Neatza la toti, de fapt vad ca nu e decat Meli , Ovi a facut cafelutza azinoapte si a tinut-o calda pana acum..... Da , sunt la serviciu si beau prima cafea cu lamaie.....nu ca ar fi un moft dar ma doare capul ingrozitor...... O zi frumoasa si ne mai vedem pe aici...... |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 08:28 |
||
---|---|---|
neataaaa ,ileana chiar e buna cafeaua cu lamaie io nu am baut niciodata???????? si sa ne afumam |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 08:40 |
||
buna dimineata !! o zi buna va doresc! ovi , buuunaaaa cafea !!! si mai ales buna cand o face altul !!! |
||
|
||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 08:53 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-26 08:53:27buna dimineata !! ai perfecta dreptate miha |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 09:00 |
||
sigur ca e bine sa faci ochi si sa gasesti cafea facuta, multumim ovi , s-a topit zapada ieri, acum ninge din nou...daca vreti zapada veniti la bv buna dimineata si buna sa va fie inima |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 09:08 |
||
immmm ana ,crezi tu ca n-am veni ,,,,daca ar fi asa simplu ,,, si la noi s-a topit zapada ,,,dar nu ninge ,, |
||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 09:14 |
||
sigur ca e simplu , te sui la volan si conduci pana ajungi la bv daca nu poti sa iei concediu , exista medical | ||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 09:39 |
||
care volan? ca nu mai am masina,,, si mai ales buget ! dar am concediu !!! toata luna decembrie !!! |
||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 09:47 |
||
Maria Magdalena, urmarita de multimea infuriata de desfraul ei. Se intrevede o bataie cu pietre, cum era la moda. Iisus: - Stati! Cine n-a pacatuit niciodata, sa arunce primul ! Liniste in multime, totusi de undeva zboara o caramida fix in capul Magdalenei. Iisus (uitandu-se in multime): - Mai mama, ma disperi !!! | ||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:15 |
||
Intr-o seara frumoasa de martie, sotul se intoarce acasa, cu un buchet de flori superb. Sotia, uimita, il intreaba: - Presupun ca asta insemna ca in urmatoarele zile trebuie, va trebui sa stau pe spate, cu picioarele larg desfacute... - De ce? N-ai o vaza? |
||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:16 |
||
dragute, da prima e totalaaaaaaaaa un ceai ceva imi ofera si mie cineva,ca nu am chef sa fac. batal vina de buget ca la toata lumea asta e ceea mai mare problema ca altfel ...daca frunzele s-au gunoaiele de pe strazi ar fi buni de plata ....hmmmm toata lumea ar fi fericita |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:28 |
||
meli am facut ceai din fructe de padure te rog sa te servesti am si lamaie daca vrei cine mai doreste e destul , bancurile sunt de nota 10 | ||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:49 |
||
Bun ceai, am si eu dak vrea cineva ...verde cu lamaie, luasem o pauza ca am baut din ianuarie pana in august numai ceai verde cu lamaie dar ajunsesem sa nu-l mai suport, numai cand ii simteam mirosul.....dar pt o sanatate de invidiat si pt un corp cat de cat placut, e bine sa mai faci si cate un compromis de acest gen..... Asa ca dak mai doreste cineva....nu-mi e greu sa-i pregatesc o canutza....un pliculet, apa fiarta de la aparat si o feliutza de lamaie.... Are calitati bune si benefice pt intreg organismul..... Cel mai frumos banc din cele de mai sus mi se paru ala cu Maria Magdalena |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 11:06 |
||
eu la ceiut am vazut ca inca o persoana si-a sters contu pe la noi sincer imi pare rau sper cei care au iesit sa se intoarca pe la noi sincer mie imi lipsesc 2 personaje si acuma al treilea .La mine s-a cam topit zapada |
||
yavrum Postat pe 26 Noiembrie 2008 11:59 |
||
Buna Kamy, cine ziceai ca si-a sters contul?????????/ Poate sunt si la mine in lista ca prieteni.... |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:44 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-11-25 23:59:32DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! PREZEEEEENT! dia ,sper sa-ti placa si bancurile de azi iar miau = miha |
||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:53 |
||
nici eu nu stiu cine si-a sters contul ,,, dar fiecare face asa cum simte,,,, |
||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:54 |
||
Sieu te pup , Dia.... Kamy dak nu ziceai tu .....ma uitai si eu in lista de prieteni si eu am multi care vad ca nu mai au cont:(, sunt persoane care....imi pare rau ca nu mai am cum sa mai vb cu ele... |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:59 |
||
pupici la toata lumea plec la alexandria ,probabil maine dupamasa o sa intru la cafenea bun ceiut multumesc frumos ceaiul ala verde suna asa parca as bea ceai de iarba ileana sa il incerc s-au nu |
||
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:49 |
||
drum bun mel!! te asteptam cu si cafea ! |
||
rasarit Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:13 |
||
seara buna!!! si...pupici la toata lumea... am reusit sa fac ochi...si...vad ca tot intuneric e!! da...ce sa fac?...asta e... ma bucur ca mai trece lumea pe la cafenea si nu sta goala!! in ce priveste pe cei ce si-au sters contu....e pb lor... poate cautau altceva sau...eu stiu ce sa spun? fiecare face cum doreste daca nu se simte bine undeva! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:35 |
||
Seara buna pt toata lumea!!sa vedeti ce rau ma simt eu!!!sunt racita de Doamne -Doamne!!! dar oricum va pup pe toti!!! ajung??? | ||
Lullutza Postat pe 26 Noiembrie 2008 18:17 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-11-26 18:17:36Seara buna pt toata lumea!!sa vedeti ce rau ma simt eu!!!sunt racita de Doamne -Doamne!!! dar oricum va pup pe toti!!! ajung??? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Noiembrie 2008 18:46 |
||
ce dragut poti tu sa fii!!!ia niste pupici de la mine!! | ||
Lullutza Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:17 |
||
greu cu cafeneaua...uneori... are lumea...multa treaba...si...greu se aduna!! dar...poate...ca tot raul e spre bine!! noi...va asteptam pe aici...la un ceai sau...ceva cald...ca...deh!!...e racoare afara!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:17 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-11-26 20:17:22ce dragut poti tu sa fii!!!ia niste pupici de la mine!! lulutza...sant bine veniti...pe racoare...acu`!!! dar...ce faceti voi de nu serviti cafeneaua? va astept...si...poate...veniti!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:19 |
||
unde ?? la Bucuresti?? | ||
Lullutza Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:20 |
||
vad ca nu mai e nimeni in cafenea!! hai sa bem un ceai cu miere si cu multa lamaie.. poate imi mai trece si mie raceala!!! | ||
Lullutza Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:21 |
||
Dar ce s-a intamplat fratilor?Cand sa ma refugiez si eu la o cafea ,o tigara un ceiut ce-o fi numai sa fiu in companie cuiva,ce sa vad?Hai ca pun de cafea,fac un ceai cu lamaie,fierb un vin si va astept.Poate,poate...vine totusi cineva. | ||
laura_bella36 Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:29 |
||
Dragii mei imi cer mii de scuze,dupa ce lucrez toata ziua la documente oficiale si stiu si datez ca astazi este 26.11.2008 ,citind si gandindu-ma la voi aveam impresia ca astazi e 27. Si ma gandeam si eu asa ca proasta in mintea mea:astazi nu a trecut nimeni prin cafenea?Asadar draga Lullutza si tu Ovidiu scuzati-ma ca nu v-am vazut in data de 27.11.2008. | ||
laura_bella36 Postat pe 26 Noiembrie 2008 20:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
|
||
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? | 48 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară