Eu am 3 copii dar nu m-am bagat in viata lor niciodata,WIFE, fata mea cea mare e cu 6 ani mai mare decit ginerele meu si se inteleg de minune, eu ma bucur nespus ca am asa ginere cum e el, sintem buni prieteni chiar, e foarte atent cu mine,iar soacra ficei mele e drept ca la inceput o fi strimbat ea din nas ca se iau dar acum o apreciaza foarte mult,nu are texte in fata ei,cei drept a stiut ea cum sa o faca mai maleabila si i-a impus respect. | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 17:53 |
||
---|---|---|
Aici era toata lumea? Eu vin cu o cafea decofeinizata... poate chiar un capucino latte...asa, ca dupa o zi incarcata de luni! @ Wife: ai grija, se spune ca ce faci lunea, faci toata saptamana. Eu am luat azi salariu... poate iau in fiecare zi salariul saptamana asa.. |
||
Verarmy_38 Postat pe 16 Februarie 2009 17:54 |
||
ludy...mama mea e campioana, draga...poate ar trebui sa le facem un club | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 17:55 |
||
vera...la mine, ziua de luni e intotdeauna sucks | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 17:56 |
||
NU e problema e un dialog si atit, e drept ca eu am alta fire decit alte soacre,sunt mai moderna,am vederi largi,nu sunt dupa canoanele vremurilor,deci nu intru in topul soacrelor | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 17:58 |
||
Pai.. propun sa incepi saptamana de marti! Ce-ar fi viata fara un pic de contradictoriu? |
||
Verarmy_38 Postat pe 16 Februarie 2009 17:59 |
||
UITE, ca am postat si eu ceva,sa nu mai ziceti ca nu sunt activa,asa imi amintesc si eu ca sunt soacra din cind in cind,dar am sa dispar ca mai am de munca pina la ora 21 | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 18:02 |
||
scrichy...mamica lui pro nu e de-aia sa se faca praf...pe ea o preocupa doar imaginea...ca ce zice lumea am incercat amandoi sa ii explicam ca nu poti sa-ti faci viata in functie de unul si de altul, da' ea nu pricepe... acu' nu sunt eu zana zorilor, da' nici nu arat ca una de 45 de ani...si oricum, pro ma iubeste si cu riduri, neah...il fac fericit...ce dreaku ii pasa de ce zic vecinele? a facut pro greseala sa ii zica ca ne dorim foarte mult un copil...si fras a capatat... ziceai ca nu-i normala, asa reactii a avut...si se mai mira ca pro nu vrea sa fie in relatii prea apropiate cu ea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 18:03 |
||
Ea intra in top eu nu, fiecare in viata lui face ce vrea,chiar e absurd cind cineva doreste sa fie cu cineva impreuna ca asa considera el ca ii este bine la momentul oportun sa intervi,daca ii este bine o viata e ,OK, daca nu trage invataminte singur, eu asa consider. | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 18:08 |
||
foarte frumos...cu bebele adik..iti dai seama cum a reactionat maica-mea cand i-am spus ca al meu vrea copil da' nu vrea nunta........... | ||
LUDY Postat pe 16 Februarie 2009 18:09 |
||
oh da... a facut ca trenu' | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 18:10 |
||
VA PUP, am disparut poate mai tirziu intru. | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 18:11 |
||
Michelle, ce faci scumpo? Ai avut meci cu soacra? Avea chef sa-si imparta frustrarile cu cineva si s-a gandit la tine...? Da' s-o fi gandit mult? Lasa scumpo ca o prinzi tu in ofsaid si o pui la punct... ca doar te stiu,..tzunami e pistol cu apa pe langa tine...!!! Imi pare rau pentru G ! |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 18:43 |
||
Ella, eu sunt politicoasa...dezgustator de politicoasa...da' deja ma dispera... azi a apucat-o ca de ce i-am dat eu bani lui pro sa isi termine faculta... pai, femeie...poate ptr ca suntem casatoriti, dah...???!!! si-a adus ea aminte de acum doi ani... adica...hello...fiind casatoriti, avem un buget comun, nu? G s-a calmat acum, dar asa nervos nu credeam ca-l vad ... by the way...cine e draga admiratorul ala al tau? 888 ? ha? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 18:47 |
||
Ma omori...!!! Ai dat si tu o tura prin contul meu??? 888 e un tip de treaba, care a inteles ca nu e cazul sa nu mai insiste cu aburelile, ca nu tine...! Dar nu mai schimba subiectul... Sa revenim la mama soacra. Scumpo, dar tu ii dai ei socoteala pentru ceea ce faci cu banii tai? Are tupeu nu gluma! Stii ceva, treaba cu politetea excesiva poate functiona ca un bumerang de prima calitate... te loveste frontal cand nu te astepti..! Poate ar trebui sa incerci sa fii doar politicoasa si daca nu tine, ...aproape politicoasa...! asta ca sa-ti mai treaca supararea |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 18:59 |
||
pai nah...mi-a reprosat ca sunt prea buna... adica cum dreaku ? ca nu pricep...is maritata cu ficior'tu, avem buget comun, si nu trebuia sa...sa ce? sa zic..."lasa draga facultatea, ca nu ai nevoie de ea" ???!!! nu-i pe dunga ei...asculta la mine... tot ameninta cu sinuciderea...de fo' 20 jde ani...ca ia otrava, ca se spanzura, ca ia pastile...da' cand ii spunem sa mearga la doctor, nu vrea ne dispera pe toti cu telefoane in creierul noptii, si la noi si la sora lui G...bla...bla...bla...sunt nefericita...sunt victima... pai stai draga, ca nu esti singura...mai sunt si altii in jurul tau, ca doar nu ai inventat tu apa calda si nefericirea... sa-i povestesc eu cum e sa fi nefericita...sa ai un barbat care 20 de ani nu merge la munca, o mama care pretinde atentie, si o fata care trebuie ajutata sa faca o facultate... si cred ca data viitoare, nu mai sunt politicoasa deloc...ca poate asa intelege sa isi vada de treaba ei... si-a adus aminte acum ca e mama...da' cand muncea G la 13 ani, sapand santuri ce dreaku facea? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 19:10 |
||
Scumpo, fa un efort si vorbeste-i asa cum merita. Altfel nu vei avea pace niciodata. Stai linistita, ca nu se sinucide! E doar o strategie veche si patetica de a atrage atentia. Auzi, dar s-au intalnit vreodata cele doua soacre??? Si nu s-a lasat cu contuzii...? soro, da' nu mi-ai zis de unde stii tu de 888...? |
||
Ella34 Postat pe 16 Februarie 2009 19:20 |
||
stai ca tocmai am dat cu una de pamant la sexul oral...ti-am zis ca sunt cu couru' n sus... m-am uitat la pozele tale...si am vazut ce scria...ca esti superba...si alea...alea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 19:33 |
||
E superba si mie mi/a placut,ELLA, dar mi/a placut si e a poatat MICHELLE,pe topicul-SEX ORAL-- dunpa mine lumea, prietenii s opresc la usa dormitorului daca vrei sa iti fie bine intr-o relatie | ||
scrichy Postat pe 16 Februarie 2009 21:12 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-16 19:33:57stai ca tocmai am dat cu una de pamant la sexul oral...ti-am zis ca sunt cu couru' n sus... seara buna!!!... iote ca lumea...incepe de lunea cu el in sus!! am fost si io...putin...dar...am reusit sa ma rotesc la loc! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Februarie 2009 23:00 |
||
helooo !!! nimeni ??? ....o cafeluta ? ? ok,ok, azi o fac eu ! desi ,,,de obicei nu fac decat in weekend ! asa ca ,,,va astept ,,, |
||
rasarit Postat pe 17 Februarie 2009 10:06 |
||
buna ziulica miha hmmmmm,ce buna cafeluta ai pregatit,ia sa bag si o |
||
rizzibizzi Postat pe 17 Februarie 2009 11:02 |
||
ziua buna!...o cafea ceva...a mai ramas? | ||
ovidiu42 Postat pe 17 Februarie 2009 12:30 |
||
...a ramas ,cum nu ? nuvezi ,,,ce vant bate ? |
||
rasarit Postat pe 17 Februarie 2009 12:35 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-17 12:35:21...a ramas ,cum nu ? bateeeee...in draci!! si...cand mai zic yo cate ceva...sare lumea ca...nuuuuuuuu!!!!! ms!...miau`...imi pun si yo...o bardaca si...mai citesc pe aici ca...abia am facut ochi! |
||
ovidiu42 Postat pe 17 Februarie 2009 12:49 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-02-17 12:49:29 Taci si nu mai cobii...! Vine lumea, dar acum sunt toti ocupati. Ai vazut doar ca ieri au semnat cu totii condicuta! Mai bine mai baga o cafea din aia la ceaun si pune niste muzica... asa vedem si noi care mai e starea ta de spirit azi...! |
||
Ella34 Postat pe 17 Februarie 2009 13:06 |
||
ella...mi-e bine azi!!.apropo`s...ai papat tot? ca...ai vazut ce efecte am pe aici... muzica.... iat vrei cad in butoi? ca e asa frig afara si...stau cu nasu` lipit de geam...si sorb din ceaun direct cafeaua!! trag pe nas...esentza... |
||
ovidiu42 Postat pe 17 Februarie 2009 13:23 |
||
'Neata de la mine... mai pe la pranz la voi! @Ella, verifica-ti te rog mesajele... sunt confuz intr-o privinta. Eu fac un dus rapid si fug sa mai si muncesc pt Uncle Sam! Sar'mana de cafeluta doamnelor! |
||
Armyvero_38 Postat pe 17 Februarie 2009 13:41 |
||
army, schimba locatia aia de la profil, dear...ca e mai fain sa citesc NY decat alta localitate... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Februarie 2009 13:53 |
||
Nu m-au lasat sa o schimb in NY!! Am sters localitatea de tot... se pare ca toata lumea de pe Garbo sunt din Romanica... Eu inclusiv... Nu mi-a fost niciodata rusine de unde provin si nici nu m-am sfiit sa le raspund cu accentul meu britanic ( uite-ma cum ma laud si eu) ca nu sunt nici din Australia si nici din UK... Din pacate, acum depinde si de cine intreaba, se stie indeosebi ori de spitale cu copii handicapati, ori de Dracula ori de Microsoft... Tara noastra e cam cat un cartier central din NY!! |
||
Armyvero_38 Postat pe 17 Februarie 2009 14:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
|
||
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? | 13 | De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri