Jake tragea sa moara. Sotia lui sedea langa el. El Deschise ochii si spusecu vocea slaba...."Am ceva sa iti marturisesc". "Nu enevoie" raspunse ea. "Ba nu, insist! Vreau sa mor impacat. Sa stii cam-am culcat cu sora ta, cu prietena ta cea mai buna, cu prietena ei cea maibuna, si cu mama voastra" ."Stiu! - spuse sotia �acum odihneste-te...si lasa otrava sa isi facaefectul" |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 12:46 |
||
---|---|---|
am lesinat da de unde le scoti ap Schwartz tare numele (scula ) | ||
yavrum Postat pe 24 Noiembrie 2008 12:47 |
||
femeia... Daca o pocnesti, se cheama maltratarea femeii. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, ii faci o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti magar. Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. Si va mai intrebati de ce mor barbatii mai repede... |
||
|
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 12:51 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-24 12:51:49 |
||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:03 |
||
si totusi v-a fugit mintea la chestii tari tari bancuri | ||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:08 |
||
ma bucur ca v-au placut !! iar chestia cu "femeia " eee super ! |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:10 |
||
ufffffffff ca ce racita sunt !!! am facut ceai proaspat de lamaie indulcit cu miere ,,,, cine pofteste ,,, |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:13 |
||
eueu nu mai sunt racita a trecut sper sa treaca si la tine rpd | ||
yavrum Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:18 |
||
eu fac karaoke | ||
yavrum Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:20 |
||
De la: yavrum, la data 2008-11-24 13:20:32eu fac karaoke aaa face bn la raceala ?? |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:24 |
||
Salutare la toata lumea si o saptamana fructuoasa va doresc. | ||
laura_bella36 Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:25 |
||
nu nu nu e bun ptr dopurile din gat pe care le ai cand te lasi de fumat (acu nu stii daca e bun si ptr vecini ) | ||
yavrum Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:30 |
||
daaa cred ca vecinii nu-s tocmai incantati ... oricum daca iti face bn ,,,spor la treaba ! eu una ,,,nu am avut astfel de probleme ,,,cand m-am lasat de fumat zic ,,,am deja 2 ani ,,, si va doresc si voua { celor care doriti sa renuntati la fumat } sa reusiti sa treceti mai usor peste ,,,urmari ,,, |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:45 |
||
multumim de urari laura ! si tie la fel ! | ||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:45 |
||
helooo !!! imi beau ceaiul singuraaa?? sau ati fugit de mine pt ca-s racita ??? nu e gripa ,nu am febra ... ce singura sunt......... |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:06 |
||
Nu esti singuraaaa!!!! sunt eu aici sa beau ceaiul cu tine ca si eu sunt racita . azi e prima zi de raceala...cred ca o sa mai tina vreo 3 4 zile ..... ce zici ramai cu mine? | ||
Lullutza Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:08 |
||
eee ok ...cum e in tara ???lulu .. in afara de" gasirea racelii"cum gasesti celelalte lucruri ,,fapte,,oameni?? |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:14 |
||
stiu ca nu sunt lulu dar ...am fost si eu plecata si as fi fost incantata daca as fi avut ocazia sa vorbesc cu cineva...asa ca iarta-ma daca ma ''bag'' oamenii sunt oameni peste tot , mai buni mai rai...oameni...am avut norocul sa intilnesc multi oameni buni afara cu toate ca mi-sa atras atentia ca respectivii sunt rai , cateodata depinde de noi cum vedem lucrurile | ||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:39 |
||
ana esti binevenita ! aaa citeam parca ceva ca ai fost plecata ...dar intrebarea mea era : cum va par lucrurile cand va intoarceti ? nu se schimba oare nimic? |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:42 |
||
doi copii la grupa mica la somnul de pranz: ea: auzi, tu ce esti fetita sau baiat el: baiat ea: da' eu vreau sa vad...... el: lasa ca iti arat dupa ce pleaca doamna ingrijitoare ingrijitoarea iese din clasa, el ridicandu-si patura zice uite vezi.......am sosetute albastre |
||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:43 |
||
ba da se schimba multe ...un primul rand , nu mai poti concepe sa lucrezi pentru...stiu eu...200-300 euro pe luna...alta mentaliate afara , nu conteaza cu ce te ocupi esti privit ca un om ,asa am simtit eu...nu intereseaza pe nimeni cu ce esti imbracat si cat de traznit esti, nimeni nu susoteste pe la spate ...am lucrat ca si camerista acu' zi tu |
||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:51 |
||
pai ,,,nu prea am ce sa zic ... eu am fost ,,doar sa-mi fac concediul in spania ...pt ca era cineva acolo ...numai ca eu ,,,nu m-am putut adapta ,,, nu e pt toata lumea la fel ,,, desi eram in concediu ,incercam sa-mi imaginez cum ar fi daca as ramane ...si nu ,,,parca traiam viata altcuiva ,,, |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:55 |
||
De la: ella_e, la data 2008-11-24 09:23:46'neata! `neatza...!!! lume noua...cel putin asa cred... daca gresesc ...corectati-ma!!! oricum...fi-ti bineveniti!!! si...va mai asteptam... n ce priveste...caietu` dictando...nush` despre ce e vb.... ma luminati si pe mine? s-a deschis cumva vreo consignatie pe aici |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:00 |
||
bine ai venit ovi ! si pa ! ca eu am sa ma retrag ...cu raceala mea cu tot ,,, va las in schimb ceaiul fierbinte ! |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:04 |
||
iar se postase de doua ori ... pe maine ! |
||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:04 |
||
da , dar ce viataaaaaaaaaaaaaa ,am o colega care a fost in spania in concediu a venit foarte incantata,povestea despre barurile de acolo , toata lumea arunca pe jos (hartii, chistoace etc)cu cat era mai mizerie cu atat mai multa lume...unde era curat nu se inghesuiau clientii (adevarat?)dar nu asta a incantat-o , a fost un concediu de vis poate si pentru ca sotul ei lucreaza acolo si i-a facut toate poftele | ||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:05 |
||
da e adevarat ce ai auzit ...si in privinta distractiei nu pot sa ma plang pt ca si eu am fost o rasfatzata ...si am cunoscut si spanioli ,,,cu care am vorbit ,,,sunt foarte primitori si sociabili ,,,dar nu as fi ramas ,,,mai mult ,, | ||
rasarit Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:08 |
||
Hai sa va spun acuma eu cum e pe aici pe la voi.... sunteti foarte indiferenti si nepasatori..nu va pasa absolut de nimica... ce e bine e ca sunteti foarte politicosi.... iar raceala mea e ceva care o sa treaca ... si .... e cineva din Cluj? am putea iesi la o cafea???ca m-am cam saturat sa stau doar intr-un loc.... salutare Ovi,Meli ,Cryle si toata lumea... ca de cand nu am mai intrat prin cafenea am cam uitat cum va cheama... poate face cineva vre-un jurnal si-i striga pa toti in fiecare dimineata... acuma e cineva care vrea sa fumeze o pipa ?? ca sant racita si ma omoara capul cu toate ca nu am febra.... darsper sa fie bine |
||
Lullutza Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:56 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-24 15:04:44bine ai venit ovi ! asa repede pleci? ma parasesti deja? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:45 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-11-24 15:56:53Hai sa va spun acuma eu cum e pe aici pe la voi.... sunteti foarte indiferenti si nepasatori..nu va pasa absolut de nimica... ce e bine e ca sunteti foarte politicosi.... iar raceala mea e ceva care o sa treaca ... lullutza...ce faci tu? ai plecat? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
e posibil sa ai o relatie pe net? | 263 | De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59 |
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
|
||
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară