mi-as dori sa vb despre acest subect cu tine pe mess,am fost in aceeasi situatie....poate reusim sa invatam amandoua cate ceva una de la cealalta...astept un raspuns..pana atunci, toate cele bune iti doresc. | ||
dannicoletta Postat pe 15 Februarie 2009 17:56 |
||
---|---|---|
nico`...sincer...cu cine ai vrea sa vb ...si...despre ce? ca...sincer...nu pricep!!! sau...daca nu era pt noi..lamureste-ne! poti? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 18:04 |
||
nu vrei...???????? sau...nu aici trebuia sa postezi? se mai intampla...deh!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 19:40 |
||
lumeeeeeeeeeeeeeee............iar lasati cafeneaua de izbelishte? ca vaz ca...va e teama sau...eu stiu ce va e...de nu veniti in cafenea!!! chiar vreti sa ramanem fara ea? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 20:22 |
||
Mai Ovidiu, nu dispera frate, ca nu ramai fara ea...!!! E duminica seara, lumea are alt program, dar punem pariu ca maine dimineata va fi cafeneaua plina..? Fetelor, nu ma lasati sa ma fac de ras !!! Treceti maine o tura prin cafenea! |
||
Ella34 Postat pe 15 Februarie 2009 22:15 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-15 22:15:57 Mai Ovidiu, nu dispera frate, ca nu ramai fara ea...!!! multumesc de incurajare ...ella!!! stiu si yo ca-i duminica... da...chiar nimeni? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Februarie 2009 22:17 |
||
Bai..., da' eu sunt NIMENI??? | ||
Ella34 Postat pe 15 Februarie 2009 22:19 |
||
Eu am dat o tura in nocturna dar ce dezastru ati lasat aici, a trebuit sa fac curatenie dupa voi si nu am avut timp sa mai postez nimic, miine dimineata sa vad cine a facut mizerie pe aici si sa/i fac morala,glumesc | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 00:45 |
||
'Neata!!! Sar'mana tanti Scrichy! Sa stiti ca nu eu am facut deranj aseara... Ovi a facut! Pe el sa-l trageti de urechi...! Ovi...! Fetelor... am facut cafea si ciocolata calda...! Adela, bei o cafea cu noi? O saptamana usoara tuturor! |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 09:14 |
||
...buna dimineta ! immm grea zi lunea asta ! inca o cafea !!! |
||
rasarit Postat pe 16 Februarie 2009 10:42 |
||
Am vazut Ella ca te plagi de intrare fara prermisiune pe contul tau! E posibil sa fi dat fara sa vrei parola si id-ul! Primul lucru de facut ar fi sa schimbi parola. S-a mai intamplat si lui verona_380... adminul nu a facut absolut nimic in privinta asta!! Ma pot alatura voua la cafea? Eu nu am baut-o inca, e totusi 5.00 AM si eu nu pot dormi... o cafea mi-ar prinde bine la ora asta... |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 12:01 |
||
Cafeaua e inca fierbinte, serveste-te! Dar unde te afli? Aud ca la tine abia rasare soarele...! Jamaica? Multam de sfat. Cred ca imi voi schimba parola, desi ... vizitetele nu ma deranjeaza. E frustrant insa pentru ceilalti. O zi frumoasa! |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 12:20 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-16 12:20:55 Cafeaua e inca fierbinte, serveste-te! NY, USA... departe rau de casa...Ma mai plimb pe site-uri romanesti, mi-e un pic dor de fosta casa si de cei dragi... incerc sa refac legaturi mai vechi... fara succes insa...Am aflat de garbo de la un prieten vechi, roman... sunt destul de nou pe site... Unde stau si unde lucrez nu e niciun roman.... mi-e dor sa vorbesc romaneste... Si uite-ma in butoiul cu melancolie, si fara cafea!! Nu ma lua in seama... ma mai apuca din cand in cand mai ales ca e frig afara! De dormit oricum nu mai pot dormi... si azi sunt si liber... |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 12:29 |
||
nene, a facut pro o lesinatura de cafea... acu' s-a dat lovit...taie lemne cu drujba... bine ca a trecut si valantainul, ca ma disperara astia... Ella, am avut de valantain o seara....moaama... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 12:36 |
||
Army, eu stiu cat de greu poate lovi dorul de casa...! Dar cum de-ai nimerit tu intr-o zona unde nu-i nici un roman? Mai fa sapaturi pe acolo, imposibil sa nu gasesti vreo urma.. Hai ca-ti trimit un espresso made in italy si daca ti-l torni direct in vena, garantat iti revine cheful de viata!!! |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 12:47 |
||
Michelle, tu te joci cu nervii mei draga..? Dupa ce ai facut atata propaganda antivalantain, de m-ai convins si pe mine ca n-are rost sa-mi tai venele si ca merita sa respir mai departe, chiar daca n-am cu cine sarbatorii..., vii acum si-mi spui ca ai avut o noapte...!!! Dezvolta mai repede ca nu mai rezist... Spune tot! Sau mai bine, mai asteapta putin, pana lasa Pro drujba din mana...! |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 12:54 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-16 12:47:41 Army, eu stiu cat de greu poate lovi dorul de casa...! |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 13:06 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-16 12:47:41 Army, eu stiu cat de greu poate lovi dorul de casa...! Lucrez intr-o instutie guvernamentala... sunt putini romani care ajung sa lucreze pentru guvernul SUA... Stau intr-un bloc in care vecinii sunt si ei angajati ai aceeasi institutii... ies mai mult cu colegii prin oras... poate nu am cautat eu destul, e posibil sa gasesc si romani... sunt aici din primavara lui 2008 si nu am auzit pe nicaieri romaneste...prietenul meu este in Seattle, WA, ajung foarte rar pe la el! Daca si tu ai fost singura de maratonul asta cu inimioare si cupidoni spanzurati, ma intelegi perfect...Am incercat marea cu degetul in Antivalentinul Veronei... Multam fain de espresso... cafeaua de pe aici cred ca seamana mai mult cu cea a lui Wife... dar cel putin ei i-a facut-o iubitul... eu tre' sa ma duc dupa ea... uite-i 6.00!! Mai e o groaza pana la noapte... |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 13:07 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-15 22:19:48 Bai..., da' eu sunt NIMENI??? ella...la ce botic ai la avatar...hai ca...mai pun si io o vb pe aici!! vad ca fetele te-au ascultat si...iata ca...ma simt bine ca mai intra lumea-n cafenea!! deci...hai si tu la o cafea,.... |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 13:11 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-16 12:36:05nene, a facut pro o lesinatura de cafea... michelle...sincer...soarbe si tu cafeaua si...nu mai spne la altii ca...al`data...nu mai vezi!! si...lasa omu` sa toace lemne ca...diseara...ai sa te vaiti ca...centrala...e...off!!! deci...hai sa ne bucuram de zapada...( ca e si la buc.)...si...vine acu`...primavera si...atunci sa te tii!! sau...nu-ti place ...primavera? |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 13:15 |
||
Pentru army, Asa e viata asta! Nu-ti da nimic fara sa te priveze de altceva. Daca ai macar satisfactia muncii pe care o faci, poate ca merita sacrificiul...! Hai, da o fuga dupa cafeaua aia si iesi din melancolie! |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 13:19 |
||
...zapada ??? la noi ,,,nu e !!! vin si eu ...macar la bucuresti daca la munte nu pot ,,, |
||
rasarit Postat pe 16 Februarie 2009 13:23 |
||
ovi ! primisi intariri !!! uite inca un barbat in cafenea ! bine ai venit army! |
||
rasarit Postat pe 16 Februarie 2009 13:26 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-16 13:26:48 ovi ! primisi intariri !!! miau`...sa fie binevent... ca...prea a sarit lumea pe mine pe topicuri..la greu!! ce faceti voi ? ca...tare greu va mai prinde omu`...sa b cu voi!! pe unde umblati? ce subiecte va manca timpu`? |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 13:28 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-16 13:26:48 ovi ! primisi intariri !!! Multam... umblam si eu buimac pe site-uri, imi face placere sa stau la o cafea cu toata lumea... O sa-mi iau si cafea veritabila... mai astept sa se faca 7.00 si cobor si eu dupa o cafeaua fierbinte... parca prea mi-ati facut pofta.... |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 13:35 |
||
army dear...pro e sotul meu, nu iubitul meu... ioi, ishtenem...ca m-ai facut sa ma simt ca o fetiscana... Ella, eu ziceam de marea dezamagire de valantainul ala, ca a venit the best friend of pro cu o patzachina vopsita si tuta cat incape... ce noapte romantica, suflete? ai uitat ce varsta am? doar nu vrei sa zici ca sunt indragostita pana peste urechi de un roacker nebun si scriitor pe deasupra? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 13:46 |
||
army...dear...pe unde ti-e slashu`? ca...vad ca...acu`...cand noi ne pregatim de pranz...tu...abia esti la cafeaua de diminatza!! hai la o vb...ceva...si...poate face bine!! cred ca vei mai gasi pe cineva pe aici...cu care sa schimbi o vb... |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 13:52 |
||
Pai daca e sot Wife, nu poate fi si iubit, si amant, si prieten? | ||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 13:53 |
||
Michelle, indragostita peste urechi... nu! Indragostita pierduta! Si tare-i fain! Parca mi-aduc si eu minte cate ceva...! De pitipoanca am citit... draguta poveste! Dar eu nu inteleg de ce insistati sa-l numiti in continuare superinteligent pe baiatul ala...! Cred ca in momentul asta ii functioneaza doar un sfert din neuroni. Poate in ajuta Domnu' si-si revine! Acum, ca stiu cum ai petrecut Valantainul, ma simt mai bine...! |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 13:55 |
||
army...e de toate... cum ti-ai petrecut valantainul, baby ? Ella, asa ma ' nerveaza cand vad oameni inteligenti anihilati de cate una ramasa la stadiul de euglena verde...de nu pot sa-ti zic... de dragul tipului, m-am abtinut sa o iau p-aia la bani marunti, desi ma manca limba... cum poti trai, nene, numai cu poshete kichoase in cap? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 13:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea virtuala | 11752 | De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
|
||
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
Concurs | 1 | De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri