Neatza , Cris, tu cum incepusi ziua? Totul ok? Llolo te pupam si asteptam sa te intorci....ai grija de tine. |
||
Postat pe 11 August 2008 09:26 |
||
---|---|---|
Cu mare lene, mai ales ca tin locul unei colege in concediu si nu e mare lucru de facut. | ||
cristisz Postat pe 11 August 2008 09:28 |
||
Bagherutzaaaaaaaaaa, pun sa fac cafea din nou, dar sper sa te trezesti cat inca mai e ....caldutza sa o poti savura, te astept la o tigarica..... | ||
|
||
Postat pe 11 August 2008 09:31 |
||
Ma bucur k esti relaxata, lenea.....las-o ca trece ea, important e k e totul OK. | ||
Postat pe 11 August 2008 09:33 |
||
fetelor, m-am inturnat, consternata cat de neserioasa este lumea in ziua de azi! mi-e silaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa de luni dimineata! noroc cu voi! acu' vin la o tigara si ma linistesc. |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 10:43 |
||
La banca se �nfatiseaza un batr�nel care cere sa i se acorde un credit destul de mare. Putin jenat angajatul bancii �l �ntreaba: -Ce v�rsta aveti? -85 de ani, raspunde senin batr�nelul. -Stiti, la aceasta v�rsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita �mprumutul, �i explica functionarul. -A, nici o problema, vin cu tata! Blocat, functionarul exclama: -Cu tata? Imposibil ! Dar c�ti ani are? -110, replica batr�nul. Haideti, va rog, insista el, stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului. Din ce �n ce mai uimit, angajatul bancii �ntreaba: Dar c�ti ani are bunicul dumneavoastra? - 140, veni raspunsul. - 140 ?! , striga functionarul. Si la v�rsta asta mai vrea sa se �nsoare? La care batr�nelul raspunse, fac�nd cu ochiul: - Ei, nu prea vrea el, dar �l �mping parintii... |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 10:45 |
||
waaaaaaaaaaaaaaa...ce banc mistooooooooo il citii la toti colegii din birou, mai vrem bancuri frumoaseeeeeeeeeee... e bine ca esti vesela... |
||
Postat pe 11 August 2008 11:00 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-11 09:31:05Bagherutzaaaaaaaaaa, pun sa fac cafea din nou, dar sper sa te trezesti cat inca mai e ....caldutza sa o poti savura, te astept la o tigarica.....neataaaaaaaaaaaaaaaaa la toata lumea,te pup cryle si mersi pt cafeluta, chiar am nevoie de o cafea mareeeeeeeeeee |
||
Postat pe 11 August 2008 11:02 |
||
lolooooooooooooo ce faci draguta,pai stii bancuri si la topicul meu nu intrasi la bancuri sa postezi,te astept si acolo,cum e cu mina si-a mai revenit? | ||
Postat pe 11 August 2008 11:06 |
||
Gata vin cu cafelutza, sa o lasi pe Lolo sa posteze si aici, k mai destinde atmosfera.....dak nu fuseram decat ....putinei in dimineatza asta la cafenea....prinde bine si cate un banc..... E mare cafeaua, zahar sau....indulcitor?? |
||
Postat pe 11 August 2008 11:09 |
||
acu' n-am asa de multe ca barbatul meu e plecat, da si cand vineeeeee...noroc ca nu lipseste mult...asa cate o luna.... | ||
nebuna Postat pe 11 August 2008 11:11 |
||
la 411 (operatorii discuta cu clientii) Convorbirile telefonice cu operatorii GSM sunt inregistrate. Iata cateva exemple - enjoy (le-am selectat eu): 1. Operator: Factura dumneavoastra nu s-a emis inca, bla, bla... El: Domnisoara, factura este ptr. mine ca ciclul gagicii mele, cum nu vine, cum incep sa ma ingrijorez... 2. - Ce tip de telefon aveti? - Mobil! 3. "Nu mai vreau factura detaliata, vreau en-gross. .." 4. "Doamna, ma tot suna unu� Missed Calls, cine e dom�ne asta?" 5. Am incercat sa-mi apelez numarul azi si imi spune ca mi s-au restructurat apelurile. (dupa verificare) - Telefonul dvs. este blocat pentru ca ati cerut acest lucru, fiind furat. - Asta stiu, dar de ce nu pot sa mai sun? 6. Operator: Nu va aud! Va rog indreptati-va catre o fereastra! El: Unde sa ma mai duc, dom�le? Sun din Costesti si sunt pe acoperisul casei!!!! 11. Operator: Telefonul este dual band? Ea: DA, ESTE PORTOCALIU CU GALBEN. (!!!!!). 14. - Mai vreau si eu PUK-ul odata! - Ce s-a intamplat? - L-am scris pe nisip, dar a trecut un drac de copil si l-a sters. - Pai si acum se poate intampla. - Nu, ca acum am intarit cu apa si am batatorit locul cu lopatica lu� fiica-mea. 21. "Domnisoara... vreti neaparat sa fac proces cu nevasta-mea???? Ma suna si voi o cuplati cu amanta mea???? S-au certat astea doua... scandal... acum plang amandoua... Si aia micii.. Imi distrugeti familia!!!!" 34. - Cand platiti cel mai urgent? - Pai, nu stiu, ca deja mi-au taiat curentul si cablul acasa! Taiati-ma si dumneavostra, ca oricum mi-ar sta rau sa vorbesc pe intuneric! |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 11:16 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-08-11 06:47:09Angelli, iti opresc si tie, dar si dak se termina pana la 11, cand te trezesti tu, mai fac si poate atunci imi iau si eu o pauza si-ti tin companie la cafelutza. buna dimineata!!! abia m-am trezit... am venit repede la cafenea... sa vad cine da o cafea... CRYLE esti minunata numai tu faci cafeluta dimineata... si imi opresti si mie... Invat noaptea... si ziua(mai tot timpul)... sunt studenta la medicina si am o restanta... Stii cum se zice... "ai restanta => n-ai vacanta" (asta n-are importanta, daca esti student :D ) E un examen foaret greu... si trebuie sa invat mult Fac pauza de la invatat si ... hop la cafenea... sa vad care e atmosfere si sa mai (doar virtual). e prea de dimineata sa mai scriu... mai e cafea???????? cine bea cu nime o cafea? |
||
Angelli Postat pe 11 August 2008 11:30 |
||
cu zahar cryle,la mine cafeaua trebuie sa fie dulce,ca dulciuri nu maninc,hai mai bine la o tigareuite Angelli si cafeluta | ||
Postat pe 11 August 2008 11:35 |
||
lolo... super convorbiri si bancul... genial | ||
Angelli Postat pe 11 August 2008 11:39 |
||
Cryle mai e cafea? sau pun sa fac eu? vad ca vrea si bagheruta... frisca e??? As bea o cafea mareeeeeeeeeeeee.... cu multa friscaaaaaaa......... |
||
Angelli Postat pe 11 August 2008 11:43 |
||
hai ca viu si io ca m-a luat ameteala. am nista limonada originala si niste suc de aloe, special pentru angelli sa si sa-si lumineze mintea si sa capete puteri. daca vrei te ascultam si tu ne povestesti despre ce ai invatat! |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 11:54 |
||
Ei cum nu? Facui mai devreme pentru bagherutza si nu facui doar o cescuta.... |
||
Postat pe 11 August 2008 11:59 |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 12:04 |
||
am vrut si io sa bag un smiley si nu mi-a iesit | ||
nebuna Postat pe 11 August 2008 12:05 |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 12:13 |
||
bagheroooooooooooooo, nu reusesc sa pun si io smiley | ||
nebuna Postat pe 11 August 2008 12:14 |
||
Salutare gasca,sunt la munca si...mai vizitez si forumul. | ||
emagl Postat pe 11 August 2008 12:15 |
||
multumesc lolo... dar nu cred ca vrei sa auzi chestiile care trebuie sa le invatam noi la medicina... tot a tipat sefu de dimineata... poate alta data... acum beau si eu cafeluta de dimineata cu voi si daca vreti... mai tarziu va mai spun ce invat eu pe aici... (sunt anul 4 la medicina... deci invat numai patologie :D ) Cryle.... cafeluta e minunata Va multumesc Cryle si lolo sunteti dragute |
||
Angelli Postat pe 11 August 2008 12:16 |
||
oooooo...ce de lume!Fac si eu o pauza..nu de alta..dar mi se va scurtciita creierul de atata munca.......Ce-mi oferiti?O cafea si-o tigara, va rog! | ||
laura_bella36 Postat pe 11 August 2008 12:29 |
||
ce-ti doreste inimioara laura_bella36,asta vei primii... | ||
emagl Postat pe 11 August 2008 12:32 |
||
In dimineata asta am lipsit de la cafea cu prietenii. Am pierdut o cafea buna dar ce sa fac daca am mult de lucru si nu se mai termina? Asta e...! O beau cu intarziere, insa tot buna e Mai puneti si voi muzica poate se mai aduna lumea la cafenea. Va puuuuuppppp | ||
Postat pe 11 August 2008 12:42 |
||
Fetele, masa de pranz....salata de rosii ardei si castraveti cu branzica de vaca prospata, nesarata rau.....ne vine rau de la atata cafea si tigari, eu tot bag de la 6.30....asa ca hai sa ne mai si alimentam , altfel ne distrugem sanatatea... | ||
Postat pe 11 August 2008 12:43 |
||
Ok! A sosit si pauza de masaaaaa Haideti cu totii la picnic Eu aduc si salata de fructe la desert Pofta bunaaaaa | ||
Postat pe 11 August 2008 13:26 |
||
De la: nebuna, la data 2008-08-11 12:14:15bagheroooooooooooooo, nu reusesc sa pun si io smileyloloooooooo instaleaza intii Smiley Central.com,cind vrei sa postezi un emotions(maimutoi)cum ii mai zic yo,alegel click pe el,si iti apare 3 raspunsuri,da-i click pe nr,2,copy HTML,apoi te intreaba allow access sau don t allow,click allow access,right click din mouse paste,apoi adauda mesaj,te duci pe urma unde ai postat si da-i modificare mesaj(ca nu apare din prima si da-i click right din nou paste si adaugi si gataaaaaaaaaaaaaaa va aparea sigur,fetelor hai incercati ca sigur reusiti,e mai distractiv asa |
||
Postat pe 11 August 2008 13:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
|
||
MOZAIC | 597 | De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35 |
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural