Cafenea virtuala

De la: walkiria, la data 2009-01-17 23:06:50Helloooo....am venit cu tortul!!!!!E de ciocolata...mmm...yumi yumi

Gata petrecerea...la anul nu ii mai tin ziua acasa...ca imi plezneste capul si imi vibreaza timpanele

walki...sa-ti traiasca flacaul!!!.si...sa te bucuri de el!!!
in ce priveste tortul...fii sigura ca nu ramane nedevorat!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:35
De la: Ella74, la data 2009-01-18 12:28:38 Buna ziua tuturor!!!
Doamne,credeam ca nu va mai "vad" nici azi...! Am disperat de ieri seara si pana acum ..., Mi-a murit mouse-ul!
Abia in dimineata asta am reusit sa-mi iau altul, si asta e ca masinile englezesti....cu volanul pe dreapta! Trebuie sa-mi regleze cineva setarile..
Tot dau clickuri de stanga ca tampa si nu pricep ce se intampla....

Ce mult mi-ati lipsit...! Hai ca dau o cafea la toata lumea, in memoria mouse-ului decedat!!!

Sau....poti sa ii dai niste morcovel sau seminte...poate isi revine mai repede"soricelul"
walkiria
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:36
Doamne,credeam ca nu va mai "vad" nici azi...! Am disperat de ieri seara si pana acum ..., Mi-a murit mouse-ul!
Abia in dimineata asta am reusit sa-mi iau altul, si asta e ca masinile englezesti....cu volanul pe dreapta! Trebuie sa-mi regleze cineva setarile..

Ce mult mi-ati lipsit...! Hai ca dau o cafea la toata lumea, in memoria mouse-ului decedat!!!

pupuri...pt toata cafeneaua!!!
cine nu vrea...sa spuna sa...redirectionez!!!
deci...ce faceti voi...?
mai sunteti...in cafenea?
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:38
De la: ovidiu42, la data 2009-01-18 12:35:17
De la: walkiria, la data 2009-01-17 23:06:50Helloooo....am venit cu tortul!!!!!E de ciocolata...mmm...yumi yumi

Gata petrecerea...la anul nu ii mai tin ziua acasa...ca imi plezneste capul si imi vibreaza timpanele

Ovidele...sa il las pe pervazul de la fereastra???
walkiria
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:39

Ei vezi ce inseamna sa ti si pisicute ? Iti ataca mousul bine ai REvenit la noi
wolfhell
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:41
De la: nebuna, la data 2009-01-18 12:28:43eu am cam intarziat...acu' mi-am luat micul dejun pranzul cred ca il iau pe la 16 si sar cina...da la cefea nu renunttttttttttttttttt, nici sa ma pixcati cu ceara.
am facut paine cu susan, astazi alba, maine fac integrala asa ca inscrieti-va sa stiu cate fac.

vaz multa lume noua pe aici, asa ca m-am gandit la o extindere...ma duc sa depun maine actele pentru un certificat de urbanism...

nebunica...in ce priveste ce faci tu...acolo...acasa...fara ca eu sa gust!!...vezi tu ce primesti...pe cea lume!!!
ca...mi se umfla toate cele de cand cu...cozonacu` ala!!!
deci...pacatu` tau sa fie...ca...m-ai starnit si...stiai ca-s pofticios!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:42

Uhhh in cinstea feciorului tau multi ani fericiti ii doresc si tie sa te bucuri de el ,(scuze de intarziere dar de ieri am fost plecat pana azi la servici ). Hmmm tort de ciocolata , mai ai o feliuta cat de mica si pentru mine ?
wolfhell
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:45
De la: walkiria, la data 2009-01-18 12:39:26
De la: ovidiu42, la data 2009-01-18 12:35:17

Ovidele...sa il las pe pervazul de la fereastra???

walki...mai bine...pune-l langa pat!!! ca...intre timp...nu stii ce idei imi mai vin!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:48
mai ovidele...poate se incinge atmosfera si se topeste glazura de ciocolata...
walkiria
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:49
De la: wolfhell, la data 2009-01-18 12:45:44

Uhhh in cinstea feciorului tau multi ani fericiti ii doresc si tie sa te bucuri de el ,(scuze de intarziere dar de ieri am fost plecat pana azi la servici ). Hmmm tort de ciocolata , mai ai o feliuta cat de mica si pentru mine ?

Sigur ca da...doar sa te grabesti...ca intai dau fetelor si s-ar putea sa nu mai ramana!!
walkiria
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:52
va pupez pe toti...sa aveti o duminica frumoasa!!!!
walkiria
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:53
De la: walkiria, la data 2009-01-18 12:49:57mai ovidele...poate se incinge atmosfera si se topeste glazura de ciocolata...

walki...macar de s-ar incinge!!!
ca...punem noi alta glazura!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:54
De la: walkiria, la data 2009-01-18 12:53:56va pupez pe toti...sa aveti o duminica frumoasa!!!!

abia astept ...pupurile de la tine!!!
mai ales acu`...cu glazura de cioco....
si...daca mai ai treaba...asteptam s-o termini!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:56
Va pup si va imbratisez si eu , ma retrag in bratele patutului meu care-mi face cu ochiul si zau nu pot sa-l refuz .O sa intru mai tarziu pe aici , pana atunci dumineca frumoasa la toti
wolfhell
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:56

Offf! In sfarsit, am dres mouse-ul!
Sper ca n-ati plecat toti...! Walki, a mai ramas putin tort si pentru mine...? De ieri tot astept... si-s pofticioasa rau..!!
La multi ani, inca o data pt. pustiul tau!!!!
Ella34
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:05
De la: Ella74, la data 2009-01-18 13:05:02
Offf! In sfarsit, am dres mouse-ul!
Sper ca n-ati plecat toti...! Walki, a mai ramas putin tort si pentru mine...? De ieri tot astept... si-s pofticioasa rau..!!
La multi ani, inca o data pt. pustiul tau!!!!

ai reusit cu...shoricelu` ?
inseamna ca...mergem spre bine!!
ce faci tu...??????
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:09
Pai, acum ca mi-am rezolvat problema cu soarecele...muuuult mai bine!
Ma gandesc sa nu mai stau ca o leguma in casa, ci sa sun o prietena si sa iesim la o pizza! Voi ce ziceti? Se baga cineva? Sau va aduc eu cate o pizza, la noapte cand ma intorc?
Ella34
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:17
De la: Ella74, la data 2009-01-18 13:17:05 Pai, acum ca mi-am rezolvat problema cu soarecele...muuuult mai bine!
Ma gandesc sa nu mai stau ca o leguma in casa, ci sa sun o prietena si sa iesim la o pizza! Voi ce ziceti? Se baga cineva? Sau va aduc eu cate o pizza, la noapte cand ma intorc?

wowwwwwwwwwwww........noaptea vii tu acasa?
ce bine era daca erai aici...in buc.
primeam si eu...o pizza...reala...
plateam pt ea...cu...stiu eu ce!!!
pb era daca...era acceptat...pretu`...
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:22
Eu am murit de ras cu voi, cu toti sunteti niste scumpi, dar oricat mi-ar face placere sa mananc pizza, sa mananc tort la pat, si oricat as vrea sa dorm, trebuie sa ma apuc de invatat, ca nu mai merge. Facultatea este facultatea, si in plus mie imi place la nebunie ceea ce fac, cu mici exceptii, desigur.
Va pupicesc pe toti, si va imbratisez cu caldura pe toti bautorii de cafea
ladyd
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:22
De la: Ladyd, la data 2009-01-18 13:22:20Eu am murit de ras cu voi, cu toti sunteti niste scumpi, dar oricat mi-ar face placere sa mananc pizza, sa mananc tort la pat, si oricat as vrea sa dorm, trebuie sa ma apuc de invatat, ca nu mai merge. Facultatea este facultatea, si in plus mie imi place la nebunie ceea ce fac, cu mici exceptii, desigur.
Va pupicesc pe toti, si va imbratisez cu caldura pe toti bautorii de cafea

succes la invatzat...si...sper sa nu ne uiti!!!
te mai asteptam ...chiar daca e...sesiune!!
stiu cum e...asa ca te las sa mai si invetzi!!!
oricum...esti bine venita!!!
iti pastrez...tort...langa patutz!!!
daca vei vrea..tre sa spui!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:26
buna ziua si LA MULTI ANI pt sarbatoritii de ieri, de azi!

am lipsit la cafeluta de dimineata

ovidiu, mi-e cam teama de dependente, asa ca nu divulg nimic!
eira
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:27
Eira, in cazul meu e prea tarziu sa ma mai feresc de dependenta...daca nu intru in cafenea macar o data pe zi.... intru in sevraj..!!!
Lady, BAFTA! Tinem pumnii si facem aprovizionarea cu cafea...!!!

Ovi...., cu tine am o vorba...! Da' acum , ca tot m-ai facut curioasa, i-a zi...cum te-ai gandit tu sa platesti? Ei, hai ca daca merita...dau o fuga pana la Bucuresti...!

Ella34
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:34
De la: eira, la data 2009-01-18 13:27:21buna ziua si LA MULTI ANI pt sarbatoritii de ieri, de azi!

am lipsit la cafeluta de dimineata

ovidiu, mi-e cam teama de dependente, asa ca nu divulg nimic!

eira...stii si tu ca de ce-ti teama...nu vei scapa!!!
asa ca...eu...astept!!!
sa ai o zi frumoasa...si...daca poti sa mai ramai langa noi...ne bucuram!!!
poate cu timpu`...ve reusi sa ma cunosti!!!
sunt putin...razletz...si...zapacit...lumea...de aici ma stie...si...ma lasa sa fiu asa!!
sper sa nu ma intelegi gresit!!!
te asteptam langa noi!!...cu tot ce poti fi tu!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:41
De la: Ella74, la data 2009-01-18 13:34:32 Eira, in cazul meu e prea tarziu sa ma mai feresc de dependenta...daca nu intru in cafenea macar o data pe zi.... intru in sevraj..!!!
Lady, BAFTA! Tinem pumnii si facem aprovizionarea cu cafea...!!!

Ovi...., cu tine am o vorba...! Da' acum , ca tot m-ai facut curioasa, i-a zi...cum te-ai gandit tu sa platesti? Ei, hai ca daca merita...dau o fuga pana la Bucuresti...!

ella...sincer...nu vreau sa discut afaceri pe forum!!!
asa ca...detaliile...in privat!!

poop...fata...asa...sa vada lumea ca...nu ascund...sentimente!!!
dar...detalii...vb!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 13:52
Despre afaceri era vorba????
Offf!...si eu care imi facusem iluzii...!

Ma multumesc si cu atat! Primesc pupicii.
Ella34
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:04
De la: Ella74, la data 2009-01-18 14:04:34 Despre afaceri era vorba????
Offf!...si eu care imi facusem iluzii...!

Ma multumesc si cu atat! Primesc pupicii.

chiar ii primesti?
ai mare grija ce faci cu ei ca`s...pretentiosi!!!
si...se vor...pe unde nu te astepti!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:10
hellouuuuuuuuuuuuuuu!
MENIU:
mamaliga
ciulama de curcan
branza de burduf si smantana
mujdei de usturoi
salata de fructe
cafea cu lapte pentru cine o bea cu lapte!
nebuna
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:29
De la: nebuna, la data 2009-01-18 14:29:31hellouuuuuuuuuuuuuuu!
MENIU:
mamaliga
ciulama de curcan
branza de burduf si smantana
mujdei de usturoi
salata de fructe
cafea cu lapte pentru cine o bea cu lapte!

NEBUNICA...DEJA..MI-AM PUS...BABETZICA...SI...ASTEPT!!!
STII CATE PACATE AI PANA ACU`?
TI LE ASUMI?
deci...iata ce se petrece ...pe aici!!!
lumea...saliveaza...si...cineva...trbe sa suporte asta!!!
ovidiu42
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:34
Uraaaaaa!!!!
Ne extindem!!! Ne extindem!!!! Deschidem si restaurant!
Nebunici, ca maestru bucatar ce esti, nu-mi gasesti si mie un post de mic spalator de vase...asa part-time? Cu criza asta...un ban in plus nu strica.
Ella34
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:34
ufffffffffff!
trebuie sa-mi revizuiesc programul...tot singura nimeresc in cafenea.
si s-a inmultit lumeaaaaaaaaaa, de nu mai apuc sa citesc postarile anterioare...

azi i-am furat modemul de la orange fiica-mi si m-am dus cu laptopul in bucatarie....in aia in care fac mancare cu mirosuri si fum si de nauca ce sunt am uitat sa intru pe cafenea...mi-a luat mintile barbatul meu care a intrat pe mess si am stat aproape o ora si juma' de vorba, ca deh am lipsit la ultimile 2 vorbitoare...da promit sa-mi revein.
ovideleeeeeeeeeeeee, unde-s crayzy si cristisz?
nu le mai vad.
si bagheruta?
ce-i cu ea?
nebuna
Postat pe 18 Ianuarie 2009 14:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! 164 De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
Beer revolution!! 2 De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39
Buna Romanie... 14 De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11
Setari Cookie-uri