seara buna!!!...o mai fi cineva? am revenit si eu si...se pare ca...nu prea mai e nimeni!! un ceai...ceva? am cu cine? |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Noiembrie 2008 22:47 |
||
---|---|---|
De la: Lullutza, la data 2008-11-29 14:24:05Meli scupicoo felicitari cu sarbatoareaa!!!!! si la Multi ani pentru fiul tau!!! si bun venit Observator!!!eu acuma gatesc .. fac supa de pui ,piure de cartofi, snitel si ceva salata de legume vrea cineva??????hai sa va pup pe toti! lullutza...am sa atentez la supa ta de pui!! chiar se simte nevoia de ceva...usor...si...pare apetisant ce ne oferi tu acolo!! o seara placuta si...bun venit celor noi si...celor care trec mai rar pe la noi! |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Noiembrie 2008 22:50 |
||
NEATZA TUTUROR! Nu v-ati trezit inca dragii mei? Nu a ajuns mirosul de cafea pe la nasucurile voastre? Am facut fffff multa cafea si ceai. Am pregatit si lamaie, haideti !!!! Multumesc Ovi pt urarea, sincer as vrea sa intru mai des, dar vezi tu.......nu tine de mine, si tu poate doresti sa intri ziua, dar lucrezi, asta-i viata, nu intotdeauna putem face ceea ce dorim. Se raceste cafeaua, haideti....... | ||
|
||
nyco1970 Postat pe 30 Noiembrie 2008 08:08 |
||
Neatza!!! Ce mai faceti...??? Uite ca azi m-a trezit mirosul de cafea.... Imi pare rau ca n-am mai intrat, dar chiar n-am putut... O sa imi fac timp mai tarziu sa citesc ce s-a mai barfit.. Pupicei tuturor!!!!! |
||
needforspeed Postat pe 30 Noiembrie 2008 10:13 |
||
Ce se intampla oameni buni, unde ati disparut? S-a racit si cafeaua si ceaiul, unde ati plecat? Chiar toti sunteti la biserica, la vot sau nu v-ati trezit? Va pastrez atat cafeaua cat si ceaiul, la cald. Sa aveti pofta, indiferent de ora la care le veti savura. Va pup pe toti, o zi placuta ! | ||
nyco1970 Postat pe 30 Noiembrie 2008 10:15 |
||
salutare la toata lumea MULTUMESC TUTUROR PT. URARI ......ACELASI LUCRU VA DORESC SI EU VOUA SI PUPICI LA TOATA LUMEA mergem la oras sa ne distram un pic va doresc tuturor o zi cat mai placuta |
||
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:32 |
||
LA MULTI ANI tuturor care poarta numele de Andrei sau Andreea ,la multi ani Meli si toate cele bune pentru tine si toata familia sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata asta ,distractie placuta. Haideti toti sa bem o cafea sau un ceai ,e zi de sarbatoare |
||
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:04 |
||
Hello lume!!! LA MULTI ANI Meli...si baiatului tau la fel.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate...si restu vin!!! Si eu sarbatoresc azi fetita Andreia Maria. Pupici tuturor!!! |
||
walkiria Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:35 |
||
De la: nyco1970, la data 2008-11-30 08:08:46NEATZA TUTUROR! Nu v-ati trezit inca dragii mei? Nu a ajuns mirosul de cafea pe la nasucurile voastre? Am facut fffff multa cafea si ceai. Am pregatit si lamaie, haideti !!!! Multumesc Ovi pt urarea, sincer as vrea sa intru mai des, dar vezi tu.......nu tine de mine, si tu poate doresti sa intri ziua, dar lucrezi, asta-i viata, nu intotdeauna putem face ceea ce dorim. Se raceste cafeaua, haideti....... e ok...nyco...sper sa reusim...sa pastram aceasta atmosfera care s-a creat aici...pt ca...chiar e ceva placut!! si...asa cum spuneai si tu...fiecare intra cand poate si...daca are timp... asa ca...o seara placuta va doresc si...sper sa ne mai vedem pe aici! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:46 |
||
De la: walkiria, la data 2008-11-30 15:35:50Hello lume!!! la multi ani pt puiu` tau...walki.... si...sa te bucuri deea... |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:48 |
||
o noapte frumoasa1...sa aveti...si...sper sa va mai bucurati de ziua libera...cine o are!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 1 Decembrie 2008 00:20 |
||
LA MULTI ANI ROMANIA LA MULTI ANI ROMANI Este ziua noastra deci sa ne bucuram si pentru ca tot suntem asa bucurosi haideti sa bem o cafea ,un ceai , o ciocolata calda... fiecare ce doreste ,'' avem di toati'' |
||
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:07 |
||
lume azi e sarbatoare stiiti ce ma gandeam azi sa facem o petrecere in cafenea ,eu vin cu felutele si aperitive sarim peste micu dejun si o dam direct in gratare dar vad ca nu s-a trezit nimeni | ||
yavrum Postat pe 1 Decembrie 2008 12:13 |
||
Bonjour !!! La Multi Ani Romania !!!! Eu am sa aduc fasolea si carnatii traditionali ce se mananca de prin pietele oraselor din tara ..... Pofta buna !!!! |
||
observator Postat pe 1 Decembrie 2008 15:35 |
||
am facut focul in curte , mititei , pulpa de porc , frigarui ,iar la urma udam totul cu bere VA ASTEPT S-O FACEM LATA | ||
Postat pe 1 Decembrie 2008 15:57 |
||
De la: anana, la data 2008-12-01 15:57:07 am facut focul in curte , mititei , pulpa de porc , frigarui ,iar la urma udam totul cu bere VA ASTEPT S-O FACEM LATA aduc si eu...ceva vin...daca se poate!!! pe langa...fasole...gratere...si...putina pastrama...(chiar daca e post)...poate merge...si ceva pt oameni sanatosi!! imi cer scuze pt cei ce postesc...!!! dar...eu nu pot...oricat as incerca!! pacatu` meu sa fie!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Decembrie 2008 16:40 |
||
Aha, cei care postesc nu sunt sanatosi, merci mai Ovi! Ce rau esti cu noi, astia........nesanatosi. Mi-am permis sa glumesc, fiindca stiu ca stii de gluma, am inteles ce-ai vrut sa spui. Am facut azi mai multe clatite de post (gem de caise, zmeura si visine)- pt toate gusturile, sunt usoare, merg seara asa ca va astept . | ||
nyco1970 Postat pe 1 Decembrie 2008 22:01 |
||
Chiar nimeni? Unde ati fugit? Pupici la toti si sa ne revedem cu bine | ||
nyco1970 Postat pe 1 Decembrie 2008 22:20 |
||
De la: nyco1970, la data 2008-12-01 22:01:00Aha, cei care postesc nu sunt sanatosi, merci mai Ovi! Ce rau esti cu noi, astia........nesanatosi. Mi-am permis sa glumesc, fiindca stiu ca stii de gluma, am inteles ce-ai vrut sa spui. Am facut azi mai multe clatite de post (gem de caise, zmeura si visine)- pt toate gusturile, sunt usoare, merg seara asa ca va astept . si...nu ne inviti si pe noi? ca..tare bine se pare ca este...acolo..cu dulciurile alea!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Decembrie 2008 22:39 |
||
waaaaaa...ce-am pierduuut...anana......imi lasa gura apa.....offff....de dimineatza am plcat de la 10 jumate ca aveam eu programare la stomatolog...apoi nu am mai trecut pe casa - m-am dus direct la servici...si am ajuns la 9.....offf....m-am uitat la film...si am adormit u tv-ul si copmu dashcise.......asta e..pupicei.....si la multi ani romani....si scuze! cu intarziere....la multi ani andreelor si andreilor....meli, io am vb cu tine pe privat.....dar oricum sa-mi traiesti belitoooooo...cu baiatu si baci-ul si alalalt bait si cu cine mai vrei tu. gata ma duc la pat...ca-i greu sa dorm pe taste.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2008 01:25 |
||
buna dimineataaaaaaaaaaaaa natiune pentru ca ieri ne-am chefuit hai sa bem cafea multa in cafenea am pregatit muuuuuuuulta cafea si muuuuuult ness,preparam si ceai pentru cei care doresc ,nu poate lipsi nici va astept |
||
Postat pe 2 Decembrie 2008 08:58 |
||
wow ! nu a favut nimeni cafeaua ????????? ok ! gata ! o fac eu imediat ! gata ! cafea fierbinte ...si neagra ! si frisca la discretie ... sper sa va placa ,pt ca e prima data cand o fac eu . o saptamana superba sa aveti ! |
||
rasarit Postat pe 2 Decembrie 2008 09:00 |
||
aaa buna ann ! acum mi-a aparut postarea ta hai ,sa citesc ce s-a mai scris cat am lipsit .... |
||
rasarit Postat pe 2 Decembrie 2008 09:02 |
||
buna dimineata ma intrebam de ce nu ma vezi dar am inteles si cum ai petrecut de ziua noastra nationala? cred ca nu-i bai daca faci si tu cafea , poate o sa intre foarte multa lume in cafenea |
||
Postat pe 2 Decembrie 2008 09:09 |
||
De la: lossado1973, la data 2008-12-02 01:25:07waaaaaa...ce-am pierduuut...anana......imi lasa gura apa.....offff....de dimineatza am plcat de la 10 jumate ca aveam eu programare la stomatolog...apoi nu am mai trecut pe casa - m-am dus direct la servici...si am ajuns la 9.....offf....m-am uitat la film...si am adormit u tv-ul si copmu dashcise.......asta e..pupicei.....si la multi ani romani....si scuze! cu intarziere....la multi ani andreelor si andreilor....meli, io am vb cu tine pe privat.....dar oricum sa-mi traiesti belitoooooo...cu baiatu si baci-ul si alalalt bait si cu cine mai vrei tu. gata ma duc la pat...ca-i greu sa dorm pe taste.... offffffffffff si chiar te-am asteptat ma gandeam ca o sa-ti faca placere |
||
Postat pe 2 Decembrie 2008 09:15 |
||
...pai ann ...ieri ..nu am facut nimic ,,palpitant,,,m-am uitat la tv ,,,dar a fost ok...nu ma plang ,,,si ma straduiesc sa-mi fac reconectarea la net acasa ,,,dar intampin ceva probleme ,,, o s-o rezolv eu pana la urma ,,,nu ma las ! ei ,,,si acum ca m-am pus la curent cu ce s-a scris ...sa va spun si eu LA MULTI ANI ROMANI ! LA MULTI ANI PT ANREEA SI ANDREI SI LA MULTI ANI MELI ,PT TINE SI PT FIUL TAU ,SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL ! SI LA MULTI ANI PT RIANA ! PT DIA : draguto, sa ma scoti din lista celor pe care te-ai suparat, ca eu inainte de a pleca ,te-am saluat, i-a mai citeste mataluta ,please !!! si urez si eu bun venit lui puiu- observator { ovi , ai ajutor !} si o salut si pe nyco ! |
||
rasarit Postat pe 2 Decembrie 2008 09:18 |
||
hei ! nu vrea nimeni cafea facuta de mine ??? nu va otarvesc ! parol !!! |
||
rasarit Postat pe 2 Decembrie 2008 09:44 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2008-12-02 09:44:23 NEATAAAAAAAAAAA am ajuns si eu la cafenea sa beau cafeluta ta si bineinteles beau si cafeluta de la anana pun jimi-juma sa nu fie cu suparare e cineva??????????? SI INCAODATA MULTUMESC PT. URARI |
||
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:07 |
||
hellllllooooooooo nu e nimeni?????????????? |
||
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:16 |
||
neata melimeli sunt si eu prin zona , deh , gata sarbatoarea , la munca nu? miaunuka si eu beau cafea de la tine , este foarte buna si plus de asta eu nu am frisca ma duc sa ma mai lupt cu una alta , aspirator , vase de spalat...si alte chestii ,dar cu un ochi sunt pe voi |
||
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult | 10 | De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12 |
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
|
||
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară