Cafenea virtuala

Hmmm...daca dau drumu' acum la ce-mi vine in cap...Am eu o teorie despre fenomenul Big Brother si spiritul de turma...
prometeus_969
Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:41
si dragilor, nu uitati ca romania e tara in care cate bordeie...atatea obicee....cate babe...atatea idei crete....salutare noilor veniti si fiti bineveniti in cafea!
tutankhamon
Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:42
alooooo...garda veche......loreeee, lolooooooo, ileanooooo, bebelaaaaa, danaaaaaa, mariaaaaaaan, cristinaaaaa, andreeeeeaaaa, luluuuuuuu, mihaaaaaaaa si nu imi mai vin in minte acuma dar pe cine am uitat sa se strige singuri......ai parasit cafeaneaua?...fratilor, v-ati plictisit de ce va era atat de drag?
tutankhamon
Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:44
si cu cat gradul de cultura este mai scazut cu atat oamenii sunt mai usor de influentat si de manipulat....dar sa nu fim rai la ora asta :)

apropo, eu sunt noua pe aici...imi poate spune cineva cum imi pot modifica postarile. nu de alta dar, cum a fost ceva mai sus, mi-a mai iesit un post in plus
eira
Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:47
Nu poti...
prometeus_969
Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:52
am inteles! multam :)
deci tb sa fiu atenta ce scriu si mai ales cum scriu
eira
Postat pe 11 Ianuarie 2009 01:54
sau...poti sa te duci la cel care e dublura, click pe optiunea "modifica", stergi tot si scrii altceva...
prometeus_969
Postat pe 11 Ianuarie 2009 02:01
jeez...cred ca se pregateste netu' de-o "cadere"...
prometeus_969
Postat pe 11 Ianuarie 2009 02:03
eu n-am optiune de modificare. am decat raspunde si citeaza....probabil se activeaza dupa un anumit nr de postari. oricum....ma cam pierd pe aici...si cu zambaretii mi-e cam greu....eeeeeeiiii, vad eu cum o sa ma descurc....
oricum, multam mult pt raspuns
eira
Postat pe 11 Ianuarie 2009 02:06
De la: eiramena, la data 2009-01-11 01:47:04si cu cat gradul de cultura este mai scazut cu atat oamenii sunt mai usor de influentat si de manipulat....dar sa nu fim rai la ora asta :)

apropo, eu sunt noua pe aici...imi poate spune cineva cum imi pot modifica postarile. nu de alta dar, cum a fost ceva mai sus, mi-a mai iesit un post in plus

cand dai adauga mesaj iti apare postarea ta ultima si sus deasupra textului, undeva, apare cu albastru Modifica textul. dai clik pe el si ti se redeschide pagina in care ai cules textul...modifici cum vrei si dai pe butonul rosu care apare in loc de adauga mesaj...nu mai stiu parca e salveaza modificarile...
tutankhamon
Postat pe 11 Ianuarie 2009 02:47
am verificat...este modifica mesajul
tutankhamon
Postat pe 11 Ianuarie 2009 02:50
fratilooooor si surorilooooooor, am facut cafeaaaaaaaaaa! azi e duminica si sper sa am ceva timp de cafenea.
uite am pus si de ceai...cu rom!
am adus si biscuiti cu ovaz si ciocolata...de la kaufland!
nebuna
Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:01
De la: nebuna, la data 2009-01-11 11:01:20fratilooooor si surorilooooooor, am facut cafeaaaaaaaaaa! azi e duminica si sper sa am ceva timp de cafenea.
uite am pus si de ceai...cu rom!
am adus si biscuiti cu ovaz si ciocolata...de la kaufland!

Oooo! Cate bunatati!!! Vreau si eu...
Am inca ochii carpiti ca m-am culcat spre dimineata..., dar am vazut ca nu am fost singura insomniaca...A fost o activiate in cafenea.....! Si nu numai in cafenea....

Cred ca si-a bagat Saturn codita....!

Ella34
Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:17
ella dragaaaaaaaaaaaaa....sunt pe aici, eram ascunsa in spatelle barului sa fac niste salata de fructe cu putin cognac...mai ales pentru ovi
nebuna
Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:28
Nu pot sa cred... L-ai convins sa-ti divulge faimoasa reteta de salata de fructe...??? Eu am incercat, am rugat, am implorat, ...am plans...dar...NIMIC!!! A ramas insensibil la jalea mea...!!!
Pup nebunici!!!
Ella34
Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:33
incerc si eu sa-l copiez...si sa-l imbunez, caci nici pana zi nu i-am dat cozonac, da e baiat bun si ma iartaaaaaaaa!
ma cam enerveaza ca tre' sa dau refresh sa vad daca a postat cineva!
nebuna
Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:45
De la: eiramena, la data 2009-01-11 01:22:16
De la: ovidiu42, la data 2009-01-10 22:36:50[quote

e ok!!...sper...
si...sincer...fii binevenita!!
un ceai...un suc?
ca...de cafea...la ora asta...nu intreb!
in ce priveste...prietenia noastra...sper ca te vei convinge...singura daca treci pe la noi prin cafenea!
chiar daca nu avem subiecte fierbinti...noi...incercam sa ne simtim bine vorbind despre lucrurile cotidiene!!
acum...depinde ...daca si tie iti place ...

tot imi subliniezi inexistenta subiectelor fierbinti...crezi ca astea ma intereseaza in mod deosebit?! sa fie de vina avatarul?!

cu formatul forumului ma descurc ceva mai greu, trebuie sa recunosc, dar sper sa ma obisnuiesc pana la urma :)

n-am vrut sa insinuez nik...de ce ma acuzi?
incercam sa spun ca...lumea pe aici...vrea dor...fierbinteala!!
asa am observat eu!!
iar in ce priveste avatarul...nu comentez...pt ca fiecare...si-l face asa cum crede ca-l reprezinta!
deci...nu fi...tendentioasa!!
si...pana ne lamurim cam cum suntem fiecare ...e bine sa nu facem...aprecieri!!
nu crezi? sincer...cred ca te-ai grabit sa insinuezi!!
dar...vom vedea pe parcurs!!
asa ca...hai sa bem o cafea...si...mai vorbim la cafea!!
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:20
De la: eiramena, la data 2009-01-11 01:47:04si cu cat gradul de cultura este mai scazut cu atat oamenii sunt mai usor de influentat si de manipulat....dar sa nu fim rai la ora asta :)

oameni buni...sincer...e o tara libera...si...dupa cum vedeti si voi...e mare gradina!!!
totul e ca noi...sa putem face o selectie...si...sa incercam sa vb cu cei care merita atentie...
chiar daca sant multe topicuri...cu diverse teme...daca nu ne place ce se scrie acolo...nu postam...
e adevarat ca...uneori...suntem tentati sa corijam unele chestii dar...sigur nu vom reusi!!!
pt ca...sant multe persoane cu pb...si...nu cred ca avem noi o actiune terapeutica...sa incercam asa ceva!!
deci...hai sa fim noi...si...sa incercam sa ignoram rautatile si...imperfectiunile!!
o zi frumoasa...tuturor!!
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:27
De la: eiramena, la data 2009-01-11 02:06:53 eu n-am optiune de modificare. am decat raspunde si citeaza....probabil se activeaza dupa un anumit nr de postari. oricum....ma cam pierd pe aici...si cu zambaretii mi-e cam greu....eeeeeeiiii, vad eu cum o sa ma descurc....
oricum, multam mult pt raspuns

ba...ai optiune de modificare...
undeva...deasupra...mesajului postat...
scrie cu albastru..."MODIFICA"
daca vei fi atenta...vei observa!!
si...poti face ce vrei cu mesajul respectiv...
in anumite momente...e posibil sa nu functioneze...e adevarat...acest procedeu...dar...poti incerca ...atunci cand functioneaza...in functie de conexiunea de net!
o zi frumoasa sa ai!!
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:32
De la: nebuna, la data 2009-01-11 11:28:35ella dragaaaaaaaaaaaaa....sunt pe aici, eram ascunsa in spatelle barului sa fac niste salata de fructe cu putin cognac...mai ales pentru ovi

nebunica...ce-ti place sa ma starnesti!!!
da`...de cozonacii aia...cu care erai datoare...ai uitat?
poi...tu crezi ca scapi asa?
o zi frumoasa...si tie!!
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:34
De la: Ella74, la data 2009-01-11 11:33:34 Nu pot sa cred... L-ai convins sa-ti divulge faimoasa reteta de salata de fructe...??? Eu am incercat, am rugat, am implorat, ...am plans...dar...NIMIC!!! A ramas insensibil la jalea mea...!!!
Pup nebunici!!!

ellaaaaaaaaa!!!!!!!!!!........reteta ...va ramane doar a mea!!!
asa ca...pt lacrimile tale...un poop...ceva...si...sper sa treaca!!
dar...reteta...tot a mea va ramane!!
iar in ce priveste cognacul....nu stie nimeni nici de care...si...nici cat!!

asa ca...cu proxima ocazie...va voi rasfatza cu...salata mea!!
doamne cat de greu e sa gasesti ceea ce vreau eu...pt ea!!
de revelion...a trebuit sa colind vreo 4-5 marketuri...sa gasesc ce vroiam!!
si...tot a trebuit sa improvizez...pt ca...n-am gasit strugurii de care vroiam eu!!
ce sa fac daca sunt ...conservator si...pedant?

o zi frumoasa...la toata cafeneaua!!!
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:39
De la: ovidiu42, la data 2009-01-11 15:34:27
De la: nebuna, la data 2009-01-11 11:28:35ella dragaaaaaaaaaaaaa....sunt pe aici, eram ascunsa in spatelle barului sa fac niste salata de fructe cu putin cognac...mai ales pentru ovi

o zi frumoasa...si tie!!

oviiiiiiiiiiiiiii, am facut revelionul la bucuresti fara cozonaci, drept urmare nu mi-am anuntat venirea ca sa nu-mi iei gatul...dar promiiiiiiiiiiiiiit ca ma revansez!
nebuna
Postat pe 11 Ianuarie 2009 17:17
De la: nebuna, la data 2009-01-11 17:17:30

o zi frumoasa...si tie!!

oviiiiiiiiiiiiiii, am facut revelionul la bucuresti fara cozonaci, drept urmare nu mi-am anuntat venirea ca sa nu-mi iei gatul...dar promiiiiiiiiiiiiiit ca ma revansez!

moaaaaaaaamaaaaaaaaaa...ce-ti saream la ...jugulara!!!

auzi,,,sa vina ea...aci...si...sa taca ca...dansu`n pap`shoi!!!
poi...e frumos?
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 17:27
De la: ovidiu42, la data 2009-01-11 17:27:27

o zi frumoasa...si tie!!

poi...e frumos?

nu-i frumos da-i sanatos...ce? vroiai sa-ti strice sarbatorile 2 grasi? sa-ti manance toata salata?
apoi am vazut ca ai anuntat ca lipsesti!
nebuna
Postat pe 11 Ianuarie 2009 19:25
De la: lossado1973, la data 2009-01-11 01:44:18alooooo...garda veche......loreeee, lolooooooo, ileanooooo, bebelaaaaa, danaaaaaa, mariaaaaaaan, cristinaaaaa, andreeeeeaaaa, luluuuuuuu, mihaaaaaaaa si nu imi mai vin in minte acuma dar pe cine am uitat sa se strige singuri......ai parasit cafeaneaua?...fratilor, v-ati plictisit de ce va era atat de drag?

hmmmmmmmmmmmm
sa ma strig si io singura----meliiiiiiiiiiiiiiiii
asa

lume noua in cafenea wouuuuuu
bine ati venit
o cafeluta facuta de lolo mai este ,sa caut paci ca de mult nu am mai baut

Postat pe 11 Ianuarie 2009 19:59
De la: nebuna, la data 2009-01-11 19:25:21
De la: ovidiu42, la data 2009-01-11 17:27:27

o zi frumoasa...si tie!!

poi...e frumos?

nu-i frumos da-i sanatos...ce? vroiai sa-ti strice sarbatorile 2 grasi? sa-ti manance toata salata?
apoi am vazut ca ai anuntat ca lipsesti!

mai...am nauntat ca lipsec...dar...pt tine...eram in stre sa vin sa va iau de unde erati si...sa va aduc la...OTOPENI...unde an facut eu...
adica...la fata mea!!
si...sunt convins ca...daca erati si voi pe acolo...sigur nu era o pb!!
deci...acum...ca a trecut...asta e!!!
dar...de cozonaci...sigur nu scapi!!!
asa ca...nu ma du` cu preshu`!!!
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:00

am gasit si cafeluta gata ,am incalzito un pic
hop si o
si sa vedem ce s-a mai scris paci

Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:01
hei oviiiiiiiii
ce faci tu ??????????
io nu sunt acasa am intrat un pic sa va salut

Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:03
De la: melimeli, la data 2009-01-11 20:03:17hei oviiiiiiiii
ce faci tu ??????????
io nu sunt acasa am intrat un pic sa va salut

poi...hai sa ne ...salutam!!!
asa cum stim noi...in cafenea!!
ce faci tu...melinda?
pe unde umbli?
ovidiu42
Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:06
salutere ovi
uite suntem cu toi la cumati o adevarata gasca sunt aici si nasi
iar io cum azi nu am apucat sa intru,m-am gandit ca daca lipsesc 10 minute nu o sa-mi simta lipsa nimeni
acum o sa ma retrag si iti doresc o seara placuta

Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
imi prinde bine un sfat 253 De la: ancanca 24 August 2009 19:13
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
Topic pt pup�cio�i 269 De la: Axl_R 29 August 2013 21:29
cazare delta dunarii Sulina 13 De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18
Setari Cookie-uri