Eu i-as lasa...cu conditia sa nu mai poarte fuste si sa nu-si mai vopseasca parul blond. Meli, ce draguta esti! Lasa ca maine vin eu cu integralele mele. Pup |
||
Ella34 Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:44 |
||
---|---|---|
eu tot nu m-am lamurit de ce e ioana ion s-a operat sau ce melimeli mersi probez diseara | ||
yavrum Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:22 |
||
Ion al nostru s-a exprimat asa: "Asta nu este o problema, dar sunt curios, daca atunci cand beau cafeaua, nimeresc gura. " So....i-a scapat..! Nu e fata...! Sau e...??? |
||
|
||
Ella34 Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:35 |
||
a gereseala de ortografie se mai intampla ,are pareri prea feministe ptr a fii un barbat | ||
yavrum Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:06 |
||
Nu poate sa greseasca fata, ca ii si cumparati morcovi de la aprozar.Nu este corect.Si pe urma si voi va exprimati in mod ciudat.Cineva m-a facut James Bont, cand fiind fata ar fi trebuit sa scrie James cea Boanta.Si pe urma, ce ati vrea sa mi se taie? Poate parul, dar nu-l tai pentru ca este lung si cret.Invidioaselor.Asa este cand lumea incepe sa vorbeasca in somn. | ||
Ioana007 Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:16 |
||
Eu tot suspicioasa am ramas. Ce vreti? ...Toma necredinciosu'... Ioana, vrem o dovada! |
||
Ella34 Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:44 |
||
sper sa iti placa yavrum da de stire si mie ma fetelor ioana s-a exprimat gresit ...e fititza |
||
Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:45 |
||
as bea si eu o cafea... e tarziu? |
||
blackadriana78 Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:10 |
||
Pentru o cafea nu e niciodata prea tarziu! Cum sa fie? Mai dulce, mai amara? |
||
Ella34 Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:16 |
||
De la: Ella74, la data 2009-01-08 14:16:34 Pentru o cafea nu e niciodata prea tarziu! ziua buna!!! o mai fi cineva prin cafenea? am facut ochi si...parca tot carpiti sant!! as incerca o cafea...dar...parca e mai buna vorbita... o mai fi cineva? |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:17 |
||
Intamplator tot peste mine ai dat! Mi-am terminat cafeaua dar pot sa-ti tin companie... A fost o noapte lunga? |
||
Ella34 Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:24 |
||
De la: Ella74, la data 2009-01-08 16:24:37 Intamplator tot peste mine ai dat! da....am fost de noapte!..si...cum de am dat de tine? ce faci tu...pe aci/ |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:28 |
||
Sunt la servici. Dupa cum vezi, muncesc din greu....!!! Profit ca lipseste seful (asa cum face tot romanu') si mai intru pe Garbo. Dar acum trebuie sa plec acasa...asa ca: O seara frumoasa tuturor! |
||
Ella34 Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:32 |
||
buna seara oare despre mine era vorba ca dorm si beau cafea? nu eu am scris chestia cu judecata.... am scris doar ca beau o ceasca de cafea si fug la bv... restul nu stiu de unde a aparut... cine vrea un pahar de bere? |
||
Postat pe 8 Ianuarie 2009 18:58 |
||
De la: anana, la data 2009-01-08 18:58:26buna seara un pahar de bere zici adaincoa mai repede mamaaaaaaace vocabular am scos ovidele ti-ai revenit s-au mai ai ochisori carpiti????? |
||
Postat pe 8 Ianuarie 2009 19:06 |
||
Buna seara Nebunik!ce mai faci?cum ai petrecut de sarbatori?iti multumesc k trebuie sa aveti grija de mine si de bb,si te invit la o cafeluta.Ce zici?accepti? | ||
cristina_nitiu Postat pe 8 Ianuarie 2009 19:38 |
||
cafea sau ceai?.... de nu se stie acum....se clarifica ...la fata locului...intre cei implicati... |
||
mirandra64 Postat pe 8 Ianuarie 2009 20:32 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-08 19:06:04De la: anana, la data 2009-01-08 18:58:26buna seara meli...parca tot carpiti sant...mamica!!! poate...la serv. dupa acfea...sa-i mai deschid putin! ce faceti voi? vad ca..vine lume noua si...se ia de ...tabieturile noastre! oare...de ce fac asta? mie...cand nu-mi place undeva...plec! de ce tre sa fie mereu...undeva...carcotasi care sa creeze...discutii? |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Ianuarie 2009 20:55 |
||
buna intrebare nici io nu ma bag unde nu imi fierbe oala ,cu atat mai putin sa deranjez daca vad ca nu imi place nu ma bag defapt io asa sunt si in viata de zi cu zi nu deranjez daca nu sunt deranjata tu ai ajuns la servici????????? cred ca da e zece trecut ,si duppa ce frig e afara cred ca si ochii i-ai deschis bine |
||
Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:44 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-08 22:44:43buna intrebare i-am deschis...meli...ca trebuia sa conduc!!! altfel...erau carpiti si acu`. ce faci tu..la ora asta? |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:52 |
||
pt james bond habar n-am ce-ai comentat pana acum ori daca ai fost feminist ori ba in comentarii. faza e ca tare greu iti scapa din taste curios/curioasa, sa fim serioase (sac!). plus ca asta cu 007 e cu adanci radacini in copilaria ta nefericita, cand nu te iubeau fetele si te vedeai marele james. iesi afara, esti cea mai slaba veriga! |
||
Marisa Postat pe 8 Ianuarie 2009 23:29 |
||
De la: melimeli, la data 2009-01-08 13:45:37sper sa iti placa yavrum da de stire si mie auzi, meli, datu de und stii ca-i fititza? ai controlat-o la funditza? |
||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2009 01:18 |
||
nu stiu despre ce e vorba dar ma bag ca musca-n lapte...la revedere, drum bun...esti veriga slaba din lantul slabiciunilor....asaaaa...afara cu cei care nu ne accepta asa cum suntem si ne mai si critica pe deasupra...afaraaaaa! | ||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2009 01:29 |
||
ananooooo...da maica...se poate sa bei cafea si sa nu stii cum sa duci cana la gura de somn....io patesc asta in cele doua zile cand trebuie sa ma duc de dimineatza la munca........off...dorm pe mine si trag din tigara cu ochii inchisi...stiu cum e...si vreau si eu o bere...acuma poot...mi-am recapatat vocea pierduta de craciun.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2009 01:32 |
||
melindoooo...daca mai vii pe aici cu chestii din-ashtea papilicioase si la omusor si nu ma anunti si pe mine sa intru in cafenea....te sparg....sa moara ce-am pe casa....auzi tu, sa faca clatite cu finetti .....oaaaaleuuuu...si d-alea buuune...da buune ma....cu branza la cuptor......fataaaa...am facut inundatie cand am citit...a trebuit sa imping masa cu compul mai departe de gura mea ca se scurgea saliva.. |
||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2009 01:34 |
||
asaaa..si nu in ultimul rand, tin sa multumesc prietenilor care, chiar daca m-au uitat, m-au pomenit pentru ca am sughitat ca drak.....imi pare sincer rau, dar am inceput biiiineee anul....pe 1 ianuarie strangeam necesitatile fetii din bucatarie ca nu a vrut sa faca afara de frica petardelor....duminica am avut un deces in familie...si luni altul....ce poate fi mai rau?...sa-mi cada o caramida in cap?......fratilor.....dati voi ca dati sigur sa ma duc direct, nu sa sufar...(pentru cei care nu ma cunosc, fata e scumpica de catelusha lup) | ||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2009 01:38 |
||
BUNA DIMINEATZA!!!! m-am gandit ca...n-ar strica...sa va fac o surpriza cu...o salata de fructe cu mult coniac si...fructe proaspete...putina frisca dietetica...ca...deh!...dupa atatea gretzoase...de sarbatori... asa ca...am facut curatenie...am adus un odorizant proaspat care sa acopere mirosul de criza si...am pus ceaunul pt cafea...sa fie gata exact cand va treziti voi!!! sa aveti cafea proaspata,aer care sa va tonifieze, si...placerea de a ne mai calca pragul! si...meli...astept clatite cu finetti.....ca...de mine am vazut ca...ai uitat... sau...mi le-a mancat cineva! ca yo...n-am mai gasit!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Ianuarie 2009 04:11 |
||
De la: lossado1973, la data 2009-01-09 01:18:23De la: melimeli, la data 2009-01-08 13:45:37sper sa iti placa yavrum da de stire si mie ma figurici io simt chestii;le astea in pishuuuuuuuuu |
||
Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:50 |
||
De la: lossado1973, la data 2009-01-09 01:34:57melindoooo...daca mai vii pe aici cu chestii din-ashtea papilicioase si la omusor si nu ma anunti si pe mine sa intru in cafenea....te sparg....sa moara ce-am pe casa....auzi tu, sa faca clatite cu finetti .....oaaaaleuuuu...si d-alea buuune...da buune ma....cu branza la cuptor......fataaaa...am facut inundatie cand am citit...a trebuit sa imping masa cu compul mai departe de gura mea ca se scurgea saliva.. pai tu erai la lucru si o avut mare trecere ,da lasa cand mai fac pastrez si pt. tine nu mai vreu sa ajungi la stiri,te-am vz de dimi te-au dat vecinii ca iai inumdat .... |
||
Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:54 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-01-09 04:11:12BUNA DIMINEATZA!!!! multumim pentru cafeluta ovi! salata de fructe am facut si eu dar fara mult coniac...doar frisca deasupra , si am facut destula pentru toata lumea, acum am sa beau o cafeluta si astept sa mai intre cineva in cafenea sa o afumam |
||
Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
|
||
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară