Cafenea virtuala

De la: melimeli, la data 2009-01-07 10:00:29
De la: nebuna, la data 2009-01-06 22:47:28
De la: ovidiu42, la data 2009-01-06 21:51:35chiar nu mai vrea lumea...la cafenea?

sau...ce sa inteleg?

vreaaaaaaaaaaaaa! sper ca nu m-ati exmatriculat!
sunt de o perioada buna lipsa, da mi-e dor de o cafeeeeeeeeeaaaaaaaaa!

salutare nebunica cum sa te exmatriculam da am vazut ca ei probleme"in eter" "opriti pamantul,vreu sa cobor"
deci azi hai la cafeluta ca o pregatit ann
-DIAAAAAAAAAAAAAA
tu nu facusi inca ochisori ....s o m n o r o a s o
-OVIIIIIIIIIIIIII
TU NU FI TRIST LUMEA PROBABIL E FOARTE OCUPATA uite poop de la mine sa te inveselesti putin ...ajuta??????????

multumesc de pupici!!
stiu ca e cu sarbatorile si...tot continuu sa cred ca...nu va lipsi lumea de la cafenea!!
ovidiu42
Postat pe 7 Ianuarie 2009 11:06
annnnnnnnnn,pai tocmai asta e ei au grija de sanatatea lor ,da io ce treaba am cu sanatatea lor,nik asa ca ii afum incontinuare

oviiiiiiiiiiiiiiiii,cu siguranta lumea va intra cand are timp,ai vz si tu ca nici io nu am intrat la cafenea vreo zece zile ca nu aveam timp

Postat pe 7 Ianuarie 2009 11:18
sal Ovi!nu mai fi asa de suparat.este o perioada grea pt unii,cel putin pt mine,si sincera sa fiu,nu prea mai ai chef sa vb si cu altii.dar eu vb cu voi,dar nu stiu cand va gasesc on-line sa putem sta de vb.De luni voi fi aproape mereu acasa si putem vb.Hai la o cafeluta sa-ti treaca.Fac cinste k iri si azi a fost ziua mea.
cristina_nitiu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 14:17
Va astept la o cafeluta pe toti din cafenea cand aveti timp.Fac cinste.va pe toti.
cristina_nitiu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 14:19
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-07 14:17:10sal Ovi!nu mai fi asa de suparat.este o perioada grea pt unii,cel putin pt mine,si sincera sa fiu,nu prea mai ai chef sa vb si cu altii.dar eu vb cu voi,dar nu stiu cand va gasesc on-line sa putem sta de vb.De luni voi fi aproape mereu acasa si putem vb.Hai la o cafeluta sa-ti treaca.Fac cinste k iri si azi a fost ziua mea.

multumesc criss....si...nu-s suparat...doar...ca ...nu ne mai gasim si-mi e dor sa mai schimb o vb cu voi!
o seara placuta tuturor si...sper sa ne vedem la o cafea...un ceai ceva!!
si....sa ai grija de tine...si de voi!
ovidiu42
Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:17
la multi ani tuturor ce faceti ,cum mai stau lucrurile prin cafenea ?sper ca ati avut cu toti parte de sarbatori frumoase si fericite
yavrum
Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:28
la multi ani tuturor ce faceti ,cum mai stau lucrurile prin cafenea ?sper ca ati avut cu toti parte de sarbatori frumoase si fericite
yavrum
Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:28
La multi ani si din partea mea,numai fericire si impliniri in noul an.:KISS: for oll
emagl
Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:31
buna dragelor si dragilor..........ce e cu voi asa cu noaptea in cap? eu mai repede as bea un vin fiert...ca am umblat prin frig, asa ca va astept. am pus o oala de vin rosu, cu scortisoara si zahar si fructe taiate cubulete...si am si fondu de ciocolata...pentru cine nu vrea fructele in vin....eeeeeeeeeeee? ce ziceti?
nebuna
Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:36
woooooooooooow, avem si bebelusi...acu' am vazut! trebuie sa avem grija de mamica sa nu-i lipseasca nimic...
nebuna
Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:37
Buna, tuturor! Nu stiu cum se face, de cate ori intru nu prea dau de nimeni.Este adevarat ca intru fff rar, dar voi..........ce s-a intamplat.......si voi ati inceput anul in forta? Apropo de mamici, ai perfecta dreptate trebuie sa avem grija in mod deosebit de cele care inca alapteaza pentru a nu avea pe constiinta bebelusii. Ce ziceti de BERE, nu prea merge iarna cand este frig, dar e buna pentru lapte........sau un ceai, un lapte caldut?
nyco1970
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:15
Am presupus bine, sunt singura in cafenea! Va doresc o seara linistita.
nyco1970
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:25
De la: nyco1970, la data 2009-01-07 19:25:17Am presupus bine, sunt singura in cafenea! Va doresc o seara linistita.

cine-i singura?
nu-i adevarat!
nu simtiti parfumul de scortisoara si de ciocolata?
nebuna
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:42
Nu-i nimeni pe aici? Doar eu am obiceiul sa beau cafea la orice ora ( chiar si la ora asta) si apoi sa ma plang ca nu pot dormi inai nte de ora 1 ? Off!..,dependenta asta...!
Vad ca la cafea nu se inghesuie nimeni. Dar de o cana de vin fiert ce ziceti? Haideti ca pun repede ibricul pe foc ! Inca se mai simte aroma de scortisoara de la vinul lui nebunici!
Tot nimeni? Off, ce cafenea pustie...!
Ella34
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:44
De la: Ella74, la data 2009-01-07 20:44:31 Nu-i nimeni pe aici? Doar eu am obiceiul sa beau cafea la orice ora ( chiar si la ora asta) si apoi sa ma plang ca nu pot dormi inai nte de ora 1 ? Off!..,dependenta asta...!
Vad ca la cafea nu se inghesuie nimeni. Dar de o cana de vin fiert ce ziceti? Haideti ca pun repede ibricul pe foc ! Inca se mai simte aroma de scortisoara de la vinul lui nebunici!
Tot nimeni? Off, ce cafenea pustie...!

o sesara buna!
yo...mai raman pe aici...ca sunt la job!!
asa ca...cine mai bea cafea...noaptea...ca mine...e invitat...
ovidiu42
Postat pe 7 Ianuarie 2009 22:35
Pana la urma tot s-a oprit cineva la cafenea...
Seara buna Ovidiu! Greu cu turele de noapte?
Ella34
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:12
De la: Ella74, la data 2009-01-07 23:12:43 Pana la urma tot s-a oprit cineva la cafenea...
Seara buna Ovidiu! Greu cu turele de noapte?

buna!...ella...
acum...chiar ca e putin cam greu...
dupa concediu...sarbatori...iti imaginezi cum e!
dar...imi intru eu in ritm...
:)

tu...ce faci?
cum ai petrecut
ovidiu42
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:15
Te inteleg. Socul primelor zile de munca dupa sarbatori....
Eu nu prea am petrecut, mai mult m-am odihnit...si mi-a prins bine. Mai putin cele 3kg pe care le-am pus...si toate numai de la prajituri si dulciuri. Acum stau pe net si caut programe de gim. Aerobica.
Am gasit si un progr. deTae-bo super.... numai chef sa am!!!!
Ella34
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:25
De la: Ella74, la data 2009-01-07 23:25:45 Te inteleg. Socul primelor zile de munca dupa sarbatori....
Eu nu prea am petrecut, mai mult m-am odihnit...si mi-a prins bine. Mai putin cele 3kg pe care le-am pus...si toate numai de la prajituri si dulciuri. Acum stau pe net si caut programe de gim. Aerobica.
Am gasit si un progr. deTae-bo super.... numai chef sa am!!!!

si....ai?
ovidiu42
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:26
Am...nevoie. O sa incep de maine...( asta e deviza mea)

O seara linistita si servici usor!
Ella34
Postat pe 7 Ianuarie 2009 23:48
De la: Ella74, la data 2009-01-07 23:48:25 Am...nevoie. O sa incep de maine...( asta e deviza mea)

O seara linistita si servici usor!

multumesc!!...la fel si tie!
ovidiu42
Postat pe 8 Ianuarie 2009 00:10
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAA
cafeluta e pregatita
imi place ca aseara o mai intrat lume in cafenea,chiar si lume noua ......inseamna ca incepem sa ne strangem putin cate putin
poop la toata lumea va astept si azi cu niste clatite cu finetti....... si cu branza la cuptor rumenite si stropite cu smantana
eeeeeeeeee
lolooooooooo
mai e din vinul ala fiert de aseara ca am o poftaaaaaaaaa

Postat pe 8 Ianuarie 2009 08:11
De la: melimeli, la data 2009-01-08 08:11:40TREZIREAAAAAAAAAAAAAAA
cafeluta e pregatita
imi place ca aseara o mai intrat lume in cafenea,chiar si lume noua ......inseamna ca incepem sa ne strangem putin cate putin
poop la toata lumea va astept si azi cu niste clatite cu finetti....... si cu branza la cuptor rumenite si stropite cu smantana
eeeeeeeeee
lolooooooooo

daca nu dai la toti te dau in judecata mi ai facut o pofta de mor daca ai timp o reteta ceva
yavrum
Postat pe 8 Ianuarie 2009 08:33
De la: yavrum, la data 2009-01-08 08:33:20
De la: melimeli, la data 2009-01-08 08:11:40TREZIREAAAAAAAAAAAAAAA
cafeluta e pregatita
eeeeeeeeee
lolooooooooo

buna dimineata , buna cafeluta , am sa beau si eu o ceasca si fug la bv , o zi buna tuturor

daca nu dai la toti te dau in judecata mi ai facut o pofta de mor daca ai timp o reteta ceva

Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:22
Si eu am observat ca pe topicul acesta se doarme.In conditiile astea, trag concluzia ca aceia care vorbesc pe el, o fac in somn?Asta nu este o problema, dar sunt curios, daca atunci cand beau cafeaua, nimeresc gura.
Ioana007
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:30
buna dimineata la toate doamnele si domnisoarele :) sper sa aveti o zi buna

Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:32
De la: Ioana007, la data 2009-01-08 09:30:09Si eu am observat ca pe topicul acesta se doarme.In conditiile astea, trag concluzia ca aceia care vorbesc pe el, o fac in somn?Asta nu este o problema, dar sunt curios, daca atunci cand beau cafeaua, nimeresc gura.

Oooo...!!!! Ce revelatie !!!! Ioana noastra este de fapt Ion...! Pai, asa stimabile...umblam cu cioara vopsita? Abia acum se explica o gramada de lucruri....
Melimeli, indurare !!! Nu mai vorbi de chestiile alea de care trebuie sa ma feresc ca draq_ de tamaie !
Da' niste cereale integrale pentru noi astia cu probleme "grele", nu ai?
Ella34
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:42
De la: Ioana007, la data 2009-01-08 09:30:09Si eu am observat ca pe topicul acesta se doarme.In conditiile astea, trag concluzia ca aceia care vorbesc pe el, o fac in somn?Asta nu este o problema, dar sunt curios, daca atunci cand beau cafeaua, nimeresc gura.

D R A G U T Z
da io nu dorm

Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:45
De la: Ella74, la data 2009-01-08 09:42:13

Oooo...!!!! Ce revelatie !!!! Ioana noastra este de fapt Ion...! Pai, asa stimabile...umblam cu cioara vopsita? Abia acum se explica o gramada de lucruri....
Melimeli, indurare !!! Nu mai vorbi de chestiile alea de care trebuie sa ma feresc ca draq_ de tamaie !
Da' niste cereale integrale pentru noi astia cu probleme "grele", nu ai?

pt. tine fac pe draq in patru si ma duc pe frigul asta la maga si cumpar cereale ce preferinta ai ???????????

Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:46
Am zis io ca nu e Ioana ci e Bond.James Bond.
A fost buna cafeaua de diminieata, doamnelor? Hai sa scoatem arbatii din cafenea, sa frecventeze alte cluburi, ce ziceti?
Marisa
Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
prostia unora,... 136 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18
barbat scorpion femeia leu 6 De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34
Teleski 136 De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
Setari Cookie-uri