșu si poate mai intri pe seara sa mi mai dai un ceai:) | ||
mauinboots Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:29 |
||
Se pare ca strigatul meu are si ecou.....si ma bucur sa vad ca sunteti receptive, ma bucur sa vad ca mai veniti si in cafenea, poate pe seara ne strangem mai multi prin cafenea si mai stam la o barfa mica la povesti si la mai stiu eu ce retete delicioase......cat sunt eu la scoala coace cineva dovleac, am o pofta.....de inghit in sec. Va pup pe toate si vreau sa va vad pe toate pe aici...Lolita nu raspunde , Ovi....nush ce o fi cu el.....si ar fi mai multi, sa speram ca o sa li se faca dor de aroma cafelei....virtuale. |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:35 |
||
Andreea, fac eu ceiutz de care vrei matalutza......ce ai dori sa-ti fac????????? Pe cuvant ca-ti pregatesc ce vrei tu si te si acopar sa-ti fie caldutz......am grija de tine sa te faci bine sa fii cu noi aici.....te pup sa-ti iau virusul si raceala..... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:38 |
||
Meliiiiiiiiiiiiiiii.....oare chiar asa rau te suparai sau ai treaba si nu intri in cafenea, ori net-ul nu-ti merge, pana deseara la 8 cand ajung acasa....numai la asta ma gandesc..... Te pup oricum si asa suparata. |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:06 |
||
m-am lasat de fumat asa ca va rog fara tentatii ,eu as servi un ceai nu de alta dar am trecut prin gripa si inca mai am frigul in oase | ||
yavrum Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:38 |
||
stiiu eu musaka cu vinete e buna si aia | ||
yavrum Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:40 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 09:35:39Meli, nu fi mama vitrega, nu ma refeream la faptul ca nu arati bine, ziceam doar sa nu o iei tare sa o sperii, k poate se gandeste ca dak esti aproape de ea .....te si duci la ea in vizita, eu am cunoscut astfel de persoane si au rupt legatura de teama ca o sa se viziteze......nu inteleg de ce sunt si oameni de acest gen.....pana la urma ignora-ma. nu ma supar esti o dulce stiu ce voiai sa zici si uita fata chiar a acceptat sa fiu prietena acum nu pot sa stau da vad ca a fost lume prin cafenea si asta ma bucura poop la toata lumea |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 18:20 |
||
buna seara ...la toata lumea... ce bine e cand e multa lume...mai scutim din caldura!!! ieerrtare ca...am avut putin de lucru...si...n-am mai reusit sa intru!! dar...sper sa nu fiu in plus...pe aici!!! oricum...se va vedea!!! Ieana...mai treci si tu...prin cafenea? cum se face? bun venit celor care sant mai noi...si...celor ce si-au reamintit de cafeneaua noastra!! |
||
ovidiu42 Postat pe 19 Noiembrie 2008 18:30 |
||
Oaaaaaa...ce ma bucur ca are rezultat strigatul meu...... Ce frumos e sa fim iar toti la cafea.....indiferent ca bem sau nu ceva, ca fumam sau nu si poate doar ne amagim , e frumos sa vedem ca ne raspunde cineva la nebuniile postate.... Chiar imi era dor de VOI.....imi sunteti toti dragi si va iubesc pe toti.... Nebunica ( Lolita ) si Bebelusa nu raspunsera.....si chair nu mai stiu pe cine mai apelai...... O sa raspunda sunt convinsa numai ca timpul si problemele de zi cu zi....rutina nu le permite.....nu cred ca au avut probleme in cafenea..... Va pup pe toti.....si va astept cu ceva bun.....surprizaaaaaaaa |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 19:07 |
||
Yavrum, ma bucur pt performantza ta...eu nu am suficienta vointza... Ovi....sunt acum aici, dar nu stiu dak mai e cineva cu mine..... |
||
Postat pe 19 Noiembrie 2008 19:09 |
||
da,cum sa nu,te primesc,oricum erai primul pe lista bb creste si nu-mi da pace pe 16 decemb merg la doftor sa-l mai privesc la televizor este minunat ceea ce mi se intampla |
||
cristina_nitiu Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:31 |
||
bebe face numai prostii si nu-mi da pace cred k pe 16 decemb voi afla ce este merg la doftor si de-abia astept sa-l vad iar la televizor ms k esti grijulie veti afla,cu siguranta |
||
cristina_nitiu Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... | 11457 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39 |
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
|
||
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
ce parere aveti despre pilulele alli | 11 | De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară