Cafenea virtuala

Este voba despre o relatie cosmica care transcede catre abisul infinit al existentei universale...

Neah, e vorba doar de Joe Satriani si muzica lui bata-l vina!
Aemulus
Postat pe 13 Februarie 2009 18:01
...si binenteles ca mesajul anterior era pentru PW nu PM...abia m-am trezit din somnul de frumusete si n-am nimerit tastele cum trebuie...
Aemulus
Postat pe 13 Februarie 2009 18:03
De la: micabis, la data 2009-02-13 18:01:20Este voba despre o relatie cosmica care transcede catre abisul infinit al existentei universale...

Neah, e vorba doar de Joe Satriani si muzica lui bata-l vina!

ahaaaaaaaaaaaa........si asta...se asculta de regula...dimineatza...inainte de a reusi sa faci ochi?
si...cu cuter-ul in mana...gat pregatit pe...jugulara?

sau...pe bune...cum sta treaba?
ma luminezi si pe mine...un biet profan?
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 18:04
Se asculta la orice ora, dimineata ca sa te binedispuna pentru restul zilei.

Ia intra matale pe youtube si asculta-l acum in prag de seara sa vezi cum e...ai lama pregatita?...dar jugulara....iti recomand sa o pocnesti de citeva ori (pe jugulara) ca sa fie vizibila si provocatoare....

Really, asculta Satriani si Kitaro
Aemulus
Postat pe 13 Februarie 2009 18:11
multumese ella ai fost singura care n-ai considerat ca am atentat la intimitatea voastra, dar dati sigur faliment daca sunteti asa rautaciosi nu vreau decit sa-mi fac noi prieteni .atit
daca considerati ca nu fac bine scrieti la cafenea .multimesc
iri_0312
Postat pe 13 Februarie 2009 18:25
De la: micabis, la data 2009-02-13 18:11:42Se asculta la orice ora, dimineata ca sa te binedispuna pentru restul zilei.

Ia intra matale pe youtube si asculta-l acum in prag de seara sa vezi cum e...ai lama pregatita?...dar jugulara....iti recomand sa o pocnesti de citeva ori (pe jugulara) ca sa fie vizibila si provocatoare....

Really, asculta Satriani si Kitaro

mica...dar vad ca esti...sado...fata!!!

poi...sincer...cum sa ascult asta...cand n-am toate...detaliile la indemana?
vrei sa sufar?

si...sincer...ascult muzica...in functie de starea din ziua respectiva!!
ca...nu pot spune ca mereu...am aceeasi stare!!
deci...fii convinsa ca...ascult muzica...de copil si...chiar ce imi place !!
doar ca-s mai...conservator asa!!
si...ascult doar daca...are ceva de spus!!
iar..satriani...nu e de ascultat acu`...si...nici singur!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 18:37
Uite ce e Ovidiu, intrebarea mea e simpla si vreau un raspuns simplu la ea: iti place Satriani sau nu?
Ce ma tot aburesti cu dispozitie, companie etc.
Ai companie virtuala, si daca esti virtual ai si dispozitie....

si o alta intrebare ca am aflat ca esti de specialitate. Cum sa fac sa mai adaog niste poze la albumul meu de pe Garbo? Ca am incercat in fel si chip si de fiecare data dupa momentul de incarcare nu se incarca nimic.E drept ca si pentru cele 2 poze atasate mi-a luat vreo 2 zile pina s-au incarcat (doua zile de incercari continue) si ma gindesc ca fac eu ceva gresit de nu-mi iese.Merci.
Aemulus
Postat pe 13 Februarie 2009 18:50
De la: iri_0312, la data 2009-02-13 18:25:05multumese ella ai fost singura care n-ai considerat ca am atentat la intimitatea voastra, dar dati sigur faliment daca sunteti asa rautaciosi nu vreau decit sa-mi fac noi prieteni .atit

Iri scumpo, nimeni nu te da afara din cafenea! Din contra, esti binevenita! Cred ca noi nu am inteles mesajul tau si am crezut ca e o postare adresata altui topic si ajunsa din greseala in cafenea. Se intampla destul de des.
Acum ca ne-am lamurit, te pupam pe obrajori, cerem scuze si te invitam la o cafea cu noi!
Ella34
Postat pe 13 Februarie 2009 18:55
De la: iri_0312, la data 2009-02-13 18:25:05multumese ella ai fost singura care n-ai considerat ca am atentat la intimitatea voastra, dar dati sigur faliment daca sunteti asa rautaciosi nu vreau decit sa-mi fac noi prieteni .atit

iri...ce-i taticu`?...care e pb de nu stiu nik?ce anume...vrei sa spui si...nu reusesc sa inteleg...?
deci...sincer...nu vrei tu sa ne luminezi si pe noi...astia de jos?
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:02
De la: micabis, la data 2009-02-13 18:50:00Uite ce e Ovidiu, intrebarea mea e simpla si vreau un raspuns simplu la ea: iti place Satriani sau nu?

si o alta intrebare ca am aflat ca esti de specialitate. Cum sa fac sa mai adaog niste poze la albumul meu de pe Garbo? Ca am incercat in fel si chip si de fiecare data dupa momentul de incarcare nu se incarca nimic.E drept ca si pentru cele 2 poze atasate mi-a luat vreo 2 zile pina s-au incarcat (doua zile de incercari continue) si ma gindesc ca fac eu ceva gresit de nu-mi iese.Merci.

mica`...as minti daca as spune ca nu-mi place!!
dar...sa fiu sincer...nu mereu si...mai ales...nu oricand!!!!
eu de regula...prefer muzica anilor `80...
dacade aici...reiese ceva...e ok!
si...cam tot ce-i placut si...are ceva de ....transmis!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:04
Da Kitaro in silk road iti placeeeeee????
Nush ce mi-a picat pata pe astia doi de la o vreme si vreau sa convertesc cit mai multi sa fie ca mine....

...si nu mi-ai raspuns la problema de computer...asteeeept
Aemulus
Postat pe 13 Februarie 2009 19:07
De la: Ella74, la data 2009-02-13 18:55:22

Iri scumpo, nimeni nu te da afara din cafenea! Din contra, esti binevenita! Cred ca noi nu am inteles mesajul tau si am crezut ca e o postare adresata altui topic si ajunsa din greseala in cafenea. Se intampla destul de des.
Acum ca ne-am lamurit, te pupam pe obrajori, cerem scuze si te invitam la o cafea cu noi!

ella...sincer...ce i-ati facut fetei asteia?
ca...uite cum se plange saraca!!
cine si...cu ce a ranit-o?
ca...la noi in cafenea nu stiu sa se fi facut asta!!
ma luminezi?...poate n-am prins eu...tot...
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:10
De la: micabis, la data 2009-02-13 18:50:00Uite ce e Ovidiu, intrebarea mea e simpla si vreau un raspuns simplu la ea: iti place Satriani sau nu?

poi...sincer...nush` cum faci tu...dar...exista niste setari acolo...pe car cei care au facut site-ul...ar trebui sa le fi facut si...functionale...
deci...urmand pashi...ar trebui sa mearga daca ei...au optiunile functionale...
si...uneori...chiar snt...
acu...
sincer...n-as putea sa-ti spun in ce zile anume!!
ca si io...m-am chinuit si...pana la urma...am reusit...
ca...nu depinde de mine...(noi)...in general daca site-ul e facut ca lumea...
sau...daca conexiunea ta la net...e facila!
indraznesc sa intreb ...la ce firma de net esti?
ca...poate sant pb de...banda...de...conexiune...eu stiu?
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:17
Merci de atentie.I-am intrebat si pe cei de la administratia site-ului.
As vrea sa stiu daca pentru fiecare e greu sa incarce poze sau doar pentru mine???? Nu i-o place site-ului moaca mea!!!????!!!!!

Ce sa zic, a fost si pentru mine o surpriza ca n-am reusit din prima si apoi a fost o surpriza cind am reusit.Cineva imi testeaza rabdarea se pare.
Aemulus
Postat pe 13 Februarie 2009 19:20
De la: ovidiu42, la data 2009-02-12 18:04:34
De la: iri_0312, la data 2009-02-12 17:55:56de vb. si de iubit fiecare ce are0217:

??????????
ce se intampla cu...cafeneaua noastra?
a devenit...cos de...gunoaie?
ca vad ca apar postari...aiurea aici...fara nici o legatura cu ce discutam noi in cafenea!!
deci...sa inteleg ca...tre chiar sa renuntz?

Asta s-a intamplat Ovidiu. Noi nu am inteles mesajul ei, tu ai sarit repede cu concluzia... si fata s-a simtit jignita. Acum venim cu pipa pacii... Iri, hai la cafenea!!!
Ella34
Postat pe 13 Februarie 2009 19:32
De la: micabis, la data 2009-02-13 19:20:45Merci de atentie.I-am intrebat si pe cei de la administratia site-ului.
As vrea sa stiu daca pentru fiecare e greu sa incarce poze sau doar pentru mine???? Nu i-o place site-ului moaca mea!!!????!!!!!

Ce sa zic, a fost si pentru mine o surpriza ca n-am reusit din prima si apoi a fost o surpriza cind am reusit.Cineva imi testeaza rabdarea se pare.

mica`...sincer...vezi si tu ca...cineva...acolo sus...aranjeaza lucrurile!!
ma bucu pt tine...dar...ce anume vroiai tu sa pui pe site si...nu reuseai?
ca...yo...nu-s curios din fire!!
dar...am sa fac o exceptie!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:34
micabis...vezi ca am pus la video la mine Satriani..."Red House"...ca la aia imi tai eu venele cu mare apetit...

ovi...pe o scara de la 1 la 10...Satriani e la 14...

maicabis...am ramas fara cuvinte, fata draga...credeam ca numai eu am gusturi de-astea hard la prima ora....

stiam eu de ce am vrut sa fim "pretene"
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 19:34
De la: Ella74, la data 2009-02-13 19:32:16
De la: ovidiu42, la data 2009-02-12 18:04:34
De la: iri_0312, la data 2009-02-12 17:55:56de vb. si de iubit fiecare ce are0217:

??????????
ce se intampla cu...cafeneaua noastra?
a devenit...cos de...gunoaie?
ca vad ca apar postari...aiurea aici...fara nici o legatura cu ce discutam noi in cafenea!!
deci...sa inteleg ca...tre chiar sa renuntz?

Asta s-a intamplat Ovidiu. Noi nu am inteles mesajul ei, tu ai sarit repede cu concluzia... si fata s-a simtit jignita. Acum venim cu pipa pacii... Iri, hai la cafenea!!!

doamne!!!...mea culpa...!!! hai mai...ella...chiar vrei sa-mi dea lacrimile de...vina?
ca...sincer...n-am facut nik...
de ce oare s-a simtit asa
hai...iri...la o cafea sau...ceai...sau ce-o fi...sa ne impacam!!
nu stiu cu ce am gresit dar daca zice ella...poate stie ea ce spune cu toate ca eu...chiar nu stiu...iar tu...nu vrei sa vb despre asta!!
deci...hai sa vb!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:38
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-13 19:34:21micabis...vezi ca am pus la video la mine Satriani..."Red House"...ca la aia imi tai eu venele cu mare apetit...

maicabis...am ramas fara cuvinte, fata draga...credeam ca numai eu am gusturi de-astea hard la prima ora....

wifo...si tu?
ca...mai am putin si...ma inunda ...sentimentele si...devin vulnerabil!!
fara satriani...acu`...
da?
si...nu accept...revocari!!
am alta stare acum si...asta e!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:41
Ei, hai mai Ovi! Nu mai plange..!!!
Lasa ca Iri e fata inteligenta. Sunt sigura ca intelege si ne iarta. O sa vina ea in cafenea cand s-o simti pregatita.

Daca nu reusesti sa scapi de sentimentul asta de vina, mai baga niste Satriani .... Sa-ti aduc o lama..???
Ella34
Postat pe 13 Februarie 2009 19:46
ovi...daca nu iti pica bine Satriani, vezi ca mai am si altele...oi gasi tu ceva ....ia incearca BB King...Rock me baby....all night long...laaaa...laaaaa laaaaa
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 19:47
De la: Ella74, la data 2009-02-13 19:46:19 Ei, hai mai Ovi! Nu mai plange..!!!
Lasa ca Iri e fata inteligenta. Sunt sigura ca intelege si ne iarta. O sa vina ea in cafenea cand s-o simti pregatita.

Daca nu reusesti sa scapi de sentimentul asta de vina, mai baga niste Satriani .... Sa-ti aduc o lama..???

ella...nici batista n-am...daca se-ntampla sa...
deci...chiar trebe...satriani?
poop...si...astept pana se iveste momentu`...
intre timp...acult altele...
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:54
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-13 19:47:42ovi...daca nu iti pica bine Satriani, vezi ca mai am si altele...oi gasi tu ceva ....ia incearca BB King...Rock me baby....all night long...laaaa...laaaaa laaaaa

moaaaaaaaaammaaaaaaaaaaaaaaa....da le ai pregatite...wife...
ce aveti soro asta seara?
m-ati vazut mai...sensibil si...ati sarit pe mine?
am sa ascult...dar...doar asa...sa stiu numa` yo...ca-s tare sensibil...
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 19:57
de la za valantaindeis mi se trage...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 19:59
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-13 19:59:07de la za valantaindeis mi se trage...

sa inteleg ca...ai primit si tu...plusharaie d`alea...de...valentine?
nu cred ca...pro...ofera asa ceva...
el...cred ca e mult mai...profund...si...nu asta primeaza!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 20:01
Offf,... Doamne! Ce ti-e si cu barbatii astia sensibili...!

Ma Ovi, eu cred ca te-a lovit jalea pt. ca maine-i Sf. Valentin si stii ca trebuie sa-ti impresionezi sotia, asa-i?
Ella34
Postat pe 13 Februarie 2009 20:03
daca mi-ar veni pro cu motzocosi de plus...ar trebui sa-l ucid...

mah, nene, a innebunit lumea cu ziua asta...e isterie nationala
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 20:12
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-13 19:34:21micabis...vezi ca am pus la video la mine Satriani..."Red House"...ca la aia imi tai eu venele cu mare apetit...

Vazut si comentat!!! Acuma nu mai stiu daca am comentat la Satriani sau la Metallica...sau AC/DC....vezi tu..

Aemulus
Postat pe 13 Februarie 2009 20:17
De la: Ella74, la data 2009-02-13 20:03:21 Offf,... Doamne! Ce ti-e si cu barbatii astia sensibili...!

Ma Ovi, eu cred ca te-a lovit jalea pt. ca maine-i Sf. Valentin si stii ca trebuie sa-ti impresionezi sotia, asa-i?

ella...sincer...fiind o sarbatoare imprumutata...nu e ceva ...traditional...
deci...ceea ce am de oferit sotiei...ofer...oricum...atunci cand simt!!!
neah!!!...ca ma facushi sa spun din casa!!!
si...DA...!!RECUNOSC...SUNT...SENTIMENTAL!!!
e de rau asta?
de ce oare...nu-s mai multi barbati asa...?
nu ca mine...dar...macar...senti....?
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 20:35
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-13 20:12:29daca mi-ar veni pro cu motzocosi de plus...ar trebui sa-l ucid...

mah, nene, a innebunit lumea cu ziua asta...e isterie nationala

wifo....sincer...nu te mishca...un maimutzoi de plush?
sau...o pernutza...in forma de...inimioara?
ce insensibila poti fi!!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 20:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? 54 De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
Violata si batuta 105 De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07
Setari Cookie-uri