AAAAAAAAAAAA Daca nu sunteti aici inseamna ca ati iesit in oras sa sarbatoriti. Va doresc o zi frumoasa. |
||
persidadamian Postat pe 1 Martie 2009 12:14 |
||
---|---|---|
yeah right...sarbatorim prin munca...facem mancare Ella, te-ai apucat de prajitura aia? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 12:21 |
||
stiu eu o prajitura buna (lamiita) ii zice merge perfect la cafea in afara de asta sa aveti o primavara nemaipomenit de frumoasa, hai teziti-va la viata fetele sa sarbatorim.... | ||
|
||
iri_0312 Postat pe 1 Martie 2009 12:34 |
||
Ziua buna ! sa aveti o primavara frumoasa si insorita.... vad ca va pregatiti...cu mancaruri, prajituri... va faceti de cap... "toate cuvintele mele sunt intortochiate si s-au imbatat. le vezi? au cazut, s-au sculat... au vrut sa alerge si sa se joace dar betia le-a pravalit incoace... nu mai stiu ce spun si ce is bolnave de ras... s-au stricat cuvintele mele! umbla prin mocirle cu stele de cositor dupa un martisor, si-ar voi sa culeaga roade fastacite si neroade......." o zi superba! |
||
Postat pe 1 Martie 2009 13:03 |
||
hopa...pe unde ai umblat oaky ? multumim de urari...si pentru prietena ta un martisor virtual de la noi oaky..ce faci, nene ? turul de onoare pe garbo ? ca nu postezi nimic... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 13:05 |
||
multumim de martisor! ...pai unde sa fiu....umblu...alerg dupa bani ! ca singuri vad ca nu vor sa vina si pace! ..asa ca ma duc eu dupa ei ... |
||
Postat pe 1 Martie 2009 13:28 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-28 23:06:31Ella, renunta...ori eu ori tu, l-am deranjat cu ceva pe ovi. cred ca mai degraba eu, cu reteta mea de prajitura... wife...sincer...nu m-a deranjat nimeni...nici tu...si nici ella... dar...reteta d praitura...m-a cam...incitat!! deci...pe bune cu ella...cred ca am o pb de comunicare sau...ea are crize de pesonalitate...pe care uneori...nu vreau sa le alimentez!! imi cer scuze...dar...uneori mai sunt si eu cu...curu-n` sus!!!! si...poate n-ar trebui sa postez da...cand te mananca...stii si tu cum e! sper sa gasesc intelegere macar la voi...prietenii mei...!! credeti ca...ma puteti intelege? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 13:31 |
||
ovi...eu am vazut ca si la topicul varsatoarei infuriate pe viata, ai priceput anapoda. ca eu ii raspundeam lui pro si tu ai inteles ca iti raspund tie. Ella nu te-a atacat cu nimic aseara...eu cred ca intr-adevar ai niste probleme de comunicare. poate ai fost cu couru'n sus, cine stie...dar ai grija...supararea asta din senin nu e semn bun... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 13:36 |
||
dragelor sa aveti o zi plina de zambete , ghiocei si martisoare | ||
cinezee Postat pe 1 Martie 2009 13:38 |
||
..o fi astenia de primavara... ovidiu hai sa bem o berula si sa le lasam pe fete sa faca prjituri nu te mai supara frate asa repede... |
||
Postat pe 1 Martie 2009 13:41 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-01 13:36:08ovi...eu am vazut ca si la topicul varsatoarei infuriate pe viata, ai priceput anapoda. ca eu ii raspundeam lui pro si tu ai inteles ca iti raspund tie. Ella nu te-a atacat cu nimic aseara...eu cred ca intr-adevar ai niste probleme de comunicare. poate ai fost cu couru'n sus, cine stie...dar ai grija...supararea asta din senin nu e semn bun... iti multumesc de intelegere si...sper sa imi revin!!! sau...cumva...tre sa merg la...doftor? se vede cumva ca ...ar fi necesar iar yo...nu stiu asta? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 13:42 |
||
cinezee, iti multumim... a trebuit sa merg la profilul tau sa vad daca esti doamna sau domn... ca nah...trebuia sa raspund la obiect... oaky...lasa berea ca ai sa faci burta...ia mai bine sticla de jack... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 13:44 |
||
De la: OAKY, la data 2009-03-01 13:41:35..o fi astenia de primavara... oaky...multumesc de invitatie...dar...am dat-o deja pe vin...ca...sfaraie pastrama pe gratar...si...daca tot e prin beci...ceva vin...de cand m-am insurat...nu poci sa-l las acolo...nebagat in seama!! va ofer si voua... dar...daca tu esti cu ...bericioaica...atunci...bere sa fie!!! si...las` ca nu-s yo asa suparacios! doar ca...astenia asta...se pare ca uneori...iese la iveala...fara sa vrei asta!! imi cer scuze...public...daca cineva a fost blagoslovit fara intentie!!! o zi frumoasa...tuturor!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 13:47 |
||
hei pe-aicea sunteti? Cate martisoare ati primit? |
||
persidadamian Postat pe 1 Martie 2009 13:48 |
||
eu sunt...ma lupt cu clona garbo... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 13:52 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-01 13:52:50eu sunt...ma lupt cu clona garbo... |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 13:53 |
||
nu am mai intrat de luni bune pe acest forum ...clar nimeni nu ma prea stie apropo numele meu este Mihaela |
||
cinezee Postat pe 1 Martie 2009 13:55 |
||
Buna Mihaela Nici eu nu am vechime dar am dat de gustul acestui forum si nu ma mai pot deslipi de calculator. |
||
persidadamian Postat pe 1 Martie 2009 14:01 |
||
bine ai revenit...mihaela!!! dar...ma si mir ca...n-ai uitat de...acest loc!! cum s-a intamplat de ti-ai adus aminte de noi? sau...e doar o intamplare? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 14:02 |
||
welcome, Mihaela ella, spune repede daca ai facut prajitura... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 14:21 |
||
scorpia cheama vulturu'...receptie... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 14:27 |
||
pai azi am ceva timp liber si somez prin casa , m-am gandit sa vad ce mai e prin zona :) De la: ovidiu42, la data 2009-03-01 14:02:20bine ai revenit...mihaela!!! |
||
cinezee Postat pe 1 Martie 2009 14:34 |
||
nimic interesant...clone garbo cu indicativ de ordinul sutei | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 14:38 |
||
ma gandeam eu ca nu am ''pierdut '' ceva voluntariatul , concertele si cartile sunt mult mai buneee decat lumea virtuala in opinia mea |
||
cinezee Postat pe 1 Martie 2009 14:56 |
||
wife...sincer...poti...cu clonele astea? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 15:09 |
||
LA CE FEL DE CLONE FACETI VOI REFERIRE ....CA NU INTELEG IDEEA | ||
cinezee Postat pe 1 Martie 2009 15:15 |
||
ia da un click pe garbo000016...sa vezi dracie...si sa vezi cati sunt | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 15:20 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-01 15:15:37LA CE FEL DE CLONE FACETI VOI REFERIRE ....CA NU INTELEG IDEEA vai...ce avatar....!!! dar...poate crezi tu ca te reprezinta!!! si-l accept!!! o zi frumoasa!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 15:21 |
||
imi plac mastile aceala de carnaval de la venetia , imi place culoarea portocalie imi inspira mereu energie si zile senine asemenea si tie Ovidiu |
||
cinezee Postat pe 1 Martie 2009 15:23 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-01 15:23:15imi plac mastile aceala de carnaval de la venetia , imi place culoarea portocalie |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2009 15:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
Concurs | 1 | De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23 |
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! | 26 | De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04 |
|
||
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri