Cafenea virtuala

HAOLEOOOOOOOOO.....VIN , TUICA, COLA......PARE MAI MULT DESERT SI CU PIERSICI......GLUMESC, SUNT CONVINSA CA E BUN, ZIC SI EU ACUM DE NECAZ CA NU AM .....

Postat pe 21 Noiembrie 2008 11:29
ihmmm dia ...! suna bine !
dar stii ceva ? mie ruladele ,,,nu prea imi ies ,,,nu sunt suficient de fragede ,,,

in schimb ,iti vand un pont pt cartofii la cuptor !!
in loc de apa , sa pui o jumatate de pachet de unt ,acoperi cu folie si dai la cuptor !!!
a GUSTUL E ALTUL ! GARANTAT!
rasarit
Postat pe 21 Noiembrie 2008 11:44
De la: lossado1973, la data 2008-11-21 11:15:08iar de craciun iau o bucata de pulpa de porc...fac din ea o felie mare si lunga....si pun pe ea crewmursti, rulez un pic, ciuperci, rulez un pic....felii de mandarine/portocala...rulez un pic....pana termin carnea de rulat. oleg cu sfoara....o pun in tava...o acopar cu felii de slana afumata......si torn un mujdei de ustoroi peste.....moooaaaaa o mancat soacra-mea acu trei ani...si mi-o zis mai fa o data......si am facut-o cu felii de piersica in loc de portocala......e delir....

modificare - in tava pun 2-3 pahare de vin rosu de tzara, 2-3 paharele mici de tzuica si o cana maaare de coca-cola

gata nu mai scapi sunt la usa ta de craciun ,la ce sa mai pregatesc io cand le faci tu
Un baiat aude de la un coleg de scoala ca majoritatea adultilor au cel putin un secret intunecat, motiv pentru care e foarte usor sa-i santajezi spunand "Am aflat tot adevarul", chiar daca tu n-ai aflat de fapt nimic. Baiatul se hotaraste sa mearga acasa si sa incerce smecheria. Cand este intampinat la usa de mama sa, baiatul ii spune:
- Am aflat tot adevarul!
Mama ii da indata 20 de dolari si-l roaga sa nu-i spuna tatalui sau ce-a aflat. Destul de multumit, baiatul isi asteapta tatal acasa si-l intampina spunandu-i:
- Am aflat tot adevarul!
Tatal ii da indata 40 de dolari si-l roaga sa nu-i spuna mamei sale ce-a aflat. Foarte multumit, a doua zi in drum spre scoala, baiatul intampina postasul cu aceeasi replica. Postasul scapa din maini toate scrisorile, isi deschide bratele si-i spune:
- Atunci hai si imbratiseaza-ti TATAL!

Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:00
Se intalnesc 2 babe pe ulita:
- Ce faci tzatzo?
- Vin de la posta.
- Ai luat pensia?
- Eee, am luat o p..a.
- Si eu ca proasta am luat pensia!
rasarit
Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:01
Un mos intra intr-o farmacie si cere un prezervativ. Se uita la el pe toate partile si zice:
- Auzi, cucoana, unul cu miez n-ai, ca numai piele am si eu?
rasarit
Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:03
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-21 12:01:57Se intalnesc 2 babe pe ulita:
- Ce faci tzatzo?
- Vin de la posta.
- Ai luat pensia?
- Eee, am luat o p..a.
- Si eu ca proasta am luat pensia!

si cealalta e totala

Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:06
rasarit
Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:09
si io poop fata

lenutza
dia
unde sunteti ????????????
o pauza ceva un suc natural de mere stoarse acum ,merge???????

miha ti-am pus un pahar

pun deoparte si batranelui nostru un pahar ca sunt convinsa ca ii place.................
melinda...iata ca...incerc sa prind din urma...dar...se pare ca...batranel cum sunt...ma depaseste uneori...
dar..incerc...
sper ca...nu va supi...ca...n-am mai fost..

Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:24
http://www.youtube.com/watch?v=9TG-JQ1KVTM
Asta ascult eu de o ora......si-mi place al dracului de mult....poate si voua o sa va placa....

Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:32
dragutz lenutza
cred ca adorm

perfect day

Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:40
Iar e goala cafeneaua??????????/
DIAAAAAAAAAAAAAAAAA
OVIDELUUUUUUUUUUUUUUU
MIHAELAAAAAAAAAAAAA
CRISTINICAAAAAAAAAAAAAAA
PE MELI NU O STRI CA EA MAI E, MAI II DAM SI EI TIMP SA GATEASCA ......
EMILICAAAAAAAAAAAAAA
KAMYYYYYYYYYYYYYYYYY
LULUTZAAAAAAAAAAAAAAAA
LORICICAAAAAAAAAAAAAA
EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ANDREEAAAAAAAAAAAAAA
LOLITAAAAAAAAAAAAAAAAA
CRISTINICILEEEEEEEEEEEEEEE
MARIANEEEEEEEEEEEEEE
PE CINE NU STRIGAI??????????
STRIGATI SI VOI CA POATE SE MAI STRANG......

Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:52
hei ,hei ,ce strigi asa !
ca daca nici azi nu am fost prezenta ....
beam si eu sucul de la meli ,,,
rasarit
Postat pe 21 Noiembrie 2008 13:02
eu am fost un pic la cumparaturi si acuma ma chinui sa gasesc ce fac de papa bun ,mie imi e dor de un vin rosu fiert cu scortisoara .are cineva ????????
rog pe cineva sa imi lase si mie reteta de mancare de gutui ca imi e tare dor
yavrum
Postat pe 21 Noiembrie 2008 13:16
,,,buna kami...si pa!
nu mananc mancare de gutui ,,,deci nici nu pregatesc ,dar sunt convinsa ca vei gasi pe cineva care sa te invete...

fetelor ,eu am sa ma retrag ,,,m-am simtit bine azi in cafenea, dar voi pleca acasa ,,,

va doresc un weekend placut la toti !
pe luni !
rasarit
Postat pe 21 Noiembrie 2008 13:26
TE PUPAM SI WEEK-END PLACUT, TE ASTEPTAM PE LUNI....
KAMY....NU STIU SA FAC MANCARE DE GUTUI DAR DAK FACI MATALE PAP SI EU....SINCER NU-MI AMINTESC SA FI MANCAT VREODATA....

Postat pe 21 Noiembrie 2008 13:38
hellooooooooooo,

e careva sa mumez si io cafea si sa beau o pipa??????

Postat pe 21 Noiembrie 2008 15:19
Si eu vreau papa:D ca nu imi aduc aminte sa fi mancat vreodata mancare de gutui:-"

eu tocmai am venit de la o tigara:D Dar mai fumez una:D Ma accepti si cu ceai...? Nu neaparat o cafea:giggle:
shrekutza
Postat pe 21 Noiembrie 2008 15:24
Va urez o seara placuta... ati plecat cu totii...

shrekutza
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:35
EMIIIIIIIIIIIII...SUNT AICI
ACUM
MAI ESTETI DUMNEAVOASTRA:))??/

Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:45
De la: CRYLE, la data 2008-11-20 23:00:16Se pare ca am reusit cat de cat sa va mai adun prin cafenea.....somn usor tuturor.....vb dimineatza la cafea...ca de obicei incerc sa o fac si va astept la barfa.....

mda...tu ne aduni...si...pleci prin vecini!!
e frumos asa?ce zici tu?
ovidiu42
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:52
De la: CRYLE, la data 2008-11-19 15:38:30Andreea, fac eu ceiutz de care vrei matalutza......ce ai dori sa-ti fac?????????
Pe cuvant ca-ti pregatesc ce vrei tu si te si acopar sa-ti fie caldutz......am grija de tine sa te faci bine sa fii cu noi aici.....te pup sa-ti iau virusul si raceala.....

ESTI O SCUMPICAAA uite ca revenii in fortza ma simt mai bine!
Si-a facut efectul si ceaiul lu scumpa de miaunika si ceiutzul si paturica ta Ileanooo!!!!
Vap pup dulce pe toti
Ce sa mai zic eu !!sunt indragostitaaa si sper sa ajung acasa mai repede decat 10 decembrie sper sa ajung chiar luna asta!VA PUP DULCEEEEE
mauinboots
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:57
De la: cristina_nitiu, la data 2008-11-19 20:34:37bebe face numai prostii si nu-mi da pace
cred k pe 16 decemb voi afla ce este
merg la doftor si de-abia astept sa-l vad iar la televizor
ms k esti grijulie
veti afla,cu siguranta

yee ce ma bucur ca esti bine cristinica si tu si bebe!Sper sa fie ce -ti doresti si daca nu e ce ti doresti sanatos sa fie oricum:)pupici si tie si lui bebe mic:*
mauinboots
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:59
Hei....prietenii mei...ce ma bucur ca sunteti

Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:01
De la: bagheruta, la data 2008-11-20 10:06:12neatza dragilor ce mai faceti voi am revenit in forta sa zicem deeeeeeee am avut niste probleme de rezolvat nu ma certati acum si voi ca mi-a fost dor de voi toti de aia va pupic dulce si haideti sa bem o cafea cu frisca

vAI BAGHERUTZAAA CHIAR CEA CARE DESCHISESE CAFENEAUA SI NE PARASISEE!!bine ai revenit!Hai nectar,cafea,suculetz,ceiutz ce vrei tu iti dau :)
mauinboots
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:01
Si.......sunt aici nu mai plerc prin vecini...dak te uiti in urma...ultimele zile am fost cam toata ziua in cafenea, am servit, am schimbat idei cu fetele.....si am mai facut si curatenie....
Ovi esti rau dak ma mai certi.....

Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:03
Andreeaaaaaa...ma bucur pt matalutza ca esti indragostitaaaaaa....ce frumossssss

Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:04
De la: laura_bella36, la data 2008-11-20 21:00:20
De la: ovidiu42, la data 2008-11-20 20:09:22
De la: laura_bella36, la data 2008-11-20 20:06:03Ei,Ovidele lasa scuzele cu batranetea deoparte ,si-apoi este-o vorba cu ce pahar dai cu ala primesti.Tu de ce m-ai scos din lista ta de prieteni?Dar sa stii ca nu m-am suparat ,decat un prieten inactiv mai bine lipsa.Asta-i viata!

laur...iertare...dar...am vazut ca...nu mai esti printre noi si...am crezut ca a fost ceva...de moment!!!
sincer...iarta-ma!!!

se accepta,oricum nu eram suparata dupa cum ti-am spus.Drept impacare hai sa te servesc cu ceva:ceai, cafea?Cine mai doreste,cine mai pofteste?Sau un vinisor rosu facut de manuata mea natural cat nici nu va vine-a crede,ce ziceti?Numai sa nu aveti probleme cu tensiunea. Si care are :am si o tuiculita de pruna super naturala.Ce ziceti?

LAURAA ACCEPT EU UN VIN ROSU FIERT CU UN PIC DE SCORTISOARA POATE SCOATE DE TOT RACEALA ASTA DIN MINE:)SI daca spui ca -i facut de mana ta inseamna ca ma las pe maini bune:)
mauinboots
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:06
daa Ileanaaa sunt in lovee nu mni vine sa cred ,faza e ca nu l cunosc pe baiatul asta decat de pe net,il am de trei ani de zile in lista si abia acu ceva vreme l am luat si eu in serios si l am cunoscut mai bine si acu cand ma duc acasa abia astept sa iesim impreuna!vb mult pe tel ne vedem prin camera ne povestim de toate ,radem!il ador nu stiu de ce inca da il ador asa:)
M-AM PUS LA CURENT cu ultimele zile de cafenea
ati gartit clatite,varza a la cluj ce mi place mie mult,rulada de carne myammyyy numa bunataturi!
Eu insa cu clatitele nu ma pot pune ca s la regim!
Am reusit sa dau 7 kg jos intr o luna:)
Eu ma gandeam la o retzeta de post si care nici nu ingrasa si e delicioasa
Am sa fac o caleala de usturoi asa putin si adaug niste pastai versi de la borcan si iese un deliciu,pentru cei care tin post iar pentru cei care nu pot adauga felitze de bacon myamyy cum iese un deliciu!mie imi plac mult legumele !:)
VAAA PUP SI MA BUCUR CA AI REVENIT SI TU OVIDELUUU!!
mauinboots
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:13
UITE CHIAR ACU DAU FUGUTZA LA BUCATARIE CA ALTCINEVA IN LOCUL MEU NU O DA SIMA PUN SA FAC PASTAI DE FASOLE VERZI ASA CUM ZISEI MAI DEVREME CA TARE MI-E POFTA
MAI VREA CINEVA?:)
PUP PE TOTI
mauinboots
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:15
Daaaaaaaa...vreau, ca eu sunt pofticioasa....

Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
barbat scorpion femeia leu 6 De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34
Studiu de piata pt bautorii de whisky 190 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32
Iadul e aici... ! 19 De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45
Setari Cookie-uri