desi am fumat azi o caruta mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! noi doua nu am mai stat de vb demult azi fac clatite cu mere pt. toata lumea |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:01 |
||
---|---|---|
mi-am pus si lapte in cafea... incerc sa retin numele tuturor (am avut mai multe tentative nereusite)... Cryle... citeam lista facuta de tine... si speram sa nu fi uitat de mine... am vazut ca la sfarsit... chiar nu ai uitat poti sa-mi zici angel, sau angeli... sau cum iti vine (numai sa ma prind ca la mine te referi) Multumesc pentru cafeluta si pentru invitatia la cafenea |
||
Angelli Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:02 |
||
neatza dragilor ce mai faceti voi am revenit in forta sa zicem deeeeeeee am avut niste probleme de rezolvat nu ma certati acum si voi ca mi-a fost dor de voi toti de aia va pupic dulce si haideti sa bem o cafea cu frisca | ||
|
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:06 |
||
HA.....si tot nu-mi spusesi care e numele tau mic ma lasasi in ceatza de tot.....Angel... | ||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:09 |
||
neata tuturor... bine ai venit bagheruta eu nu refuz o cafeluta cu frisca... Acum mi-am pus lapte... dar tot mai buna e cu frisca |
||
Angelli Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:09 |
||
NU POT SA CRED CE VADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BAGHERUTZA??????????????/ SA NE TRAIESTI SI BINE AI REVENIT PRINTRE NOI..... CE MAI FACI FETITZA?????????? |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:10 |
||
numele mic e MARIA-ANGELA... maria pt ca sunt nascuta pe 15 august... fix de Sf. Maria...si Angela... prefer sa mi se spuna Angel sau angeli, angi... (nu ma striga toti in acelasi fel... :P ) | ||
Angelli Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:13 |
||
eu ca sa fac ileana draga bine cit se poate,numai ca alti incearca sa-mi faca rau dar le-am venit de hac deeeeeeeeee daca se pun cu cine nu trebuie angeli te pup iubita si pe toti cei care ma cunosc si vb mai tirziu ok | ||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:14 |
||
FETELE MELE SCOTETI-MA DIN CEATZA......BAGHERUTZA ESTE UNA SI ACEEASI PERSOANA CU ....BAGHERA, CEA CARE A INITIAT ..CAFENEAUA?????????.... SAU IAR FACUI O GAFA???????? |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:16 |
||
OOOOOOOOO BAGHERUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DECI IO CU CINE MAI AFUM PACI |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:17 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-20 10:16:07 FETELE MELE SCOTETI-MA DIN CEATZA......BAGHERUTZA ESTE UNA SI ACEEASI PERSOANA CU ....BAGHERA, CEA CARE A INITIAT ..CAFENEAUA?????????.... e bagheruta noastra |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:21 |
||
da... beghruta noastra.... ma bucur sa o revad cryle se pare ca strigarea ta a adus multa lume (chiar mai multa decat te asteptai) ... ma bucur sa vad in cafenea... vechii mei prieteni |
||
Angelli Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:41 |
||
Multzam , Meli, k eu ma speriasem..... Eu facui ceiutz cald de fructe de padure cu lamaie, vrea cineva cu paracetamol, k ma ia raceala |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:42 |
||
NEATZAAAAAAA!SA-MI TRAG SI EU SUFLETUL UN PIC CACI NU MAI POT. DE DIMINEATA MULTE TREBURI,NERVI.........DAR IN SFARSIT O PAUZA DE CAFEA SI TIGARA.SI-APOI UNDE E MAI BINE DECAT AICI.CHIAR MI-ATI LIPSIT.VA PUP PE TOTI!SI POATE NE VEDEM ASTA SEARA LA O SUETA. | ||
laura_bella36 Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:43 |
||
Imi pare bine ca si voi va bucurati sa va revedeti pe aici, si Lolita o sa ne scrie dar momentan are ceva treaba si timp lipsa..... Lori si ea la fel, ocupata dar au promis ca o sa-si faca timp de noi.... Ovi.....ma intreba pe mine cat o sa stau prin cafenea..... Nu vrea nimeni ceiutz???????? |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:47 |
||
Lauraaaaaaaaaaaaaa...iti pusei muzica.....Celine Dion....spuneai k-ti place si ma gandii sa te rasfatz putin sa te relaxezi asa cum meriti... | ||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 10:50 |
||
eee hop !si eu...si mie imi place celine! si ,,,iaca-ta baghera ,a redevenit baghera ! ma bucur! meliii ? unde esti? |
||
rasarit Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:02 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-20 10:50:23Lauraaaaaaaaaaaaaa...iti pusei muzica.....Celine Dion....spuneai k-ti place si ma gandii sa te rasfatz putin sa te relaxezi asa cum meriti... Da chiar buna idee ,ca tare de mult nu am mai ascultat.Abia acum imi dau seama cat de mult mi-a lipsit cafeneaua noastra draga. |
||
laura_bella36 Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:20 |
||
Dak si baghera raspunse la apel.....desi eu eram confuza mai apoi...initial ma bucurai, tare mult, apoi ma uitai pe prima pagina....era simplu baghera nu bagherutza... | ||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:28 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-20 11:02:37eee hop !si eu...si mie imi place celine! uita sunt aici ,nu ma vezi????????????? afost ralu(cumnata)cu riana pe la mine si iara ne afumaram de numa ,nici nu iesise fumu de dinainte lenutza mai esti ???????? mihaaaaaaaaaa????????? lauraaaaaaa????? pregatesc niste clatite cu mere !!!!!!!! cineva doreste???????????? ati mai papat asa ceva????????? |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:33 |
||
heeeyyyy!!!! salutareee la toata lumea!! ce mai faceti fetele??hai sa va pup si sa va imbratisez pe toate!! vrea cineva un ceai??? o tigara?adica ma sustine cineva? | ||
Lullutza Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:45 |
||
ah,da si vreau clatite.......ma servesti Meli? | ||
Lullutza Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:47 |
||
daaaaaaaaaaaaaaa, sigur ca te servesc si hai sa bagam o tigara |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:49 |
||
Oh,daaaaa!!! ce mi-era dor de cafenea!!!!!!sigur ca bagam!!!! | ||
Lullutza Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:52 |
||
im ,,,clatite ? si e ora pranzului ,,, meli ? tu vrei cumva sa plec acasa ? de acuma? uite ,vrea lulu .. sa le manance ea pe toate ,ca altfel...... |
||
rasarit Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:53 |
||
pai si de ce nu ai trage o fuga pana acasa???/ mancam niste clatite facute de Meli,mai bem un ceai,o tigara ... si te intorci | ||
Lullutza Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:56 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-20 11:53:13 im ,,,clatite ? nuuuuu,cum sa pleci de la ora asta de la lucru ...s-au ti-o fi pofta???????????? am pus poze cu nepotica in albumul:))...:)) |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:56 |
||
aaa si chiar daca nu vii nu o sa le mancam pe toate!! | ||
Lullutza Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:57 |
||
OAAAAAAAAAAAAAA...eu doar papai sunt umflata de crap dar clatite.....tot ar mai merge...aduc eu finetti:**.....asta pt cele care nu vor cu mere cum le face Meli..... Eu tot o sa incerc sa vad cum sunt ale ei :* |
||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:00 |
||
Salutare Lulutzule.... | ||
Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Unde neferim de meci? | 1 | De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
|
||
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară