haloooooooooo.........unde-i salata de fructe? ca...ma uitai in frigider...si....nik.... chiar asa...? e frumos...sa intaratzi lumea? seara frumoasa...la toti... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:18 |
||
---|---|---|
miaunica...pune si putin cognac...la pepenele ala...si...sa vezi cum apoi.... nu mult...sa-mi spui dupa...daca e bun... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:21 |
||
offfffffff, nu se mai termina ..treaba asta. Nu de alta dar ma asteapta lumea. Mai fac cate ceva si-apoi fug la cafenea ..sa-mi trag sufletul.Sa-mi aprind o tigara totusi. |
||
|
||
laura_bella36 Postat pe 11 August 2008 20:23 |
||
si tu...tot cu treaba?...ce robotesti...si seara? la job...inteleg...dar...si acu`? |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:31 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-11 20:18:47haloooooooooo.........unde-i salata de fructe? am halit-o io pe toataaaaaaaaaaaaa! eram nervoasa, flamanda si abatuta.... ca sa nu zic batuta ca ma ia plansu' rasu'. am ajuns acasa si acu ma hodinesc! |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 20:41 |
||
sa-ti fie de bine...las` ca...oi prinde si io...ceva bunatati...si...le ascund... nici eu nu mananc...sa nu fiu acuzat!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:44 |
||
mi-e lene sa instalez emocions, apoi acasa am mozillaaaaaaaaaaaaaa ca explorer-ul functioneaza prost. tre sa inchid apoi sa deschid....si mi-e o leneeeeeeeeeeeeeee, mai bine stau cu voi. uite fac salata pentru ovidiu, limonada pentru laura, cryle si baghera sunt cu "cioco", ma duc acu' la frigider sa vad daca mai e. cele noi tre sa spuna ce le place, vaz ca-s cam sfioase... pentru angelli, am pus deopaarte. |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 20:45 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-11 20:44:07sa-ti fie de bine...las` ca...oi prinde si io...ceva bunatati...si...le ascund... da ce crezi ca te las? uite aci baga niste salata de fructe, stropita cu lichior de cioco...si poate iti trece |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 20:47 |
||
nebunico .... bere n-ai?Ca mi-o sete..........E buna si limonada...dar o ...STELLA......... | ||
laura_bella36 Postat pe 11 August 2008 20:49 |
||
O blonda isi suna iubitul si spune: - Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep! Tipul intreaba: - Si ce-ar trebui sa iasa? Blonda: - Dupa poza de pe cutie, un tigru. Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice: - In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie. Apoi ii ia miinile si-i spune: - In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi... - ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie... |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 20:51 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-11 20:49:53nebunico .... bere n-ai?Ca mi-o sete..........E buna si limonada...dar o ...STELLA......... am un vermut cu lamaieeeeeeeeeeeeee! si gheataaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 20:52 |
||
acu`...ce sa fac?cu...cognac...era mai ceva...da`...sti cum e...o paguba acolo...tot iti fac... asa ca...e buna oferta ta... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:55 |
||
MARTINI BIANCO AI?Chiar mi s-a facut pofta de-o ..........cenzeaca. | ||
laura_bella36 Postat pe 11 August 2008 20:57 |
||
Conform unor postari pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la universitatea Liverpool . Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai pe Internet, si astfel am ajuns sa avem si noi placerea de a-l cunoaste. Intrebare suplimentara: Este Iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)? Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar. Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele: In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa Iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele intra in Iad, comparativ cu rata celor care pleaca din Iad. Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in Iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din Iad. In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in Iad. Dat fiind faptul ca exista mai mult de o singura religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem face estimarea ca toate sufletele merg in Iad. Tinand cont de rata nasterilor si cea a deceselor, putem spune ca numarul sufletelor din Iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul Iadului prin prisma legii lui Boyle, care spune ca, pentru ca tamperatura in Iad sa ramana constanta , volumul Iadului trebuie sa creasca propor- tional cu sufletele care intra. Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati: 1. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in Iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot Iadul pe pamant. 2. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete Iadul. Asadar, care din ele este? Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate si anume: "o sa fie o zi friguroasa in Iad inainte sa ma culc cu tine", si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta. Prin urmare, sunt sigur ca Iadul este endoterm si ca a inghetat deja. Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce Iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut... ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga: "Dumnezeule!". Acest student e singurul care a luat 10. |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 20:57 |
||
gata facusi si baita,offffffff ce bine cind se racoreste omul,loloooooooooo cu programul mozilla si firefox nu stiu cit de bine merge,eu le-am avut instalate si cind navigam pina deschidea o pagina ma apuca toti nervii,asa ca le-am dezinstalat si am ramas la internet explorer care n-am de ce sa ma pling merge super,daca ai ambele programe instalate de aia merge mai greu,mi-e asa mi-sa intimplat pina am rezolvat-o,incearca cind ai timp mai mult | ||
Postat pe 11 August 2008 20:57 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-11 20:57:00MARTINI BIANCO AI?Chiar mi s-a facut pofta de-o ..........cenzeaca. daaaaaaaaaaaaa, si e de la mama lui d'acolo! |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 20:58 |
||
hallloooooooooo........unii merg la job...asa ca...terminatzi cu...ispitele astea...de baut!!! racoritoare...ca-i nevoie de...minte limpede...altfel...imi pierd jobu`... si...pe voi cade ...capra!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 20:58 |
||
De la: baghera, la data 2008-08-11 20:57:39gata facusi si baita,offffffff ce bine cind se racoreste omul,loloooooooooo cu programul mozilla si firefox nu stiu cit de bine merge,eu le-am avut instalate si cind navigam pina deschidea o pagina ma apuca toti nervii,asa ca le-am dezinstalat si am ramas la internet explorer care n-am de ce sa ma pling merge super,daca ai ambele programe instalate de aia merge mai greu,mi-e asa mi-sa intimplat pina am rezolvat-o,incearca cind ai timp mai mult drept sa-ti spun, stau de vreo 3 luni cu un xp carpit si nu-mi gasesc timp sa instalez, trebuie sa formatez...etc...si am o leneeeeeeeeeeee |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 21:00 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-11 20:58:25hallloooooooooo........unii merg la job...asa ca...terminatzi cu...ispitele astea...de baut!!! las ca vorbesc cu fiica-mea...si poate te-angajeaza ea....part time... |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 21:02 |
||
maaaaaaaaaaaaai, ati disparut? | ||
nebuna Postat pe 11 August 2008 21:19 |
||
Se pare ca s-a cam golit cafeneaua. Si eu care tocmai acum am terminat treburile. Dar se pare ca-i tarziu. | ||
laura_bella36 Postat pe 11 August 2008 21:55 |
||
De la: laura_bella36, la data 2008-08-11 21:55:09Se pare ca s-a cam golit cafeneaua. Si eu care tocmai acum am terminat treburile. Dar se pare ca-i tarziu. sunt p'aci! am gasit si bancuri prin mailurile primite de curand |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 22:01 |
||
o seara placuta in continuare va doresc la toti | ||
Postat pe 11 August 2008 22:10 |
||
cedati asa repede? | ||
nebuna Postat pe 11 August 2008 22:11 |
||
poi...tu crezi ca...ma descurc eu...acolo? da`...poate pui tu o vb...acolo...si...nu malasi la necaz...ca...deh!!!...doar tu ma ispitishi!!!!!... ati plecat la nani? |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 22:13 |
||
laura...hai la ceiutz.... e rece...verde...si...dulce... sa mai pun gheatza? |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 22:14 |
||
apoi...deh!!!...nebunica...batranetzea...nu vezi? |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 22:16 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-08-11 22:16:01apoi...deh!!!...nebunica...batranetzea...nu vezi? hai ca adormeam cu capul pe tasteeeeeeeee! fara cafelutze, am apucaturi de pensionara da numa azi. |
||
nebuna Postat pe 11 August 2008 22:20 |
||
ovidiuleeeeeeeeeeeee, nu mai am 20 de ani, asa ca nu stiu cat mai rezist | ||
nebuna Postat pe 11 August 2008 22:22 |
||
Azi nu prea fusei cu voi....mai e cineva? Fumeaza cineva cu mine? |
||
Postat pe 11 August 2008 22:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
|
||
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural