De la: lossado1973, la data 2008-12-27 21:09:08poiana? drumul vechi? pietrele lui solomon? waw/.......vin si eu....cris, nu-ti face probleme....vin cu lupa si te trage ea la sanioara...si pe tine si pe bb...pupicei la gerul care este o sa inghete si lupa ta |
||
Postat pe 28 Decembrie 2008 10:21 |
||
---|---|---|
nu ingheata...ca i-am facut si eu hainitza si daca ii e frig ii pun hainitza in spate....hi hi hi | ||
tutankhamon Postat pe 28 Decembrie 2008 17:10 |
||
LA MULTI ANI ANA!ms mult si te invit sa iei parte la o cafeluta calda si la un vin fiert alaturi de mine si de sotul meu Marian.Ce zici?acum bb papa si nu putem sta mult la calculator.dar asteptam un semn din partea ta.Sarbatori Fericite in continuare. | ||
|
||
cristina_nitiu Postat pe 28 Decembrie 2008 19:34 |
||
La Multi Ani Lossado!este foarte frumos in Poiana,dar nu mai pot sa umblu asa cum umblam eu candva sa mer cu satul in Poiana,dar merg pe jos sa nu ma ingrunez si sa fak putin sport,mai pe langa casa.Sarbatori fericite in continuare si sper sa ne mai vedem in cafenea. | ||
cristina_nitiu Postat pe 28 Decembrie 2008 19:43 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-12-27 08:13:28CRACIUN FERICIT OVI!vremea este frumoasa,adik avem zapada din belsug pt toti cei care nu au.te asteptam sa vii la Bv sa schiezi sau in Poiana Bv.Voi?ce mai faceti?apropo,Marian este fericit,a venit cu mine la ultimul ecograf pe anul acesta si bb n-a vrut sa ne arate ce vrea sa fie,ne ti-ne in suspans pana in ian pe 22.cred k vine pe 4 iunie 2009.sper sa fim sanatosi amandoi si sa putem infrunta greutatile care se abat asupra tuturor.Ms k va mai ganditi si la noi si va dorim SARBATORI FERICITE si noul an care vine sa fie mai bun. multumesc frumos de invitatie...cristina...dar...de craciun...am fost putin prin moldova... asa ca...am savurat placerea de ma juca prin zapada!! am simtit si frigul...ca odinioara!!! deci...e ok!! voi ce faceti? cum ve-ti petrece mai ales ca...acum...e vb de 3 persoane...care tre sa stea pe o saniuta...daca mergeti in poiana? oricum...va descurcati voi...cred...si...mai asteptam vesti despre...BB...si mamica...si taticu...despre toti !!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Decembrie 2008 08:34 |
||
De la: ios, la data 2008-12-27 14:47:20e zapada...... asteptam si-un bebe.....ce fericire.... CE CRACIUN FERICIT! asa sa fie la toata lumea. multumim...de urari... si...fie ca sarbatorile...sa aduca bucurie si casa ta!! fii binevenita printre noi...si...sper sa te simti bine impreuna cu...prietenii de aici din cafenea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Decembrie 2008 08:38 |
||
Salutare, salutare.....urari de bine, sanatate si prosperitate in anul care tocmai o sa vina peste 2 zile..... Ma bucur alaturi de cei ce au zapada si se bucura de iarna .....la mine inca nu a nins sa putem scoate saniutza, e ger de-ti ingheatza....matzele. Din ce apucai sa citesc , vad ca sunteti bine toti, ca va bucurati de zilele libere si de zapada, de drumetii si toate cele.....ma bucur alaturi de voi.... Cristinica, ma bucur pt voi ca sunteti bine, sanatosi si va bucurati de bebel.....am inceput si eu sa ma gandesc la posibilitatea de a mai face unul.....dar nu cred ca o sa-mi fie prea bine, mai am si licentza in vara, dar dak se intampla sa apara.....o sa-l primim cu bratele deschise.....chiar dak Luci nu e incantat de posibilitatea de a avea un fratior....nu-i place aceasta idee....zicea ca dak e baiat ii da box, iar dak e fetitza o plimba cu caruciorul prin toate gropile....in schimb ii plac toti copii mici ai altor...vecini, prieteni.... Sincer imi pare rau ca timpul nu-mi mai permite sa mai vb cu voi ca si alta data, credeam ca de Craciun o sa am timp sa mai citesc si sa mai vb cu voi... Este cineva ???????????.....am cu cine sa beau si eu o cafea si o tigare????? Meli???????? Ovi? pupicei ca intotdeauna..... |
||
Postat pe 30 Decembrie 2008 11:05 |
||
Neata Ovi!ms mult pt urari si sa stii k te voi tine la curent cu tot familionul.Asteptam ca bb sa de din picioruse,Marian asteapta sa se nasca si eu la fel si sa fiu sanatoasa k este mai important ca alt lucru pe lumea asta. | ||
cristina_nitiu Postat pe 30 Decembrie 2008 11:07 |
||
"Cand clopotele vor suna Vestind ca anul s-a sfarsit Prin crengi de brad si fulgi de nea Eu va urez din partea mea: "Un an nou si fericit!" Atunci luminile s-aprind Si micul clopot de argint Cu clinchet viu va rasuna Soptindu-va bland din partea mea: "La Multi Ani!" |
||
tutankhamon Postat pe 30 Decembrie 2008 17:51 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-12-30 11:07:58Neata Ovi!ms mult pt urari si sa stii k te voi tine la curent cu tot familionul.Asteptam ca bb sa de din picioruse,Marian asteapta sa se nasca si eu la fel si sa fiu sanatoasa k este mai important ca alt lucru pe lumea asta. cristinutza,,,sincer...va doresc sa aveti un travalui ushor...si...pt tine...o sarcina...cum se spune...suportabila!!! deci...fie ca..BB-ul vostru...sa va aduca ....bucurie si...implinbire in viata!!! sa fie ceea ce va doreati voi!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Decembrie 2008 18:46 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-12-30 11:07:58Neata Ovi!ms mult pt urari si sa stii k te voi tine la curent cu tot familionul.Asteptam ca bb sa de din picioruse,Marian asteapta sa se nasca si eu la fel si sa fiu sanatoasa k este mai important ca alt lucru pe lumea asta. cristinutza...sincer...imi doresc ca...BB-ul vostru...sa va aduca bucuria de care aveti nevoie si...fericirea in viata!! astept ca dupa ce vine barza...sa ne spui si noua...c...esti fericita si...implinita!! iar ...marian...sper sa sesimta un tatic...adevarat...si...sa te rasfetze!!! cu tot ce e mai bun si mai frumos!! pt ca...viata...e facuta din...mici bucurii!!! deci...bucurati-va de orice!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Decembrie 2008 20:05 |
||
Buna dimineata,am venit la cofee | ||
Postat pe 31 Decembrie 2008 12:24 |
||
buna seara Ovi si celor din cafenea!te voi tine l�a curent cu tot ce ni se intampla,chiar dak mai vin si unele probleme,dar sper k din 15 ian sa-mi revin si sa fiu mai grijulie cu mine. | ||
cristina_nitiu Postat pe 31 Decembrie 2008 19:33 |
||
La multi ani, dragi forumisti!Multa sanatate si multe impliniri in noul an. | ||
emagl Postat pe 31 Decembrie 2008 23:14 |
||
LA MULTU ANI tuturor! | ||
ios Postat pe 31 Decembrie 2008 23:29 |
||
LA MULTU ANI tuturor! | ||
ios Postat pe 31 Decembrie 2008 23:29 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2008-12-31 19:33:58buna seara Ovi si celor din cafenea!te voi tine l�a curent cu tot ce ni se intampla,chiar dak mai vin si unele probleme,dar sper k din 15 ian sa-mi revin si sa fiu mai grijulie cu mine. buna seara cristinutza!! si...LA MULTI ANI!!!fie ca noul an sa va aduca pe langa BB...si multe alte impliniri si multa sanatate!! va mai asteptam la o cafea cand mai aveti si voi timp! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:29 |
||
LA MULTI ANI!!!...TUTUROR PRIETENILOR PE CARE N-AM APUCAT SA-I UREZ...IN ACESTE SARBATORI SI...IMI CER SCUZELE DE RIGOARE CA...N-AM PUTUT SCRIE...FIECARUIA...SI...A-I DEDICA CATE O URARE! SPER CA ANUL CE A INCEPUT SA VA ADUCA CEEA CE VA DORITI SI...MULTA BUCURIE!!! SI...IMI PERMIT SA VA INVIT DEJA...LA O CAFEA...ACUM DUPA O NOAPTE PETRECUTA IMPREUNA CU CEI DRAGI! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Ianuarie 2009 21:08 |
||
LA MULTI ANI!!!! Fie ca noul an sa va aduca ceea ce va doriti,multa sanatate,ca-i mai buna decat toate,visele sa devina realitate,dorintele sa se implineasca...iar sperantele sa va fie incununate de succese!!! |
||
walkiria Postat pe 1 Ianuarie 2009 22:08 |
||
De la: walkiria, la data 2009-01-01 22:08:54LA MULTI ANI!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Ianuarie 2009 22:22 |
||
la multi ani pentru noul an cu bucurii, voie buna si distractie maxima...asa cum am simtit noi azi noapte la concert...unde a fost suuuuuuuper!sa dea dumnezeu sa va fie si voua anul asa cum a inceput la noi.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2009 01:11 |
||
...................LA MULTI ANI..................... tuturor celor care intra in cafenea multi pupici pt. fiecare |
||
Postat pe 2 Ianuarie 2009 17:43 |
||
De la: florinabecheru, la data 2008-12-31 12:24:05Buna dimineata,am venit la cofee si...seara...nu bei cafea? noi...mai mult seara...ne strangem pe aici!! dar...de acum...vom face si ceai pt...dimineatza!! ceva...gem...unt...vrei? |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Ianuarie 2009 20:02 |
||
BUNA SEARA LUMEEEEEEEEEEEEEEE e careva paci?????????? sa bem un ceai |
||
Postat pe 3 Ianuarie 2009 19:02 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-03 19:02:30BUNA SEARA LUMEEEEEEEEEEEEEEE meli...buna!!! ce faci tu? un ceai...un suc...ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Ianuarie 2009 20:20 |
||
uffffffff,ce pacat ca nu ne nimerim nicicum la o vb un ceai ceva ,nu suntem sincronizati nicicum -da poate de saptamana viitoare o sa ne mai intalnim mai multi la cafenea -acum cred ca la toti mai pluteste aerul de sarbatori -noapte buna tuturor -maine poate ma trezesc mai devreme si pregatesc cafeluta ,ca pana acum am dormit ca porcu in cucuruz pana la 11 fiind si copii in vacanta la noi sunt acum -13 grade e frig de ingheata saliva in gura -brrrrrrrrrrrrr |
||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 00:24 |
||
meli, tu vb de porc in cucuruz? da noi ca ne culcam dimineata pe la 3-4 si ne trezim la 2-3 dupa pranz?asta cucuruz..... |
||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2009 03:53 |
||
fratilor, nu stiu ce mama calului au facut astia de la administrarea forumului dar eu una ma inarmez cu rabdare multa sa intru in pagina...e un adevarat show...de injuraturi, login, iar injuraturi...de vreo 7-8 ori pana reusesc...ADMINAAAA...AI PLECAT IN BOTSWANA DUPA MONEDA NATIONALA DE NE DAI FLIT LA TOTI?...MAI FATA REVINO-TI...E AIUREA SI DE RASUL CURCILOR SA INTRU IN PROFILUL MEU SI SA MI SE SPUNA SEC CA NU-MI POT VEDEA POZELE PENTRU CA NU SUNT PRIETENA CU MINE.....SAU ADMINUUUU....ESTI TOT IN BOTSWANA DUPA MONEDA...ESTI HOMO?..CE DRACU VA BATETI JOC DE NOI AICI...CU CE GRESIM?...V-AM DERANJAT CU CEVA?.....SAU SUNTETI GELOSI CA E CEA MAI LONGEVIVA PAGINA.....VA ROG LUATI MASURI...CA AM EU GRIJA ALTFEL SA VA FAC RECLAMA NEGATIVA....SI SA NU DEA SFANTUL SA MA BLOCATI CA IMI FAC ALT ID DE PE ALT COMPUTER....SAC! | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2009 03:56 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-04 00:24:41uffffffff,ce pacat ca nu ne nimerim nicicum la o vb un ceai ceva ,nu suntem sincronizati nicicum mai ales ca...copiii...sant in vacantza...somnul e...mai...dorit!! doar ne prefacem ca...dah!!!...copiii...nu-s!!...si...poate...se lsa cu alte cele!!! si asa...nu mai e...post!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Ianuarie 2009 13:07 |
||
LA MULTI ANI ! ce mai faceeeeeeeeeeti? no haideti la un vin fiert sa ne mai amintim de sarbatori , ca eu...o sa sarbatoresc revelionul la anu' ca de data asta am muncit de mi-au sarit capacele ...si nu o sa am parte nici macar de revelionul ospatarilor... |
||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 16:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
|
||
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară