Se inchide cafeneaua? AAAAAAA....Stiu pun o limonada la rece pt.....Agel....mai tarzior cand face pauza.....o sa se bucure ca m-am gandit la ea.... |
||
Postat pe 11 August 2008 22:44 |
||
---|---|---|
Oricum, dak tot va place cafelutza mea, dimineata o sa fac un ceaun sa ajunga.....azi nu prea vizitara-ti multi cafeneaua, cel putin in prima parte a zilei.... | ||
Postat pe 11 August 2008 22:45 |
||
oare merge????? |
||
|
||
Postat pe 11 August 2008 22:52 |
||
WAAAAAAAAAAAAAAAA A....Bagerutzaaaaaaaaa.....a mers |
||
Postat pe 11 August 2008 22:55 |
||
Postat pe 11 August 2008 23:05 |
||
Somn usor si vise placute, ramasei singurica si-mi facui de cap, dar cel putin reusii sa le fac sa apara, multzam bagherutza.....pe zi nu avusei nici timp si nici starea necesara....va pup pe toti. |
||
Postat pe 11 August 2008 23:13 |
||
meiiiiii...da voi chiar dormiti? pai...e frumos?...vine omu`...sa bea si el o cafea...ceva ...acolo...si...e cafeneaua...inchisa? frumos? pai...asa ne respectam noi...musafirii? |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 23:50 |
||
plecasi...nebunica? hai la cafenea...repede... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 August 2008 23:51 |
||
Cine a zis ca e inchisa?????????...Eu inca mai sunt, descarcam niste...poze, fumam pipa pacii? | ||
Postat pe 11 August 2008 23:52 |
||
hmmmmmmm!!!!!....de ce nu? pb e ca pe viitor...sa mai lasi tu...putin din...mandrie...si...compensezi cu...frumusetea... ...ok?poti? |
||
ovidiu42 Postat pe 12 August 2008 01:17 |
||
hai...m-ai starnit...si...ai fugit? dupa ce ...sunt singurel printre voi...ma lasati sa si vb singurel? |
||
ovidiu42 Postat pe 12 August 2008 01:22 |
||
ovi... singurel prin cafenea??? Cryle... am gasit limonada la rece tu imi pregatesti cafeluta... tu ai grija de mine si-mi pastrezi bunatati... Esti o prietena adevarata... sper sa ma revansez... Maine o sa prepar ceva bun... :) Ovi bei cafeluta??? haide cu mine... nu te lasam noi pe tine singurel... mai ales ca ne-ai tratat asa bine zilele trecute Ma bucur ca ati fumat "pipa pacii" Va mai astept la cafenea... daca nu mai apare nimeni... spal vasele si inchid... Macar sa fie curatenie si sa miroase bine cand vine Cryle sa puna de cafea dimineata Am plecat la invatat... revin... |
||
Angelli Postat pe 12 August 2008 01:48 |
||
wowwwwww.......angeli...cat de draguta esti... multumesc de invitatie...eu...sunt permanent aici...ca`s la job...sapt. asta...de noapte... ...da...trece ea... asa ca...am sa mai fac si eu...cate ceva...p`aci... iar de pipa pacii...eu nu-s suparacios din fire... dar nu-mi plac arogantzele...si...mandria etalata... asta e tot... daca mai vii...vezi ca am lasat un ceai...putin caldutz...asa...sa-ti mai taie setea... sa nu intri...adormita pe acolo...sa te lovesti de...oarece/... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 August 2008 02:08 |
||
ovidele eu beau limonada rece... ca mi-a pastrat Cryle multumesc pentru ceiut dar mai am de invatat... o sa beau ceiut pe la 5.30 cand ma pregatesc de ... Acum prefer limonada ma bucur mult ca o sa mai fie cineva noaptea prin cafenea... Poate ma ajuti cu vasele ce zici? (nu sunt aroganta... si nu-mi etalez mandria.sunt putin complexata...dar trecem peste :D ) Mai inchid cafeneaua? |
||
Angelli Postat pe 12 August 2008 02:36 |
||
k...ma ocup si de vase...ca tot e liniste...la job... si...chestia cu...mandria...nu era pt tine... stii asta... am sa te trag de ...nasuc...daca adormi...la invatzat... bine ca stiu...sa mai pun limonada...la rece... sa pun si...kivi...???sau...doar lamai...si...nectarine? eu...pun si trugure...si chiar si morcov... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 August 2008 02:52 |
||
mai...da somnoroasa lume... weekendu`...sa fie de vina? oricum...am spalat vasele...am aerisit...am pus ceaunu` cu apa...pe foc...doar ...cine vine primu...sa dea foc...si...faca ...ce trebe... merg si io...la un tutun...si...apoi...rapoarte...alea alea...ca...doar sunt la munca... aveti grija de voi...si...de oaspeti... io...mai dupa pranz...asa...daca miroase a cafea...bag nasu`...putin... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 August 2008 04:12 |
||
Haideti ca astazi fac eu cafeluta.Am impresia ca in afara de cei care au lucrat sunt cea mai harnicuta.Tinand cont ca aseara am abondonat cam devreme......se intelege. Va astept. | ||
laura_bella36 Postat pe 12 August 2008 05:49 |
||
Facurati voi cafea?????????? Sau pun eu......??????????? Neatza la toti... |
||
Postat pe 12 August 2008 06:40 |
||
Offfffffffffff....nu ca nu as vrea sa compensez cu.....frumusetea, dar nu stiu in ce masura o sa reusesc, nu vreau sa te dezamagesc... | ||
Postat pe 12 August 2008 06:56 |
||
nebuna Postat pe 12 August 2008 07:28 |
||
uraaaaaaaaaaaaaaaa, abia asteptam sa verific daca functioneazaaaaaaaaa! gata cafeaua si am pus eu si de ceai si am facut niste tartinu' cu miere..........si acu' gata la muncaaaaaaaaaaaaaaaa! |
||
nebuna Postat pe 12 August 2008 07:33 |
||
unde-o fi melimeli? a disparut? |
||
nebuna Postat pe 12 August 2008 07:40 |
||
neata fetelor,cafeluta-i gata? | ||
emagl Postat pe 12 August 2008 08:32 |
||
De la: emagl, la data 2008-08-12 08:32:47neata fetelor,cafeluta-i gata? gata, gata...pentru toata lumea. deja am transpirat muncind |
||
nebuna Postat pe 12 August 2008 09:02 |
||
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,m-ia simtit cineva lipsa??????????vad ca ati stat la taclale nu gluma eu fu plecata in bihor am ajuns azinoapte la 3 sunt rupta de somn | ||
Postat pe 12 August 2008 09:07 |
||
ce aromata ce buna e cafeaua | ||
Postat pe 12 August 2008 09:08 |
||
Neatza, Lolo mi-au iesi si mie....zambaretii....doar acasa pot instala la servici nu se poate ca sunt....filtrate.... Buna cafeaua, azi nu o mai facui eu si parca e mai buna facuta de altul.... Bagherutza inca doarme???????? Neatza, Meli, fugi la somnic sa te odihnesti si vb mai tarziu, la cafeaua de pranz, sau la o limonada ca e mai racoritoare.... |
||
Postat pe 12 August 2008 09:13 |
||
am treaba am o caruta de vinete de curatat, asa ca aci cu voi imi revin dupa cafeluta la treabaaaaaaaaaaaaaaa | ||
Postat pe 12 August 2008 09:17 |
||
baghera ai avut o ideeeeeeeeeeee geniala cu cafeneaua ,e super ce de prieteni ne-am adunat pe aici,dupamasa fac cinste cu rece in cinstea ta | ||
Postat pe 12 August 2008 09:28 |
||
De la: melimeli, la data 2008-08-12 09:17:39am treaba am o caruta de vinete de curatat, asa ca aci cu voi imi revin dupa cafeluta la treabaaaaaaaaaaaaaaa harnicutoooooooooooooo, ma faci sa ma simt "handy" |
||
nebuna Postat pe 12 August 2008 09:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
|
||
imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural