buna seara Cryle.dupa ce voi merge la control,adik pe 16 decemb iti voi spune.pupici si sa aveti si voi grija. | ||
cristina_nitiu Postat pe 22 Noiembrie 2008 19:38 |
||
---|---|---|
Seara buna Ovi, mai esti? Merci de invitatie, sa stii ca as bea un ceai cald, mai ai si pentru mine sau l-ai terminat ? Salutare tuturor, sunteti bine? Au ajuns fulgii de nea si pe la voi? |
||
nyco1970 Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:01 |
||
mai bine o cana cu lapte, uite vezi, sunt si pretentioasa............. | ||
|
||
nyco1970 Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:02 |
||
De la: ADEVARAT_FALS, la data 2008-11-22 20:02:53mai bine o cana cu lapte, uite vezi, sunt si pretentioasa............. merge si...laptic... si...apropo`s...au ajuns si la noi cativa fugi... asa...sub forma de ...lapovitza!! da`...cum de ai indraznit tu sa vii la cafenea? noi..te asteptam de mult...dar...ai ezitat...ceva vreme... |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:12 |
||
Am urmarit din umbra conversatiile voastre si uite ca in cele din urma..........m-am hotarat. Stau prost cu timpul, dar putina relaxare nu-mi strica. Mi-a fost dor de voi, saptamana aceasta nu am intrat nici macar o data,v-am simtit lipsa. | ||
nyco1970 Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:17 |
||
Pe la noi ninge continuu, daca doresti iti trimit un bulgare mare, mare........., sau nu-ti place iarna ? |
||
nyco1970 Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:25 |
||
De la: ADEVARAT_FALS, la data 2008-11-22 20:17:04Am urmarit din umbra conversatiile voastre si uite ca in cele din urma..........m-am hotarat. Stau prost cu timpul, dar putina relaxare nu-mi strica. Mi-a fost dor de voi, saptamana aceasta nu am intrat nici macar o data,v-am simtit lipsa. Cum te cheama oare pe tine? Eu sunt Lore.... Uite, te invit la o canitza de laptik fierbinte...ca tare mai ninge afara. P.S.: nu ne mai urmari din umbra...vino langa noi!!! |
||
needforspeed Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:26 |
||
Buna seara lumeeeeeeeeee!!!Pupici ,multi...pentru toata lumea A venit iarnaaaaaaaa!!!Deja m-am bucurat de zapada...cam putina...dar destul pentru o bulgareala. Cum mai stati cu hormonii fericirii???Am adus lamaieeee...pentru ceai ,bineinteles.. |
||
walkiria Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:33 |
||
Scuze pentru iesirea mea spectaculoasa, se pare ca am pb cu netul ! Daca se mai intampla, mizez pe intelegerea voastra. Mai aveti ceva de consumat, sau ati terminat tot? Sunteti la nani, hai sa vedem cati ati ramas ? | ||
nyco1970 Postat pe 22 Noiembrie 2008 22:04 |
||
danooooo, mai usor cu lamaiaaa ca de cand mi-ai facut pofta cu hormonii tai l-am asasinat pe al meu cu ceaiuri firbintzi cu lamaie........si lui tare rau ii pare ca mai pune si putin whisky pe-ascuns...sanchi, crede ca nu-l vad..... anaaaaa bunaaaa si multumesc ca m-ai primit acasa...intr=devar, aici e cald si bine...mai ales ca esti si tu cu o vorba buna...... meliiii....undeeee setiiii...mai lasa naibii treba aia ca m-ai asasinat fatooooo cat muncesti..... ileanoooooo, ai zis ca mai treci pe acilea....pai ce facusi muica?te dedesi la fund? io chear crezui ca matalutza mai vii p=ashilea..... loreee, mai esti racita? sanatate....uite beau o cana de vin fiert si pentru tine si siigur pana dimineatza iti va trece si raceala.... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Noiembrie 2008 22:10 |
||
Se pare ca, doar noi doua am ramas! Sper sa faca mai multa cafelutza dimineata, sa ne ramana si noua celor care o sa ne trezim mai tarziu. Sa nu ne uitati, dragi prieteni, ok ? | ||
nyco1970 Postat pe 22 Noiembrie 2008 22:16 |
||
Buna seara la toti...acum nu ca ma scuz, dar am treaba de obicei am week-end-urile ocupate... Reusii sa citesc ce scriserati toti... Eu fac cafea dimineatza pt toata lumea, ma mir ca unii dintre voi nu mai gasirati... Te salut....adevarat.....sau fals, cum zicea si Lori, care e numele tau?? Ovidelu, te pupic si nu numai pe tine toate fetele, Lulutza, Lori, Meli, Dia, Dana ( zic bine??...walkiria???)..... Mai este cineva?? |
||
Postat pe 22 Noiembrie 2008 22:25 |
||
Se pare ca sunt singurica, sau sunteti suparati pe mine si nu vreti sa mai vb cu mine......asta e.... Cristinica te pup , de fapt pe toti trei, pe cel micut pe burtica ta il pup si el simte asta.....ma bucur pt voi si aveti grija de voi....ce frumos ca la voi ninge ....sincer mi-ar placea si mie o bataie cu bulgari si o plimbarica cu sanioara.....zapada nu avem la Craiova ca saniutza avem si are si cine sa ne plimbe....dar mai avem de asteptat pana sa vina zapada si apoi o sa ne saturam si de ea.... |
||
Postat pe 22 Noiembrie 2008 22:29 |
||
Somn usor tuturor si vise placute....ne vedem dimineata la cafea.....si am sa fac o oala de 10 litrii sa se ajunga.... | ||
Postat pe 22 Noiembrie 2008 22:35 |
||
ilenucooooooo, pupicei pentru tine, dragoste..... cum sa fiu supi pe tine? doamne iarta-ma....eram pe netlog, imi verificam mesajele........cum sa te supi tu pe mine....... ce-am facut? | ||
tutankhamon Postat pe 22 Noiembrie 2008 23:27 |
||
ilenucoo, fata, patreaza-mi si mie o cana de cafea.....mai dulce dca se poate....ca io am cam avut insomnii rebele saptamana asta si maine o sa dorm mai mult.....pupicei si multzam......hai ca dau niste ardei umpluti si o farfurie de chiftele.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Noiembrie 2008 23:29 |
||
Uffff, pana acum am lucrat la un dosar, am crezut ca sunt singurica pe aici, acum vad ca ai iesit..........chiar am ramas singurica.........pana si fulgii de nea s-au retras, noaptea a adus cu ea oboseala pana si pt acei fulgi imensi care pareau interminabili. Ce frumos este: acoperis. caselor, copacii, strazile... toate acoperite de zapada.......,dar lipseste ceva : SANIA, MOSUL SI COLINDELE. In sfarsit a venit iarna, in sfarsit vin sarbatorile !!! Dragii mei, doresc sa va bucurati si voi cat mai curand de aceste maruntisuri. Pupici la toti, sa visati frumoooooos!!! |
||
nyco1970 Postat pe 22 Noiembrie 2008 23:30 |
||
ninge ,ninge ,ninge ,azi m-am jucat cu el si copilul afara in zapada am simtit frigul iernii iar cand am vrut sa beau o cana de vin fiert cu voi sa ie peisajul perfect nu m-ai mergea netu | ||
yavrum Postat pe 22 Noiembrie 2008 23:42 |
||
Am facut cafeaua....multa pt toata lumea, va pup , sa aveti o zi frumoasa....nu promit, dar azi nu cred ca o sa mai intru decat deseara f tarziu.... | ||
Postat pe 23 Noiembrie 2008 06:21 |
||
Am facut cafeaua....multa pt toata lumea, va pup , sa aveti o zi frumoasa....nu promit, dar azi nu cred ca o sa mai intru decat deseara f tarziu.... Neatza !!! Uite cine e harnicutza, te-ai trezit, ai facut si cafelutza ........dar, nu ai avut cu cine sa bei. Nici eu nu cred ca o sa mai pot intra astazi, am musafiri..........va pup pe toti, sa va bucurati cat mai mult de aceasta zi ! |
||
nyco1970 Postat pe 23 Noiembrie 2008 09:42 |
||
multumim cryle , ce bine e sa te trezesti si sa gasesti cafeaua gata facuta ,s-a lasat un ger... nu cred ca am sa ies afara din casa azi cine baga o cu mine | ||
Postat pe 23 Noiembrie 2008 09:48 |
||
Astazi ajunse cafeaua la toata lumea???? Vad ca mai gasii si eu..... Intrai sa vad dak va placu si dak fu suficienta azi..... O zi frumoasa tuturor si calduroasa.....pupici la toata lumea |
||
Postat pe 23 Noiembrie 2008 11:21 |
||
ajunsa, ajunsa la toata lumea...apucai chiar si eu, puturoasa....nu stiu daca chiar tu mi-ai pastrat-o dar acuma o savurez calda si cu frisca multa in ea....pupicei la toata lumea... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Noiembrie 2008 11:24 |
||
neat s-a topit zapada sperr sa mai ninge .Voi ce mai faceti? ce bine e sa gasesti o cafeluta pregatita |
||
yavrum Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:12 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-11-22 19:25:29De la: Lullutza, la data 2008-11-22 19:16:46Oviiiiiiiiii salutareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! uite si de la mine poopuri dar e si pt toata lumea care e in cafenea!!!!ce mai faceti? Eu sunt bine......doar ca nu am inteles ce e aia BB tu ce mai faci?? |
||
Lullutza Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:27 |
||
De la: nyco1970, la data 2008-11-22 20:25:05Pe la noi ninge continuu, daca doresti iti trimit un bulgare mare, mare........., sau nu-ti place iarna ? nyco...tu esti una si aceeasi pers. cu...adevarat fals? pt ca...deja sunt ...bulversat... lumuneaza-ma si pe mine...putin... si...fii bine venita la noi in cafenea!!! eu stiu ca lumea...se simte bine alaturi de noi... tu...te simti la fel de bine? dadca da...poti ramane cu noi!! uite si...pupicii de primire...daca ii primesti!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Noiembrie 2008 13:11 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-22 22:25:41Buna seara la toti...acum nu ca ma scuz, dar am treaba de obicei am week-end-urile ocupate... pupa-ma ...ileana...ca...imi place!!! si...pup si yo...pe toti care vin la noi in cafenea... asa CA....va astept!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Noiembrie 2008 13:13 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-11-23 12:27:12De la: ovidiu42, la data 2008-11-22 19:25:29De la: Lullutza, la data 2008-11-22 19:16:46Oviiiiiiiiii salutareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! uite si de la mine poopuri dar e si pt toata lumea care e in cafenea!!!!ce mai faceti? scz...am vazut dupa ce am postat...ca...se intelegea altceva... intrebam...daca stii cumva...de cristina...cu...BB al ei... la tine...n-are cum sa fie vb de asta... scz...inca o data!! pupici...si...mai vb... cum e vremea la tine? |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Noiembrie 2008 13:16 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-23 11:21:15Astazi ajunse cafeaua la toata lumea???? Ileana...ce faci tu? se pare ca...iarna n-a ajuns inca...la tine... sau...da? ne spui si nouace faci tu in weekend? |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Noiembrie 2008 13:19 |
||
De la: yavrum, la data 2008-11-22 23:42:52ninge ,ninge ,ninge ,azi m-am jucat cu el si copilul afara in zapada am simtit frigul iernii iar cand am vrut sa beau o cana de vin fiert cu voi sa ie peisajul perfect nu m-ai mergea netu sper ca e frumoas acum cu...zapada... tu...n-ai iesit la saniush inca? de ce? |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Noiembrie 2008 13:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
La ciroza ecosez | 503 | De la: precizilla 23 Martie 2012 09:28 |
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
|
||
Casa de toleranta | 126 | De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară