Cafenea virtuala

De la: anana, la data 2009-01-14 11:50:31
De la: ovidiu42, la data 2009-01-14 11:48:24
De la: melimeli, la data 2009-01-14 11:44:55
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-14 11:40:16 ...am incercat sa postez un banc ....si vad ca nu apare
sunt interzise anul asta ???

nu sunt interzise numa ca ti-a zburat postarea pe aripile gerului

annnnnnnnnnn
locatia e la.........CRAIOVA................

CRAIOVA..... si...ce se-ntampla in locatia aia?

acolo e cafeneaua mama cat am de mers

ann macar faci gimnastica giumbuslucuri tumbe si sa vezi ce repede ajungi

oviiiiiiiiii
pai ce nu e bine cafeneaua noastra e la craiova

Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:25
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-14 12:11:23

Guvernul roman, nestiind pe ce sa mai puna impozit,
s-a gandit sa puna impozit pe f****. Un om al muncii,
pe nume Ion Pendula, impotent fiind, face urmatoarea
petitie la fisc:

"Subsemnatul, Ion Pendula,
Om al muncii fara p***,
Cer sa nu platesc tribut,
Pentru ca nu pot sa f**!!!"

Vine promt si raspunsul de la fisc:

"Draga domnule Pendula,
Om al muncii fara p***,
Cat exista deget, limba,
Legea tarii nu se schimba!!!"

FOARTE TARE- NU MAI POT RAD DE NU IMI MAI REVIN

Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:27
De la: ovidiu42, la data 2009-01-14 11:51:29
De la: anana, la data 2009-01-14 11:50:31
De la: ovidiu42, la data 2009-01-14 11:48:24
De la: melimeli, la data 2009-01-14 11:44:55
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-14 11:40:16 ...am incercat sa postez un banc ....si vad ca nu apare
sunt interzise anul asta ???

nu sunt interzise numa ca ti-a zburat postarea pe aripile gerului

annnnnnnnnnn
locatia e la.........CRAIOVA................

CRAIOVA..... si...ce se-ntampla in locatia aia?

acolo e cafeneaua mama cat am de mers

poi...elanga tine acolo...
ce te vaiti?

s-a mutat craiova langa brasov??????????? e adevarat ca pe harta e cam distanta asta--------------------------------

Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:31
Nu pot....!
Apare doar in fereastra cu "Ultimele stiri din forum"
De ce?
Ella34
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:33
poate...mai rade lumea!!

O tipa ii povesteste unei prietene: - Am sa-ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamina, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine la usa . Deschid si in fata usii, un barbat tinar, inalt si frumos ma intreaba: "- Sotul dumneavoastra este cumva acasa?" "- Nu, spun." La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si mi-o trage sanatos. Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri. Mor de curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu? 1/13
ovidiu42
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:41
De la: melimeli, la data 2009-01-14 08:30:08diaaaaaaaaaaa
la ora la care postezi tu ,dormitam si cand postez io acu dormitezi tu
da te strig tare poate te trezesc:DIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

CAFELUTA E SERVITA TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MIHAAAAAAAA
CRISTINAAAAA
LOLOOOOOOOOOO
ELLAAAAAAAAAAA
ANNNNNNNNNNNNNN
OVIIIIIIIIIIIIII
YAVRUMMMMMMM(m-am uitat la petitia aia s-au ce o fi da cu engleza mea de balta nu inteleg nik)
DORIADASSSSSSSSSSSS-hai la cafeluta ca e buna
EIRAMENAAAAAAAAAA tie cum pot sa-ti zic ,ca nikul asta imi incurca limba....zi si tu MENa o fi bine

sac! sac! sac! ca nu m-ai trezit...dormeam ca porcu in cucuruz.....hi hi hi
tutankhamon
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:10
De la: Ella74, la data 2009-01-14 08:38:56 Am venit cu cafeauaaaaa....!
Scuze meli, nu fac concurenta, dar stii ca am promis...! Haideti cat e calda!!! Beau si eu una mica si apoi fug! Am inceput ziua cam nasol....Sefu' iar e plin de :
Pup
O zi frumoasa!!!!!

draga, nu te enerva....calmeaza-te...linisteste-te...lasa-l sa-l pape dracusorii....pooop fata
tutankhamon
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:11
Un tip are o fabrica de carnati. Intr-o buna zi, il aduce pe fiul sau la munca sa vada mostenirea familiei si ii face marele tur. Asta micu, rasfatzat de-ti venea sa-l bati, snob si plictisit, nimic nu il impresiona.
In fine il aduce taica-su in inima fabricii, totul nou si ultra modern si cu mandrie declara (ca o ultima chestie care l-ar putea impresiona):
-Uite fiule, vezi aparatul asta? intr-o parte bagi cate un porc si prin alta ies carnatii! Fiul, cascand:
-Da tata, foarte interesant... dar n-ai si un aparat in care sa bagi un carnat si din care sa iasa un porc?
La care tatal, infuriat:
-Ba da, fiule... pe MA-TA!!!

rasarit
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:15
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-14 09:36:40hei !
sunteti?
am adus fursecuri cu ciocolata si salam de biscuiti , pt toata lumea .{ din acela cu crema si banane in interior ! e buuunnn!....ca e facut de mine ! }...asa ca va invit!

meeel, ann, dia , ovi , ela {poate uiti de suparari }, eira,,si normal pt cris ,ca ea-i pofticioasa !!!
...fataaaa...da si mie reteta pe privat ca mooor de poftaaaaa.........si ii curg balele si lui florin...

tutankhamon
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:17
De la: lossado1973, la data 2009-01-14 13:17:16
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-14 09:36:40hei !
sunteti?
am adus fursecuri cu ciocolata si salam de biscuiti , pt toata lumea .{ din acela cu crema si banane in interior ! e buuunnn!....ca e facut de mine ! }...asa ca va invit!

meeel, ann, dia , ovi , ela {poate uiti de suparari }, eira,,si normal pt cris ,ca ea-i pofticioasa !!!
...fataaaa...da si mie reteta pe privat ca mooor de poftaaaaa.........si ii curg balele si lui florin...

diaaaaa ,vezi cat balezi ca deja curge si la mine pe tastatura

Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:22
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-14 09:41:46
buna mel !
in sfarsit,,,ne regasim ,,,
e si ann pe aici si ovi ,,,cu care nu am mai vb de anul trecut !
asa ca tare dor imi era de voi !
dia ? doarme cutzu pe camasa ta ?
lolo ? hai la o cafea !

nu doarme cutzu pe camasa mea...dorm eu ca porcu in cucuruz...
tutankhamon
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:23
mihaaa...sper ca scumpa ta e mai bine.....si sper ca nu a fost nimica grav
tutankhamon
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:32
gata dia ! am trimis reteta ...daca ai nelamuriri ,,,intreaba!

iar scumpica ,,,a suferit o operatie initial- de cezariana { puiul a murit}, apoi i s-au facut si alte 2 ...adik sterilizare si repararea unei hernii !!!
sincer ,,,au intervenit ceva probleme in vindecare,,,dar imi doresc din suflet sa le depaseasca!
rasarit
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:46
o sa le depaseasca ,ca cineva o iubeste muuuuuuult

Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:50
ms mell !asa sa fie !

Int-un magazin de legume vine un client si intreaba pe vanzator daca poate sa-i vanda o jumatate de cartof.
Nici mai mult, nici mai putin, vrea jumatate de cartof.
Vanzatorul se duce la manager, dar nu vede ca in spatele lui vine si clientul.
Si zice cu vocea tare:
- Este aici un dobitoc care vrea jumatate de cartof!
Dupa care il observa si imediat adauga:
- Norocul nostru ca acest stimat domn este de acord sa ia cealalta jumatate! ...
Dupa ce pleaca omul cu cartoful, managerul intreaba:
- Auzi, esti foarte descurcaret. De unde esti?
- Din Canada .
- Pai si ce faci aici? De ce ai plecat?
- Ce sa fac acolo? E o tara de curve si hockeisti.
- Sotia mea este din Canada ...
- Da?!? Si pentru ce echipa joaca? :))

rasarit
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:52
De la: SPAR, la data 2008-07-27 23:52:57buna tuturor.as dori sa stam la povesti la o cafeluta,capuccino...am si eu o problema.sunt casatorita,dar relatia cu sotul meu nu este una fericita.de ceva vreme vorbesc cu un baiat pe internet...la inceput ca simpli 'amici virtuali'...iar acum simtim nevoia sa stim ca suntem bine,asta trimitandu-ne zilnic 2-3 sms-uri.e total altfel decat sotul meu,e deschis,comunicativ,vesel,plin de viata,are o alta educatie,e responsabil...nu ne-am vazut niciodata 'live',dar suntem....sau credem ca sentimentul care pluteste in aer,de fiecare data cand vorbim este 'iubire'...dragele mele,voi ati trecut printr-o astfel de experienta?va pupik.
....fata draga si suava.pe net gasesti de toate,gradina zoologica in locul in care iti faci un profil cum vrea muschii tai.daca te uiti atenta toti si toate au studii sup.mladioase si afective.baietii dornici de o relatie sincera si au toate calitatile din lume.nu te hazarda in sentimente pina nu cunosti omul direct,sa l vezi cum se strimba sau ridica tonul cind nu i convine ceva,cum isi impune punctul de vedere,etc.sa nu zic si modul cum raspunde la nevoile tale.sa nu zic ca te poti trezi in fata cu un bosorog cocosat sau bilbiit din mortive lipsa dantura.vorbele siny vorbe.sentimentele trezite din vorbe sint.....simple vorbe.nu trai in virtual.netul este o modalitate de cunoastere virtuala.trebuie sa ai miros sa stii cu cine stai de vb.sentimentele sint acelea care apar tet a tet.ce faceti?pupati ecranul?sauweb este patul vostru.vezi sa nu aluneci sa neglijezi sotul si sa scrii la profil_SINGURA.sa fi iubita.
mysuku
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:16
De la: SPAR, la data 2008-07-27 23:52:57buna tuturor.as dori sa stam la povesti la o cafeluta,capuccino...am si eu o problema.sunt casatorita,dar relatia cu sotul meu nu este una fericita.de ceva vreme vorbesc cu un baiat pe internet...la inceput ca simpli 'amici virtuali'...iar acum simtim nevoia sa stim ca suntem bine,asta trimitandu-ne zilnic 2-3 sms-uri.e total altfel decat sotul meu,e deschis,comunicativ,vesel,plin de viata,are o alta educatie,e responsabil...nu ne-am vazut niciodata 'live',dar suntem....sau credem ca sentimentul care pluteste in aer,de fiecare data cand vorbim este 'iubire'...dragele mele,voi ati trecut printr-o astfel de experienta?va pupik.
....fata draga si suava.pe net gasesti de toate,gradina zoologica in locul in care iti faci un profil cum vrea muschii tai.daca te uiti atenta toti si toate au studii sup.mladioase si afective.baietii dornici de o relatie sincera si au toate calitatile din lume.nu te hazarda in sentimente pina nu cunosti omul direct,sa l vezi cum se strimba sau ridica tonul cind nu i convine ceva,cum isi impune punctul de vedere,etc.sa nu zic si modul cum raspunde la nevoile tale.sa nu zic ca te poti trezi in fata cu un bosorog cocosat sau bilbiit din mortive lipsa dantura.vorbele siny vorbe.sentimentele trezite din vorbe sint.....simple vorbe.nu trai in virtual.netul este o modalitate de cunoastere virtuala.trebuie sa ai miros sa stii cu cine stai de vb.sentimentele sint acelea care apar tet a tet.ce faceti?pupati ecranul?sauweb este patul vostru.vezi sa nu aluneci sa neglijezi sotul si sa scrii la profil_SINGURA.sa fi iubita.
mysuku
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:17
bunaaaaaaaaaaaaa
.unde este aparatul?
mysuku
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:23
bunaaaaaaaaaaaaa
.unde este aparatul?
mysuku
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:24
??????????????????????????????????????

nu inteleg nik ?????????
poti sa ne explici ?????????
"unde este aparatul???"
care aparat?????

Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:42
nu mai pot cred ca e o greseala a dat cu copy -paste si a aterizat in cafenea cu tot cu poveste

Postat pe 14 Ianuarie 2009 16:58
ma scuzati cred ca automatul de cafea , care functioneaza cu fise , bagi doua fise de 50 bani si hopa cafeaua

Postat pe 14 Ianuarie 2009 17:06

Ma scuzati ca intreb...am si eu o curiozitate... Si-a recuperat omul aparatul...???
Parea de-a dreptul disperat! O fi ajuns acasa la nevasta, fara �...aparat????
Ella34
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:36

io ca fluturii de noapte.........nu-i nimeni?
ia sa strang io pe aici, sa spal vasele si sa pregatesc pentru maine cescutele, ibricelul si cate cele...
nebuna
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:10
Hai ca am venit sa te ajut...!
Lasa ca spal eu cestile si paharele...hopa...!!! dar vad ca pe aici se bea si altceva decat cafea....!
Oviii! asta nu cumva e cognacul ala special al tau...?
Nebunici, mai avem cafea pentru maine dimineata?
Ella34
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:22
De la: Ella74, la data 2009-01-14 23:22:11 Hai ca am venit sa te ajut...!
Lasa ca spal eu cestile si paharele...hopa...!!! dar vad ca pe aici se bea si altceva decat cafea....!
Oviii! asta nu cumva e cognacul ala special al tau...?
Nebunici, mai avem cafea pentru maine dimineata?

esteeeeeeeeeee AMAROY, JACOBS, LAVAZZA...iaca avem si putin ness, am adus eu biscuiti si cozonac cu crema de mac!
nebuna
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:34
Eu as opta pentru Lavazza...Auzi, dar daca ciupim si noi putin din cozonacul ala, crezi ca o sa-si dea seama cineva....?

Pup
Noapte buna!
Ella34
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:47
Neata Ella!normal k vreau niste clatit.acum k ne-ai facut pofta sa-mi faci.eu si bb o sa murim dak nu ne faci ce ne-ai spus.
cristina_nitiu
Postat pe 15 Ianuarie 2009 08:55
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-15 08:55:23Neata Ella!normal k vreau niste clatit.acum k ne-ai facut pofta sa-mi faci.eu si bb o sa murim dak nu ne faci ce ne-ai spus.

Sa ne fereasca Dumnezeu...! Cum sa....asa ? Las totul balta, il las in......de sef, si ma apuc sa fac clatite...!
Rezista scumpo.... Intreaba pe BB, ii place gemul de visine?
Pup pe toata lumea!!!
Ella34
Postat pe 15 Ianuarie 2009 08:59
Neata Ovi!te astept pe la mine.nu stim ce este k de-abia pe 22 ian merg la control,cand o sa aflu,te anunt.pupici
cristina_nitiu
Postat pe 15 Ianuarie 2009 08:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fisuri anale!! 5 De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41
:) 2 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? 56 De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
Setari Cookie-uri