Cafenea virtuala

dar bb se naste de-abia in 4 iunie.Vei vb cu el in burtik
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:09
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-20 12:07:13Problema este k ultimele 12 luni include si luna ian,cand am fost date acasa in concediu fara plata si nu vrea sa-mi acorde concediul legal :eu voi naste in 4 iunie

Buuun, pai sa sti ca o sa ne intelegem de minune, ca si eu tot gemeni sunt.Ce mai in sus si in jos o sa fie o adevarat placere cu noi doi impreuna...
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:10
Cred k e blocata in trafic,dar va veni ea.o asteptam si pe ea la o ciorbik de varza
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:10
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:12
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-20 12:10:59Cred k e blocata in trafic,dar va veni ea.o asteptam si pe ea la o ciorbik de varza

O sa ne dea ea de veste cand ajunge, cu siguranta.Pana atunci hai sa ne fasem un tratament pt ochi inrositi de la prea mult nesomn. Vrei??Cu infuzie de albastrele, e f bun. De multe ori pe mine m-a scapat de la adevarate dezaastre atomice.
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:15
nu multumim.lui bb nu-i place asa ceva.chiar dak dormim putin noaptea,noi suntem vioi.Fa.ti u sa fii frumoasa
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:18
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-20 12:10:59Cred k e blocata in trafic,dar va veni ea.o asteptam si pe ea la o ciorbik de varza

Fetelor...mancati! Nu ma asteptati, ca sefu' s-a razgandit!

Pup nasuc de bb mic!!!
Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:20
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-20 12:18:58nu multumim.lui bb nu-i place asa ceva.chiar dak dormim putin noaptea,noi suntem vioi.Fa.ti u sa fii frumoasa

K. Ms. Puup pe tine si pe bebe
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:20
De la: Ladyd, la data 2009-01-20 12:15:29Pana atunci hai sa ne fasem un tratament pt ochi inrositi de la prea mult nesomn. Vrei??Cu infuzie de albastrele, e f bun. De multe ori pe mine m-a scapat de la adevarate dezaastre atomice.

Treaba cu infuzia de albastrele trebuie s-o aplic si eu. Ma cam incearca insomnia ( varsta, de...) si dimineata am niste cearcane pana la barba....!

Care-i procedeul?
Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:24
ok.dar noi tot te asteptam.
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:25

Am uitat!!!! Trebuie sa ma duc la facultate, sa ma intalnesc cu o colega!!!! Doamneeeee, si nu mai am timp. Fuuuuuuuug!!! Vorbim mai pe seara dac mai sunteti pe aici. Va puuuup pe toti, si va imbratisez cu multa caldura
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:25
multumim.si bb te
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:26
La scoala cu tineee....!!!!

Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:26
Ok.pa si vb mai pe seara
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:27
De la: Ella74, la data 2009-01-20 12:24:08
De la: Ladyd, la data 2009-01-20 12:15:29Pana atunci hai sa ne fasem un tratament pt ochi inrositi de la prea mult nesomn. Vrei??Cu infuzie de albastrele, e f bun. De multe ori pe mine m-a scapat de la adevarate dezaastre atomice.

Treaba cu infuzia de albastrele trebuie s-o aplic si eu. Ma cam incearca insomnia ( varsta, de...) si dimineata am niste cearcane pana la barba....!

Care-i procedeul?

Ca sa nu zici ca sunt rea, reteta este urmatoare:se face o infuzie din 1 lingura de petale de albastrele si 125 ml apa,iar dup� 10 min se iau 2 dischete de vata,le �nmoi in lo�iune si le aplici pe ochi. Se las� 10 min.
Puuuuuuup
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:28
da,la scoala cu ea k chiuleste
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:28
DE CE STAU TIGANII CU GEMUL INCHIS LA MASINA?
?
EI CRED CA MIROSUL VINE DE AFARA.
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:30
O sa va parasesc si eu,dar nu pt mult timp.Ma duc sa cumpar paine,ca sa pape tati deseara si cand ma intorc mai vb.ok?pupici pt toata lumea din cafenea.pe mai tarziu.
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:33

ce de tinerete in cafenea !!!
incep sa ma simt batrana !
rasarit
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:22
Dc?din contra trebuie sa te simti si u mai tanara.Stai pe langa noi si vei intineri.
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:54
M-am intors.Nimic nou.Aceasi facultate, inca nu s-au afisat notele care ma interesau. Cica sa revin zilele urmatoare.Nasoala mai este si asteptarea asta. Voi ce mai ziceti??

Cineva zicea ca se simte batrana:Nu ai de ce, exact cum spune cristina, cu noi intineresti.Important este sa vrei si tu
Puuup
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:58
Mama si tatal lui Bula stateau la garsoniera. Ei vroiau sa faca sex si nu stiau cum sa scape de Bula.
Ii vine o idee tatalui :
T: Bula ia iesi tu pe balcon si zi ce mai e pe afara.
Bula se duce si incepe sa povesteasca :
B: Vecina de la 1 a aruncat gunoiul in strada.
T: Altceva ?
B:Un om isi plimba cainele.
T: Altceva ?
B: Parintii lui Ionel fac sex.
T: De unde ai mai scos-o si pe asta Bula ?
B: Pai, sta si el singur pe balcon ca si mine.
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:09
De la: Marisa, la data 2009-01-19 21:05:45asta cu limbuta a fo tare de tot. cati ani ai ovidiu mama?

ce curioasa poti fi!!!...de parca ai fi...femeie!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:10
Si eu astept sa se afiseze cand se dau examenele.si ioc.Cica avem sambata,dar nimeni nu stie nimik.Ce Romanie?
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:11
Hai sa va dau un banc la care eu una, am murit de ras. Sper sa nu vi se para foarte lung:

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba,drept care era extrem
de emotionat,chiar simtea panica.Superiorul lui,Episcopul,vazandu-l
atat de stresat,l-a sfatuit ca inainte de sa se urce in amvon pentru
predica,sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa,ca sa se
relaxeze si sa aiba curaj.Preotului i-a mers nemaipomenit in prima
lui
slujba,dar cand a ajuns acasa a gasit pe masa o scrisoare din partea
Episcopului in care zicea:
- Draga fiule, ma bucur foarte mult ca ti-a mers atat de bine in
prima
ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul care ti l-am dat,dar trebuie
sa-ti fac anumite observatii:
1 )din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri, nu sa-l dai pe
gat dintr-odata;
2 ) in acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie,
in plus eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu
invers...;
3 ) nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar;
4 ) nu poti sa te stergi la gura cu sutana;
5 ) poruncile lui Dumnezeu sunt 10,nu 12;
6 ) iar apostolii sunt 12, nu 10;
7 ) cand vorbesti despre cruce, nu poti sa spui ca e acel T-eu mare de
deasupra altarului;
8 ) cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si
banda lui";
9 ) David l-a invins pe Goliat cu o prastie si cu o piatra, nu poti sa
spui ca "i-a zburat capul cu dinamita";
10 ) cand vorbest despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu";
11 ) Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia;
12 ) nu e frumos sa-l numesti pe Papa "Nasul";
13 ) Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in aia ma-sii;
14 ) Eva i-a dat un mar lui Adam,nu i-a cedat...;
15) Magdalena a fost o pacatoasa, nu o c***a;
16 ) apa sfanta se foloseste pentru a binecuvanta, nu pentru a-ti
racori ceafa;
17 ) "casuta" aia este confesionalul, nu toaleta;
18 ) cel de pe cruce era Isus Cristos si nu era Che Guevarra;
19 ) vezi sa ai mereu chiloti pe tine, iar cand e cald evita sa-ti faci aer cu
sutana;
20 ) slujba trebuie sa dureze circa o ora, ci nu doua reprize de 45 de
minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai
numit "travestit cu fusta rosie", eram eu...
=))
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:13
NEATA OVI!care mai este viata ta?lui bb i-a fost dor de tine.Cu ce te mai ocupi?dc nu ai fost prezent in cafenea dimineata?
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:14
e super bancul.Iti trimit si eu unul :

Bula pica un examen de logica si ii spune profesorului:
-Daca va pun o intrebare de logica la care nu puteti sa-mi raspundeti, ma treceti?
-Hai sa vedem,zice profesorul zambind.
-Ce este in acelasi timp ilogic, dar legal, logic dar ilegal, ilogic si ilegal?
Sta profesorul si se gandeste ceva timp dar nu stie sa raspunda.
Atunci Bula ii da raspunsul:
-Ilogic, dar legal este faptul ca sunteti casatorit cu o femeie mai tanara decat dumneavoastra cu 25 de ani, logic,dar ilegal este faptul ca aceasta are un amant muuuult mai tanar si ilogic si ilegal este faptul ca acum dumneavoastra il treceti la examen pe amantul acesteia.
cristina_nitiu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:20
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-20 15:20:22e super bancul.Iti trimit si eu unul :

Bula pica un examen de logica si ii spune profesorului:
-Daca va pun o intrebare de logica la care nu puteti sa-mi raspundeti, ma treceti?
-Hai sa vedem,zice profesorul zambind.
-Ce este in acelasi timp ilogic, dar legal, logic dar ilegal, ilogic si ilegal?
Sta profesorul si se gandeste ceva timp dar nu stie sa raspunda.
Atunci Bula ii da raspunsul:
-Ilogic, dar legal este faptul ca sunteti casatorit cu o femeie mai tanara decat dumneavoastra cu 25 de ani, logic,dar ilegal este faptul ca aceasta are un amant muuuult mai tanar si ilogic si ilegal este faptul ca acum dumneavoastra il treceti la examen pe amantul acesteia.

Prea tare

P.S:Stai sa mai caut si eu
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:23

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis: - Doamna, dar sunt puse invels... Intr-adevar, erau puse gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand cizmulitele au fost iar incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis: - Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!!
In loc sa tipe la el "De ce nu mi-ai spus?", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sã il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
- Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca... Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...
ladyd
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:25
De la: cristina_nitiu, la data 2009-01-20 09:23:37Ovi n-o sa patesc nimik pt k noaptea va dormi,si ma va lasa sa dorm si eu.Am vb deja cu el. Ms pt ciocolata.chiar imi place,dr nu cu stafide.Venim la tine sa ne faci cinste.Chiar acum plecam

va astept...si...sper ca lui BB...sa-i placa...
cat priveste mamica...cioco...cu cognac...merge?
sau...face rau la BB?
ovidiu42
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
reprezentanti Avon 1 De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
Setari Cookie-uri