,,ah ! va jucati si cu mine ziceti ?? ufff nu ma pot concentra deloc ...azi,,, uite va "spun" banc: VAND NEVASTA!!!!!!!!!! An de fabricatie 1983 , culoarea roscata , full option: suspensii super, portbagaj mare. Stere f buna de functionare putin uzata (cam de 2ori pe zi; dar duce mai mult) Al doilea propietar, certificat in regula . Cai putere oooooo (poate sa tina o herghelie ) Caroseria putin atinsa: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat( daca sunt acasa) si a intrat in ea , in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate dar cu timpul se repara, Pret negociabil, o dau cu tot cu accesorii : unu de trei ani si una de 5 ani , rog seriozitate! |
||
rasarit Postat pe 26 Februarie 2009 13:51 |
||
---|---|---|
De la: army_38, la data 2009-02-26 13:50:55 Bai, da' si cand s-o gasi cineva sa te scarpine.... |
||
Ella34 Postat pe 26 Februarie 2009 13:53 |
||
Haideti ca incerc sa postez si eu o chestie, dar nu stiu daca reusesc, ca-i cam lunga... O femeie din New York a scris pe un site finaciar cerand > sfaturi despre cum > sa gaseasca un sot bogat: ...partea cea mai tare e ceea ce i-a raspuns un tip. > > *Ea*: > Sunt o fata frumoasa ( mai mult, foarte frumoasa) de 28 > ani. Sunt > inteligenta si am multa clasa. As vrea sa ma casatoresc cu > cineva care > castiga minim jumate de milion de dolari pe an. > Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat? > Sau sotii ale unor milionari cere pot sa-mi dea sfaturi pe > aceasta tema? Am > avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii > $, dar acest > lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West. > Cunosc o doamna care > face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat > si traieste > la Tribeca > , nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de > inteligenta. > Asa ca ma intreb, ce am facut ca sa merit acest lucru si de > ce eu nu > reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei? > > *EL*: > Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund > la cazul dvs si > am elaborat un prospect al situatiei dvs. > Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig > 500 mii $ pe an. > Clarificat acest lucru, consider faptele in urmatorul mod: > > Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca > acela pe care-l > cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest > lucru din > urmatoarele motive: > Lasand la o parte blablabla, ceea ce dvs oferiti e o > negociere foarte > simpla. Dvs oferiti frumusetea dvs fizica in iar eu ofer > banii mei. > Propunere foarte clara aceasta; dar exista o mica problema. > In mod sigur > frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o zi > va disparea, in > timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu > in banca. Asadar > in termeni economici dvs sunteti un activ care sufera de > depreciere in timp > ce eu sunt un activ care produce dividente. > Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresiva > si creste in > fiecare an! Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, > sunteti frumoasa si > veti continua sa fit pt urmatorii 5/10 ani, dar din ce in > ce mai putin. Si > intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da > seama ca ati > devenit o pruna uscata. > Acest lucru inseamna, in termeni de piata ca azi sunteti > bine cotata, in > epoca ideala sa fiti vanduta, nu cumparata. Utilizand un > limbaj wall street > cine va poseda azi trebuie sa va puna in "trading > position" pozitie de > comert si nu "buy and hold" (cumpara si tine), > cum se pare ca sugerati. > Asadar in termeni comerciali, casatoria ("buy and > hold") cu dvs nu e o > afacere buna pe termen mediu/lung. > > In schimb inchirierea pe o anumita perioada poate fi chiar > si din punct de > vedere social o afacere inteleapta si am putea s-o luam in > calcul. Am putea > sa avem o relatie pt o anumita perioada. ..... Huuummm .... > Daca ma gandesc bine si ca sa ma asigur de cat sunteti de > inteligenta, cu > clasa si frumoasa, eu potential "client care > inchiriaza" asa o "masina" cer > ceea ce este corect: sa facem un test drive. Va rog sa > stabiliti data si > ora. > > Cu stima > > Investitorul dvs |
||
|
||
Ella34 Postat pe 26 Februarie 2009 13:58 |
||
Taree Se pare ca nu mai esti stresata Elluto de sef! Sau nu a venit astazi la servici? |
||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 14:11 |
||
A venit, a plecat... Eu ar trebui sa termin ceva pana la 5, dar asa n-am nici un chef... Bai, cat de greu e fara cafea... |
||
Ella34 Postat pe 26 Februarie 2009 14:19 |
||
Fara palpitatii si tremuraturi azi!! Ceai pentru tine!! Apropo de palpitatii, ai vazut topicul "Pt toti barbatii din comunitate....am nevoie urgenta de un sfat !!!" pe pagina 5?? A aruncat de la etaj Anakin cu o cucoana care se da cu PHD!! Penibil frate! Ti-l recomand.. era si Wife p'acolo ieri, cred... |
||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 14:29 |
||
am vazut...acu' ai dat tu cu ea de pamant...'otzule... drept e ca si anakin are un stil...bisturiul e pistol cu apa pe langa el... persida e fata buna, dar cred ca a fost dezamagita rau...nene...da' ce complicata e viata asta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 14:36 |
||
Am citit si ieri ceva dar nu prea am dat atentie, si azi daca tot am timp berechet, m-am gandit sa vad ce-o fi cu Anakin, baiatul asta pretentios, de se ia atat de taios de Persi asta! Avea dreptate saracu' om fratee! Apai cum sa te abtii sa nu le scuturi asa, pana isi revin din reveria PHD-ului?? | ||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 14:40 |
||
Army frate, unde m-ai trimis? Dupa ce-am citit postarile lui anakin, am inlemnit... Acum mai am o grija... sa nu intru pe mana lui! |
||
Ella34 Postat pe 26 Februarie 2009 14:58 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-26 14:58:28 Army frate, unde m-ai trimis? Dupa ce-am citit postarile lui anakin, am inlemnit... Daca l-ai suparat, trimite-i repede un mesaj cu mii de scuze pentru cele scrise, gandite si negandite si roaga-l sa te ierte, ca-l vezi ca-i taios nevoie mare... Sincer eu cred ca l-a calcat rau de tot cucoana pe toate bataturile!! Ce mai, m-o luat nervu' si pe mine la ce frumos se exprima, manca-i-as PHD-ul ei de Marine Biologist! Uite acuma imi pica fisa: nu era George din Seinfeld biolog marin? |
||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 15:07 |
||
A trecut mult timp de cand n-am mai vazut Seinfeld... Personajul meu favorit era Kramer. Stai ca am vazut ceva... ti-a dat persida replica! Ma duc sa vad... |
||
Ella34 Postat pe 26 Februarie 2009 15:19 |
||
Army 38 Nu am spus ca am PHD sa ma laud si nici sa fiu luata peste picior. In fine crede-ti fiecare ce vreti. Eu consider ca nu am ajuns la 30 de ani sa ma cert cine este incult s-au analfabet si cine nu. Ma rog, fiecare cu ce la inzestrat Dumnezeu. Va doresc o zi buna |
||
persidadamian Postat pe 26 Februarie 2009 15:26 |
||
mama...ati pus-o la pamant pe femeia aia!...sincer imi este mila de ea...doare al naibii de tare sa fii catalogat in felul ala! .. | ||
Postat pe 26 Februarie 2009 15:27 |
||
ce-aveti, bre, cu persida?...ati baut apa dupa mine ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 15:43 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-02-26 15:26:04Army 38 Cucoanaaa! Pune mana pe gramatica!!! Nu se cearta nimeni cu tine cine este analfabet, incult sau altceva, se vede clar si cu ochiul liber! Dar, vorba ta, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu are ce lua! De la tine chiar pleaca din nou cu mana goala!! |
||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 15:45 |
||
De la: sexy_nico26, la data 2009-02-26 15:27:27mama...ati pus-o la pamant pe femeia aia!...sincer imi este mila de ea...doare al naibii de tare sa fii catalogat in felul ala! .. Doare Nico, dar poate se trezeste si-si vede lungul nasului plus prostiile pe care le scrie!! Incepe sa ma calce pe ghips si nu-i bine... |
||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 15:47 |
||
Sexi nico Stai linistita catalogarile lor sunt facute pe baza unor presupuneri. De obicei femeile puternice sunt mai greu de acceptat. Cred ca toti am facut greseli de ortografie s-au gramaticale. Hadeti sa sarim unul pe altul acum si sa ne scoatem in evidenta toate greselile sa vedem unde ajungem. Hadeti sa ii si injuram si sa-i facem cu ou si cu otet pe cei a caror pareri nu ne comvin s-au nu suntem de-acord cu ele (asa cum a facut Anakin cu mine) si sa vedem unde ajungem. Am crezut ca acest forum este pentru a invata unii de la altii. Se pare ca m-am inselat. Oricum i-ti multumesc Nico. |
||
persidadamian Postat pe 26 Februarie 2009 15:48 |
||
la loc comanda...nu o mai forfecati pe persida...vreti sa-mi uzurpati rolul de bitch ? lasa persida, mami...ca iti explic eu ce si cum...army are piciorul in ghips...si e mai tafnos azi...eu sunt ticaloasa... any way...army, intra tu pe topicul cu femeia varsator, sa vezi acolo rautate feminina, la mamanatura...nico stie despre ce e vorba... bre, femeile sunt tare ticaloase... army...m-am uitat la poza ta, aia cu sacoul...mi se pare mie sau ai burtica ? ha ? eu crez ca nu te muncesc destul aia NYP |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 15:55 |
||
De ce te-ai suparat asa Army 38 Cu ce te-am jignit pe tine sa stiu si eu pentru ce sa-mi cer scuze? dace e cazu. Care e problema? Nu cred ca m-am ridicat in slavi cu nimic. Si nici nu am facut pe desteapta. Am raspusn injuriilor aduse de Anakin. Daca tu ti-ai fi postat opinia ta pe forum si ai fi primit din partea mea tot felul de batjocoriri ai fi stat cu mainile in buzunar? |
||
persidadamian Postat pe 26 Februarie 2009 16:01 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-02-26 15:48:13Sexi nico Hai sa te invat gramatica, vrei?? De exemplu: SAU se scrie legat atunci can poate fi inlocuit cu ORI! ITI: se scrie legat atunci cand tine loc de pronume personal de la TIE, ITI, TI...Etc... Haideti cu totii: nu hadeti... Oare ce fotbalist o fi fost Hades asta?? Si tu mai Persidica lasa jos si fugi tataaa ca nu-i de tine postarea pe forum pana nu te pui la punct!! |
||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 16:03 |
||
gata...impacare...army, fa pace...te rog eu... daca ajuta sa te conving, imi falfai si genele, nah... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 16:03 |
||
Ce enervant poti sa fi army. Eu sunt atata de nervoasa acum ca nici nu vad tastatura nu cred ca ti-ar place sa fii in locul meu. Dar sa te pregatesti ca am sa ma tin dupa tine ca un scaiete. Am sa te prind si pe tine odata in obsai si ai sa vezi si tu cum e. Niciodata sa nu spui niciodata Poti fii si tu in locul meu. De cate ori am sa te prind pe forum eu am sa vin cu completarile. |
||
persidadamian Postat pe 26 Februarie 2009 16:13 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-26 16:03:57gata...impacare...army, fa pace...te rog eu... Capitulez la insistentele frumoaselor doamne Garbo! Wife ne vede Pro cu falfaitul genelor! Eu nu pot fugi, ca-s intr-un picior!! |
||
Armyvero_38 Postat pe 26 Februarie 2009 16:14 |
||
multumesc army... persida...respira adanc...calmeaza-te...pur si simplu, lucrurile au scapat de sub control... mai bine spune-ne de ce ai tu o parere atat de proasta despre barbati...poate te putem ajuta. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 16:20 |
||
De la: army_38, la data 2009-02-26 16:14:30 |
||
Ella34 Postat pe 26 Februarie 2009 16:20 |
||
si tu, Brutus? pro nu e gelos...desi se tot mira ca imi zice ovi "mami"... army oricum e prea indragostit...ramane imun la sarmul meu irezistibil de femme fatale... da' pe unde o fi mamaruta? ca nu am mai vazut-o...oricum, trebuie sa recunosc ca alta ar fi dezarmat dupa chestia de ieri...incepe sa imi placa de ea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 16:25 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-02-26 16:13:04Ce enervant poti sa fi army. au au au...faultezi grav limba romana!! unde ai facut primele 4 clase, cu cine? ai alta etnie decat cea romana? uite definitia din DEX..cu care ar trebui sa dormi sub cap....poate se prinde ceva �FSAID, ofsaiduri, s.n. (Sport) �mprejurare, penalizat� de arbitru, �n care un juc�tor aflat �n posesia mingii se g�se�te �n zona pe care o formeaz� linia ultimului juc�tor al echipei adverse �i linia por�ii adverse. � Din engl. off-side. |
||
superbus Postat pe 26 Februarie 2009 16:28 |
||
ginerica...ai innebunit? eu ma chinui ici sha sa calmez spiritele, si tu apari cu DEX-ul ?... la taiat lemne cu tine...esti pedepsit... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 16:32 |
||
Offfffffffffffffffff Superbus acuma ia-ma si tu la 3 pazeste Nu am alta nationalitate cred ca pur si simplu nu sunt atenta. Multumesc mult prometeus pentru suportul acordat dar nu vreau sa vorbesc de asta. Cel putin nu inca. Mai vorbim ma cheama datoria. |
||
persidadamian Postat pe 26 Februarie 2009 16:39 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-26 16:32:34ginerica...ai innebunit? pai cum sa rezisti ,fara sa faci nimic, cand persidutza maltrateaza in halul asta limba romana??!!! pentru cineva ,care se da mare invatata,e jenant sa nu stii lucruri elementare !! persidutzoo....mami...consulta DEX-ul cand nu stii unele cuvinte!!nu e rusinos....e sanatos!! si eu il consult!!nu putem fi doctori in limba romana!!dar e obligatoriu sa stim sa vb curat si frumos romaneste !!! |
||
superbus Postat pe 26 Februarie 2009 16:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
|
||
Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri