buna dimineata ! am facut cafea si am deschis ferestrele sa intre soarele ,ca tare-i frumos ,de parca-i primavara deja !!!! ..asa ca va astept !!! ms cris ,pt urari ! va pup pe toti ! tare-i bine sa ai prieteni , chiar si virtuali! |
||
rasarit Postat pe 6 Februarie 2009 09:07 |
||
---|---|---|
Bine ca ai ajuns tu mai devreme!!! Am gasit cafeaua calda! Ce buna e..! BB...! Hai, trezirea! Ti-am pregatit lapticul! |
||
Ella34 Postat pe 6 Februarie 2009 09:23 |
||
neata ella ! zi si tu o barfa ! ceva , sa fie cafeaua vorbita ! |
||
|
||
rasarit Postat pe 6 Februarie 2009 09:49 |
||
Un tip cu amanta in pat....la un moment dat suna cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune: -AAA Iubi, ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca. Amantul se imbraca si pleaca linistit, si cand coborara se gandeste: "Si frumoasa, si desteapta..." Ajungand acasa suna la usa deschide sotia si ii spune -AAA Iubi, ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul asta!!! Ia galeata, coboara scarile si in sinea lui zice: "Si urata, si cu tupeu..." |
||
rasarit Postat pe 6 Februarie 2009 10:13 |
||
Da,...dragut! Eu cred ca renunt la obiceiul de a asculta stirile dimineata, in timp ce ma pregatesc sa plec la munca.... Frate, numai nenorociri! Oameni morti sub ochii nepasatori ai doctorilor, vreo doi din Timisoara care si-au luat zilele, unu in Bulgaria(parca) care si-a decapitat copii pentru ca l-a anuntat nevasta ca divorteaza..... sa ne fereasca Sfintii!!! Mie mi-au distrus ziua! |
||
Ella34 Postat pe 6 Februarie 2009 10:59 |
||
`neatzaaaaaaa!!!!!!!!.....ce soare e in cafenea!!! si...parca iroase bine!! chiar si a laptic... pe cine sa felicit pt asta?...ofer si...pupici...daca trebe si sant acceptati... ca pe criza asta...platim cu ce putem!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 11:02 |
||
asa este ella .si eu am obiceiul asta ...ma pregatesc de plecare pe "stirile protv"..... neata ovi ! seveste...am facut cafea pt voi ,,,desi recunosc ,eu sunt o rasfatata...cand ajung la munca ,,,imi miroase a cafea ..de pe hol ,,,o gasesc facuta |
||
rasarit Postat pe 6 Februarie 2009 11:11 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-06 11:11:27asa este ella .si eu am obiceiul asta ...ma pregatesc de plecare pe "stirile protv"..... rasfatzato!!!!...da...tot e bine sa duci rasfatzu` mai departe ca...nu stii cand ai neoie de el... multumesc de cafea...si...sper sa ai o zi placuta ca...afara e soare...e frumos...si...asta iti da un tonus placut... mie...cel putin...asa imi sugereaza vremea de afara!! parca ai alt chef cand vezi si soarele!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 11:16 |
||
Si mie imi sugereaza ceva vremea asta calda: astenia de primavara! | ||
Ella34 Postat pe 6 Februarie 2009 11:21 |
||
poate...e buna si astenia...uneori!!! mai invoci o scuza...ceva...cand vine vb...de...cine stie ce!! Franta. Un magazin. O doamna timp de mai bine de o ora isi alege o palarie. Vanzatorul ii aduce palarii tot mai multe si mai multe. In sfarsit doamna se hotaraste si spune: - Cred ca o iau pe aceasta. Va rog sa o impachetati. Vanzatorul, tacut, pune palaria intr-o cutie. - Cat trebuie sa achit? - Nimic, doamna. Ati venit cu ea. un tata ingrijorat isi asteapta fiul acasa. Intr-un tirziu soseste, si este luat la intrebari: - Unde ai stat pana la ora aceasta? - Tata, azi mi-am pierdut virginitatea. - Extraordinar! Aseaza-te sa bem un pahar pentru acest eveniment! - Putem sa bem, dar nu pot sa ma asez! un tip intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare: - Aveti vopsea de oua? La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde: - Dichisitule! o mama isi dojeneste fiul: - Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sacanti��. ��Bina ma, atunci da la facultate��.sa ajungem de rasul blocului! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 11:25 |
||
vai ! asa de mult imi place primavara ....cand inverzeste totul si infloresc copacii,,,si e caldut ...si...canta pasarelele in copacul de langa fereastra... dar gata. ca mai e pana la primavara ! va pup si va doresc un weekend cat mai frumos ! |
||
rasarit Postat pe 6 Februarie 2009 13:44 |
||
miauniko...da' tu ai luat-o cam devreme cu vikendu, pisi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 13:57 |
||
wife ! ce surpriza! placuta desigur! sa nu ma certi ! ca n-am baut cafeaua ! doar ceai, parol ! asta nu inseamna ,ca nu pot face pe gazda{buna }, nu ? si da! cam a venit weekendul !!! deh , bugetar,,,remuneratie dupa buget coane fanica ! |
||
rasarit Postat pe 6 Februarie 2009 14:04 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-06 13:57:07 miauniko...da' tu ai luat-o cam devreme cu vikendu, pisi... Ei.., uite ca mai sunt si romani fericiti! Si mai e si euforica... auzi la ea, simte aer de primavara!!! Miaunukule, zii drept.... love is in the air?????? |
||
Ella34 Postat pe 6 Februarie 2009 14:19 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-06 13:44:20vai ! asa de mult imi place primavara ....cand inverzeste totul si infloresc copacii,,,si e caldut ...si...canta pasarelele in copacul de langa fereastra... miau....deja...miroase a altceva.... pasarele...cantecele...alea alea....nu cumva...cineva...insufla asemenea stare? love...ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 17:17 |
||
da' fericiti mai sunteti, nene...simtiti primavara in aer...ha? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 17:38 |
||
ia sa ma bag si eu la o cafea... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 17:40 |
||
miroase a primavaraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!........... o cafea de...weekend? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 17:47 |
||
dap... |
||
iasomia Postat pe 6 Februarie 2009 17:55 |
||
hellooooo!!!!! Miroase a primavara...si s-a marit ziua!!!! Mai e cafea si pentru mine????Una mica...fara zahar si neagra???:)))) |
||
walkiria Postat pe 6 Februarie 2009 18:09 |
||
De la: walkiria, la data 2009-02-06 18:09:46hellooooo!!!!! amara...neagra.... ce sa fie?????? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 18:23 |
||
cafeaua draga... Nu de alta...dar sa-mi fie viata dulce si roz |
||
walkiria Postat pe 6 Februarie 2009 18:55 |
||
De la: walkiria, la data 2009-02-06 18:55:42cafeaua draga... aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!.........despre cafea era vb? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 19:02 |
||
walki tu cafea nu ai voie ca esti bolnava cu "fiara" iaso...termina si tu cafelele ca te-ai lasat de fumat si nu iti face bine, poate sa iti vina pofta de tigari ovi, scumpule, pe unde iti zburda mintea? ha? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Februarie 2009 19:38 |
||
Ce de lume in cafenea!!! Ei, asa parca mai simt si eu aerul de primavara! mi s-o fi desfundat nasul... |
||
Ella34 Postat pe 6 Februarie 2009 20:07 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-06 19:38:37walki tu cafea nu ai voie ca esti bolnava cu "fiara" wife.... io...la....cafea ma gandeam.... unde in alta parte? ca dor....nu la alte cele!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 20:19 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-06 20:07:46 ella...ai facut ceva...sa se desfunde?...sau....care sa fie cauza? incepe sa miroase a....viata...a floricele...mai e nitzel si...da musca... |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Februarie 2009 20:21 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-02-06 20:19:48De la: prometeus_wife, la data 2009-02-06 19:38:37walki tu cafea nu ai voie ca esti bolnava cu "fiara" OVIDELE...IO TARE CRED CA TE GANDEAI LA CEASCA DIN CARE BEI CAFEAUA |
||
walkiria Postat pe 6 Februarie 2009 21:04 |
||
bucurati-va dragilor de primavara dar nu bagati inca hainele groase in dulap ca se anunta la meteo ca vine iar vaju rau....cu ploaie, lapovita si ninsoare .....parca de duminica sau de luni.... nu am retinut exact | ||
tutankhamon Postat pe 6 Februarie 2009 21:48 |
||
mai e careva pe aici? ca iooooooooooo, cam trag chiulul, ma mai cunoasteti? hai ca fac io curat pe aici si pregatesc pentru maine...ma gandeam ca mai sunt ceva firimituri ca azi n-am prea mancat |
||
nebuna Postat pe 6 Februarie 2009 21:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
buna ziua | 35 | De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32 |
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI | 504 | De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10 |
|
||
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri