buna dimineata ! unde sunteti ??? am facut cafeaaaaa ! ella ,nu am mai dat nici un semn pt ca nu am putut sa mai intru pe forum |
||
rasarit Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:04 |
||
---|---|---|
...dar haideti la o cafea ! nu are rost sa ma enervez ,mai ales ca e vineri !!!! lasam nervii pt luni |
||
rasarit Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:06 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-30 09:04:36buna dimineata ! 'Neata! Si eu am patit acelasi lucru ieri dupa amiaza. Se intampla ceva cu Forumul asta... Da-mi si mie o cana de cafea, ca am intepenit asteptand fetele in fata clubului...! Pe unde or umbla? shopping ? |
||
|
||
Ella34 Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:15 |
||
bine ai venit !!! shopping ??? nu-mi da idei !!! |
||
rasarit Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:26 |
||
weekend shopping lapovita .... |
||
rasarit Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:30 |
||
ce pustiuuuuu....... sunteti deja in weekend ????????????? vreau si eu !!! la munte !!!!!! ca aici e lapovita si multa apaaaa,,,peste tot !!! |
||
rasarit Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:42 |
||
:sml-confused0067 nuuu??? ok . cafeaua am baut-o, programul l-am cam gatat.... eu ma retrag. pe luni ! |
||
rasarit Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:51 |
||
sa aveti un weekend placut ! |
||
rasarit Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:51 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-01-30 11:51:45 sa aveti un weekend placut ! Weekend placut ! |
||
Ella34 Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:43 |
||
`neatzaaaaaaa!!!!!....cum se face ca..doar doua prietene au reusit sa bea toata cafeaua? da`...las` ca pun eu ceaunu`...acushi...sa ajunga pana vin fetele de la....shopping!!! ca...sigur vin inghetate si...fara cafea ca...nu mai raman bani!! |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:17 |
||
NEATA ! oameni buni.cum de nu v-ati trezit la ora asta?cafeaua am facut-o degeaba?sau sunteti plecati la schi in POIANA BV si nu mi-ati spus Va astept la o gurita de cafea | ||
cristina_nitiu Postat pe 31 Ianuarie 2009 13:59 |
||
Numai gurita fara cafea, nu se poate? | ||
Ioana007 Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:26 |
||
seara buna!!!...si...weekend placut!! | ||
ovidiu42 Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:38 |
||
Hy!Majoritatea relatiilor care se desfasoara pe net sau telefonic in orisice caz nu fata sunt perfecte dar asta te asigur k numai la inceput si asta se intampla pt k pe mess poti sa fii fara inhibitii , poti sa spui orice... dar gandeste-te k niciodata nu vei ajunge sa cunosti cu adevarat acea persoana si la un moment dat te vei intreba ce iubesti ? Nu cumva in relatiile de felul acesta cautam idealul nostru ? Si in timp ce noi ne implicam in astfel de relatii , timpul trece pe langa noi si nu realizam decat prea tarziu k pierdem pe cei cu adevarat dragi noua ... si pt ce ? Spun asta din proprie experienta. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti...este bine sa socializezi dar fii atenta la cat de mult te implici emotional | ||
ionellya Postat pe 1 Februarie 2009 10:59 |
||
De la: ionellya, la data 2009-02-01 10:59:31Hy!Majoritatea relatiilor care se desfasoara pe net sau telefonic in orisice caz nu fata sunt perfecte dar asta te asigur k numai la inceput si asta se intampla pt k pe mess poti sa fii fara inhibitii , poti sa spui orice... dar gandeste-te k niciodata nu vei ajunge sa cunosti cu adevarat acea persoana si la un moment dat te vei intreba ce iubesti ? Nu cumva in relatiile de felul acesta cautam idealul nostru ? Si in timp ce noi ne implicam in astfel de relatii , timpul trece pe langa noi si nu realizam decat prea tarziu k pierdem pe cei cu adevarat dragi noua ... si pt ce ? Spun asta din proprie experienta. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti...este bine sa socializezi dar fii atenta la cat de mult te implici emotional De acord cu tine. Dar, esti sigura ca aici ai vrut sa postezi! Sau ati deschis cabinet de psihanaliza pe locul vechii cafenele??? |
||
Ella34 Postat pe 1 Februarie 2009 11:24 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-01 11:24:22De la: ionellya, la data 2009-02-01 10:59:31Hy!Majoritatea relatiilor care se desfasoara pe net sau telefonic in orisice caz nu fata sunt perfecte dar asta te asigur k numai la inceput si asta se intampla pt k pe mess poti sa fii fara inhibitii , poti sa spui orice... dar gandeste-te k niciodata nu vei ajunge sa cunosti cu adevarat acea persoana si la un moment dat te vei intreba ce iubesti ? Nu cumva in relatiile de felul acesta cautam idealul nostru ? Si in timp ce noi ne implicam in astfel de relatii , timpul trece pe langa noi si nu realizam decat prea tarziu k pierdem pe cei cu adevarat dragi noua ... si pt ce ? Spun asta din proprie experienta. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti...este bine sa socializezi dar fii atenta la cat de mult te implici emotional ella...am zis ca schimb specificul cafenelei dar...n-am autorizat pe nimeni sa faca asta!! cred ca...nici ea saraca...nu stie ce spune...si nici unde a vrut sa posteze!! mai ales ca...incoerenta juvenila...se vede!! poate...a gresit...si...tre sa o credem... o zi placuta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Februarie 2009 15:11 |
||
cred ca... virgula....cafeneaua noastra...se duce de rapa... pt ca...nimeni nu mia vrea s-o resusciteze!! deci...si eu...ma voi retrage de aici!! mi pare rau ca fac asta dar...nu pot sa vad pagini albe...zile de-a randu`!!! deci...n-am sa mai fiu pe aici!!! prietenii stiu de ce!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Februarie 2009 18:15 |
||
cred ca... virgula....cafeneaua noastra...se duce de rapa... pt ca...nimeni nu mia vrea s-o resusciteze!! deci...si eu...ma voi retrage de aici!! mi pare rau ca fac asta dar...nu pot sa vad pagini albe...zile de-a randu`!!! deci...n-am sa mai fiu pe aici!!! prietenii stiu de ce!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Februarie 2009 18:15 |
||
darrr...cafea cine mai face???Si lamaie de unde iau??? Hmm...oare se mai poate face ceva?? |
||
walkiria Postat pe 1 Februarie 2009 22:06 |
||
De la: walkiria, la data 2009-02-01 22:06:29darrr...cafea cine mai face???Si lamaie de unde iau??? Hai, ca am adus eu lamai, ca am cumparat un sac! Le tot storc in ceai, cu speranta ca pacalesc gripa asta nenorocita. Ma dor toate cele.... Dar cu cafeneaua noastra ce se intampla? Nici pe ea n-a iertat-o recesiunea? Meliiii!!!!! Unde esti? Ce cafea buna faceai tu!!! |
||
Ella34 Postat pe 1 Februarie 2009 23:37 |
||
`meatza...pe la pranz asa!!! oooooffffffff....iar e goala cafeneaua....cred ca chiar se duce!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Februarie 2009 11:42 |
||
neata Ovi!am vazut si eu k este cam gol prin cafenea.Oare dc?s-au saturat de noi? | ||
cristina_nitiu Postat pe 2 Februarie 2009 15:30 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2009-02-02 15:30:06neata Ovi!am vazut si eu k este cam gol prin cafenea.Oare dc?s-au saturat de noi? nu stiu...criss...poate ca...asa o fi!!! acu`...nu tre sa condamnam pe nimeni!! stii cum e cu...dragostea ...cu sila!! asta e...lumea...poate si-a gasit alte topicuri asa cum si noi l-am gasity pe acesta...si ne-am simtit bine!! asta e... |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Februarie 2009 20:44 |
||
mai!!Adevarul e ca am cam deviat pe alte subiecte,,,dar...cafeneaua ramane cafenea!!!Io aici vin sa imi beau cafeaua sa imi beau apa cu lamaie!!! Cristinutza...sper ca e bine BB ul...si tu la fel!!! Va pup |
||
walkiria Postat pe 2 Februarie 2009 20:53 |
||
De la: walkiria, la data 2009-02-02 20:53:20mai!!Adevarul e ca am cam deviat pe alte subiecte,,,dar...cafeneaua ramane cafenea!!!Io aici vin sa imi beau cafeaua sa imi beau apa cu lamaie!!! in ce oare s-a deviat? ca...nu prea am observat! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Februarie 2009 21:02 |
||
buna dimineata ! desi ...nu se stie cine va intra azi in cafenea ,,,eu va astept ,,,cu muuulta cafea si muulte altele ...salata de beouf, ciuperci , pasta de branza ,ficatei in costita , tort de piscoturi ...sampanie.... am adus pt toata lumea . dar ,as avea o rugaminte : imi puteti canta si mie "multi ani traiasca " ????? pt ca e ziua mea .............. |
||
rasarit Postat pe 3 Februarie 2009 09:49 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-03 09:49:10buna dimineata ! MUUUULLLTI ANI...TRAIASCAAAAAAAA....MUUUULTI ANI...TRAIASCAAAAAAAAAA!!!!!!!!!.......LAAAAAAA MUUUUUUULTI AAAAAAAANI!!!!!!!!!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Februarie 2009 10:55 |
||
ms frumos !!!! mi s-a parut mie ca aud ceva ...dar nu eram sigura ... o sampanie ??? ce ? e prea devreme ??? asa sa fie ?? nu mai stiu ,,,ca eu am baut deja ! |
||
rasarit Postat pe 3 Februarie 2009 11:06 |
||
Si eu, si eu.... Pentru Miaunuka: MUUUULLLTI ANI...TRAIASCAAAAAAAA....MUUUULTI ANI...TRAIASCAAAAAAAAAA!!!!!!!!!.......LAAAAAAA MUUUUUUULTI AAAAAAAANI!!!!!!!!!!!!! Sanatate, iubire si fericire iti doresc! Si daca e vorba de atatea bunatati, azi renunt a dieta si raman in cafenea !!! http://www.google.ro/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DUeypOvsY91Q&sa=X&oi=video_result&resnum=1&ct=thumbnail&usg=AFQjCNEeg-gmCQ_so_D9svsbqROG5pOWWg |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 11:12 |
||
ms ella !!! azi da.!. fara dieta !!! immmmmmmmm am facut un tort de piscotuuuriii |
||
rasarit Postat pe 3 Februarie 2009 11:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 | 2958 | De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
|
||
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri