Cafenea virtuala

De la: CRYLE, la data 2008-11-20 12:00:57OAAAAAAAAAAAAAA...eu doar papai sunt umflata de crap dar clatite.....tot ar mai merge...aduc eu finetti:**.....asta pt cele care nu vor cu mere cum le face Meli.....
Eu tot o sa incerc sa vad cum sunt ale ei :*
pai astea nu merg cu finetti
mere rase incorporate in aluatul facut gros si se pun in tigaie cu lingura cam 4 ling. odata se prajesc pe ambele parti si cand se scot se dau cu zahar pudra vanilata

Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:05
Lasa Meli ca dau eu cu finetti pe ele.....se manaca si asa nu o sa ramana nimicutza pe farfurie.....mai improvizam si noi.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:11
De la: CRYLE, la data 2008-11-20 12:11:11Lasa Meli ca dau eu cu finetti pe ele.....se manaca si asa nu o sa ramana nimicutza pe farfurie.....mai improvizam si noi.....

AM PUS POZEEEEEEEEEEE :))...:))

Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:11
ce intrebare ?
normal ca imi e pofta ! la dulciuri ...nu pot rezista !
si da ! sa fie si cu finetti !
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:17
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-20 12:17:19ce intrebare ?
normal ca imi e pofta ! la dulciuri ...nu pot rezista !
si da ! sa fie si cu finetti !

pai atunci io am pus pe farfurie uriasa pt. toata lumea
ileana ada si tu finetti ala incoa sa se serveasca lumea

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:14
buna dimineata
s-a trezit si puturica intr-un final

Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:19
MELI ,S-O CREZI TU !
AM STERPELIT FARFURIA SI AM FUGIT !!!
SUNT INTR-UN COLT{ NU VA SPUN CARE } SI LE INFULEC !
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:34
PAI EU ADUSEI SI FINETTI DAR CRED CA IL LUA MIHA.....HAI SA O CAUTAM SA MAI APUCAM SI NOI CEVA:))

Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:11

ma cautati ?
pai ,nu mai am !
gata !
le-am ras !
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:22
MAAAAAAAAAAAAA,CE FIGURA ESTI MIHA
DA IACA AM MAI PUS O FARFURIE PLINA....sac sac sac
tu fiind plina nu mai poti sa papi

HAI LENUTZA REPEDE SI AI GRIJA DE ELE

Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:27
salutare fetelor,urmeaza a doua cafeluta...mare si tare
emagl
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:29
Iubita mea Ema.....matalutza nu vrei clatite???????
Numai cafea, ca avem si cafelutza si ceai si ...Meli a noastra este o vrednicutza , dak nu are servici.....ne rasfatza cu clatite.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:35
no io ma tirez si las si copii la calc.
o zi frumoasa in continuare sa aveti cu toti
si sper ca si maine va fi lume asa ca aztazi

dia(lossado) o sa aibe grija lenutza sa iti pastreze si tie niste clatite cu mere............sper
lenutza(cryle) sa nu lasi fata flamanda ca vine de la lucru si io fi fomik

Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:36
da asa e !
serviti cu incredere !
eu una ...pas !
plec acasa !!!
seara buna va doresc !
rasarit
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:46
Vb mai pe seara, Meli, te pupic si vezi ce mai gatesti....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:58
Dia ti-am pus deoparte clatite, asa am primit ordin de la Meli.....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:19
As manca si eu clatite dar...sunt la cura,si sunt si fffff indragostita
emagl
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:25
De la: emagl, la data 2008-11-20 15:25:44As manca si eu clatite dar...sunt la cura,si sunt si fffff indragostita

asa e frumos sa fi indragostita,pai io iti doresc sa ramai vesnic indragostita
cat despre clatite ,pacaleste tu cura de slabire si papa unaca no fi foc

Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:56
De la: CRYLE, la data 2008-11-20 14:58:44Vb mai pe seara, Meli, te pupic si vezi ce mai gatesti....

azi mai fac imediat niste cartofi prajiti cu c-ti si oua ochiuri,si o salata verde ca tre sa apara omu ,si io am grija de silueta lui
nu cumva sa dea jos un gram ca dupa zice lumea ca io infulec tot.........daca saracutu de el slabeste

Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:59
Bun venit tuturor acasa... serviciu usor celorlalti care au ture de noapte...

Pentru toti, ma apuc sa pregatesc un ceai de fructe de padure, cafea, salata [ceva usor pentru seara] si clatite pentru cei care se simt obositi si au pofta de ceva dulce.

O seara cat mai placuta va urez!
shrekutza
Postat pe 20 Noiembrie 2008 17:33
Emaaaaaaaaa, ma bucur pt tine si bucura-te si tu de faptul ca esti indragostita, acum vezi totul frumos colorat, totul e fantastic si nu baga in seama nici o rautate din jurul tau.....
Nu ti se intampla in fiecare zi sa fii asa.....si nu oricine are aceasta seansa....te intinereste si iti da o alta pofta de viatza....te pup si ai grija de tine...

Postat pe 20 Noiembrie 2008 18:58
Emilica, ma bucur ca ne pregatesti ceva bun.....
Chiar mananc multe dulciuri , desi am tinut diete....mult timp, acum nu mai tin, mi-am slabit organismul si chiar am inceput sa mananc mult.....imi revin si iar tin diete....asta e....

Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:00
Stiu la ce te referi... Stiu cum e...Si eu sunt la fel. Diete si iar revin la normal. Stiu ca nu e normal, dar asta e deocamdata. Si daca ma duc la doctor [ca totusi nu e normal sa ma ingras desi mananc fix aceleasi lucruri, la aceleasi ore, beau tot atata apa] ma prinde ca nu m-am ingrijit de alte probleme:-" Si prefer sa nu ma duc. Nici nu as avea cand. Am vrut de doua ori sa ma duc sa fac investigatii, si ciuciu... nu am avut cand:)

In fine:D Totul e bine cand se termina cu bine:D si cand ne simtim bine.

Suntem doar noi doua pe aici?:D
shrekutza
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:23
De la: yavrum, la data 2008-11-20 00:54:54e greu fara dar promit solemn sa macar una virtual cu voi stiiu ca e tarziu ptr cafeluta sau ceva si ca toata lumea doarme ce vroiam eu sa va spun ca indradevar cafeneaua e un loc deosebit care imi place in mod deosebit
si chiar daca nu postez mereu va urmaresc cel mai mult imi plac bancurile de dimineata autoru se stiie ................................

vino si tu...ca...vezi ca...e greu sa fim ...putini!!!
ce zici...poti?
ovidiu42
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:38
De la: CRYLE, la data 2008-11-20 09:39:20Am si eu o problema.....mai facusem o data o lista in care spuneam care e prenumele nostru.....eu nu stiu cum se numeste....Yavrum, te rog iubita nu te supara pe mine.....dau o cafea, dar as bea totusi una facuta de tine , spuneai la un moment dat ca faci o cafea turceasca parca......bunutza rau.
Asa k eu incep si voi ma completati dak gresesc sau omit pe cineva....
CRYLE = ILEANA
MIAUNUKA = MIHAELA
MELI = MELINDA
NEEDFOR SPEED = LORI ( LOREDANA )
SHREKUTZA = EMILIA
BEBELUSA = CRISTINA
OVI = OVI :*
LOSSADO = DIA
NEBUNICA = LOLITA
ANANA = PROBABIL.....ANA
CRSTINA REA = PROBABIL.....CRSTINA
CRSTINICA NITIU = CRSTINICA CU BEBELUTUL
MARIAN NITIU = MARIAN TATICUTZUL LU BEBELUTZUL
FALCONE = MICHAEL
LAURA BELLA = LAURICA

UITAI PE CINEVA?????????????/

PE YAVRUM.....CARE POATE SA MA SI INJURE CA TOT NU-MI AMINTESC CUM O CHEAMA....
CRISTISZ = CRISTINA
ANGELI = CARE LA FEL NU MAI STIU PT CA EU TOT ASA O APELAM...ANGEL

SI PARCA AR MAI FI FOST DAR MAI COMPLETATI SI VOI....

pe ...ovi...poti sa-l dai la...pierduti...se pare....
ca...am avut pb...si...iata ca lumea...nu mai stie...
imi cer scuze ca...a fost asa...pt ca ...tocmai eu...incercam sa pastrez atmosfera in cafenea...
dar...iata ca...am fost pedepsit se pare...ca ....am vrut prea mult...fata de cat se putea atunci!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:42
De la: melimeli, la data 2008-11-20 09:02:30
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 12:31:28Meliiiiiiiiii.....oaaaaa......asa rau te suparasi pe mine????????
Hai ma ca glumii si eu......
Iarta-ma, eu glumii.....

ileanaaaaaaaa unde esti fata
da cum poti sa crezi ca io ma supar nu am mai intrat ca am avut treaba a fost cumnata pe la mine cu riana dupa am fost io la ea pe intunecate trebuia sa incarcam un papuc de varza pt. piata si seara am fost iar la cumnati

yavrum ma bucur ca esti din nou cu noi la cafenea

oviiii cam rarut s-au pana la urma te saturasi tu de cafenea??????

critinica bebele face acum ce vrea cu tine ca dupa ce cr5este nu mai poate sa faca ce vrea ca o (il) dojeneste mama
abia astept sa ne spui ce e ,si ce nume ii puneti

melinda...iata ca...incerc sa prind din urma...dar...se pare ca...batranel cum sunt...ma depaseste uneori...
dar..incerc...
sper ca...nu va supi...ca...n-am mai fost...
ovidiu42
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:44
De la: melimeli, la data 2008-11-20 09:02:30
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 12:31:28Meliiiiiiiiii.....oaaaaa......asa rau te suparasi pe mine????????
Hai ma ca glumii si eu......
Iarta-ma, eu glumii.....

ileanaaaaaaaa unde esti fata
da cum poti sa crezi ca io ma supar nu am mai intrat ca am avut treaba a fost cumnata pe la mine cu riana dupa am fost io la ea pe intunecate trebuia sa incarcam un papuc de varza pt. piata si seara am fost iar la cumnati

yavrum ma bucur ca esti din nou cu noi la cafenea

oviiii cam rarut s-au pana la urma te saturasi tu de cafenea??????

critinica bebele face acum ce vrea cu tine ca dupa ce cr5este nu mai poate sa faca ce vrea ca o (il) dojeneste mama
abia astept sa ne spui ce e ,si ce nume ii puneti

pot yo...sa ma satur de voi!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:45
Ei,Ovidele lasa scuzele cu batranetea deoparte ,si-apoi este-o vorba cu ce pahar dai cu ala primesti.Tu de ce m-ai scos din lista ta de prieteni?Dar sa stii ca nu m-am suparat ,decat un prieten inactiv mai bine lipsa.Asta-i viata!
laura_bella36
Postat pe 20 Noiembrie 2008 20:06
De la: laura_bella36, la data 2008-11-20 20:06:03Ei,Ovidele lasa scuzele cu batranetea deoparte ,si-apoi este-o vorba cu ce pahar dai cu ala primesti.Tu de ce m-ai scos din lista ta de prieteni?Dar sa stii ca nu m-am suparat ,decat un prieten inactiv mai bine lipsa.Asta-i viata!

laur...iertare...dar...am vazut ca...nu mai esti printre noi si...am crezut ca a fost ceva...de moment!!!
sincer...iarta-ma!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Noiembrie 2008 20:09
salutare natiune!
multzam meli ca te-ai gandit si la mine...intradevar am venit acasa lihnita......
pupicei ileana ca-mi-ai pastrat si mie clatitele....sincer, mi-am facut o alta impresie despre tine la inceput dar acuma esti prietena mea...parol....

salutare la toata lumea....
tutankhamon
Postat pe 20 Noiembrie 2008 20:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gre Bakery 2 De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48
Hai la ciorba de potroace! 1058 De la: elodia 16 Mai 2012 17:37
reprezentanti Avon 1 De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei 1 De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19
Buna Romanie... 14 De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11
Setari Cookie-uri