ovidiu, lasa morcoveala ! facem si noi alianta . uite, suntem patru: eu, tu, noi si amandoi. sac ! ele-s numai doua . avantaj noi ne duielam cu ella si wife . da nu tare. asa, de amorul artei. prieteneste |
||
si_totusi Postat pe 28 Februarie 2009 21:18 |
||
---|---|---|
De la: si_totusi, la data 2009-02-28 21:18:09ovidiu, lasa morcoveala ! facem si noi alianta . uite, suntem patru: eu, tu, noi si amandoi. sac ! ele-s numai doua . avantaj noi tusica...sar`na...esti o dulce...dar...nu fac aliantze!! asta e!!! imi mai pica si mie...bateria...ce sa fac? |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Februarie 2009 21:51 |
||
ba sa faci, aliante, ovidiu, draga. aliantele nu trebuie privite neaparat ca ceva negativ. te poti alia cu cineva atat la greu cat si la bine. ce e rau in asta? pusesem si eu de o afacere si mi-ai taiat elanul |
||
|
||
si_totusi Postat pe 28 Februarie 2009 22:02 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-02-28 22:02:43ba sa faci, aliante, ovidiu, draga. aliantele nu trebuie privite neaparat ca ceva negativ. te poti alia cu cineva atat la greu cat si la bine. ce e rau in asta? tusica...ma iarta...ca...ti-am taiat elanu`... dr...tu ma sfatuiesti sa ma fac frate cu drak? nope... n-am sa fac asta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Februarie 2009 22:32 |
||
Mai Ovi, ma omori...!!! Si care-i draku din alianta asta frate, eu sau wife! Zi ce-ai pe suflet si mai baga niste emoticoni pe acolo ca altfel o sa cred ca vorbesti serios... | ||
Ella34 Postat pe 28 Februarie 2009 22:38 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-28 22:38:05 Mai Ovi, ma omori...!!! Si care-i draku din alianta asta frate, eu sau wife! Zi ce-ai pe suflet si mai baga niste emoticoni pe acolo ca altfel o sa cred ca vorbesti serios... ella...eu nu fac alegeri .intre tine si wife!!! dumnezeule...ce se vede aici!! sunteti prietenii mei...si...nush` de ce vrei sa ma pui in situatii limita!! si...asa la public!! ma rog!!...nu comentez! dar...iti vei lua tu...papara!!! pt ca...vaz ca...deja insisti ...ceea ce rezulta ca vb serios!! un martisor...pt fetel din topic... macar...cateva...firicele de zambile... sau...edesuet? astept deja...bataia!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Februarie 2009 22:45 |
||
Ei, hai..ca parca-ti mai reveni umorul! |
||
Ella34 Postat pe 28 Februarie 2009 22:58 |
||
iertare...dar nu pot continua cu ella... ma voi retrage... cred ca ...vreun topic...a intorso cu el in sus!! si..nu vreau sa fiu eu...zidu` de refulare! o noapte frumoasa la toata lumea...si...venind primavara...sa aveti soare in suflet!!! si...un norishor atarnat de...inima!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Februarie 2009 23:01 |
||
Ella34 Postat pe 28 Februarie 2009 23:04 |
||
Ella, renunta...ori eu ori tu, l-am deranjat cu ceva pe ovi. cred ca mai degraba eu, cu reteta mea de prajitura... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 23:06 |
||
Walky, vino repede in cafenea ca am sa-ti dau o veste importanta!!! | ||
Ella34 Postat pe 28 Februarie 2009 23:16 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-28 23:16:14 Walky, vino repede in cafenea ca am sa-ti dau o veste importanta!!! Am sosit!!!Spune,spune...ard de nerabdare!!!! |
||
walkiria Postat pe 28 Februarie 2009 23:18 |
||
piua.... da' eu pot sa ma bag ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 23:20 |
||
Walky...!!!! A venit primavara...!!!!! Michelle, adu cafeaua aia faimoasa de-a facut furori aseara... !! ...un sac de lamai am cumparat eu asa ca... haideti fetelor sa ne facem de cap...!!! |
||
Ella34 Postat pe 28 Februarie 2009 23:23 |
||
Serioooosss????!!!! Uraaaa!!!A venit primavara!!!! |
||
walkiria Postat pe 28 Februarie 2009 23:25 |
||
aia de la care am avut eu un miniorgasm ? viata mea...voi ati innebunit... Io, Michelle voievod , formatoare de opinie, nu poci pentru ca sa incurajez viciul Elluta, scoate fata, si sticla de jack |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Februarie 2009 23:27 |
||
ella mama, abia acu apucai sa vaz ca doresti niscai minciunele - mdeh...netul asta face figuri cand nu ma astept....ia la mama vezi ca am mitraliat acuma neshte chestii spre tine..... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Februarie 2009 23:50 |
||
wifoooooooo...vreau si eu retetele - de prajitura si de tort diplomat...se apropie ziua lu' barbata-miu si e traditie sa-i fac tort si nu mai am reteta noua de tort...pliiiiiiiiiizzzzz | ||
tutankhamon Postat pe 28 Februarie 2009 23:52 |
||
io nu pot pune pozeeee!!! |
||
walkiria Postat pe 28 Februarie 2009 23:57 |
||
ma primiti si pe mine la o gura de cafea????...pot veni si eu langa voi??????...... io aduc minciunele si o tocanitza buna de o sa lingeti farfuria cu paine.....sau cu limba ca e mai sanatos si nu ingrasa.....uite mintenash bat o frisca din-aia de-i zice hu-la-la.....merge?????...si am si neshte cuburi de gheata haioase...zici ca e gheata sfaramata...ma primiti????? pe mine nimeni nu ma vrea... de ce oare????? | ||
tutankhamon Postat pe 28 Februarie 2009 23:58 |
||
Tutan...doar daca promiti ca nu te dai la lamaia mea!!! Auzi...da niste muraturi nu aduci langa tocanitza aia buna??!!!! |
||
walkiria Postat pe 1 Martie 2009 00:00 |
||
nu ma dau maaaa la lamaia ta ca am luat si eu azi vreo 5...ca nu mai dau banii pe sucuri....fac cate un ceai rosu de rooibos, mai concentrat, si pun miere si lamaie si e mai bun ca nestea-ul....muraturi...ia sa vedem.....da, mai am un borcan de 3 kg cu muraturi asortate...conopida, ardei cu varza rosie, felii de morcov, felii de telina, gogonele date in parg spre tomate...si mai am niscai castraveti (da astia i-a pus maman).... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 00:07 |
||
Io va pupez!!!!Va doresc o noapte linistita...si dimineata soarele sa va zambeasca la prima clipire a genelor!!! La multi ani de ziua noastra!!!Multa sanatate,dorintele fie-va implinire...iar visele o dulce realitate!!! Cu drag va saruta Dana!!! |
||
walkiria Postat pe 1 Martie 2009 00:09 |
||
pe mine nimeni nu ma vrea.......cand am si eu net si pot vorbi .....nu mai e nimeni........ asta e ...ce sa fac...sunt o proasta...sunt blonda....asta e....multumesc oricum....sa fiti iubite, macar voi, de ziua femeii si sa vi se implineasca dorintele..si sa primiti ce "martisoare" doriti voi..... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 00:12 |
||
Mai e cineva pe-aici? S-au ne auzim dimineata? | ||
persidadamian Postat pe 1 Martie 2009 00:17 |
||
Neatza!!! Luuuume,luuuume!!!!De la lume adunate si la lume-mprastiate!!! Umbla un zvon...cum ca a venit primavara!!!!!Cica se raspandeste cu viteza luminii..si molipseste tot ce prinde in cale.!!! O galeata de cafea...si una de ceai!!!Lamaie multa...ca ne prinde astenia din urma !!!! |
||
walkiria Postat pe 1 Martie 2009 09:28 |
||
Neatza!!! Luuuume,luuuume!!!!De la lume adunate si la lume-mprastiate!!! Umbla un zvon...cum ca a venit primavara!!!!!Cica se raspandeste cu viteza luminii..si molipseste tot ce prinde in cale.!!! O galeata de cafea...si una de ceai!!!Lamaie multa...ca ne prinde astenia din urma !!!! |
||
walkiria Postat pe 1 Martie 2009 09:28 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=UHK0gFw1lq8 Sunt siropoasa azi!!!Imi mai ies si eu din tipar!!! E super melodia.... |
||
walkiria Postat pe 1 Martie 2009 10:11 |
||
'Neata tuturor!!! Fetelor, e primavara !!!! Va trimit un martisor si o urare din suflet: http://felicitari.ele.ro/felicitari/mari/mare5679.jpg "Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire... " |
||
Ella34 Postat pe 1 Martie 2009 11:21 |
||
Din albul fulgilor de nea, Si din a soarelui sclipire, Iti daruiesc un martisor, Aducator de fericire! E mic si neinsemnat, Dar plin de bucurie! E gandul meu cel mai curat, Care se-ndreapta catre tine! Buna Dimineata Si un 1 Martie fericit tuturor. Eeeeeeeee ce ziceti de un party? |
||
persidadamian Postat pe 1 Martie 2009 11:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
|
||
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
bux 3 | 3 | De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri