De la: Lullutza, la data 2008-11-26 20:20:26unde ?? la Bucuresti?? si la bucuresti...lullutza! de ce nu? ca...doar...la bucuresti...nu mushca nimeni!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Noiembrie 2008 21:02 |
||
---|---|---|
De la: laura_bella36, la data 2008-11-26 20:33:31Dragii mei imi cer mii de scuze,dupa ce lucrez toata ziua la documente oficiale si stiu si datez ca astazi este 26.11.2008 ,citind si gandindu-ma la voi aveam impresia ca astazi e 27. Si ma gandeam si eu asa ca proasta in mintea mea:astazi nu a trecut nimeni prin cafenea?Asadar draga Lullutza si tu Ovidiu scuzati-ma ca nu v-am vazut in data de 27.11.2008. laura...e ok...!! te asteptam...sa mai vb... acum...eu ma pregatesc de serv. si...daca mai e cineva...vb dupa ora 22.00 o seara placuta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Noiembrie 2008 21:03 |
||
mneatza!!!...la toata lumea... azi...avem cafea proaspata...ceai din fructe de padure...ciocolata ...si...ceva lamai... mai e vreo dorinta in ce priveste meniul din cafenea? am facut curatenie...am aerisit...am mai pus cateva lemne pe foc...sa fie cat de cat cald...si...asteptam sa vina lumea... o zi placuta tuturor!!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 27 Noiembrie 2008 04:04 |
||
immmmmmmm ovi ... sa traiesti !!! e asa placut in cafenea !!! curatenie ,cald si miroase asa de bineee !!! am sa-mi pun o cafea ....si mai tarziu mai vedem . |
||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 08:49 |
||
cam trei persoane seara , trei ziua ,,,si cam atat,,, oare in decembrie va mai fi cineva ??? nuuu ,nu judec pe nimeni ! si eu am avut o perioada cand nu am venit in cafenea ,,, ma intrebam numai ,,, feteleeee !!!! haideti la o cafea fierbinte si buna ,cu frisca de la mine !!! ileana , ana , dia , dana , laura ,,lulu ,, andreea,, kamy,,lori ,, lolo,, ,,,cristinele,, aaa,, meli ajunge mai tarziu ,,,iar ovi ,,pe seara ,,, cine mai vineee??? |
||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 08:57 |
||
cafea cu frisca suna bine si o saru'mana , e cald e bine dar oare unde-s ''lumile'' o zi buna oriunde v-ati afla | ||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 09:24 |
||
zi buna si tie an !!! iti place cafeaua ?? |
||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 09:37 |
||
Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste: Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am Aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu. Am invavat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita ! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data! Va pup pe amnadoi Fiica voastra, Maria PS Tata, am glumit......... sunt la vecini, privesc la TV Vroiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU............. da cafeaua e foarte buna | ||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 09:44 |
||
Se apropia Craciunul. Un copil ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun: "Dlaga Mosule, te log mult sa-mi aduci un tlenulet electlic, o masinuta si o ciocolata" . Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mana de la mana si sa-i cumpe r e copilului darurile. Strang ele banii cumpara trenuletul, cumpara masinuta, dar de ciocolata nu le mai ajung banii. Trimit cadoul copilului. La cateva zile de la Craciun copilul duce la posta o alta scrisoare cu multumirile pt Mos Craciun: " Dlaga Mosule, iti multumesc pentlu cadouli, tlenuletul este magnific, masinuta este supel. Eu sunt convins ca mi-ai tlimis si ciocolata, da cled ca pizdele alea de la posta au mancat-o! |
||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:06 |
||
aoleu !!! criminal !!! ana !!! |
||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:10 |
||
bancul tau este confirmarea zicalei ''nici o fapta buna nu ramane nepedpsita'' | ||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:44 |
||
mda ...ce sa zic?? se pare ca nu suntem decat noi doua azi ... |
||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 10:58 |
||
da...unde a disparut toata lumea? si eu am treaba dar mai fac curse bucatarie-pc(face bine la silueta ) | ||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:05 |
||
Salutare feteleeeeeeeeeeeeee...sunt si eu, citii si eu ce s-a mai postat si imi placura bancurile, frumos ala cu ...ciocolata...:)):)).... Bem ceva?????????/ Avusei treaba in aceasta dimineatza, dar ma gandii sa va salut pe toti si sa va pup....toate cele bune, poate pe seara o sa mai pot intra sa mai stau de vb cu voi..... |
||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:17 |
||
Se pare ca nu e nimeni....nu am si eu cu cine schimba o vb.....beau singurica.....parca si frig imi e cand nu e nimeni..... | ||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:30 |
||
buna ileana ! o ciocolata calda ?? merge? |
||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:31 |
||
sunt aici !! sunt aici !! | ||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:33 |
||
nu m-a vazut .... | ||
rasarit Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:50 |
||
ziua buna la toata lumea!! o mai fi cineva? se pare ca nu! |
||
ovidiu42 Postat pe 27 Noiembrie 2008 14:36 |
||
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Acum sunt eu, Miha mai esti?????????/ Ovideluuuuuuuuuuuuu.....si matale mai esti sau plecarati toti??????? |
||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:15 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-27 15:15:47Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sunt...inca... mai am de lucru p`aci dar...vazui ca...lumea are treaba si...deh!! o mai fi cineva? |
||
ovidiu42 Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:23 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2008-11-27 11:33:33 sunt aici !! sunt aici !! ce-mi place azi suntem contratimp toti |
||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:53 |
||
buna ziua! beau si eu o ciocolata calda... doar am intrat in vacanta (noi... studentii...) mai sunteti? |
||
Angelli Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:54 |
||
De la: Angelli, la data 2008-11-27 15:54:48 buna ziua! angeli...bine ai revenit!! hai la o cioco...ca...poate...face bine! ce mai faci tu? |
||
ovidiu42 Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:24 |
||
iooo acumaaaaa ammm veniiiiiitttt! e cineva?este? este? plimbare? germanos? fratilor ati fost totali cu bancurile vostre..... ananaaaa sunt si eu acuma in contratimp cu voi? hahahahaha meliiii maine nu sunt...merg in autogara sa culeg un prieten..... ileanooooo, vreau si eu ceai verde cu lamaie... daaa....mihaaaaa.multzaaaammmmm...stiam eu dar nu eram sigura mi-e dor sa vorbesc cu vvvooooooiiiiiiiii! |
||
tutankhamon Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:06 |
||
E cineva acum?????? | ||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:08 |
||
se pare ca....nu prea acum fac eu ture..bucatarie...caculator... |
||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:09 |
||
SIIIIII....iti dau ceai verde cu lamaie.....ajuta la multe... morcovi si telina crude, mere si gutui sunt curatate si taiate pe farfurie, serviti care doriti ...avem di-toate... |
||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:11 |
||
vreau si eu di toate!!!!!!! cruditati ba fratilor da ce bun e vinul!!!!!!!!!!!! merlot demisec rosuuuuuuuu va invit pe toti la un pahar | ||
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:27 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-11-27 20:11:15SIIIIII....iti dau ceai verde cu lamaie.....ajuta la multe... vreau si eu...di tate!!! cine-mi da? |
||
ovidiu42 Postat pe 27 Noiembrie 2008 22:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI | 33 | De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi | 57 | De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24 |
|
||
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară