Cafenea virtuala

De la: sexy_nico26, la data 2009-02-27 12:27:03walki...numai la gandul ca duminica vei primi un martisor, si ar trebui sa fii bucuroasa...apoi ...un alt motiv ar fi acela ca in aceeasi zi luam masa cu familia, este lasata secului ...si daca ma mai straduiesc mai gasesc cateva, asa ca...fii fericita...

Nico...maine dimineata sper sa-mi zambeasca soarele!!!O zi buna ,una rea...deci maine va fi cu mult mai buna si plina de optimism.Deci...pregatirea...imi reintru in forma si reluam filmarile!!!Nu pierdeti vremea...si repetati replicile...sau nu...
mai bine scenele siropoase...

Tot incerc de cateva zile sa pun o poza in care sunt eu pe post de filmaci...dar se pare ca nu vor adminii sa apar in postura de filmaci!!!
walkiria
Postat pe 27 Februarie 2009 12:37
persida, esti binevenita...sunt sigura ca ieri a fost doar un incident regretabil si izolat...

dreaku stie, mie disputele astea imi dau palpitatii la stomac...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Februarie 2009 12:38
De la: army_38, la data 2009-02-27 11:51:34
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 11:40:27are, mama, are .....cine sa-ti poarte de grija...mai ales ca eu am o slabiciune pentru guyshii in uniforme albastre...... app....teoretic trebuie sa stai cu piciorul ridicat pe o perna....nu cu el atarnat jos din pat....

Sunt din primavara lui 2007 in NY... si cred ca o sa te dezamagesc, dar nu sunt obligat sa port uniforma!

Mai am de stat inca vreo 2 saptamani cu el, si dupa aceea fizio vreo luna si ceva, si fara antrenamente vreo jumatate de an...
My life suks!!!!

stiu cum e...acum doi ani am avut si eu piciorul in pioneze dupa un accident de masina pe trecerea de pietoni...accidentul prostului..pe dreptul meu....si ma dadeam lovita precum wife....de erau albinute si mama si sotul.....care imi facea cafeaua, care facea pranzul....vroiam ciocolata...sarea ciocolata.....ha ha ha....dar ma durea piciorul de nici sa rad nu puteam.....offf..te inteleg, dragule....dar lasa ca trece.......mami, numai termenul NYPD imi excita neuronul.....buni baieti astia din NYPD......daca sunt tot atat de buni si valabili ca in serial.....
tutankhamon
TUTANKAMON ia treci acasa ,ca de nu iti i-au cocoasa la bataie
rizzibizzi
De la: persidadamian, la data 2009-02-27 12:35:44Buna dimineata
Primiti o inculta si analfabeta ca mine sa-si bea cafeaua cu voi?
buna persida.!..sigur...din partea mea nu este nicio prb, esti binevenita! ...insa am sa te rog sa nu mai dai curs discutiilor, incearca sa te faci ca nu vezi micile intepaturi la adresa ta, e mult mai bine asa...in rest...cum sa fie cafeaua?

Postat pe 27 Februarie 2009 12:39

Cu bratele deschise si cu o cana mare de cafea!!!
Nu pune la suflet...! In zilele lor bune sunt chiar baieti de treaba! Mai aluneca si ei pe panta exagerarii... mai, dar cu cata gratie o fac...!!!
Ella34
Postat pe 27 Februarie 2009 12:41
De la: walkiria, la data 2009-02-27 12:37:17
De la: sexy_nico26, la data 2009-02-27 12:27:03walki...numai la gandul ca duminica vei primi un martisor, si ar trebui sa fii bucuroasa...apoi ...un alt motiv ar fi acela ca in aceeasi zi luam masa cu familia, este lasata secului ...si daca ma mai straduiesc mai gasesc cateva, asa ca...fii fericita...

Nico...maine dimineata sper sa-mi zambeasca soarele!!!O zi buna ,una rea...deci maine va fi cu mult mai buna si plina de optimism.Deci...pregatirea...imi reintru in forma si reluam filmarile!!!Nu pierdeti vremea...si repetati replicile...sau nu...

Tot incerc de cateva zile sa pun o poza in care sunt eu pe post de filmaci...dar se pare ca nu vor adminii sa apar in postura de filmaci!!!
esti dulcica rau walki...te-ai pregatit temeinic...ai facut si poza, sa arati a filmaci profesionist

Postat pe 27 Februarie 2009 12:42

Cu zahar sau cu miere?Iti cedez locul meu...eu deja nu mai am stare.Azi cred ca fac vreuna...ca prea nu am astampar!!!

walkiria
Postat pe 27 Februarie 2009 12:42
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-27 12:38:59TUTANKAMON ia treci acasa ,ca de nu iti i-au cocoasa la bataie

uite ca nu vreau....dupa ce m-ati luat la shipca ca nu v-am dat tort....am plecat de la voi.....aici am primit cafea...ceiut....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 12:44
De la: sexy_nico26, la data 2009-02-27 12:42:00
De la: walkiria, la data 2009-02-27 12:37:17

esti dulcica rau walki...te-ai pregatit temeinic...ai facut si poza, sa arati a filmaci profesionist

Nico...poza o am dinainte...de acolo mi-a venit ideea sa ma bag filmaci sef la voi!!!

walkiria
Postat pe 27 Februarie 2009 12:44
walki...sunt oripilata draga...cum sa strici bunatate de cafea cu miere ? cahhh...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Februarie 2009 12:46
Ce cauti tu in cafenea? Fugi de-aici, ca urla "fiara"-n tine ...!!!
Ella34
Postat pe 27 Februarie 2009 12:48
Va multumesc
Ce dor i-mi este sa beau si eu o cafea buna si tare.
Eu beau cafea fara cofeina si nici pe asta nu ar trebui sa o beau dar asta e ma mai alint si eu.
Mai9 ziceti-mi si mie cum e gustul ynei cafea bune ca eu am uitat.
persidadamian
Postat pe 27 Februarie 2009 12:49
De la: persidadamian, la data 2009-02-27 12:35:44Buna dimineata Primiti o inculta si analfabeta ca mine sa-si bea cafeaua cu voi?

chiar daca esti poate suparata pe mine, uite iti dau si eu o cana cu cafea.....zaharul, frisca, laptele, lamaia, coffeta...sunt pe masa langa cana....pune-ti ce doresti....friends???????
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 12:49
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-27 12:46:35walki...sunt oripilata draga...cum sa strici bunatate de cafea cu miere ? cahhh...

Wife...eu am intrebat din politete!!!Oricum eu o beau fara zahar de foarte multi ani!!!Trebuie sa ii simt gustul!!!
walkiria
Postat pe 27 Februarie 2009 12:50
vai dia !!! ce bine suna ..toata chestia asta cu martisoarele ...

bv ! asa sa faci ! sa mergi sa ajuti fata la vanzare !

eu ma retrag ! va doresc un weekend cat mai placut!
sa primiti martisoare ,,,si sa simtiti primavara in suflete !
rasarit
Postat pe 27 Februarie 2009 12:52
walki...fara zahar? cum poti draga?
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Februarie 2009 12:53
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-27 12:53:05walki...fara zahar? cum poti draga?

Acum 15 ani...mi-era greu sa o beau fara zahar!!Acum...daca o beau cu zahar..e ceai pentru mine!!!Astfel ajungi sa simti adevaratul gust al cafelei!!Simti taria...calitatea...si efectul e mult mai strong.Numai ca la cafeaua asta naturista de o beau eu acuma...nu se prea pune problema de aroma si tarie.Dar ce nu fac eu pentru draga mea "fiara"
walkiria
Postat pe 27 Februarie 2009 12:58
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 12:38:37
De la: army_38, la data 2009-02-27 11:51:34
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 11:40:27are, mama, are .....cine sa-ti poarte de grija...mai ales ca eu am o slabiciune pentru guyshii in uniforme albastre...... app....teoretic trebuie sa stai cu piciorul ridicat pe o perna....nu cu el atarnat jos din pat....

Sunt din primavara lui 2007 in NY... si cred ca o sa te dezamagesc, dar nu sunt obligat sa port uniforma!

Mai am de stat inca vreo 2 saptamani cu el, si dupa aceea fizio vreo luna si ceva, si fara antrenamente vreo jumatate de an...
My life suks!!!!

stiu cum e...acum doi ani am avut si eu piciorul in pioneze dupa un accident de masina pe trecerea de pietoni...accidentul prostului..pe dreptul meu....si ma dadeam lovita precum wife....de erau albinute si mama si sotul.....care imi facea cafeaua, care facea pranzul....vroiam ciocolata...sarea ciocolata.....ha ha ha....dar ma durea piciorul de nici sa rad nu puteam.....offf..te inteleg, dragule....dar lasa ca trece.......mami, numai termenul NYPD imi excita neuronul.....buni baieti astia din NYPD......daca sunt tot atat de buni si valabili ca in serial.....

Serialul e un pic facut pe dinafara... Antrenamentul face diferenta...
La mine nu are cine sa sara... singur le fac aproape pe toate. Am in schimb colegi receptivi la rugamintile mele.. Si o cucoana care vine sa faca un pic de curatenie de 4 ori pe saptamana, dar cum eu sunt si un pic maniac al curateniei tare nu-mi place cum le face.... da' nu ma fac eu bine, atunci sa vezi ordine si curatenie!
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 13:01
va pupez...ma duc sa inventez o ciorba noua!!!Nu de alta...dar sa nu zic ca nu am facut vreuna nefacuta!!!

O zi buna ,cu mult soare ,cu multa voie buna si ....cu multa iubireeee!!!!
walkiria
Postat pe 27 Februarie 2009 13:02
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 12:44:18
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-27 12:38:59TUTANKAMON ia treci acasa ,ca de nu iti i-au cocoasa la bataie

uite ca nu vreau....dupa ce m-ati luat la shipca ca nu v-am dat tort....am plecat de la voi.....aici am primit cafea...ceiut....

sac sac sac sa bei cafea daca mai gasesti ca am topito pe toata si de aici si de la club ,si cu ceiutul tau fac dus
rizzibizzi
Postat pe 27 Februarie 2009 13:03
Vulturul cheama scorpia...receptie...

M-ai chemat in cafenea doar ca sa ma scoti din ochiul ciclonului...?
Ella34
Postat pe 27 Februarie 2009 13:11
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-27 13:03:12
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 12:44:18

sac sac sac sa bei cafea daca mai gasesti ca am topito pe toata si de aici si de la club ,si cu ceiutul tau fac dus

sac sac ca imi luasem deja...o s-o iei pe cocoasa de la cei care doresc cafea sau ceai....of of ,mai mai
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 13:13
gata ca am gasit dar rau e sa nu porti ochelari si sa mai fi si blonda !!!
mamaruta
Postat pe 27 Februarie 2009 13:14
dragilor cum imbunezi o soacra sau mai bine zis cum o rafinezi ???? sameone!!
mamaruta
Postat pe 27 Februarie 2009 13:18
pai...nah...depinde de soacra si depinde de tine...

de rafinat, cam greu...daca nu e deja...slabe nadejdi sa mai reusesti

incearca sa fi demna cu ea, explica-i ca tu nu reprezinti un pericol pt relatia ei cu sotul tau...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Februarie 2009 13:22
De la: mamaruta, la data 2009-02-27 13:18:14dragilor cum imbunezi o soacra sau mai bine zis cum o rafinezi ???? sameone!!
...eu ti-am raspuns deja pe celalalt topic ...dar mai exista si soacre care orice le-ai face, nu te vor si basta ...nimic nu e sigur...dupa cum vezi

Postat pe 27 Februarie 2009 13:24
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-27 13:22:05pai...nah...depinde de soacra si depinde de tine...

de rafinat, cam greu...daca nu e deja...slabe nadejdi sa mai reusesti

incearca sa fi demna cu ea, explica-i ca tu nu reprezinti un pericol pt relatia ei cu sotul tau...

Da-mi voie sa ma impusc cu un cutit in spate!!

Fug pana nu ma iau durerile!!!
Prietenii stiu de ce!
Armyvero_38
Postat pe 27 Februarie 2009 13:25
stim army...stim....dar hei.....capul sus.....o sa fie bine, ai sa vezi...o sa razi....parol....

tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 13:36
noa, v-am pupacit dragilor ca tre sa ma duc si eu la scarbici...ooffffffff....nu am cheffffffff......da zambesc pentru ca maine sunt acasa...si duminica....ioi.......mi-o facut deja programul barbata-miu.....aoleooooooooo......ne vedem diseara.....dupa 9...pupacei....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 13:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Horoscopul iubirii 14 De la: si_totusi 21 Ianuarie 2010 13:17
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55
Setari Cookie-uri