De la: prometeus_wife, la data 2009-02-16 13:46:03army dear...pro e sotul meu, nu iubitul meu... wife...ia si u...evenimentele asa cum vin!!! acu`...pe bune...de un` sa stie bietu` preten ce preferinte ai tu? si...lasa lucrurile asa...ca...oricum s-au petrecut!! si...anu` ce vine...poate...se vor petrece la fel...mai stii? macar acu`...esti pregatita in ce priveste surprizele!! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 13:57 |
||
---|---|---|
De la: ovidiu42, la data 2009-02-16 13:52:27army...dear...pe unde ti-e slashu`? O vorba buna intotdeauna face bine... Eu sunt de obicei mai singuratic, am prieteni, ies de cel putin 4-5 ori pe saptamana in baruri, restaurante sau cafenele... ma duc si la intanliri... mai greu, fetele de aici sunt un pic cam inguste si sunt toate pe ideea "daca ma place in seara asta ma ia de nevasta..." Sunt avansati in multe lucruri americanii dar femeia tot casnica o tin... not for me! Fug sa-mi iau cafea si cornuri... pofta mare de pranz la voi! |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 13:59 |
||
oh da, army...si dupa o noapte fierbinte, te intreaba daca o mai respecti... | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 14:01 |
||
ovi ...zau ca nu tradez ! nu umblu pe alte topicuri,,,,ci ,,,muncesc ! dar asa ,,,macar sa salut prietenii,,,tot intru ,,in cafenea. |
||
rasarit Postat pe 16 Februarie 2009 14:03 |
||
Miaunuk, ! | ||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 14:04 |
||
astia au innebunit cu autografu' ala...suntem VIP-uri... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 14:06 |
||
G. da autografe??? Vreau si eu...! | ||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 14:15 |
||
G da si autografe...promit ca atunci cand va scoate prima carte, ai sa ai una cu dedicatie speciala eu ziceam de fereastra asta de pe garbo...au terminat cu mancarea de pisici, si au inceput cu asta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 14:20 |
||
ella ! inapoi !! wife ! tu ce mai zici? da mai ella, ai vazut cum fac ?? se suparara pe lume ca mai refuleaza si ea ,vorbind si despre sex ,,,si ei ,,,ce facura ??? se invitara in patut ,in direct !!! sa ne punem noi restul unghia in gat ca pitigoii !!! |
||
rasarit Postat pe 16 Februarie 2009 14:21 |
||
miauniko...decripteaza...si ptr ignorante ca mine... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 14:25 |
||
pai de tine era vorba dragutza ! ca ne aprinserati rau imaginatia ,,, dar ce va pasa voua ...."chipuri de lut ",,,ca va aveti unul pe altul ! de astea singure zic! |
||
rasarit Postat pe 16 Februarie 2009 14:27 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-16 14:20:29G da si autografe...promit ca atunci cand va scoate prima carte, ai sa ai una cu dedicatie speciala |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 14:36 |
||
De la: army_38, la data 2009-02-16 13:59:03De la: ovidiu42, la data 2009-02-16 13:52:27army...dear...pe unde ti-e slashu`? au`...sincer...cand calcam alte civilizatii...tre sa ne integram in ele daca vrem sa rezistam... nu dau sfaturi dar...iata ca...viata...se traieste cam la fel peste tot...doar ca...are ceva particularitaTI! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 14:56 |
||
e clar...nu mi-am injectat destula cafea in vene...pricep greu o fi de la topicurile alea super inteligente de le-am frecventat |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 14:57 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-16 14:03:04ovi ...zau ca nu tradez ! nu umblu pe alte topicuri,,,,ci ,,,muncesc ! apreciem...miau`... si...fie ca de fiecare data cand intri...sa gasesti pe cineva sa-ti raspunda la salut!! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 14:58 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-16 14:15:21 G. da autografe??? Vreau si eu...! si yoooooooooooo.........si yoooooooooooooo..... |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 14:59 |
||
si tu, ovi...promit... esti mai bine dispus azi...aleluia... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 15:04 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-16 15:04:17si tu, ovi...promit... michelle...am spus deja ca...am ingropat securea!! am ajuns la concluzia ca...nu merita sa iti macini nervii...pe net!! si...daca nu primesc autografu`...sa vezi ce fac c tine pe aici!!! glumesc...stai linistita!!! macar sa iasa si..sa fiu eu...ultimu` care primeste vesti!! ii tn pumnii lui pro!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 15:18 |
||
buna ziua buna ziua!! cata activitate in cafenea! bravo voua.... ieri cam batea vantul...si am si suparat-o un pic pe ella , sper ca i-a mai trecut ati vazut.....afara ninge ca-n povesti.. |
||
LUDY Postat pe 16 Februarie 2009 16:23 |
||
..si eu termin scarbiciul abia la 18........ as fi dat o fuga printre fulgi... |
||
LUDY Postat pe 16 Februarie 2009 16:33 |
||
Trimiteti-mi si mie niste fulgi! La noi e tot gri asfaltul... Dar e friggg... M-am dus pana la cafeneaua din colt si am venit zgribulit! M-am ascuns sub plapuma sa ma incalzesc.. si am adormit! .. Nu e nici 10.00....ma duc sa beau o cafea radiata reincalzita!! |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 16:49 |
||
ok, iti trimit un om de zapada .. si de ce cafea radiata? o indulciti cu uraniu? | ||
LUDY Postat pe 16 Februarie 2009 17:02 |
||
hai ca refulez ici sha...vedeti ca is cu couru' in sus...ca tocmai am avut un meci cu soacra-mea nu ma bagati in seama... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 17:12 |
||
spune tot...ia o gura de cafea ...respira adanc .... si da-i incolo de nervi !! ...o tigara? ... | ||
LUDY Postat pe 16 Februarie 2009 17:19 |
||
De la: LUDY, la data 2009-02-16 17:02:46ok, iti trimit un om de zapada .. si de ce cafea radiata? o indulciti cu uraniu? NU... artificial swetner.. daca vreau sa ma mai incapa uniforma raman la el, decat la zahar... radiata e de la microunde... Multam de omul de zapada... a nins numai la Bucuresti sau a nins in toata tara? @Wife: Mamele de baieti sunt cele mai rele!! A mea a fost la fel...mamei nu i-a placut nicio fata din cate am adus pe acasa... s-a bagat fara sa stiu in toate relatiile serioase care le-am avut...si uite-ma acum..33 de ani, singur cuc, stand pe garbo si cautand ce am pierdut... Poti face scara spre cer, dar nici tu si nici alta nu ar fi fost indeajuns de buna pentru baiatul ei... |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 17:21 |
||
army...ca mare drepate ai... ludy...deja fumeg, draga... ce sa spun? soacra-mea, ciclic are asa...o zvacnire de personalitate si isi aduce aminte ca de fapt ea nu ma place, si ca nu e fericita ca sunt mai mare decat pro, nea si-atunci ma suna sa imi zica ce si cum... da' azi asa m-a enervat, ca i-am zis politicos sa isi ia depresiile si nemultumirea si sa si le bage acolo unde nu o arde soarele. si ca mai important ar trebui sa fie ca e fii-su fericit, nu ce varsta am eu... ioi, ishtenem...ca niciodata nu l-am vazut pe pro asa nervos, eu credeam ca el in veci nu e cababil de asemenea reactii si cu asta s-a terminat romanu'... eu inteleg ca e depresiva, cred ca are si o boala de-aia cu maniacala prin denumire, da' nu suntem noi obligati sa suportam asta... nici macar nu accepta ca are o problema de comportament era buna aici, pe garbo, sa isi planga de mila, si sa faca pe victima...ca vad ca asta-i trendul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 17:36 |
||
ARMY.de unde ai scos-o ca mamele de baieti sunt cele mai rele.eu am un baiat care s-a casatorit de doua ori asa cum a vrut el, prima data eu i-am facut nunta dar nu a mers din cauza ei ca vroia doar sa se marite crezind ca e gravida si o omoara tatal in bataie, dar nu a fost asa si a divortat raminind cu casa care era a baiatului de la demolare primita si pe el l-a dat in strada apoi a vindut-o ca mai avea o alta casa , a doua la fel ea a tras de el cu casatoria dar s-a gindit ca e bine pe parcurs sa mai aiba si un prieten ca rezerva ,eu nu m-am bagat in viata lui si uite ce a iesit pina la urma. | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 17:42 |
||
Scuze daca am ofensat pe cineva..Am spus asta avand ca baza doar propria mea experienta plus cea a colegilor mei de serviciu... Urat din partea mea sa generalizez!! Sunt mame de baieti asa ca dvs.. dar sunt putine, toate spun ca isi feresc baietii de fetele cele rele care nu vor decat avere! @ scrichy: |
||
Armyvero_38 Postat pe 16 Februarie 2009 17:47 |
||
... nu doar mamele de baieti sunt dificile...si ale fetelor au oaresce probleme uneori...de ex.a mea... wife poate ar trebui sa-i fac cunostinta cu soacra-ta..cred ca s-ar intelege de minune ..eu m-am obisnuit cu ea asa...o las sa vorbeasca pana se racoreste..si dupa asta isi revine singura.. | ||
LUDY Postat pe 16 Februarie 2009 17:52 |
||
scrichy...si tu ai dreptate...si army are dreptate...da' eu zic ca mamele astea sunt prea posesive...si alea de fete si alea de baieti musai tre' sa stie ele tot... si eu sunt mama, si fiica-mea a avut o relatie de doi ani cu un madarfacar, dar nu m-am bagat. chit ca imi venea sa il musc de jugulara. cred ca am mai zis asta, dar fiica-mea a avut un logodnic care a murit. un copil extraordinar...nu stiu cum s-a incurcat cu celalalt, care era la antiteza, da' stiu ca mie mi-a mancat ficatii cu el. ideea e ca trebuie sa ii lasam sa decida singuri ce aleg, ca degeaba le spunem noi, ca parinti ...ei...batman...batman... ca tot ne facem griji, asta e alta problema...eu si acum o vad pe-a mea ca un copilas...daca stranuta...deja vad scenarii de pneumonie... acu' imi fac griji ca nu vrea sa mai cunoasca pe nimeni, sta ca tuta singura , si daca ai sa mergi la poze, ai sa vezi si tu ca e frumusica foc, si desteapta...nu e normal sa te calugaresti la 24 de ani, si sa nu gandesti decat la master si engleza... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 17:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Topic pt pup�cio�i | 269 | De la: Axl_R 29 August 2013 21:29 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
|
||
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri