Cafenea virtuala

VA PUP FETELOR AM PLECAT IN INFERN PINA DISEARA TIRZIU,ASTA ESTE, SPER SA APAR DISEARA.
scrichy
Postat pe 27 Februarie 2009 10:35
neatza...zisei io cu juma de gura.....o cafea aveti si pentru mine?....."pliiiizzzzzzz"....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 10:36
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 10:36:26neatza...zisei io cu juma de gura.....o cafea aveti si pentru mine?....."pliiiizzzzzzz"....

Neata...Ceai? Am mai mult si dau cu placere...
Mornin' babe!
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 10:52
'neata dia ! avem cafea neagra !!!
de aia or fi unii asa negrii in cerul gurii ??!!
..sau o fi chestie de "rasa " ??
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 10:58
'neata army !
ti-ai luat toate pastilele ???
sa ai grija ,da ?
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 11:01
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-27 11:01:13 'neata army !
ti-ai luat toate pastilele ???
sa ai grija ,da ?

Fac ce fac si ajung mereu sa le iau cu jumatate de ora mai tarziu... la fel am patit si in dimineata asta. Mi-a luat 10 minute sa ajung pana la bucatarie, un sfert de ora sa caut ceaiul (asa-i cand nu poti face curatenie singur, pune tanti pe unde apuca toate lucrurile si uita sa-ti puna bilete care unde-i) si a mai fiert si ceainicul inca vreo 10 minute... poate n-o fi o problema asta si sa nu-si faca efectul anibioticele... nu?
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 11:09
,,,nuuu army ! fii linistit , or sa-si faca efectul.
numai ca eu ma gandeam ca-i posibil sa dea efecte adverse
zau asa ! ca nu "te-am vazut " {pana acum } asa suparat ca ieri!
si pe o dama...
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 11:13
multzam miha si sa-ti dea dumnezeu sanatate...ca buna mai e cafeaua asta!!!! mmmmmm....simt cum incep sa ma trezesc...
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 11:20
aaa.. deci de asta nu mai ziceai nimic !?
iti savurai cafeaua .
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 11:26
da, honey...un ceai merge bine...multzam....un pupic pentru u.... am sa-mi pun miere si lamaie si daca vrei, ia si tu... am pus borcanul de miere pe masa si alaturi lamiile...depinde cum preferi ceiutzul....sau doresti honey sa-ti fac eu un ceai cu miere si lamaie cum m-a invatat pe mine mama????....si da...nu se intampla nimica daca iei mai tarziu cu 15-30 de minute antibioticul.....important este sa-l iei...
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 11:27
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-27 11:13:33 ,,,nuuu army ! fii linistit , or sa-si faca efectul.
numai ca eu ma gandeam ca-i posibil sa dea efecte adverse
zau asa ! ca nu "te-am vazut " {pana acum } asa suparat ca ieri!
si pe o dama...

Pai m-a enervat cucoana la culme!! Daca nu stapanesti bine limba romana nu te bagi nene la comentarii!! Nu suntem perfecti, nu am avut pretentia asta dar daca ma mai calci si pe ghips...
Oricum, am lasat-o asa deoarece m-au rugat 2 doamne scumpe de pe Garbo sa capitulez, si stii tu: "daca-i ordin, cu placere!"
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 11:31
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 11:27:45da, honey...un ceai merge bine...multzam....un pupic pentru u.... am sa-mi pun miere si lamaie si daca vrei, ia si tu... am pus borcanul de miere pe masa si alaturi lamiile...depinde cum preferi ceiutzul....sau doresti honey sa-ti fac eu un ceai cu miere si lamaie cum m-a invatat pe mine mama????....si da...nu se intampla nimica daca iei mai tarziu cu 15-30 de minute antibioticul.....important este sa-l iei...

Saru-mana si-un picior, ca-i din acelasi material!
Si eu care ma plangeam ca nu are cine sa-mi poarte de grija :)
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 11:34
ioi doamne army, da rau ne-am mai luat de fata aia.....auzi, tu care esti de doi ani in NY...sau mai mult.....e posibil ca tipa sa fie tot pe-acolo de mult timp si a uitat limba romana?????...era o varianta...dar vad ca nici cu engleza nu prea sta bine...sait, ofsai.....etc......ca nu cred ca era cum zicea wife ca mai da pe langa cu tastele....e distanta prea mare intre taste cand greseste...daca ma intelegi ce vreau sa zic....adica eu cu unghiile mai agat taste dar sunt alaturate.....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 11:35
are, mama, are .....cine sa-ti poarte de grija...mai ales ca eu am o slabiciune pentru guyshii in uniforme albastre...... app....teoretic trebuie sa stai cu piciorul ridicat pe o perna....nu cu el atarnat jos din pat....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 11:40
sezi mumos ! sau culcat !!

"daca-i ordin cu placere"!!

glumesc, army !
si ptr ca eu n-am facut armata ,prefer :cel mai intelept cedeaza !
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 11:40
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 11:35:35ioi doamne army, da rau ne-am mai luat de fata aia.....auzi, tu care esti de doi ani in NY...sau mai mult.....e posibil ca tipa sa fie tot pe-acolo de mult timp si a uitat limba romana?????...era o varianta...dar vad ca nici cu engleza nu prea sta bine...sait, ofsai.....etc......ca nu cred ca era cum zicea wife ca mai da pe langa cu tastele....e distanta prea mare intre taste cand greseste...daca ma intelegi ce vreau sa zic....adica eu cu unghiile mai agat taste dar sunt alaturate.....

Mi s-a intamplat cand faceam piata acum vreo 2 ani si ceva, vara, in august, iar los italianos pe acolo intrebau sfios: "asta este visine sau este cirese?". Tipa de la taraba le zice: "ce vreti sa cumparati, visine sau cirese?" Ei zic cirese! Si tipa raspunde sec: "atunci este cirese!"
O fi de pe acolo, mai stii?

Eu nu am niciun roman prin preajma, singura mea legatura cu Romania este acest site. Nu am uitat nicio regula gramaticala, niciun cuvant romanesc. Daca totusi mi se intampla sa am un lapsus, prefer sa stau sa ma gandesc decat sa scriu/spun vreo prostie!
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 11:43
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 11:40:27are, mama, are .....cine sa-ti poarte de grija...mai ales ca eu am o slabiciune pentru guyshii in uniforme albastre...... app....teoretic trebuie sa stai cu piciorul ridicat pe o perna....nu cu el atarnat jos din pat....

Sunt din primavara lui 2007 in NY... si cred ca o sa te dezamagesc, dar nu sunt obligat sa port uniforma!
Eu mi-s cu calculatoarele, fraudele online, prinderea hackerilor, etc. ... de la pasiunea de prindere a unora mi se trage si ghipsul... tin piciorul pe o perna in sus, dar amortesc!! Ma mai dau jos de pe canapea, mai fac o incursiune pana la bucatarie... ma mai scarpin ca ma mananca de nu mai pooot... si uite asa trece vremea... Mai o ironie, mai o glumita, ca de, la mine e aproape 5 dimineata!
Mai am de stat inca vreo 2 saptamani cu el, si dupa aceea fizio vreo luna si ceva, si fara antrenamente vreo jumatate de an...
My life suks!!!!
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 11:51
..dia , un martisor ,ceva ? un snurulet ??
cum ii merge prietenei ?
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 11:59
Buna ziua la toata lumea!!...ce faceti?..bucurosi? voiosi? , eu da ca e inceput de w/end...si la mine e asa de frumos afara...soare...merge o plimbare

Postat pe 27 Februarie 2009 12:03
pai nico ,pe aici nu e chiar soare ,dar da !
ma bucur ca s-a sfarsit saptamana {de lucru } .
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 12:06
honey, esti mortal cu este cirese....."si la noi in romanica e multi care nu stie lba romana"...vorba unuia de la radio......daca prostia si analfabetismul ar durea....am vedea pe strada numa oameni care urla de durere.....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 12:08
Noi aici nu prea avem parte de iarna in adevaratul sens al cuvantului...zapada nu rezista mai mult de 2 zile...din cauza aerului sarat , insa soare...nu ducem lipsa... ...este prezent chiar si in extra sezon...ar trebui sa fim cu totii bronzati deja

Postat pe 27 Februarie 2009 12:10
De la: sexy_nico26, la data 2009-02-27 12:03:12Buna ziua la toata lumea!!...ce faceti?..bucurosi? voiosi? , eu da ca e inceput de w/end...si la mine e asa de frumos afara...soare...merge o plimbare

Mai da' ce vesela ca o primavara esti tu azi! Pe la mine s-au anuntat ploi si inghet, nu cred ca sunt afara acum mai mult de 36 de grade fahrenheit... vreau si eu soare... dar cred ca va trebui sa mai astept pana la 6 si ceva... sau pana luni, marti....
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 12:10
...army, recunosc cinstit ca eu nu ma prea dau in vant dupa plaja, numai asa pt un bronz natural, sa fie placut la vedere ...in rest, as pleca bucuroasa la munte...sa mai scap de soarele asta arzator...numai cand ma gandesc ca vine vara si incep sa ma intristez...aglomeratie...trafic infernal...caldura insuportabila...si tot felul de mirosuri ...dar cred ca nici sa plec definitiv nu as putea... ...iubesc orasul asta asa cum este el..

Postat pe 27 Februarie 2009 12:17
De la: sexy_nico26, la data 2009-02-27 12:03:12Buna ziua la toata lumea!!...ce faceti?..bucurosi? voiosi? , eu da ca e inceput de w/end...si la mine e asa de frumos afara...soare...merge o plimbare

Bucurosi...nu prea!!Voiosi nu...din lipsa de motiv!!Soare nu...de azi dimineata fulguie usor!!!Plimbarea cred ca e buna mai tarziu!!!Noroc ca mai exista cate cineva care sa imi incante dimineata cu o vorba buna si duioasa!!!

Nu sunt deprimata...doar raceala e de vina!!!

walkiria
Postat pe 27 Februarie 2009 12:19
De la: sexy_nico26, la data 2009-02-27 12:17:22 ...army, recunosc cinstit ca eu nu ma prea dau in vant dupa plaja, numai asa pt un bronz natural, sa fie placut la vedere ...in rest, as pleca bucuroasa la munte...sa mai scap de soarele asta arzator...numai cand ma gandesc ca vine vara si incep sa ma intristez...aglomeratie...trafic infernal...caldura insuportabila...si tot felul de mirosuri ...dar cred ca nici sa plec definitiv nu as putea... ...iubesc orasul asta asa cum este el..

Muntele e frumos numai pentru concediu, de locuit nu se poate locui pe acolo! Imi place la nebuie tot ce tine de munte, il iubesc in toate anotimpurile.
Nu pot scapa din vedere insa ceea ce ma face sa locuiesc la oras: confortul. Sunt convins ca nu ai putea sa locuiesti pentru restul vietii la munte oadata ce te-ai obisnuit in oras!
Eu unul recunosc, e frumoasa viata la tara, la munte sau la campie, dar nu ma vad locuind permanent in afara orasului... mie chiar imi place jungla de beton!
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 12:24
De la: miaunuka_68, la data 2009-02-27 11:59:56..dia , un martisor ,ceva ? un snurulet ??
cum ii merge prietenei ?

mami, nu prea stiu..ca nu am avut timp sa merg la ea la vanzare sa vad cum ii merge...daca e sa fie soare si frumos vom merge maine si duminica...io cam am bulan la vanzare...si daca ma mai si machiez mai misto...cam fac vanzare.....e mistoo sa stii.....mai vine gasca de baieti.....stam la o gluma la un mic la o bere...e super...al meu se intelege de minune cu ei......e fain...
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 12:26
walki...numai la gandul ca duminica vei primi un martisor, si ar trebui sa fii bucuroasa...apoi ...un alt motiv ar fi acela ca in aceeasi zi luam masa cu familia, este lasata secului ...si daca ma mai straduiesc mai gasesc cateva, asa ca...fii fericita...

Postat pe 27 Februarie 2009 12:27
Buna dimineata
Primiti o inculta si analfabeta ca mine sa-si bea cafeaua cu voi?
persidadamian
Postat pe 27 Februarie 2009 12:35
as vrea si eu un martisor... macar virtual, in amintirea celor adevarate, dar cel mai mult mi-e dor de un ghiocel...
susidallyama
Postat pe 27 Februarie 2009 12:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
comorile sufletului? 8 De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58
BUna lume.... 8 De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
cluburi de dans in cta 2 De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38
Setari Cookie-uri