Cafenea virtuala

yo va las nitel acum ca trebuie sa plec,revin

Postat pe 11 August 2008 13:48
bagheruto o sa incerc si eu cand o sa am calc meu(imi pun avatar... si imi personalizez profilul...) dar acum am mobile connection... pe un laptop... si nu merge
e mai distractiv cu maimutoi
Angelli
Postat pe 11 August 2008 13:50
bagherutza draga ,pt unii calculatorul ...e ceva mai greu de inteles ..dar sa stii ca am sa incerc ,,,,nu ma las !
rasarit
Postat pe 11 August 2008 13:51
bagherutza draga ,pt unii calculatorul ...e ceva mai greu de inteles ..dar sa stii ca am sa incerc ,,,,nu ma las !
rasarit
Postat pe 11 August 2008 13:51
si de ce trimit de mai multe ori ? ca eu dau clic doar o data !!!!!
rasarit
Postat pe 11 August 2008 13:54
chiar va provoc nu va lasati ca e simplu,la inceput e putin mai greu dar pe urma sigur o sa va placa,succes si sper sa postati cu totii ca sint realy funnnnnnn

Postat pe 11 August 2008 13:54
Buna ziua! Azi am ajuns tare tarziu ,cafea nu stiu daca mai este - nu-i nimic , e oricum f cald si merge mai bine o limonada , deci ?? ...o bem? cine e amator ?!! Fac eu limonada , ma pricep , e mai buna decat la terasa!
blanca
Postat pe 11 August 2008 13:56
pai asta e beleaua ca nu o sa intre din prima,te duci din nou unde ai postat si da-i modifica (la mesajul tau)si iti apare casuta goala sau numai ce ai scris,da-i din nou paste dar numai un right click din mouse-ul tau si adaugi mesajul,sigur iti v-a aparea mai incearca

Postat pe 11 August 2008 13:59
mielutza sigur ca vrem limonada ca aici la mine e cald de nu mai pot

Postat pe 11 August 2008 14:02
uffff ...stii ce patzisi?? mi se stinse monitorul ! dar am descarcat smiley ...dar ca wizard...acu ce fel ii aduc la voi??
intre noi fie vb sunt varza ! dar ma tratez ! cum va place ? calita?
rasarit
Postat pe 11 August 2008 14:30
sunt singuraaa??? doar eu cu afurisitul asta de calculator ...?? ca incerc de zor cu smily,,,si nik,,,
ok ...am obosit ..o sa tai un pepene galben ?? cine vrea??
immm e tare dulcee...! yam-yam !!
rasarit
Postat pe 11 August 2008 14:43
imi placi ca esti de gasca asa ca te tuc si revin mai tirziusi poate mai gasesc si yoooooo pina revin o felie din pepene ca mi-ai facut pofta

Postat pe 11 August 2008 14:43
mie imi place varza salata...
miaunuka esti tare
mielutza vreau si eu limonada... multumesc
Angelli
Postat pe 11 August 2008 14:58
ufff ! fetelor ce ma bucur ca ma intelegeti ! ms angeli !
iar cat despre pepene ...fara probleme 1 iti pastrez negresit !
nu de alta,dar mai primesc si eu niscai lectii gratis !!
rasarit
Postat pe 11 August 2008 15:03
VREAU SI EU LIMONADA!!!!!As vrea o bere rece,dar trebuie sa ma urc la volan....si parca n-am incredere in aia fara alcool...!
laura_bella36
Postat pe 11 August 2008 15:25
gata ! obosii !!! de atata cautat smiley...plec acasa ! ca doar mai e si maine o zi !
pepenele e fooarte bun ,asa ca vi-l las voua !!
pe maine !
rasarit
Postat pe 11 August 2008 15:29
Poftiti ,poftiti este pt toti . Eu fac aici mai multa si va serviti voi , mai trec din cand in cand sa vad daca mai este . Si sa mai vad ce povestiti . azi n-am prea mult timp de stat ca e muuulta treaba de facut dar trec sa va "vad " ca tare mi-e drag pe-aici cu voi ! va pupacesc .
blanca
Postat pe 11 August 2008 16:13
ufffffffffffffff, acu' sosii si io l birouuuuuuuuuuuu....nu tu cafea, nu tu ceai, nu fursecute, inghetate si salate (pe unde am fost), asa ca tot la voi imi era speranta. bineinteles ca asa a fost...am gasit de toate ca ati avut voi grija.
bagheruto asa facui soro da nu-mi aparu nimic!
ma duc acasa, dezactivez deep freez-ul,instalez si apoi ma joooooooooooooooc...pana imi iese, daca nu cumva voi adormi cu capul pe taste

nebuna
Postat pe 11 August 2008 16:17
bai frate...innebunii ca-l instalai si eu dar unde puii mei gasesc iconul????????
SMILEY ....

Postat pe 11 August 2008 18:10

NU APARE NIK:((

Postat pe 11 August 2008 18:16
CRYLE draguta i-a vezi iti apare sus in browser-ul tau?daca l-ai instalat deja,trebuie sa-l ai e imposibil sa nu fie,eu acum in momentul cind va scriu,apoi vreau sa bag un maimutoi, ma duc si dau click sus pe el si se deschide o pagina mai micuta un pic si aleg de acolo si pun aicispune-mi ai dat si a doua oara sau nu,de aia nu apare

Postat pe 11 August 2008 18:51
Nici eu nu reusesc si instalez pe zambareti . Imi tot spune ca e un virus si nuuuu-l vreau la mine !!

Bagheruto erai racita parca ( sau n-am intzeles eu bine ), si-ai molipsit si zambaretii .

Mai da-ne unii sanatosi OK??
blanca
Postat pe 11 August 2008 18:57
cryle vad ca ai reusit sa pui aici pe pagina,eee acum e beleaua cind ai postat prima oara,si iti vezi ce ai postat te duci si da-i modifica,da-i right click dupa ce l-ai deschis sa-l modifici ce-ai (scris sau ai adaugat)si paste si apare tot codullllllllllllll alaaaaaaa si adaugi mesajul,atunci iti apare sigur,nu-mi vine sa cred ca nu puteti sa-o scoateti la capat incercati de mai multe ori si sigur merge n-are cum

Postat pe 11 August 2008 18:58
De la: mielutza, la data 2008-08-11 18:57:10Nici eu nu reusesc si instalez pe zambareti . Imi tot spune ca e un virus si nuuuu-l vreau la mine !!

Bagheruto erai racita parca ( sau n-am intzeles eu bine ), si-ai molipsit si zambaretii .

Mai da-ne unii sanatosi OK??
mielutza avuse-i virusi e adevarat dar gata cu ei sau dus in desert,daca l-ati instalat programul si nu va apare sus in browser pai atunci logic nu aveti cum sa postati,si de aia nu mergeasta e cel mai simplu program de instalat,sint foarte multe la fel ca asta dar mai greu de instalat,iar beleaua cu virusii vedeti ce programe de anti-virus aveti in computerul vostru,si setarile pe care le-ai facut

Postat pe 11 August 2008 19:04
hai ca pina reusiti voi cu instalarea ma duc sa fac o baita,ca tare cald mai e acilea la noi in desert

Postat pe 11 August 2008 19:13
buna seara!Iesim la o sueta?m-am cam saturat de munca pe astazi.Mi-ajunge.De fapt pana fac o baita ,numai bine vine lumea/. Va astept. Haideti ca de data asta fac eu cafeluta. Am pus bere la rece. Am si ceai si.............inghetata de visine. Va astept.
laura_bella36
Postat pe 11 August 2008 19:36
angeli...aseara ai adormit cu...cafeneaua deschisa?
daca ...cumva....???? ...hai la un ceai...ca...e cam tarziu de cafea...
doar eu am voie ca...merg la job...acushik...

salutari la toti din cafenea...
oooooofffffffffff....ce greu e lunea...mai ales cand e soatza in CO...si te pune la treaba!!!
ovidiu42
Postat pe 11 August 2008 20:12
laura...ai fost la cumparaturi?
vad ca...te-ai aprovizionat...cu de toate...
ovidiu42
Postat pe 11 August 2008 20:13
baghera...pe unde umbli...de nu te gaseste lumea?
vii...pleci...ce-i forfota asta?
e seara...mai ia si tu...pauza...
ovidiu42
Postat pe 11 August 2008 20:14
nebunica...ce-ti face manutza?
tot te mai...mananca? ...acushi...vine termenu`...asa ca...intretine...
ovidiu42
Postat pe 11 August 2008 20:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clubul Scorpiilor 8 De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23
Hartuire 32 De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? 58 De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19
clubul faraoanelor cocosate 1306 De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50
Setari Cookie-uri