Cafenea virtuala

De la: lossado1973, la data 2008-12-09 20:19:41fratilor, io sunt o pacatoasa......io mananc acuma pastrama de berbec fiarta in sos de vin cu usturoi si mirodenii...pregatita de manutza mea...pentru cei care postesc am pilaf cu ciuperci, porumb si fasole boabe....buuun, da buuun.....si cartofi prajiti......si beau un pahar de vin de tzara pentru toata luuumeaaaa.....ba unul pentru toti nu cate unul pentru fiecare......ca ma fac cui...

vai Diaaaaaaaaaaaaa
pastrama de berbec si vin de la tzara , ai adus si in cafenea ca de aici nu se vede...eu nu am avut curaj sa vin cu fasolea mea cu ciolan cu tot , chiar daca a iesit bbbbbbbuna
am sa te mai strig maine dimineata sa sughiti , sa te trezesti si sa sari repede la pc amu ma uit la nasu sa vad formule de guvern si posibili primi ministrii , ca tare ma mai roade politica asta

Postat pe 9 Decembrie 2008 21:09
De la: anana, la data 2008-12-09 21:09:54
De la: lossado1973, la data 2008-12-09 20:19:41fratilor, io sunt o pacatoasa......io mananc acuma pastrama de berbec fiarta in sos de vin cu usturoi si mirodenii...pregatita de manutza mea...pentru cei care postesc am pilaf cu ciuperci, porumb si fasole boabe....buuun, da buuun.....si cartofi prajiti......si beau un pahar de vin de tzara pentru toata luuumeaaaa.....ba unul pentru toti nu cate unul pentru fiecare......ca ma fac cui...

vai Diaaaaaaaaaaaaa
pastrama de berbec si vin de la tzara , ai adus si in cafenea ca de aici nu se vede...eu nu am avut curaj sa vin cu fasolea mea cu ciolan cu tot , chiar daca a iesit bbbbbbbuna
am sa te mai strig maine dimineata sa sughiti , sa te trezesti si sa sari repede la pc amu ma uit la nasu sa vad formule de guvern si posibili primi ministrii , ca tare ma mai roade politica asta

annn...vino cu fasolea aia...odata!!!
de cand o astept!!!!

si...fie ce-o fi....
oricum...la cat de scumpe sant gazele......
deci...ce zici?
ovidiu42
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:19
ai ma anana...ce doamne iarta-ma...ca merge pastrama cu fasolea de se ruuupeeee....hai ca bagai si la cafenea....vii odata ca imi facusi pofta....uite si ovi saliveaza la fasolea ta....si daca vrea si pastrama, nu ma supar...e destul pentru toata lumea....noa haidati repede care pofteste ca e frageda si buna....si merge cu fasuiu.....uiuiu....
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:37
astept...Ann..fasolea aia...!!!
de nu ti-o iesi tie prin piele...fasolea asta...cu ciolan...sa vezi!!!
ca...poate ai aflat ca...poftesc!!!
deci..pacatu` tau sa fdie...daca nu dai!!!
ovidiu42
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:47
De la: ovidiu42, la data 2008-12-09 21:47:20astept...Ann..fasolea aia...!!!
de nu ti-o iesi tie prin piele...fasolea asta...cu ciolan...sa vezi!!!
ca...poate ai aflat ca...poftesc!!!
deci..pacatu` tau sa fdie...daca nu dai!!!

no bine , hai ca am adus fasolea in cafenea cu ciolan cu tot , poftiti de va serviti , mai departe e treba voastra ... nu vreau sa-mi iasa prin piele
Diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asa sa nu mai dormi!!!!!!!!!!sa sughititi de dimineata
meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii trezirea
ovi , mai incet asa strig ca poate ai lucrat de noapte
dar oare ce vroiam sa spun
aha BUNA DIMINEATA POFTITI LA CAFEA ,NEAGRA , TARE
(fara par)nu va ganditi la prostii

Postat pe 10 Decembrie 2008 08:15
NEATAAAAAAAA
ANA BUNA CAFELUTA PREGATISI MATALUTA AZI ,MERSI SI POOP

Postat pe 10 Decembrie 2008 08:36
De la: melimeli, la data 2008-12-10 08:36:02NEATAAAAAAAA
ANA BUNA CAFELUTA PREGATISI MATALUTA AZI ,MERSI SI POOP

ai auzit cum te-am strigat?
da AIA te trezisi?

