De la: lossado1973, la data 2009-01-04 03:56:24fratilor, nu stiu ce mama calului au facut astia de la administrarea forumului dar eu una ma inarmez cu rabdare multa sa intru in pagina...e un adevarat show...de injuraturi, login, iar injuraturi...de vreo 7-8 ori pana reusesc...ADMINAAAA...AI PLECAT IN BOTSWANA DUPA MONEDA NATIONALA DE NE DAI FLIT LA TOTI?...MAI FATA REVINO-TI...E AIUREA SI DE RASUL CURCILOR SA INTRU IN PROFILUL MEU SI SA MI SE SPUNA SEC CA NU-MI POT VEDEA POZELE PENTRU CA NU SUNT PRIETENA CU MINE.....SAU ADMINUUUU....ESTI TOT IN BOTSWANA DUPA MONEDA...ESTI HOMO?..CE DRACU VA BATETI JOC DE NOI AICI...CU CE GRESIM?...V-AM DERANJAT CU CEVA?.....SAU SUNTETI GELOSI CA E CEA MAI LONGEVIVA PAGINA.....VA ROG LUATI MASURI...CA AM EU GRIJA ALTFEL SA VA FAC RECLAMA NEGATIVA....SI SA NU DEA SFANTUL SA MA BLOCATI CA IMI FAC ALT ID DE PE ALT COMPUTER....SAC! perfect deacord cu ce ai scris,ma gandesc foarte serios sa imi inchid contul acum cred ca 10 minute m-am chinuit sa aduc sfinti jos si abia au coborat am niste nervi pe astia de la garbo ca nu pot sa imi revin tre sa beu un ceai de tei sa imi revin offfffffffffffff salutare am si uitat sa salut de draci |
||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 17:39 |
||
---|---|---|
De la: ovidiu42, la data 2009-01-04 13:07:54De la: melimeli, la data 2009-01-04 00:24:41uffffffff,ce pacat ca nu ne nimerim nicicum la o vb un ceai ceva ,nu suntem sincronizati nicicum ovi io nu postesc -cred ca e mai mare pacat sa poftesti si sa postezi e parerea mea personala asa ca io cand poftesc ma si servesc |
||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 17:41 |
||
De la: anana, la data 2009-01-04 16:01:42LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI si tie ann vin fiert hmmmmmm, suna bine da cred ca beau totusi un pahar de vin rece de la frigider ce dor imi e sa vb fratilor ,ca pe vremuri pana mai apare lume fluier si io |
||
|
||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 17:45 |
||
dupa ce ca e frig afara mai vrei si vin de la frigider...ce ai soro esti masochista? la multi ani! | ||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 17:57 |
||
salutare natiune!am intrat mai usor in seara asta pe garbo....meliiii nu sterge contuuuuuuuu.......sa seram ca ceea ce am scris a ajuns acolo unde trebuia....va poop pe toti si beau un pahar de garrone pentru voi.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Ianuarie 2009 19:19 |
||
De la: lossado1973, la data 2009-01-04 19:19:39salutare natiune!am intrat mai usor in seara asta pe garbo....meliiii nu sterge contuuuuuuuu.......sa seram ca ceea ce am scris a ajuns acolo unde trebuia....va poop pe toti si beau un pahar de garrone pentru voi.... bine ar fi sa bei un pahar de garrone cu noi , nu pentru noi |
||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 20:29 |
||
ann in casa e cald si bine asa ca mere vinul de la frigider nu dia nu imi sterg inca contul ,dar daca astia ma enerveaza mult o fac acum m-am chinuit de 3-4 ori pana am reusit sa intru sa trag si io o pipa cu cineva??????? Gyna ce faci nu mai intri??????????? |
||
Postat pe 4 Ianuarie 2009 22:31 |
||
NEATAAAAAAAAAAAA cafeluta e gata ,sper ca azi intrati mai multi in cafenea sa nu fi facut cafea degeaba voi incerca sa va strig pe cei care ati mai intrat paci in ultima vreme: -Diaaaaaaaaaaaaa -Annnnnnnnnnnnnn -oviiiiiiiiiiiii -Ileanaaaaaaaaaa(hai sa mai pufaim ) -Walkiiiiiiiiiii -Cristina(ce face bb,misca???) -Gynaaaaaaaaaaaa -Mihaaaaaaaaaaaaa(azi cred ca e si prima ta zi de lucru dupa concediu ,asa ca te astept cu cafeluta) -Lolooooooooooooo(mataluta cred ca ne-ai uitat de tot) -Andreeaaaaaaaaaa(nu ai mai intrat de un car de ani) -shrekutaaaaaaaaa(tu???ce mai zici???) -Loriiiiiiiiiiiii(tu cred ca te-ai supi rau ,nu mai bagi nasucu deloc paci...asta e) cu siguranta am uitat pe cineva da sa-mi fie cu iertare fratilor cine mai intra greu in contul sau ,ca io m-am enervat de dimineata cred ca din a douazecea incercare am reusit AR FI CAZUL CA CEI DE LA ADMINISTRATIA GARBO SA IA MASURI CA ALTFEL VOR RAMANE FARA U T I L I Z A TO R I |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 08:16 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-05 08:16:13NEATAAAAAAAAAAAA neata buna! vreau cafea facuta de tine si vreau si sa pufaim ,eu am intrat din prima deci...sunt tare sau nu? |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 10:10 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-05 08:16:13NEATAAAAAAAAAAAA sunt aici...meli....LA MULTI ANI!!!! sper ca anul acesta...sa va aduca bucurii si...multe impliniri!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:08 |
||
SALUTARE ! PT TOATA CAFENEAUA ! LA MULTI ANI ! CU SANATATE ! CU REUSITE ! SI CU ,,,BUCURIE IN SUFLETE! AM REVENIT DIN CONCEDIU... CE MAI FACETI ? CUM O MAI DUCETI? CUM O FOST DE SARBATORI ?? AM DE CITIT ,,,CA SA MA INFORMEZ ,,,SA AFLU CE ATI MAI FACUT ,,,DIN PACATE AZI SUNT CAM GRABITA ,,,DAR DE MAINE ,,,VOI FI CU VOI ! |
||
rasarit Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:10 |
||
la fel si tie ovi tot ce iti doresti sa ti se implineasca ann draga esti foarte tare daca ai intrat din prima da iti zic ceva acu cand am intrat am intrat si io din primaaaaaaaa hai sa pufaim diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,fa ochi si hai la cafea |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:12 |
||
WAUUUUUUU BINE AI REVENIT MIHAAAAAAAAAAAA ABIA ASTEPT ZIUA DE MAINE SA VB LA O CAFELUTA |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 11:13 |
||
buna dimineata natiune! oups...minune..amintrat din prima.....oare au ajuns doleantele nostre unde trebuie?????? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Ianuarie 2009 12:00 |
||
cred ca da dia ce ai scris a avut ecou F E L I C I T A R I |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 12:11 |
||
Hei.....Sorcova o primiti???????????? La multi ani si la multi bani!...tuturor....imi e dor de voi toti, azi e cineva? |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 17:07 |
||
De la: CRYLE, la data 2009-01-05 17:07:57Hei.....Sorcova o primiti???????????? la multi ani si tie si multi bani , hai la un pahar de cola |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:00 |
||
De la: CRYLE, la data 2009-01-05 17:07:57Hei.....Sorcova o primiti???????????? .....la multi ani ........ ileana ce faci mataluta????????? la noapte pe la 5-6 trec prin craiova merg la alexandria ,si dimineata pe la 10 -11 iar trec prin craiova venim spre casa |
||
Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:32 |
||
`mneata!!...ce goala e cafeneaua!!! nu mai place faceaua noastra? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Ianuarie 2009 11:33 |
||
.....buna sa-ti fie inima! Ce mai faci Ovi, cum a fost de revelion? Mai esti sau ai iesit? Probabil ai baut cafeluta singur si acelasi lucru voi face si eu cu ceaiul meu |
||
nyco1970 Postat pe 6 Ianuarie 2009 12:51 |
||
De la: nyco1970, la data 2009-01-06 12:51:22.....buna sa-ti fie inima! Ce mai faci Ovi, cum a fost de revelion? Mai esti sau ai iesit? Probabil ai baut cafeluta singur si acelasi lucru voi face si eu cu ceaiul meu nyco....pot spune ca...revelionul...a fost asa...cum imi doream! si...sincer...ma bucur ca...e asa! oricum...iti multumesc ca te gandesti la mine! si...chiar imi doresc sa se gandeasa cinevala mine! cu atat mai mult cand e vb de tine!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Ianuarie 2009 13:25 |
||
La Multi Ani Meli pt anul care tocmai a venit.Tin sa te anunt ca am 18 saptamani de sarcina si de-abia sapt viitoare o sa miste.Osa te anunt. | ||
cristina_nitiu Postat pe 6 Ianuarie 2009 16:41 |
||
seara buna!!!...mai vine lumea pe la noi? abia astept...sa mai primim oaspeti!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:06 |
||
chiar nu mai vrea lumea...la cafenea? sau...ce sa inteleg? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Ianuarie 2009 21:51 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-01-06 21:51:35chiar nu mai vrea lumea...la cafenea? vreaaaaaaaaaaaaa! sper ca nu m-ati exmatriculat! sunt de o perioada buna lipsa, da mi-e dor de o cafeeeeeeeeeaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 6 Ianuarie 2009 22:47 |
||
lolooooo, bine ai revenit, maica...pe unde umblashi? ca ne era dor de nebunica noastra draga...rezolvashi problemutzele? |
||
tutankhamon Postat pe 7 Ianuarie 2009 01:07 |
||
9:48 si nu a facut nimeni cafeluta??????????? nu-i nic , o fac eu cu toate ca nu prea vad pe unde merg... o cafea neagra , tare ? cine doreste , cine pofteste ?so o asta este incaperea pentru fumator , pentru nefumatori ... o incapere mai mica si bine aeristita... |
||
Postat pe 7 Ianuarie 2009 09:51 |
||
neataaaaaaaaaaaa ann ce faci tu???????? buna cafeluta pregatisi yumiiiiiiiiii asa la fumatori zici?????? da mie imi place sa -i afum pe nefumatori |
||
Postat pe 7 Ianuarie 2009 09:55 |
||
De la: nebuna, la data 2009-01-06 22:47:28De la: ovidiu42, la data 2009-01-06 21:51:35chiar nu mai vrea lumea...la cafenea? salutare nebunica cum sa te exmatriculam da am vazut ca ei probleme"in eter" "opriti pamantul,vreu sa cobor" deci azi hai la cafeluta ca o pregatit ann -DIAAAAAAAAAAAAAA tu nu facusi inca ochisori ....s o m n o r o a s o -OVIIIIIIIIIIIIII TU NU FI TRIST LUMEA PROBABIL E FOARTE OCUPATA uite poop de la mine sa te inveselesti putin ...ajuta?????????? |
||
Postat pe 7 Ianuarie 2009 10:00 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-07 09:55:05neataaaaaaaaaaaa dar este interzis prin lege draga, nu este voie si trebuie sa respectam oamenii , bravo lor ca nu fumeaza! nu cheltuie bani aiurea si se gandesc la sanatatea lor pup si de la mine ovi si nu te necaji , vine lumea in cafenea dar vezi tu, sarbatorile au trecut si mergem la munca ! |
||
Postat pe 7 Ianuarie 2009 10:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi | 57 | De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24 |
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
|
||
cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară