Am venit si eu cu intarziere la cafeaua de dimineata. Acum sigur este rece dar ma duc sa o incalzesc! Duminica se vine pe rand la cafenea, unul vine altul pleaca Cine mai destinde atmosfera? | ||
Postat pe 10 August 2008 11:15 |
||
---|---|---|
fetelor neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acum ma treziiiii si yo.cryle facu cafeluta azi pup pe ea fata dulce mela stai linistita draguta cafea avem pina diseara nu,fetelor | ||
Postat pe 10 August 2008 12:50 |
||
fetelor ma duc sa fac nitel fittnes ca nu mai tine,ma puse-i pe cintar ieri si constatai ca puse-i vreo 5 kg in plusasa ca ma duc sa dau citeva sute de grame jos | ||
|
||
Postat pe 10 August 2008 13:10 |
||
salut cu respect pe toata lumea din cafenea... se vede ca e duminica... nu e aglomeratie... ce mai faceti? care e e atmosfera? Cryle mai e valabila invitatia la limonada? vreau si eu bem o limonada? nu scriu numai noaptea... dar noaptea nu dorm... invat :D Ma pun sa dorm abia la 6 dimineata si ma trezesc pe la 11... in mirosul cafelutei facute de tine (tare matinala esti...) sper ca nu deranjeaza pe nimeni ca mai trec pe aici la ore mici (2...3...4... dimineata) Cand sunt vase de spalat le spal... ca sa fie curatenie dimineata cand te trezesti tu si faci cafea Eu apreciez cand se face cafeluta multa dimineata (cum a fost azi...) ca mai gasesc si eu... chiar daca ma trezesc tarziu Dezavantajul meu e ca nu prea bea nimeni cafeluta la 11-12... daca mai e cafea => e rece... iar daca nu mai e => trebuie sa-mi fac haide..... bem limonada??? si mai vb... |
||
Angelli Postat pe 10 August 2008 15:08 |
||
bagheruta nu mai are musafiri... au parasit-o virusii. ma bucur ca si-a revenit complect bagheruto bei si tu o limonada? presupun ca nu ai voie inca bere |
||
Angelli Postat pe 10 August 2008 15:12 |
||
asa e Angelli bere inca nu am voie sa beau,dar o limonadaaaaaaaa sigur beau cu voi m-au parasit pe mine virusii si naaaaaaaa belea ca-i lua computerul | ||
Postat pe 10 August 2008 15:59 |
||
e duminica... de asta nu e lume pe aici... baghera buna ideea cu filmul... limonada e rece si buna... Cum am mult de invatat...merge perfect Cand fac pauza de la invatat...bag capul la cafenea...sa vad care e atmosfera Pun ibricul sa fac si o cafea... cine mai vrea??????? nu fac multa... azi nu se bea cafea la cafenea... |
||
Angelli Postat pe 10 August 2008 17:19 |
||
Nu prea ati avut chef de cafea azi Nu-i nimic stiu ca ati ales sa o beti acasa cu familia sau prin oras la alte cafenele Dar deseara mancam peste la terasa, nu uitati ca am fost invitati O duminica frumoasaaa!!! | ||
Postat pe 10 August 2008 17:20 |
||
eu Angelli vreau o cafea cu frisca cum imi place mie | ||
Postat pe 10 August 2008 17:27 |
||
Mersi de invitatie poate o sa va gasesc...deocamdata sunt intr-o cura spirituala(adica POSTUL SFINTEI MARII)Mersi,laura bella!Va pup pe toti!Oare azi e cineva...sau sunteti la iarba verde!? | ||
ANUSKA68 Postat pe 10 August 2008 17:37 |
||
bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sper ca nu credeti ca sunt chiulangioacia! azi am avut treaba cu fiica-mea. tre' sa-si ia un ap foto profesionaafele si tl si am avut o intalnire cu un furnizor. sa ne faca si noua niste poze...cu cafele si tigari eu am facut cafeaua de dupa masaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 10 August 2008 17:54 |
||
e ok...nebunica....noi...mai trecem p`aci...si...mai ospatam musafirii...cu ce se maigaseste... vad ca si tu...umbli dupa...provizii!! asa ca astept sa vad ce ai adus...!! |
||
ovidiu42 Postat pe 10 August 2008 18:27 |
||
bagherutza...mai primiti...oaspeti? mai e...loc? sau...e doar o cafenea pt...femei? |
||
ovidiu42 Postat pe 10 August 2008 18:31 |
||
meli...imi pare rau ca v-0am lasat singurei p`aci... da`...e duminica...si...m-am gandit ca...poate cafeaua...o beti si voi...in familie...sau la iarba... |
||
ovidiu42 Postat pe 10 August 2008 18:34 |
||
mai trec p`aci...sa vad cum ati petrecut... vad ca lumea...e cam rarutza...sau...e in trafic spre casa...ca ...deh!!!...weekend-ul asta...ne place tuturor...va mai deranjez...eu...stati fara frica!! |
||
ovidiu42 Postat pe 10 August 2008 18:36 |
||
ovideleeeeeeeeeeeeeee, am venit cu bere, numa sa fim atenti ca fiica-mea ne trage in poza...si ne pune la expozitie....tre sa zambim natural am si niste hamsie...ce ziceti? niste icre cu somon afumat....cu toate ca mie imi plac icrele nefacute cu ulei. prajesc painea, o stropesc cu un pic de ulei de masline si pun icre cu un strop de lamaie...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
||
nebuna Postat pe 10 August 2008 18:51 |
||
nebunica...apetisant....n-am ce zice.... da`...dupa un drum la iarba...si...atata bere...io stiu?.... acu`...sa nu rezi ca scapi cu...oferta ...neatinsa... numa...pozele...sa le tineti pt voi...ca`s tare...urat...si...nu vreau la...expo!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 10 August 2008 19:33 |
||
salut astazi am avut una din numeroasele mele tentative de a ma lasa de fumat. Si drept urmare am papat dulciuri.Asa ca un ceai verde as dori si de maine cred ca trec inapoi la tigari. Nu de alta dar la pofta de dulce care mi-a venit....cam mare riscul! |
||
laura_bella36 Postat pe 10 August 2008 20:07 |
||
laura...sa fie si cu putina gheatza? sau...cum? |
||
ovidiu42 Postat pe 10 August 2008 20:11 |
||
Salut pe toata lumea, am vazut pozele bagherei...eeee cred ca imi schimb sexul | ||
emagl Postat pe 10 August 2008 20:28 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-10 18:31:24bagherutza...mai primiti...oaspeti?sigur ca e loc ovidiu draga,cafeneaua este pt toata lumea de aici de pe GARBO,toti sint bineveniti si femei si barbati |
||
Postat pe 10 August 2008 20:28 |
||
Mai e cafea? Sau macar apa rece?.... Imi tine cineva companie la tigarica? Lolo, bagherica si toti care mai sunteti.....ma bucur ca avuserati o zi frumoasa, si noi fuseram la plaja, bine dupa ce_mi terminai treaba... |
||
Postat pe 10 August 2008 20:29 |
||
De la: emagl, la data 2008-08-10 20:28:28Salut pe toata lumea, am vazut pozele bagherei...eeee cred ca imi schimb sexulauleuuuuuuuuuuuu emaql cum sa-ti schimbi sexul?belea esti pazeaaaaaaaaaaaa ca incep femeileeeeeee sa ma fugareascaaaaaaaglumis,sper ca stiti de gluma |
||
Postat pe 10 August 2008 20:33 |
||
Mai ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place,dara mie... la mine e o caldura sufocanta, ma racoresc c-o bere, virtual dar cu tigara de adevarat | ||
emagl Postat pe 10 August 2008 20:41 |
||
yooooooooo cryle vreau sa fumezzzzzzzzzzzz hai olecuta sa ne intoxicam nitel | ||
Postat pe 10 August 2008 20:42 |
||
Eu stiu de gluma si tin la gluma, viata asta si-asa e destul de grea ...daca n-am mai glumi... | ||
emagl Postat pe 10 August 2008 20:43 |
||
asa e draga emaql | ||
Postat pe 10 August 2008 20:45 |
||
va las si ma duc la discutii mai spun si yooo o parere mai primesc si o injuratura,e buna si aia decit delocazi prea am ris cu foc,tare mi-e ca o so i-au pe coaja,deocamdata n-am luat-o | ||
Postat pe 10 August 2008 20:49 |
||
Cred ca o sa-mi calc pe inima si voi fuma si eu o tigara.da-l incolo de viciu la urmei urmei nimeni nu-i perfect. Si-apoi nu cred ca 3,4 tigari pe zi iti pot face chiar asa mult rau. Ma incurajez singura..........Ceaiul cu gheata.Va rog | ||
laura_bella36 Postat pe 10 August 2008 20:51 |
||
ai dreptate laura_bella36 nici eu nu sunt o fumatoare inraita,dar 3, 4 tigari pe zi alaturi de prieteni, ehehe ce merg... | ||
emagl Postat pe 10 August 2008 20:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
|
||
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural