asta ziceam si eu...avand in vedere ca e weekend...si...poate lumea...ori e pe aici...ori...la plimbari!! da`...vaz ca...nimeni nu vrea sa dea din casa!!! pe mine...sincer...stirea de aseara...m-a intors putin... si...inca mai meditez ...pt ca...e vb de copii...sentimente...si multe altele!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2009 15:13 |
||
---|---|---|
army...hai sa te binedispun putin iti dau acum linkul http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4771/de-ce-nu-pot-sa-l-uit-.html enjoy... vera, cum merge centrala? vezi sa mai bagi si lemne in foc... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Februarie 2009 15:21 |
||
Michelle, eu nu eram online, dar erau probabil vizitatorii mei... A devenit normalitate traficul aiurea in contul meu, asa ca : va salut dragilor, faceti-va comozi si nu stricati nimic! Eu acum am ajuns acasa si ma simt ca naiba... Cred ca ma paste gripa, iar cu frigul de afara,.. m-a termina. Va las , ma duc sa ma odihnesc putin. army, compresele reci ajuta... Ovi, hai ...fruntea sus! Sa bagam niste Satriani ...ceva? |
||
|
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 15:35 |
||
Deocamdata am niste mazare congelata, antiinflamatoare si un concediu de o saptamana | ||
Armyvero_38 Postat pe 21 Februarie 2009 15:39 |
||
Bune si alea..., mai ales concediul! Si nu mai plange atat! Fii barbat..!!! |
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 15:40 |
||
army se da lovit...oof...ca ce inima de mama vitrega am... ti-a placut topicul ? cu "tranvaiul" ? si cu m s-a teleportat dl fulger? Ella...ha ??? ai fost on line tot timpul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Februarie 2009 15:45 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-21 15:35:34 ella...sincer...o fi bun satriani...dar...acu se discuta chestii tari!!! si....iata ca...ascult dire stites...si...wife...m-a facut praf!!! deci...incerc sa ma remontez...si...sigur...am sa reusesc!! deci...capu` sus si...hai ca...trecem peste... iar ...wife...primeste ea...sigur...ce merita!!! pt ca...nimic nu ramane nerasplatit!!! sa auzim doar de bine!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2009 16:06 |
||
Auzi mai Ovi, da' unde se discuta chestiile alea asa de tari? Ca intrai si eu pe profilul tau, ca sa vad pe unde ti-ai postat jalea si te-am gasit pe la ...marirea sanilor, pe la loc de dat cu capul,...treburi obisnuite!!! |
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 16:16 |
||
Ela, eu te-am sfatuit sa postezi cu parola. Mai gandeste-te. | ||
Micass Postat pe 21 Februarie 2009 16:16 |
||
lume buna!!!...iata reactiile la stirea nashpa de ieri...sau...mai bine zis...de aseara!! ceva...ce cred ca...merita sa rumegam si noi...chiar daca nu suntem implicati!! buna dimineata dragilor..........va multumesc pentru gandurile voastre si tot ce pot sa va spun este ca am trecut de socul tragediei si ca sunt alaturi de fiul meu ..........este ,intr-adevar in acea faza in care un sentiment de vinovatie il cuprinde cand si cand,ca nu a putut face mai mult pentru colegul lui .........ca de ce nu a vazut trenul mai devreme........ca de ce nu l-a strigat mai repede pe colegul lui.........ca de ce.....ce de ce ????.........dar eu sunt puternica,desi sufletul imi urla de durere.........si sunt langa el tot timpul........si sunt destul de "pregatita"in acest domeniu de psihologie de catre nenorocirile prin care am mai trecut ani in urma (var mort in accident rutier la 23 de ani,odata cu nasul de cununie,cel de-al doilea sot al nasei mort tot datorita trenului,mama......tot un eveniment tragic si tot sub ochii fiului meu,unchi mort tot sub rotile trenului........deci :SUNT EXPERTA !!!......ca sa mai si radem hilar !!! ).........deci nu am sa-mi las fiul sa se imbolnavesca sau sa pateasca ceva rau..........i-am dat ,printre multe altele,doar 2 motive temeinice de a merge mai departe zambind: colegul lui de banca nu si-ar fi dorit ca el sa se imbolnavesca de atata plans si sentimente de vinovatie si de aceea el trebuie sa-i cinstesca memoria cu fapte bune si cu reusite in viata...........si doi :sa nu ajunga ,prin suferinta lui ,sa ma vada si pe mine suferind ca pe mama colegului sau !!!..........si deja,cand i-am spus de mine ca poate o sa mi se faca rau daca il vad pe el bolnav sau dus cu gandul departe,s-a mai imbarbatat.......... oricum,este greu.........desi un ochi imi rade ca fiul meu nu a patit nimic,fizic vorbind,celalalt imi plange de durerea ca un copil de 15 ani a trebuit sa pateasca asa ceva !!!.........un copil ata de bun ,de bland, de respectuos.........el,care era liantul in clasa,intre cei care nu se prea intelegeau........cel mai bun prieten al fiului meu !!!......... va multumesc ,oricum,inca o data,ca sunteti cu gandul la noi........pentru ca ,stiti si voi, ca undele pozitive de la toti se aduna si te ajuta........si este bine atunci cand stii ca sunt oameni,acolo undeva,care iti mangaie durerea !!!......... va pup........si va doresc un week-end frumos ......... |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2009 16:18 |
||
Micass, am inteles si eu ca e necesar. Nu de alta, dar cine stie ce postari imi vor vedea ochii intr-o zi, sub avatarul meu... Sunt deschisa la sugestii...( ca si contul meu ) So...mi-am schimbat parola de 3 ori, ultima data am pus una lunga cu spatiu. Ce sa mai fac? Ca eu contul nu mi-l sterg, uite-asa...!!! |
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 16:21 |
||
Nu cred ca are legatura cu parola. Nu iti cere parola, pur si simplu in loc de utilizatorul tau apare de fapt Ella74. E vorba de o redirectionare ceva. | ||
Micass Postat pe 21 Februarie 2009 16:24 |
||
wife - pai capsuni, ca alte celea nu am gasit la momentul respectiv... ce mai faceti, ce mai spuneti.... vad ca e populata cafeneaua...trageti la cafea, ai? | ||
LUDY Postat pe 21 Februarie 2009 16:25 |
||
Ovidiu, e groaznic incat nici nu pot citi. Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat. | ||
Micass Postat pe 21 Februarie 2009 16:25 |
||
ella si eu am patit-o fara sa vreau ...am tastat utilizator+parola (ale mele personale) si m-am trezit in contul altcuiva !!!! ....oricum ,nu era nimic interesant pe acolo... |
||
LUDY Postat pe 21 Februarie 2009 16:28 |
||
Vrei sa spui ca nu e nimic in teresant in contul Ellei? | ||
Micass Postat pe 21 Februarie 2009 16:29 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-21 16:21:36 Micass, am inteles si eu ca e necesar. Nu de alta, dar cine stie ce postari imi vor vedea ochii intr-o zi, sub avatarul meu... incapatzanat-o!!!! astia au vazut ca noi chiar discutam aici...despre ceva... si...se pare ca...inflexiunile politice...nu-s pe gustu` lor!!! cum sa vada ei...oameni...care mai si gandesc...si discuta despre ceva...? mai bine...ii taie din fasha!! deci...nici pe mine nu ma mira ceea ce fac... e mai mult decat ...josnic!!! dar...hai sa-i inoram i...sa ne vedem de ale noastre!!! iar in ce priveste parola...adminii...opot vedea mereu...pt ca te pun s-o tastezi...si...o au intr-un ragistru acolo!! si...nu numai pe a ta!! dar...daca se pot deda la asa marshavii...e josnic!! pt ca...aici nu e nici...penagonu`...nici...alte cele!!ci doar lume cre stie ca...nu poate scoate pe gura prea multe!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2009 16:32 |
||
ovi...cum s-a intamplat asa ceva? | ||
LUDY Postat pe 21 Februarie 2009 16:33 |
||
Ovi, lasand la o parte "rasul hilar", eu as sfatui-o sa nu se bazeze pe psihologia ei empirica ci sa duca copilul la un psiholog adevarat. Se vede ca e foarte afectata. Teribila drama...! | ||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 16:34 |
||
De la: Micass, la data 2009-02-21 16:16:38Ela, eu te-am sfatuit sa postezi cu parola. Mai gandeste-te. Micass, daca ai o sugestie, spune-mi! |
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 16:39 |
||
De la: Micass, la data 2009-02-21 16:25:47Ovidiu, e groaznic incat nici nu pot citi. Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat. micas...sincer...eu inca resimt... si...am repostat ...tocmai pt ca...sunt parinte si...incerc sa vad ce ar simti ..si fata asta...care a scapat doar cu...traumele... ooooffffffffffffff!!!!!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2009 16:44 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-21 16:34:13 Ovi, lasand la o parte "rasul hilar", eu as sfatui-o sa nu se bazeze pe psihologia ei empirica ci sa duca copilul la un psiholog adevarat. Se vede ca e foarte afectata. Teribila drama...! ella...am incercat sa vb cu ea...dar...iti dai seama ca e...dificil... tot pt asta...am vrut sa vb cu ea... poate...reusesc... doamne!!!...e dureros...rau!! e vb de copii...de ceea ce ii va urmari...o viatza!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2009 16:47 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-21 16:39:54De la: Micass, la data 2009-02-21 16:16:38Ela, eu te-am sfatuit sa postezi cu parola. Mai gandeste-te. Pai sa stabilim o parola cu care sa-ti incepi orice postare. |
||
Micass Postat pe 21 Februarie 2009 16:48 |
||
...sau as putea sa ma semnez sub fiecare postare Ella |
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 16:51 |
||
Ella...da' un cod, ceva? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Februarie 2009 16:52 |
||
Ma duc sa-mi fierb o cana de vin cu scortisoara...! Am auzit ca face bine la gripa! Ella |
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 16:53 |
||
Incepi si tu cu :"aici vulturul plesuv". | ||
Micass Postat pe 21 Februarie 2009 16:54 |
||
De la: Micass, la data 2009-02-21 16:54:22Incepi si tu cu :"aici vulturul plesuv". micas...sincer...pe asemenea site-uri...stii si tu cum se poate juca...fiecare cu registri unde sant stocate parolele... deci...nu da impresia ca...se poate securiza!! e asa cum e...si...o taram cu noi...aceasta situatie... parte nasoala e ca...adminii astia...sant niste neica nimeni...pe aici!! nush` ce practica au...si cum i-au prostit pe astia sa administreze site-ul... dar...aici intervin multe... deci...daca minte nu e...ce ai vrea mai mult? |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2009 16:58 |
||
l-a lovit pe pro deja...si nu ii cotrobai eu prin cont... micass...esti in forma azi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Februarie 2009 16:59 |
||
Michelle, nu rade, ca te-ar putea lovi si pe tine in orice moment...! Ce-ai face daca ai gasi o postare a icai, sub avatarul tau? Micass, vezi ca treaba e contagioasa... Bai, si daca uit o data sa ma semnez? Ella |
||
Ella34 Postat pe 21 Februarie 2009 17:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bacalaureat 2011-dezastru | 109 | De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27 |
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
|
||
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri