saracuta de tine... da...las ca...doar muncesti pt comunitate... asa ca...fii mandra...si bucura-te ca esti solicitata!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Februarie 2009 00:36 |
||
---|---|---|
noapte buna si voua...si...o zi placuta...dimineatza... oops!!!...deja...e dimineatza!! aqsa ca... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Februarie 2009 00:48 |
||
Neatza all! Imi face si mie cineva o sinteza a ultimelor 50 de pagini??? Lume noua pe aici, nu ma asteptam la o asa evolutie a cafenelei...Sunt curioasa cati din membri vechi mai sunt inca prezenti... |
||
|
||
needforspeed Postat pe 8 Februarie 2009 08:26 |
||
'Neatzaaaa!!!Lore draga mea,nu te-am mai vazut pe aici de o vesnicie!!!! Hai ca pun eu repede de cafea,ca ovi se pare ca aseara s-a "cinstit"cu jacki:)))) Offf...nici macar paharele nu le-a spalat.Cred si eu...cred ca s-a grabit sa-mpinga patul!!! |
||
walkiria Postat pe 8 Februarie 2009 09:40 |
||
ciudoaso...iti pare rau ca a baut cu mine... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 11:04 |
||
neata celor care s-au mai trezit...pt. ovidiu : sper sa nu fiu nevoita sa dorm pe afar vreodata...si dak se intempla ..sper sa gasesc pe careva sa-mi imprumute un colt de pat am adus prajiturile promise de ieri asa ca ma apuc sa pregatesc si cafeluta..dar am vazut ca voi v-ati cam cinstit aseara ...asa...beti tot si nu lasati si la altii...egoistilor.. |
||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 11:26 |
||
asa..cafeluta o am..tigara mi-am aprins-o.. ....buuun...acum sa stam si noi la o barfa mica..as vrea si eu o parere, ca am avut o nooaaptee luunga si plina de neprevazut ce credeti cand doi oameni sunt impreuna de cativa ani, iar el ii spune ei la un moment dat ca o iubeste foarte mult si ca isi doreste sa aiba un copil impreuna dar ca el nu vrea sa se casatoreasca niciodata..pentru ca el are o experienta de viata (nu este si nici nu a fost casatorit, asta stiu sigur, este doar foarte incapatanat ) si stie ca dupa casatorie toate femeile se schimba..devin cicalitoare etc.in fine asa stie el si asa a vazut la prietenii lui casatoriti.... eu sunt un pic "nu prea convinsa"...pt ca spre deosebire de el, dupa cum cred ca v-ati dat seama, eu vreau sa ma casatoresc...si abia apoi bebele.. |
||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 11:51 |
||
Mmmm...bune prajiturele!!! Eiii...in cazul asta trebuie sa gasiti o cale de mijloc!Aste e singura solutie!! Sincera sa fiu...casatoria,reprezinta doar un act.Deci nu e nimic deosebit daca aveti bebele fara sa fiti casatoriti.Depinde de felul in care puteti sa ajungeti la un consens.Sunt lucruri mai importante intr-o relatie...decat casatoria.Darrr...e frumoasa si nunta,de ce sa mint ca nu!! |
||
walkiria Postat pe 8 Februarie 2009 12:11 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 11:04:38ciudoaso...iti pare rau ca a baut cu mine... Nuuu...mi-e ciuda ca nu m-ati chemat si pe mine |
||
walkiria Postat pe 8 Februarie 2009 12:12 |
||
O cafea si-o barfa mica dimineata..., ce poate fi mai placut? Pai, sa vorbim. Stai sa-mi pun cafeaua mai intai... Asaaa! Si zici ca va iubiti mult... foarte frumos! Dar de ce crede el ca dupa casatorie doar femeile se schimba? Explica-i frumos ca ai si tu aceleasi temeri in ceea ce-l priveste, dar spre deosebire de el, tu ai curajul si vointa de ati asuma riscul. Si daca tot nu se lasa convins, iubeste-l in continuare, asa... nelegitim , si fa un copil atunci cand consideri tu ca esti pregatita. Nu lasa un petec de hartie sa va distruga relatia. |
||
Ella34 Postat pe 8 Februarie 2009 12:12 |
||
uite...spre ex eu cred ca barbatii se schimba dupa casatorie!!!Daca esti pe numele lui...te si crede proprietatea lui.Dar...asta nu este general valabil!!Mai sunt si cate unii intregi la minte...putini...fapt care confirma faptul ca "exceptia intareste regula" | ||
walkiria Postat pe 8 Februarie 2009 12:35 |
||
multumes, multumesc ! nu strica sa stii si parerea altora ! eu incerc de fiecare data sa fiu intelegatoare cu el si sa nu fac scene...nu ca uneori nu mi-ar veni si mie sa ma urc pe pereti...dar inainte sa deschid gura intorc situatia pe toate fetele ma gandesc cum ar fi sa fiu eu in locul lui..etc...si a si recunoscut fata de prietenii lui ca fata de iubitele pe care le-a mai avut eu am fost cea care l-a ajutat cel mai mult si cu care s-a inteles cel mai bine..asta nu inseamna ca nu ne-am certat sau nu ne-am mai impuns uneori..dar cum spuneam..el este un mare incapatanat si eu intotdeauna am mai lasat de la mine...asa ca nu inteleg de ce are impresia ca ma voi schimba "dupa"... ....adica ma simt ciudat cand spune asta..ca si cum nu are incredere in mine deloc.. | ||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 12:54 |
||
am adus un pic de lapte... am incercat o data cu ceai verde neindulcit... si mi-a placut. si am mai adus cateva briose. nu stiu daca va place combinatia, dar numai atat am gasit prin casa... |
||
catwalk Postat pe 8 Februarie 2009 14:49 |
||
eu cred ca nu se schimba omul, ci numai punctul de vedere. il vezi pe cel de langa tine altfel, asa cum este de fapt... nu mai pui de la tine pe unde nu stii ce este pentru ca nu mai este nevoie. stand cu omul in casa incepi sa il cunosti. bunicul meu spunea ca iubesti un om atunci cand ii iubesti defectele. stiti ca e greu? in aproape patruzeci de ani numai o data am izbutit sa iubesc un barbat cu aproape toate defectele lui... | ||
catwalk Postat pe 8 Februarie 2009 14:54 |
||
:)) |
||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 15:07 |
||
la ora asta merge un ceai cu briose hai sa va spun un banc sa ne mai dezmortim ... Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la APA. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei... dar acum, gandeste-te...sunt atatia oameni nevinovati... pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc... |
||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 15:10 |
||
Ludy...pleaca draga cu tigara aia de-aici, ca noi suntem la abstinenta... walki... tu nu ai voie sa bei ca te doare fierea... doamnelor...cred ca iar mi-am mai facut o pretena care o sa ma injure...gura mea bogata...pacatele mele...de ce nu imi tin eu limba in gura? ha? de ce nu spun si eu pe-aici ce vor oamenii sa auda? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 15:10 |
||
Michelle, pentru tine facem salon de nefumatori! Dar cine a putut sa se supere pe tine scumpo? Iar ai dat peste o persoana fara simtul umorului??? |
||
Ella34 Postat pe 8 Februarie 2009 15:20 |
||
Doi soti fac 50 de ani de casatorie si se duc sa serbeze la hotelul unde si-au petrecut luna de miere. Ajunsi acolo povestesc ocazia si sunt tratati regeste, cu sampanie si caviar din partea hotelului. Dimineata cei doi se treazesc si sotia incepe sa-si sufle nasul pe cearsaf. - Ce faci, draga? Cum poti sa faci asa ceva dup ace am fost tinuti in puf de cei de la hotel? - Auzi barbate, acum 50 ani te-ai taiat la deget ca sa imi salvezi onoarea� acum e randul meu� |
||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 15:25 |
||
ar fi fost bine...cred ca nu mai am eu rabdare sa citesc ineptii...muierile, pe aici ori dau in gropi, ori fac pe victimele, ori injura barbatii... cred ca am sa ma multumesc cu conversatie de salon, buna, ce mai faci, da-mi o cafea...ori postez unde vad ca persoana e sincer interesata de ce spui... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 15:32 |
||
mai, dak nu fumati...nu ma pun cu voi...pot sa ma abtin cat beau o cafea ...asta e.... | ||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 15:35 |
||
Acum intelegi Michelle, de ce stau eu mai mult in cafenea? | ||
Ella34 Postat pe 8 Februarie 2009 15:37 |
||
yeap...macar aici nu tre' sa porti discutii despre kant, poti sa ai discutii usurele, ca intre fete...si nu te injura nimeni... da' am eu un talent sa zic omului ce gandesc, ceva de speriat... nu imi pot tine gura inchisa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 15:44 |
||
acum dak v-am deranjat..asta e..se mai intampla...ma scuzati pentru ineptii. sincer, doream DOAR O PARERE...nu fac pe victima si nici nu ma plang, dar dak voi asa credeti atunci ma retrag. | ||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 15:46 |
||
De la: LUDY, la data 2009-02-08 15:46:19acum dak v-am deranjat..asta e..se mai intampla...ma scuzati pentru ineptii. sincer, doream DOAR O PARERE...nu fac pe victima si nici nu ma plang, dar dak voi asa credeti atunci ma retrag. Offf! ai inteles gresit! Vorbeam cu wife despre ceea ce se intampla pe alte topicuri si despre faptul ca aici, in cafenea, atmosfera e mult mai degajata. Nici o legatura cu tine. Esti binevenita! Na Michelle, ca o facuram din nou...!!! |
||
Ella34 Postat pe 8 Februarie 2009 15:54 |
||
De la: walkiria, la data 2009-02-08 09:40:32'Neatzaaaa!!!Lore draga mea,nu te-am mai vazut pe aici de o vesnicie!!!! nu fi rautacioasa!!!...se va prinde lumea!! am baut cu...wife!!!...la vedere...asa ca...m-a lasat pe mine...sa consum...ca ea ...cica nu e bautoare.. si...m-am straduit sa aduc ...bunatatzi!!! ca...deh!..lume buna...si...sa nu cad nashpa!!! deci...daca e pe fatza...nu acuza!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Februarie 2009 15:58 |
||
scuze! am crezut ca v-am suparat.. eu sunt mai mica si mai nestiutoare |
||
LUDY Postat pe 8 Februarie 2009 15:58 |
||
ludyyyyy...fata....jeez...I gonna kill myself... era vorba de o tanti de pe alt topic.... jeez...Ella...ma duc mai bine sa ma culc, ori stau la locul meu de dat cu capul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Februarie 2009 16:00 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 11:04:38ciudoaso...iti pare rau ca a baut cu mine... wife....a fost la vedere taty... asa ca...acuzele n-au fundament!!! si...n-a fost atat de...circumspect cum...lasa sa se inteleaga!! o zi placuta...la toata lumea!!! deci...cine mai e pe aici? |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Februarie 2009 16:00 |
||
Ei, lasa Ludy, ca te obisnuiesti tu! Mai sarim noi la gatul omului, dar nu asa, fara motiv. |
||
Ella34 Postat pe 8 Februarie 2009 16:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII | 31 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20 |
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult | 10 | De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12 |
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
|
||
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri