yo va las nitel acum ca trebuie sa plec,revin | ||
Postat pe 11 August 2008 13:48 |
||
---|---|---|
bagheruto o sa incerc si eu cand o sa am calc meu(imi pun avatar... si imi personalizez profilul...) dar acum am mobile connection... pe un laptop... si nu merge e mai distractiv cu maimutoi |
||
Angelli Postat pe 11 August 2008 13:50 |
||
bagherutza draga ,pt unii calculatorul ...e ceva mai greu de inteles ..dar sa stii ca am sa incerc ,,,,nu ma las ! | ||
|
||
rasarit Postat pe 11 August 2008 13:51 |
||
bagherutza draga ,pt unii calculatorul ...e ceva mai greu de inteles ..dar sa stii ca am sa incerc ,,,,nu ma las ! | ||
rasarit Postat pe 11 August 2008 13:51 |
||
si de ce trimit de mai multe ori ? ca eu dau clic doar o data !!!!! | ||
rasarit Postat pe 11 August 2008 13:54 |
||
chiar va provoc nu va lasati ca e simplu,la inceput e putin mai greu dar pe urma sigur o sa va placa,succes si sper sa postati cu totii ca sint realy funnnnnnn | ||
Postat pe 11 August 2008 13:54 |
||
Buna ziua! Azi am ajuns tare tarziu ,cafea nu stiu daca mai este - nu-i nimic , e oricum f cald si merge mai bine o limonada , deci ?? ...o bem? cine e amator ?!! Fac eu limonada , ma pricep , e mai buna decat la terasa! | ||
blanca Postat pe 11 August 2008 13:56 |
||
pai asta e beleaua ca nu o sa intre din prima,te duci din nou unde ai postat si da-i modifica (la mesajul tau)si iti apare casuta goala sau numai ce ai scris,da-i din nou paste dar numai un right click din mouse-ul tau si adaugi mesajul,sigur iti v-a aparea mai incearca | ||
Postat pe 11 August 2008 13:59 |
||
mielutza sigur ca vrem limonada ca aici la mine e cald de nu mai pot | ||
Postat pe 11 August 2008 14:02 |
||
uffff ...stii ce patzisi?? mi se stinse monitorul ! dar am descarcat smiley ...dar ca wizard...acu ce fel ii aduc la voi?? intre noi fie vb sunt varza ! dar ma tratez ! cum va place ? calita? |
||
rasarit Postat pe 11 August 2008 14:30 |
||
sunt singuraaa??? doar eu cu afurisitul asta de calculator ...?? ca incerc de zor cu smily,,,si nik,,, ok ...am obosit ..o sa tai un pepene galben ?? cine vrea?? immm e tare dulcee...! yam-yam !! |
||
rasarit Postat pe 11 August 2008 14:43 |
||
imi placi ca esti de gasca asa ca te tuc si revin mai tirziusi poate mai gasesc si yoooooo pina revin o felie din pepene ca mi-ai facut pofta | ||
Postat pe 11 August 2008 14:43 |
||
mie imi place varza salata... miaunuka esti tare mielutza vreau si eu limonada... multumesc |
||
Angelli Postat pe 11 August 2008 14:58 |
||
ufff ! fetelor ce ma bucur ca ma intelegeti ! ms angeli ! iar cat despre pepene ...fara probleme 1 iti pastrez negresit ! nu de alta,dar mai primesc si eu niscai lectii gratis !! |
||
rasarit Postat pe 11 August 2008 15:03 |
||
VREAU SI EU LIMONADA!!!!!As vrea o bere rece,dar trebuie sa ma urc la volan....si parca n-am incredere in aia fara alcool...! | ||
laura_bella36 Postat pe 11 August 2008 15:25 |
||
gata ! obosii !!! de atata cautat smiley...plec acasa ! ca doar mai e si maine o zi ! pepenele e fooarte bun ,asa ca vi-l las voua !! pe maine ! |
||
rasarit Postat pe 11 August 2008 15:29 |
||
Poftiti ,poftiti este pt toti . Eu fac aici mai multa si va serviti voi , mai trec din cand in cand sa vad daca mai este . Si sa mai vad ce povestiti . azi n-am prea mult timp de stat ca e muuulta treaba de facut dar trec sa va "vad " ca tare mi-e drag pe-aici cu voi ! va pupacesc . | ||
blanca Postat pe 11 August 2008 16:13 |
||
ufffffffffffffff, acu' sosii si io l birouuuuuuuuuuuu....nu tu cafea, nu tu ceai, nu fursecute, inghetate si salate (pe unde am fost), asa ca tot la voi imi era speranta. bineinteles ca asa a fost...am gasit de toate ca ati avut voi grija. bagheruto asa facui soro da nu-mi aparu nimic! ma duc acasa, dezactivez deep freez-ul,instalez si apoi ma joooooooooooooooc...pana imi iese, daca nu cumva voi adormi cu capul pe taste |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 16:17 |
||
bai frate...innebunii ca-l instalai si eu dar unde puii mei gasesc iconul???????? SMILEY .... |
||
Postat pe 11 August 2008 18:10 |
||
NU APARE NIK:(( |
||
Postat pe 11 August 2008 18:16 |
||
CRYLE draguta i-a vezi iti apare sus in browser-ul tau?daca l-ai instalat deja,trebuie sa-l ai e imposibil sa nu fie,eu acum in momentul cind va scriu,apoi vreau sa bag un maimutoi, ma duc si dau click sus pe el si se deschide o pagina mai micuta un pic si aleg de acolo si pun aicispune-mi ai dat si a doua oara sau nu,de aia nu apare | ||
Postat pe 11 August 2008 18:51 |
||
Nici eu nu reusesc si instalez pe zambareti . Imi tot spune ca e un virus si nuuuu-l vreau la mine !! Bagheruto erai racita parca ( sau n-am intzeles eu bine ), si-ai molipsit si zambaretii . Mai da-ne unii sanatosi OK?? |
||
blanca Postat pe 11 August 2008 18:57 |
||
cryle vad ca ai reusit sa pui aici pe pagina,eee acum e beleaua cind ai postat prima oara,si iti vezi ce ai postat te duci si da-i modifica,da-i right click dupa ce l-ai deschis sa-l modifici ce-ai (scris sau ai adaugat)si paste si apare tot codullllllllllllll alaaaaaaa si adaugi mesajul,atunci iti apare sigur,nu-mi vine sa cred ca nu puteti sa-o scoateti la capat incercati de mai multe ori si sigur merge n-are cum | ||
Postat pe 11 August 2008 18:58 |
||
De la: mielutza, la data 2008-08-11 18:57:10Nici eu nu reusesc si instalez pe zambareti . Imi tot spune ca e un virus si nuuuu-l vreau la mine !!mielutza avuse-i virusi e adevarat dar gata cu ei sau dus in desert,daca l-ati instalat programul si nu va apare sus in browser pai atunci logic nu aveti cum sa postati,si de aia nu mergeasta e cel mai simplu program de instalat,sint foarte multe la fel ca asta dar mai greu de instalat,iar beleaua cu virusii vedeti ce programe de anti-virus aveti in computerul vostru,si setarile pe care le-ai facut |
||
Postat pe 11 August 2008 19:04 |
||
hai ca pina reusiti voi cu instalarea ma duc sa fac o baita,ca tare cald mai e acilea la noi in desert | ||
Postat pe 11 August 2008 19:13 |
||
buna seara!Iesim la o sueta?m-am cam saturat de munca pe astazi.Mi-ajunge.De fapt pana fac o baita ,numai bine vine lumea/. Va astept. Haideti ca de data asta fac eu cafeluta. Am pus bere la rece. Am si ceai si.............inghetata de visine. Va astept. |
||
laura_bella36 Postat pe 11 August 2008 19:36 |
||
angeli...aseara ai adormit cu...cafeneaua deschisa? daca ...cumva....???? ...hai la un ceai...ca...e cam tarziu de cafea... doar eu am voie ca...merg la job...acushik... salutari la toti din cafenea... oooooofffffffffff....ce greu e lunea...mai ales cand e soatza in CO...si te pune la treaba!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:12 |
||
laura...ai fost la cumparaturi? vad ca...te-ai aprovizionat...cu de toate... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:13 |
||
baghera...pe unde umbli...de nu te gaseste lumea? vii...pleci...ce-i forfota asta? e seara...mai ia si tu...pauza... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:14 |
||
nebunica...ce-ti face manutza? tot te mai...mananca? ...acushi...vine termenu`...asa ca...intretine... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
|
||
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural