Cafenea virtuala

armi, multumesc!
Ella34
Postat pe 17 Februarie 2009 14:08
army...da' tu ce faci pe-acolo? sau daca imi spui, va trebui sa ma ucizi?

Ella...ce zi tampita am...plictiseala mare...il bat pe G la cap sa scrie ceva...ar trebui sa fac si mancare...viata mea...cine o fi inventat si mancarea asta?

wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 14:14
Buna dimineata... de fapt si la mine e pranz de-a binelea, dar abia acum am apucat sa iau si eu o gura de aer din talmes-balmeasul de la servici... Vrea cineva cafea decofeinizata? . Mi-a interzis doctorul sa mai beau normala, asa ca ma amagesc si eu...
Wife, azi toate bune si frumoase intr-o zi de marti?
Verarmy_38
Postat pe 17 Februarie 2009 14:24
nope...mi-am injectat prea multa cafea in vene...mi-e lene...am o stare de sictair, ca sa zic asa...

nu mai am nicio carte noua, ca nu am mai avut de unde sa dau 600 de mii pe una...coana mare e alerta...vecinele au venit cu colinda de la prima ora, sa vorbeasca about nothing...afara ninge si ma indispune, ca eu vreau sa fie cald si sa ma tolanesc in hamac...

ce sa zic...o zi de marti perfecta...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 14:28
Offf, michelle scumpo...! Daca ar exista pastile pe care sa le ingurgitez si sa-mi tina de foame 3 zile... eu mi-as face si credit la banca sa-mi cumpar! Cand vine vorba de gatit,..pic in depresie!!!

Azi te plictisesti..? Pai, da-i un telefon lu' mama-soacra!
Ella34
Postat pe 17 Februarie 2009 14:33
La Focsani e cald si soare (vb cantecului)... Nu-mi place cand ninge...nu am hamac, dar daca vrei, poti veni sa stai in curte pe bancuta
Verarmy_38
Postat pe 17 Februarie 2009 14:35
wife...nu dispera si...lasate antrenata in discutiile cu...vecinele!!!
ca...doar e martzi!!!...si...nu mai e mult...trece si asta!!
sau...cum zicea cineva...incearca cu mama soacra!!!
sigur scapi de..plictis!!
ovidiu42
Postat pe 17 Februarie 2009 14:40
verona, iti dau eu un hamac, ca am doua...

de mama-soacra nu mi-e dor...las' ca sta bine la ea acasa, ca aici am instituit embargou...

vreau sa fie cald, sa plantez flori...vorba vine, ca nu pot sa fac nimic cu coloana de o am...da' face pro...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 14:58
ovi...pe mine ma macina asa...o dilema existentiala...

de ce femeile vorbesc chiar si cand nu au nimic de zis? le studiam azi pe cele doua vecine...cum aberau ele cu talent despre o emisiune la tembelizor...ceva cu inselatul...ce pasiune puneau ele in discutie, cum aduceau ele argumente ce si cum...eu eram cam degeaba pe-acolo...nu stiam nici despre ce vorbesc, nici ce sa raspund...

cred ca de maine incep sa fiu mai putin politicoasa...le zic in fata, zat, de-aici, ca ma plictisiti...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 15:40
Trafic demential!! Cred ca ma apuc de jogging pana la servici!
Nu e niciun secret ce fac Wife. In fisa postului scrie Systems Management Support Analyst... In romaneste am grija ca tot sistemul NYPD sa fie in parametrii normali. Am grija in primul rand ca hakerii (cel mai des sunt romani) sa nu intre aiurea si sa vada ei ce ce vede si Uncle Sam dar schimb si tonner daca este necesar. Am ajuns aici, cred, datorita unui noroc imens si pasiunii mele aproape obsesiva pentru calculatoare si software. Am lucrat si in Romania, la o unitate militara din Focsani mai intai, pe acelasi post, apoi pt SRI Vrancea... Dupa vreo 5 ani de munca aproape non-stop mi-am depus cerere pt un job in state mai mult in gluma... S-au prins de gluma si au inceput sa ma cerceteze si au vazut ceea ce pot face... M-au chemat la interviu, la Ambasada si am facut, se pare, o inpresie buna. Fizicul m-a ajutat si de data asta ... asta se intampla in vara lui 2006. In primavara lui 2007 am ajuns aici...
Am platit un pret cam mare pentru a ajunge aici si anume am pirdut o persoana foarte draga. In acel moment eram pe marginea relatiei, din cauza mea in principal, si am preferat sa accept acest job decat sa ma confrunt cu ea si cu problemele mele... Cred ca te-ai cam prins de cine e vb... M-am resemnat deocamdata, dar cand imi pun ceva in minte... trebuie sa iasa cum vreau eu!
Armyvero_38
Postat pe 17 Februarie 2009 15:45
army...cineva se tine de glume si pe-acilea...cu hakeritul...ca aseara pro era on-line si nu avea garbo deschis...

toti fugim de confruntari...ne e mai bine sa alegem politica strutului...da' vine un moment cand viata ne sileste sa scoatem capul din nisip...ideal ar fi sa si invatam ceva din experientele alea mai putin fericite...

sigur ca m-am prins...si din cate vad eu...si la ea au ramas urme...

ehee..." paduri ce-ar fi putut sa fie, paduri ce niciodata nu vor fi "...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 15:51
michelle...acu` vaz ca...nu esti la curent cu evenimentele!!!
poi...bieele femei vin la tine ca la cineva cu scaun la cap ...sa comenteze...iar tu esti pe dinafara?
frumos iti shade tie...fata cu...crte alea alea...sa pierzi firu`...si-acu...din lipsa de infrmatii sa le tai elanu` si...sa le strici locatia de comment-uri?
ia mai deschide si tu...intr-o fereastra mica acolo pe laptop...un OTV ceva...sa te pui la curent ca...acushi se face ziua si...iar vin si te gasesc nepregatita in domeniu!!
apropo`s...nu cumva daca ai tine o legatura mai stransa cu mama soacra...ai sti mai multe?
ia incearca si vezi de-i asa!!
ovidiu42
Postat pe 17 Februarie 2009 15:51
ovi...am eu nortonul pus, dar daca incep sa ma uit on-line la OTV, sigur iau vreun virus...

cat priveste mama soacra...no thank's...nu-s curioasa de barfe, plus ca pro nu e genul de baiat care da fuga la mamica ca e ea nemultumita de nora...daca pana si pe el a reusit sa il infurie ieri...iti inchipui...si pro e singura persoana pe care eu o cunosc, care nu isi iese din fire never ever...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 16:00
iti imaginezi ca glumeam...dar...sincer ma intreb cum naiba rezist sa iti vina pe cap...si sa trebuiasca sa le asculti ineptiile,,,fara ca tu sa ai chef de asa ceva!!
eu...n-am rezistat...
avea si madam`...cu ani in urma...un chef de a sta la barfe cu...vecina...(care vecina...a tot trait prin camine si internate...in copilarie ...apoi si dupa casatorie tot prin aa ceva a stat si era obisnuita cu o forfota continua)...deci...avea chef...si-am zis ca...deh!...asa-s femeile...
dar...incepuse sa ma dispere...pt ca trebuia sa las usa deschisa...sa poata intra...si te trezeai cu ea...cand ai fi vrut mai putin sa vezi pe cineva ...
nu mai puteam avea intimitate ca...venea vecina...croseta...impletea...nu conta ce anume si...stiam tot ce se petrece in bloc...
cine cu cine si-a pus-o...cine a intrat...cand ...unde...cat a stat...ce a facut...cine era deranjat la stomac...
mama mea!!!......am crezut ca innebunesc...
si...am decis ca...asa ceva nu ne face bine si...am taiat tot...
de atunci...nici n ma mi sauta!!
ovidiu42
Postat pe 17 Februarie 2009 16:13
maica mea!!!!....auziti lumeeeeeeee!!!!!!!....se cauta penisul perfect...
no...ca...a turbat lumea de tot...!!
ma dusei si yo...sa vaz despre ce e vb p`acolo...si vazui ca...e discutie aprinsa...despre cum tre sa fie...si cate cele!!
oare...chiar sa fi inebunit lumea de tot incat...mancam sex...pe paine oricum si...oricand?
ovidiu42
Postat pe 17 Februarie 2009 16:21
pai aia e...ca nu rezist...ma dispera fomeile astea...

acu', nu ma suspectez ca as fi eu vreo super inteligenta, sa imi ploua toata ziua cu ciocarlii albastre in tartaguta, dar nici sa discut asa...a proasta...de telenovele si vali vijelie...

pai si astea doua ma pun la curent cu barfele, care cu care, cine, unde, cand...si eu nu cunosc pe nimeni in satul asta...ca de-aia ne-am si mutat aici, ca sa avem liniste, ca ne tampise Timisoara de tot...

da' uite ca nu avem parte de liniste...daca nu sunt vecinele, e coana mare, daca nu e coana mare, e soacra-mea...

de maine, hotarat...le scot afara...vad eu ca politetea asta nu e buna...

wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 16:22

sa vezi ce-or sa zica dup`aia...pe unde merg...
ca sigur vor tebui sa gaseasca alta locatie...
da`...parca...fata simtita cum te stiu...nu te vad sa ai sufletu` ala...sa le privezi de...expozeu` zilnic,,,si gratuit!!
ovidiu42
Postat pe 17 Februarie 2009 16:32
ba chiar am sa aplic asta...usa de perete...si afara...

deja a ajuns un stres ptr mine...ma gandesc de seara ca musai tre' sa fie blidele spalate, ca vin alea...am ajuns in casa mea sa imi fie teama sa las o cana de cafea in chiuveta, ca isi baga alea nasu'...

eu cred ca ar cam fi timpul sa invat sa mai fiu si obraznica...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 16:34
De la: army_38, la data 2009-02-17 15:45:33Trafic demential!! Cred ca ma apuc de jogging pana la servici!
Nu e niciun secret ce fac Wife. In fisa postului scrie Systems Management Support Analyst... In romaneste am grija ca tot sistemul NYPD sa fie in parametrii normali. Am grija in primul rand ca hakerii (cel mai des sunt romani) sa nu intre aiurea si sa vada ei ce ce vede si Uncle Sam dar schimb si tonner daca este necesar. Am ajuns aici, cred, datorita unui noroc imens si pasiunii mele aproape obsesiva pentru calculatoare si software. Am lucrat si in Romania, la o unitate militara din Focsani mai intai, pe acelasi post, apoi pt SRI Vrancea... Dupa vreo 5 ani de munca aproape non-stop mi-am depus cerere pt un job in state mai mult in gluma... S-au prins de gluma si au inceput sa ma cerceteze si au vazut ceea ce pot face... M-au chemat la interviu, la Ambasada si am facut, se pare, o inpresie buna. Fizicul m-a ajutat si de data asta ... asta se intampla in vara lui 2006. In primavara lui 2007 am ajuns aici...
Am platit un pret cam mare pentru a ajunge aici si anume am pirdut o persoana foarte draga. In acel moment eram pe marginea relatiei, din cauza mea in principal, si am preferat sa accept acest job decat sa ma confrunt cu ea si cu problemele mele... Cred ca te-ai cam prins de cine e vb... M-am resemnat deocamdata, dar cand imi pun ceva in minte... trebuie sa iasa cum vreau eu!

Army termina cu vaicareala ca nu-ti sta in fire!! Ai vrut singur-singurel sa pleci, nu ai intrebat pe nimeni absolut. Ti-ai facut bagajele, ai vandut apartamentul si dus ai fost. Iti place sa speli rufele in public, foarte bine! Ti-am spus de la inceput in legatura cu plecarea ta, faci cum crezi de cuviinta!! Ti-am fost alaturi in fiecare etapa a concursului! Singura conditie in caz ca erai acceptat a fost sa nu imi impui nimic! Nu ti-a luat mult sa intelegi ca nu aveam de gand sa plec la cheremul nimanui din tara. Dupa aproape un an apari de nicaieri cu texte "miss u babe" si alte alea de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Nu te-ai gandit la nimeni in afara de tine la fel cum faci si acum! TIE iti este greu ca esti singur, TU faci totul singur, TU esti singur cuc! Ceilalalti sa-i ia naiba daca nu fac asa cum ai vrea TU!! Fii raspunzator pentru deciziile tale si te mai victimiza atat!!!!!!!
Verarmy_38
Postat pe 17 Februarie 2009 16:44
Verona, armi...!!! Dragilor, e clar ca, pe undeva pe acolo, o rana inca mai sangereaza! Dar nu spalati rufele murdare in vazul tuturor!
Chiar nu se poate altfel?
Ella34
Postat pe 17 Februarie 2009 16:54
Imi cer scuze pentru ceea ce s-a spus...daca alta cale nu a fost!! Cine trebuie sa se scuze a fugit din nou!
Verarmy_38
Postat pe 17 Februarie 2009 16:57
hai mai sa nu fim rai!!...poate ii roade si pe ei inca...ceea ce a fost...si...sant oarecum...intre prieteni cred...
nu cred ca cineva de aici...ar face remarci rautacioase la dresa lor!!
e clar ca...tot ei sant cei ce decid cum si...daca...rezolva pb!!
ovidiu42
Postat pe 17 Februarie 2009 16:59
vera, e ok...esti printre prietene aici...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Februarie 2009 17:01
Iarta-ma babe, de o mie de ori, iarta-ma!! Daca as putea da timpul inapoi nu ar mai fi fost asa... Te-as fi ascultat! Mi-e tare greu fara tine aici! Am fost amandoi incapatanati... Eu am vrut cariera... Si tu la fel! Eu am avut mai mult noroc... te-as fi ajutat. Daca mi-ai fi spus sa nu plec, nu plecam... Nu fi asa, tu nu esti asa... Te rog sa-mi raspunzi la mesaje, asa nu voi mai apela la cafenea... nu ma poti evita mereu!
Armyvero_38
Postat pe 17 Februarie 2009 17:17
De la: army_38, la data 2009-02-17 17:17:31Iarta-ma babe, de o mie de ori, iarta-ma!! Daca as putea da timpul inapoi nu ar mai fi fost asa... Te-as fi ascultat! Mi-e tare greu fara tine aici! Am fost amandoi incapatanati... Eu am vrut cariera... Si tu la fel! Eu am avut mai mult noroc... te-as fi ajutat. Daca mi-ai fi spus sa nu plec, nu plecam... Nu fi asa, tu nu esti asa... Te rog sa-mi raspunzi la mesaje, asa nu voi mai apela la cafenea... nu ma poti evita mereu!

Verifica-ti casuta de mesaje si ia aminte pentru ca voi repeta a doua oara!
Verarmy_38
Postat pe 17 Februarie 2009 17:33
Moama, ce meciuri au fost pe aici. Bai Army, bai, baiet serios esti tu? Lasa copila in pace si n-o mai bate la cap. Hai, fii de gasca si da la top daca vrei, da la cafenea, da la alte topicuri si mai ales nu o face pe Vera sa isi stearga contul. Stai cuminte ca vine primavara si in State, uite, io acolo fug in curand sa vad cum imbobocesc crocusii. Uita-te pe geam si tu, ia cauta, nu gasesti nimic interesant?
Marisa
Postat pe 17 Februarie 2009 18:51
buna seara...si noapte buna cafenea!!!
iar e pustiu
ovidiu42
Postat pe 18 Februarie 2009 00:51
Buna dimineata! Unde e restul lumii???
Aemulus
Postat pe 18 Februarie 2009 06:55
Buna dimineata! Restul lumii e pe aproape.
N-a facut nimeni cafea...? Haideti, ca fac eu! Dar sa stiti ca o fac tareeee... Am nevoie, ca azi iar are sefu un batalion de cu el...!

Ovi, copil plangacios..., hai frate, lasa jalea! Cine vroiai sa-ti intre in cafenea la ora aia...?

Avem nevoie de cafea tare, ca inca se mai simte tensiunea in aer... Doamne ce zi a fost ieri...!
Ella34
Postat pe 18 Februarie 2009 09:16
Buna dimineata... de fapt la mine e tot noapte! Diferenta de fus orar este de 7 ore... Mi-am cam neglijat atributiile ieri cu toate discutiile si a trebuit sa raman in seara asta pana la 1.00 sa-mi termin treaba...
Nu mi-e somn... poate un dus ma va face macar sa ma relaxez... mai raman pe la voi... are cineva un ceai?
Ella, multumesc pentru sfaturi... sunt un om destul de hotarat... timpul decide multe... voi astepta!
Armyvero_38
Postat pe 18 Februarie 2009 09:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! 1 De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34
buna ziua 35 De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32
MOZAIC 597 De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii 9 De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54
Setari Cookie-uri