Cafenea virtuala

da melimeli,il fak fericit pe Marian k sa aibe si el cu cine se certa
cristina_nitiu
Postat pe 19 Noiembrie 2008 20:38
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 19:09:14Yavrum, ma bucur pt performantza ta...eu nu am suficienta vointza...
Ovi....sunt acum aici, dar nu stiu dak mai e cineva cu mine.....

si...cat stai cu noi...Ileana?
a faci sa sufar...p`aci!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Noiembrie 2008 21:12
Ce frumos.....abia astept sa vad ce este si eu sunt curioasa...voi ce va doriti????
Sa fiti sanatosi si tu si bebe si Marian.

Postat pe 19 Noiembrie 2008 21:14
Nu prea mult....in seara asta...dar promit sa intru in fiecare zi

Postat pe 19 Noiembrie 2008 21:15
Am intrat sa vad ce faceti. Bravo Cryle,pentru initiativa.Ca sa ma pun la curent cu tot ce ati mai facut trebuie sa citesc din ceea ce ati scris voi aici. Si-apoi am vreo 200 de pagini.
laura_bella36
Postat pe 19 Noiembrie 2008 22:09
BUna seara!!!!!!!! Fratilor, da' ce ne-am adunat de cand a facut strigarea Ileana...

Eu sunt cam ocupata in perioada asta si de aceea va rog sa ma scuzati ca voi intra mai rarutz..
Totusi, nu v-am uitat pe voi, prietenii mei..

Pupicei tuturor!!!
needforspeed
Postat pe 19 Noiembrie 2008 22:50
ioi, tulai doamne ce tzapurit o tras ileana de ne-o scos mai pe toti din amorteala.....olteancoooo, te iubesc! ...uite asa se umple cafeneaua iar si nu-mi pare rau ca am intrat.....ia sa vad daca uit pe cineva.....
yavrum, bravo pentru vointa...sa nu mai fumezi..sa nu te reapuci....
laura, citeste mama ca si eu am citit de la pagina 1 pana la pagina 160 cand am intrat.....
andreea, hai mama la mine, ca-tzi face mama niste mancaruri de regim, ca sunt satula cate regimuri am tzinut pana acuma - si tot degraba, tzara ma vrea mai plinutza....
cristina, ma bucur ca bb creste - cred ca daca e asa neastamparat, e baietel - ,
ovidele, mai fa si tu o salata de fructe......
meli, maine dupa masa la 3 promit sa fiu acasa....
lauraaa...mai lasa mama muncaaaa......
cristiz, tu nu mai apari?....pupici pentu cine am uitat...nu am facut-o intentionat...
bebelaaaaaaa si nebunaaaaaaa intrati si voooooiiiiiii
tutankhamon
Postat pe 19 Noiembrie 2008 23:00
e greu fara dar promit solemn sa macar una virtual cu voi stiiu ca e tarziu ptr cafeluta sau ceva si ca toata lumea doarme ce vroiam eu sa va spun ca indradevar cafeneaua e un loc deosebit care imi place in mod deosebit
si chiar daca nu postez mereu va urmaresc cel mai mult imi plac bancurile de dimineata autoru se stiie ................................
yavrum
Postat pe 20 Noiembrie 2008 00:54
Facui cafeaua...sa va mai strig?????
Se pare ca va place....va mai strig ca vad ca ma si auziti....va mai las sa dormiti si apoi va caut sa vad dak sunt si plangeri.....ca nu e buna cafeaua sau se raci intre timp....
Toti avem treaba si stiu cum e sa nu ai timp de cafenea.....eu incerc sa-mi revin la vechile obiceiuri....
O zi frumoasa si pupicei

Postat pe 20 Noiembrie 2008 07:05
Lolita e motivata ....Bebela nu stiu nimicutza de ea.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 07:06
buna cafea ...nu am tigari...am ramas fara ajutor:((

Postat pe 20 Noiembrie 2008 07:22
mneatza..facui si eu ochi...ana, ia de la mine tzigari...am destule....pupicei si o zi buna la toata lumeaaaaaaa!ma car la serviciu.
tutankhamon
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:16
multumesc buna e

Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:46
immmmmmmmmm ! buna cafea ! tare bn e cand o gasesti facuta !
si buna dimineata !
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:54
neataaaaaaaaaaaaaaaaa,
harnicuta ileana si azi m-ai trezit cu un miros de cafea de am venit la calc. cu ochii inchis ,pe bajbaite......hmmmm e bestiala tare cum imi place mie

anana
miha
dia
ma bucur ca am cu cine fuma o cafea

si bea o

dau tigari la cine nu are io am whinston lights

Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:55
De la: laura_bella36, la data 2008-11-19 22:09:27Am intrat sa vad ce faceti. Bravo Cryle,pentru initiativa.Ca sa ma pun la curent cu tot ce ati mai facut trebuie sa citesc din ceea ce ati scris voi aici. Si-apoi am vreo 200 de pagini.

bine ai revenit la cafenea

Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:58
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 12:31:28Meliiiiiiiiii.....oaaaaa......asa rau te suparasi pe mine????????
Hai ma ca glumii si eu......
Iarta-ma, eu glumii.....

ileanaaaaaaaa unde esti fata
da cum poti sa crezi ca io ma supar nu am mai intrat ca am avut treaba a fost cumnata pe la mine cu riana dupa am fost io la ea pe intunecate trebuia sa incarcam un papuc de varza pt. piata si seara am fost iar la cumnati

yavrum ma bucur ca esti din nou cu noi la cafenea

oviiii cam rarut s-au pana la urma te saturasi tu de cafenea??????

critinica bebele face acum ce vrea cu tine ca dupa ce cr5este nu mai poate sa faca ce vrea ca o (il) dojeneste mama
abia astept sa ne spui ce e ,si ce nume ii puneti

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:02
Fetele dar chiar o linserati pe toataaaaaaaaa....
Fac inca o oala de data asta, nu ma steptam sa fiti asa matinale.....
Anana, iti dadeam si eu tigari.....dar vazui tarziu k ai nevoie....
Meli stiu ca tie ti-a placut cafeaua mea tot timpul....
Laura ce doreste sufletelul tau sa stiu sa-ti pregatesc, sa mai stai cu noi, te rasfatam.....
Dia si noi te pupam si ma bucur sa vad ca esti de la prima ora:*
Mihaela.....tu????....esti ok?....
Nu mi-am schimbat serviciul dar am spus in nenumarate randuri k eu incep la 8 serviciul, termin la 4 si fug la scoala pana la 8-9 seara, depinde cate ore am, sunt ultimul an la postliceala la asistenti de farmacie....ma oboseste ritmul asta de om nebun k am si copil si casa si....iubit si trebuie sa-mi fac timp pt toate si pt toti......mai apare si cate o invitatie pe la prieteni si trebuie onorata .....
Dar dupa cum vedeti imi fac timp si de cafelutza cu voi...si sper sa pot intra in fiecare zi ca si alta data......
Va pup si vb.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:08
Meli eu stiu k tu ma iubesti pe mine, dar pauza aia mare in care nu ai mai scris nik.....m-a cam pus pe ganduri...si sincer imi parea rau ca pt o gluma sa stricam prietenia.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:13
imm ok-iut ileana! ca asa se zice ...

cat despre cafea ...mie imi place sa adaug coffeta ,,,asa ca,,,cine mai doreste ,,,va servesc!

melii ! cum e rezultatul operatiilor de ieri ?
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:15
neataaaaa.... mmmmm vreau si eu cafea buna facuta de cryle
imi cer scuze ca nu am baut cafeluta cu voi ... o sa intru rar ... dar promit sa nu mai lipsesc la apeluri
cine bea cafeluta cu mine????
Angelli
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:30
Am si eu o problema.....mai facusem o data o lista in care spuneam care e prenumele nostru.....eu nu stiu cum se numeste....Yavrum, te rog iubita nu te supara pe mine.....dau o cafea, dar as bea totusi una facuta de tine , spuneai la un moment dat ca faci o cafea turceasca parca......bunutza rau.
Asa k eu incep si voi ma completati dak gresesc sau omit pe cineva....
CRYLE = ILEANA
MIAUNUKA = MIHAELA
MELI = MELINDA
NEEDFOR SPEED = LORI ( LOREDANA )
SHREKUTZA = EMILIA
BEBELUSA = CRISTINA
OVI = OVI :*
LOSSADO = DIA
NEBUNICA = LOLITA
ANANA = PROBABIL.....ANA
CRSTINA REA = PROBABIL.....CRSTINA
CRSTINICA NITIU = CRSTINICA CU BEBELUTUL
MARIAN NITIU = MARIAN TATICUTZUL LU BEBELUTZUL
FALCONE = MICHAEL
LAURA BELLA = LAURICA

UITAI PE CINEVA?????????????/

PE YAVRUM.....CARE POATE SA MA SI INJURE CA TOT NU-MI AMINTESC CUM O CHEAMA....
CRISTISZ = CRISTINA
ANGELI = CARE LA FEL NU MAI STIU PT CA EU TOT ASA O APELAM...ANGEL

SI PARCA AR MAI FI FOST DAR MAI COMPLETATI SI VOI....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:39
OAAAAAAAAAAAAAAAAA......TOCMAI DE TINE SCRISESEM, ANGELLI.....TELEPATIA.... TE PUP SI MA BUCUR CA ESTI CU NOIIIIIIIIII
NU NE-AI SPUS CE MAI FACI, PE UNDE MAI ESTI.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:40
ANDREEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....NU MA BATE, K TOCMAI PE TINE NU TE PUSEI PE LISTAAAAAAAAAAAAAAAAA

MAUINBOOTS ( SCRIU CORECT ID-UL TAU?????) ESTE ANDREIUTZA CARE NE RASFATZA CU NECTAR SI SUCURI EXOTICE CU RETETE DE PESTE......

LULLUTZA FETITZA CU CODITZE....
WALKIRIA, UNDE SUNTETI?????????/
SI LA FEL , IERTARE VA CER DAR NU STIU CARE E NUMELE VOSTRU SI DECAT SA VA BOTEZ, CA MI-AS AMINTI EU .......

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:44
da ileana ,tocmai de andreea voiam sa zic ,,,
si ar mai fi lulutza,,,si wlakiria = dana ...

aaa ...nici eu nu mai stiu...
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:51
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:51
De la: CRYLE, la data 2008-11-20 09:13:37Meli eu stiu k tu ma iubesti pe mine, dar pauza aia mare in care nu ai mai scris nik.....m-a cam pus pe ganduri...si sincer imi parea rau ca pt o gluma sa stricam prietenia.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:52
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-20 09:15:44imm ok-iut ileana! ca asa se zice ...

cat despre cafea ...mie imi place sa adaug coffeta ,,,asa ca,,,cine mai doreste ,,,va servesc!

melii ! cum e rezultatul operatiilor de ieri ?

culmea io ma dusesem pt. o chestie si m-am trezit bruneta
da e ok si asa

michael si-a sters contul cred ca e deja o luna de atunci ,ce s-o fi intamplat ??????????poate mai citeste paci si ne da un senm

hai ca disparusi ,veni o prietena pe la mine si ne destrabalaram juma de ora
o cafea un pachet de tigari si acu e un fum in casa ca daca vede tati cheama pompieriii

Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:54
pai meli
ai o schimbare de look ??
e de bine!
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:57
...uf ...nu stiu de se posteza de doua ori...si intru mereu sa modific,,,
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 09:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
Buna Romanie... 14 De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii 9 De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54
MOZAIC 597 De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35
Setari Cookie-uri