Postat pe 10 Decembrie 2008 08:38
De la: ovidiu42, la data 2008-12-09 17:08:36
De la: anana, la data 2008-12-09 12:11:42ovi!!!!!!!! meli a lasat si pusca si pistolul, poti sa intrii

sigur?
ca...la cat de repede se suceste...parca mi-e teama!!!
am tremurat ...toata ziua si toata noaptea...sa plece ...meli...sa se linisteasca!!!
sa pot intra si yo...nitzel la caldura!!!
da`...cand vezi o femeie furioasa...si cu pshca dupa ea...mai e de gluma?
asa ca...daca am sa recesc...stiti acu`cine e de vina!!

OVIIIIIIIIIIIII,vezi tu ca nu ma cunosti
ador moshiiiiii ,nu ii voi inpusca numa daca ma calca rau pe bec,cum o facut moshuuu lu ann ca nu mi s-o aratat si mie .........da cand i-am aratat mosului craciunita mintenas s-a aratat
asa ca fa bine ovi si nu mai tremura ,si nu sta in frig ca nu vreau sa te am pe constiinta

Postat pe 10 Decembrie 2008 08:40
da, ANN mi-ai cam spart timpanu si acu se potriveste ce a scris DIA

citez:de la dia

aprob faza cu ana care e flexibila ca o spagheta fiarta...si slaba....ma oftic.....io cred ca ana manc numa gaura de la macaroana....
iar fasolea e buuunaaa...mai ales intr-un colectiv de surzi ca de-aia pute basina sa se bucure si surdu de ea......oare om fi un popor de surzi de bagam la matz atata fasole?

ce vreu io sa intelegi de aici ca am surzit de tot ,asa ca poti manca fasole ca io nu mai aud replici,bubuituri

Postat pe 10 Decembrie 2008 08:44
De la: melimeli, la data 2008-12-10 08:44:50da, ANN mi-ai cam spart timpanu si acu se potriveste ce a scris DIA

aprob faza cu ana care e flexibila ca o spagheta fiarta...si slaba....ma oftic.....io cred ca ana manc numa gaura de la macaroana....
iar fasolea e buuunaaa...mai ales intr-un colectiv de surzi ca de-aia pute basina sa se bucure si surdu de ea......oare om fi un popor de surzi de bagam la matz atata fasole?

ce vreu io sa intelegi de aici ca am surzit de tot ,asa ca poti manca fasole ca io nu mai aud replici,bubuituri

bun deci tu ai auzit , dar DIaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?doarme asa de adinc ?hai sa bagam o mahoarca

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:00
De la: CRYLE, la data 2008-12-09 10:09:49Neatzaaaaaaaaaaaaaaa.....ce mai fac fetele?????????
Imi era dor de voi....dar la mine timpul nu mai ajunge....am fost in week-end la Rancaaaaaaaaaa....am avut si zapada, dak am timp deseara o sa pun poze sa vedeti cat poate fi de frumossssssssss
Am auzit si eu cand m-ati strigat dar nu am raspuns in scris....

m-am uitaT SA VAD DACA AI REUSIT SA PUI POZE da vad ca timpul asta te strange cu usa DA NU-I NIK poate reusesti AZI
pUpIcI
si daca tot ma gandesc la tine sa te strig poate intri la cafenea sa afumam atmosfera
ileanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cred ca am ragusit ,acum nu numa ca sunt surda ,da sunt si muta

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:02
De la: anana, la data 2008-12-10 09:00:27
De la: melimeli, la data 2008-12-10 08:44:50da, ANN mi-ai cam spart timpanu si acu se potriveste ce a scris DIA

bun deci tu ai auzit , dar DIaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?doarme asa de adinc ?hai sa bagam o mahoarca

no hai
cat despre diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uite o strig poate ma aude si vine la cafeluta

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:03
na cum draq o aparut postarea asa ingusta
oare ca am surzit si am amutit io??????????

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:05
doi schelti se plictisesc
-Hai ma sa speriem niste oameni , zice unu'
- Ok , ne ducem sa cerem o tigara de la cineva si cand ne-o vedea se sperie
Trece pe acolo unul beat.Scheletul dupa el
-Da si tu o tigara ba. Asta scoate o tigara si-i da.Scheletul perplex , nu s-a speriat ii zice lu' alalt.
-Esti prost , nu te-a vazut zice ala, da tigara ca ma duc sa-i cer un foc , si cand aprinde bricheta...
-Da-mi si mie un foc , ba
Scoate betivul bricheta . o aprinde ...
-du-te ma in p..da matii , tu nu vezi cum arati, mai vrei si sa fumezi...

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:08
De la: anana, la data 2008-12-10 09:08:25doi schelti se plictisesc
-Hai ma sa speriem niste oameni , zice unu'
- Ok , ne ducem sa cerem o tigara de la cineva si cand ne-o vedea se sperie
Trece pe acolo unul beat.Scheletul dupa el
-Da si tu o tigara ba. Asta scoate o tigara si-i da.Scheletul perplex , nu s-a speriat ii zice lu' alalt.
-Esti prost , nu te-a vazut zice ala, da tigara ca ma duc sa-i cer un foc , si cand aprinde bricheta...
-Da-mi si mie un foc , ba
Scoate betivul bricheta . o aprinde ...
-du-te ma in p..da matii , tu nu vezi cum arati, mai vrei si sa fumezi...

SCHELETI*********IO , ori am prostit , ori asa is io

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:11

super ann

Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare...
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? fara nici un cuvant, gagica si tranteste usa in nas. A doua zi, tipul iar suna la usa, iar deschide gagica...
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica ii tarnteste usa in nas.
Seara discuta cu sotul ei, si povesteste ce si cum. Acesta din urma decide sa ramana a doua zi cu ea. Bine inteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita intrebare:
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde:
- Da!
- Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase sotia in pace

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:14
De la: melimeli, la data 2008-12-10 09:14:17

super ann

Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare...
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? fara nici un cuvant, gagica si tranteste usa in nas. A doua zi, tipul iar suna la usa, iar deschide gagica...
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica ii tarnteste usa in nas.
Seara discuta cu sotul ei, si povesteste ce si cum. Acesta din urma decide sa ramana a doua zi cu ea. Bine inteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita intrebare:
- Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde:
- Da!
- Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase sotia in pace

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:25
diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CE FACI MATALUTA STAI CU FATA LA CEARSAF??????????
hoppppppa sus la cafeluta

ann striga si tu poate ne aude untr-un tarziu

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:38
De la: melimeli, la data 2008-12-10 09:38:44diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CE FACI MATALUTA STAI CU FATA LA CEARSAF??????????
hoppppppa sus la cafeluta

ann striga si tu poate ne aude untr-un tarziu

DIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DDDDDDDDDDDDIANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LOSADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
am strigat

Postat pe 10 Decembrie 2008 09:40

mamica...e nasol daca papa atata fasole....nu o auzi cand vine...da o simti.......de numa numa
tutankhamon
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:04
no hooo!nu mai strigati atata...ca-s treaza de la 7 si 6 minute ca ma apuca oarece burti...de la pastrama bag seama.....si dupa aia nu am ma avut somn...i-am facut sandwichurile lui florin si am mai stat de vorba cu soacra-mea.....pana o plecat la cumparaturi.... abia acuma deschisei compu....
tutankhamon
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:08
De la: lossado1973, la data 2008-12-10 10:08:52no hooo!nu mai strigati atata...ca-s treaza de la 7 si 6 minute ca ma apuca oarece burti...de la pastrama bag seama.....si dupa aia nu am ma avut somn...i-am facut sandwichurile lui florin si am mai stat de vorba cu soacra-mea.....pana o plecat la cumparaturi.... abia acuma deschisei compu....

bun , deci ai auzit si daca nu ai avut pc-ul deschis suntem tari meliiii

Postat pe 10 Decembrie 2008 10:25
fetelor va pup
merg cu feri la alexandria venim la noapte la 4-5 asa prognozeaza omu ca ajungem acasa

Postat pe 10 Decembrie 2008 10:28
drum bun meli...si aveti grij de voi! va pup pe amandoi
tutankhamon
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:31
miha....am uitat aseara ...sa ai un concediu placut, usor si relaxant...sa ai lumina in casa si in ganduri, sa fii fericita de sarbatori si sa ai un an nou mai bun decat asta.te pooop dulce
tutankhamon
Postat pe 10 Decembrie 2008 10:32
De la: melimeli, la data 2008-12-10 10:28:44fetelor va pup
merg cu feri la alexandria venim la noapte la 4-5 asa prognozeaza omu ca ajungem acasa

drum bun si nu va grabiti prea tare ca tot acolo ajungeti, aveti grije de voi

Postat pe 10 Decembrie 2008 10:52
De la: melimeli, la data 2008-12-10 08:40:45
De la: anana, la data 2008-12-09 12:11:42ovi!!!!!!!! meli a lasat si pusca si pistolul, poti sa intrii

sigur?
am tremurat ...toata ziua si toata noaptea...sa plece ...meli...sa se linisteasca!!!

ador moshiiiiii ,nu ii voi inpusca numa daca ma calca rau pe bec,cum o facut moshuuu lu ann ca nu mi s-o aratat si mie .........da cand i-am aratat mosului craciunita mintenas s-a aratat
asa ca fa bine ovi si nu mai tremura ,si nu sta in frig ca nu vreau sa te am pe constiinta

bine...meli!!!...sunt langa usa...si eu...aici...chircit!!!
in caz ca te razgandesti sa pot fugi!!!
asa ca...o coaja ceva...a mai ramas si pt mine p`acolo?
un ceai ceva?
ovidiu42
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:02
seara buna!!!
sper ca mai vine lumea pe aici...chiqar daca se apropie sarbatorile!!
iata ceva...sa va distrati si voi!!

http://www.lacaterinca.com/2008/12/10/fernando-de-la-caransebes-cel-mai-tare-manelist-pe-antena-1/
ovidiu42
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:56
De la: ovidiu42, la data 2008-12-10 17:02:23

sigur?

un ceai ceva?

meli e plecata tai cu omu , iar coji...nu cred ca sunt in cafenea
am facut niste creier pane daca vrei...
La restaurant
Ospatar ! Creier aveti?
Nu
Sa vina altu mai destept

Postat pe 10 Decembrie 2008 20:07
De la: anana, la data 2008-12-10 20:07:36
De la: ovidiu42, la data 2008-12-10 17:02:23

sigur?

un ceai ceva?

meli e plecata tai cu omu , iar coji...nu cred ca sunt in cafenea
am facut niste creier pane daca vrei...
La restaurant
Ospatar ! Creier aveti?
Nu
Sa vina altu mai destept

multumesc Ann!!
ce foame aveam...
daca vedeai ce era la gura mea....
ovidiu42
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cafeneaua cu miros de primavara 5395 De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
lucrare licenta 4 De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Setari Cookie-uri