unde sa plec????? sunt aici.. cu voi!!!hai sa va pup! | ||
Lullutza Postat pe 24 Noiembrie 2008 17:04 |
||
---|---|---|
De la: Lullutza, la data 2008-11-24 17:04:36unde sa plec????? sunt aici.. cu voi!!!hai sa va pup! ia pupa-ne...ca...pe frigu` asta...mere pupatu!! si...cum te simti pe la noi? cum ti se pare? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Noiembrie 2008 17:25 |
||
hey!!!!!!!! ce se intampla???? de fiecare data cand postez eu ,toata lumea dispare!!!!!!!!!!!!! ce fac eu rau??? uite cat de suparata sunt!!!!! | ||
|
||
Lullutza Postat pe 24 Noiembrie 2008 17:28 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-11-24 17:28:02hey!!!!!!!! ce se intampla???? de fiecare data cand postez eu ,toata lumea dispare!!!!!!!!!!!!! ce fac eu rau??? uite cat de suparata sunt!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Noiembrie 2008 17:30 |
||
Cioc, cioc ,cioc.....deranjez pe cineva???? AM SI EU CU CINE SA BEAU O COLA???? |
||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:15 |
||
Lulutza nu fi suparata ca si eu postez si nu vb nimeni cu mine cateodata, dar asta e situatia nu mai stam ca si alta data in cafenea ca ne luase lumea seama.....cam toata ziua la terasa asta vara.....acum ne mai cautam si noi unii pe alti si se pare ca ajungem in contratimp.... | ||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:17 |
||
maai cum puteti sa fiti voi asa de scumpi???????? hai sa va imbratisez ca tre sa fie destul de fri g!! brrrrrrrr | ||
Lullutza Postat pe 24 Noiembrie 2008 19:38 |
||
salutaaaaare natiuneeeee.....brrrrrr ce frig e afara...am stat cu cutza un pic afara sa ne jucam cu ea.....vreau zapadaaaaaaa.....scuze pentru azi dimineatza, fetele......a trebuit sa invat minte niste barbati porci.........si cred ca i-am lecuit!!!!!!!!!!!.......definitiv.......ca sunt cea mai tare din parcare!...hi hi hi au primit ce au vrut.......durere si suferintaaaaaaaaaaa...... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Noiembrie 2008 21:28 |
||
Hellooo...pupicei multi la toti ...si nu uitati de lamaie...combate raceala... Mi-e ciuda ca nu am timp sa stau mai mult...sa povestesc si eu cu voi...parca mi-a intrat timpul in sac...dar...chiar nu ma plang... |
||
walkiria Postat pe 24 Noiembrie 2008 22:34 |
||
cineva...pe aici? sau...facem curatenie? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Noiembrie 2008 23:55 |
||
am facut curatenie deja asa ca...sa nu alunecati pe aici...daca intrati sa va mai incalziti!! am sa pun ceaunu` la foc...incet...ca dimineata...sa fie cafeaua gata pt cei care se trezesc devreme... sa aveti o zi frumoasa!!!si...plina de bucurii! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Noiembrie 2008 02:08 |
||
neataaaaaaaaaaaa lumeeeeeeeeeeeee trezirea cafeluta e servita pt. toata lumea |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 07:51 |
||
buna dimineata natiune!!!!!!!!!!!!!! buna cafea ovidiu ,ai zis sa ne servim deci... dar o cu cine hellooooooooooooooooooooooo este cineva? |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 07:52 |
||
meli cat ma bucur hai sa ne fumam cafeaua si sa ne bem tigara sau invers | ||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 07:54 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-11-24 23:55:08cineva...pe aici? ovi io nu am vazut ca tu ai pregatit cafeluta si ai lasat-o pe calorifer sa nu se raceasca ,sa nu te supi ca am mai pregatit si io da presimt ca azi va fi multa lume si o sa se bea si cafeaua facuta de mine anana sunt aici !!!!!! tu mai esti???????? Iar e goala cafeneaua??????????/ DIAAAAAAAAAAAAAAAAA OVIDELUUUUUUUUUUUUUUU MIHAELAAAAAAAAAAAAA CRISTINICAAAAAAAAAAAAAAA meliiiiiiiiiiiiiiiiiiii......ma strig singura la apel EMILICAAAAAAAAAAAAAA KAMYYYYYYYYYYYYYYYYY LULUTZAAAAAAAAAAAAAAAA LORICICAAAAAAAAAAAAAA EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ANDREEAAAAAAAAAAAAAA LOLITAAAAAAAAAAAAAAAAA CRISTINICILEEEEEEEEEEEEEEE MARIANEEEEEEEEEEEEEE ANANAAAAAAAAAAAAAAA ANILAAAAAAAAAAAAAAAA ANDREEAAAAAAAAAAAAAAAA lita o copiasi de la ileana in mare parte sa vada si luluuuuuuuuu cine intra in cafenea bineinteles cand le permite timpul daca am uitat pe cineva sa-mi fie cu iertare citez meli cat ma bucur hai sa ne fumam cafeaua si sa ne bem tigara sau invers hello cu cine beau tigara?????????anana unde fugisi????????? |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:20 |
||
am venit ,no hai sa ne afumam poate mai intra cineva in cafenea intre timp | ||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:32 |
||
uite io pufai de zor si ochii ma ustura deja la voi cum e vremea???????? la noi ploua si bate vantul da nu e foarte frig mihaaaaaaaaaaaaa, cum stai cu raceala??????????? pt. cine doreste am facut si io ceai.....tei cu miere de albine si lamaie |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:37 |
||
neata ! am sosit si eu ! vai ovi ce curetenie ai facut !!! si meli ,ms pt cafea ! si buna ana ! hai zi buna sa avem cu totii !!! |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:40 |
||
ms mel ! nu te supara pe mine dar nu-mi place teiul ,asa ca eu am sa fac ceai numai din lamaie ! indulcit cu miere ! am facut pt toata lumea ,ca nu vreau sa raciti si voi ! eu inca ma simt cam rau ,,,dar rezist iar la noi ,,,azi e cald ,,, |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:44 |
||
Neatza....mai gasesc si eu ceva cald pe aici??????? Sau dak eu nu fusei strigata trebuia sa nu vin????????? Meli.....ma uitasi..... |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:46 |
||
buna ileana ! suntem aici ! hai sa bem mai intai o cafea ,de trezire ,apoi trecem pe ceai !! |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:47 |
||
Buna, Miha, ideea ta e stralucitoare...... Eu deja sunt la a doua cafea si a treia tigare..... |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:49 |
||
O femeie era in pat cu amantul cand sotul a intrat pe usa apartamentului."Repede..-ii spuse ea amantului � treci in coltul camerei." Sirepede l-a uns cu ulei de corp si l-a pudrat cu talc. " nu te misca,pretindem ca esti o statuie". " Ce e asta?" intreba sotul miratcand intra in dormitor. " Oh, e o statuie � zise ea � Familia Smithsi-a luat una si mi-a placut mult astfel ca am luat si pentru noi". Sotulnu a mai zis nimic pana seara cand s-au culcat. Peste noapte insa, sotul s-atrezit , s-a dus in bucatarie, apoi s-a intors cu un sandwich si o bere."Ia! - l-a imbiat pe cel care statea impietrit in coltul camerei �mananca! Am stat asa doua zile la familia Smith si nimeni nu mi-a dat nici macar un pahar cu apa ! |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:50 |
||
ileana ? dar la cat te-ai trezit ?? a doua cafea ?? esti matinala !! |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:52 |
||
buna sa va fie inima ,am facut ceai de zmeura sper sa va placa se topeste zapada ...curge streasina...ce mai e urat...va doresc o zi buna , macar ziua sa fie buna nu? |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:55 |
||
fetele ?? unde sunteti ?? eu am luat de la patiseria din colt ,strudele cu dovleac , calde si bune ! va invit pe toate ! |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:55 |
||
Da...la 6.30, dar nu mai intrai in cafenea ca eu sunt servita de obicei cu cafelutza si ma invart prin casa pana face Virgil cafeaua, mai fac patul, ma pregatesc de serviciu, mai strang ce ramane de seara haine imprastiate pe fotolii....si la 8 fara cobor ca vine sa ma ia la serviciu.... | ||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:56 |
||
da ! esti matinala ! eu ma trezesc la 7 , dar cafeaua o beau abia cand ajung la serviciu ,,,, |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:59 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-11-24 15:56:53Hai sa va spun acuma eu cum e pe aici pe la voi.... sunteti foarte indiferenti si nepasatori..nu va pasa absolut de nimica... ce e bine e ca sunteti foarte politicosi.... iar raceala mea e ceva care o sa treaca ... |
||
rasarit Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:07 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-25 08:46:00Neatza....mai gasesc si eu ceva cald pe aici??????? ce toanta sunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILEANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AM SCRIS ACOLO CA AM COPIAT DE LA TINE SI CUM NU ERA SI NUMELE TAU ACOLO......FARA CUVINTE daca ai vazut pe mine m-am strigat ca tu m-ai trecut la apel,doamne ce bleaga sunt miha nu ma supar ca nu iti place teiul da e rec. de la doctor daca esti racit...bei ce ti se da atunci nu ce iti place mihaaaa ,luluuuu e basarabeanca(sper ca am tinut bine minte) de dincolo ea a venit in tara sperand sa-i placa romania si poate se va stabili aici |
||
Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
|
||
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară