Buna dimineatzaaaa!!!Am venit sa fac cafeaua!!!O fac mai tare...ca iar e zi cu ploaie ...si e grele maiiiii!!!! Pentru cei care o beau dulce...gasiti cubulete de zahar si laptic proapsta!!! Un buchet mare de flori pentru totusica noastra.Cand intra in cafenea sa ii incante privirea!!!LA MULTI ANI!!!sa ne traiesti,sa ai parte de tot ce iti doresti, totusico!!!!! O zi buna sa aveti plina de impliniri!!! |
||
walkiria Postat pe 3 Martie 2009 07:56 |
||
---|---|---|
Walki, multumesc de cafea! Ce aroma...!!! Se simte de la Constanta! O zi frumoasa tuturor! |
||
Ella34 Postat pe 3 Martie 2009 08:04 |
||
neata all !!! mai deja asta a devenit drogul din fiecare dimineata dacav nu8 intru un pic pe forum parca nu mai sunt intreaga .Ce faceti frumoasele mele?O cafeluta ceva ? | ||
|
||
mamaruta Postat pe 3 Martie 2009 09:57 |
||
De la: Ella34, la data 2009-03-03 08:04:31 Walki, multumesc de cafea! O simti si tu Ella? Si eu o simteam si nu stiam de unde vine! O zi usoara la toata lumea! |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Martie 2009 10:01 |
||
am intrat doar sa va salut acu tre s ama car ca imi incepe emisiunea si dupa aia la work ca deh tre sa traiescdin decav nu hehheh:P hai pupici si cafeliti-va si pt mine ne vedem desearadaca sunteti pe forum !!! |
||
mamaruta Postat pe 3 Martie 2009 10:03 |
||
Te pup mamaruta! Si eu dupa cafeluta, la treaba! Ca sunt deja la work! |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Martie 2009 10:05 |
||
alooo...trupa veche ...pe unde umblati, mai?ella, wife, rizzi, sisi, va asteptam pe-acilea....sau nu v-ati trezit? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 10:21 |
||
la work si eu..picatura multumesc pentru comentariul la poza | ||
gabitzza Postat pe 3 Martie 2009 12:26 |
||
eu acum fac prezenta... scorpia cheama vulturu'...receptie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 14:58 |
||
azi e ziua lui totushica ???? da ??? pai LA MULTI ANI !!! FERICITI SI IMPLINITI ! SI MULTE MULTE REALIZARI SI MULTE BUCURII ! |
||
rasarit Postat pe 3 Martie 2009 15:04 |
||
miauniko...ce faci, draga? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 15:07 |
||
seara buna cafenea!!! si...sa aveti o noapte cat se poate de frumoasa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Martie 2009 18:56 |
||
multumim Ovi | ||
gabitzza Postat pe 3 Martie 2009 19:28 |
||
si tie la fel ! | ||
gabitzza Postat pe 3 Martie 2009 19:28 |
||
vad ca...lumea...nu prea se-nchesoaie la...cafenea!!!! se par ca...e acaparata de...subiectele fierbintzi!! dar...sincer...nu vreau sa comentez asta!!! deci...u cumva...e ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Martie 2009 19:41 |
||
vaiiiiiiiiii......acu` vaz ca...am scris...sau ma rog...s-a transmis ca dreaq!!! deci...scuze...pt ...dictare!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Martie 2009 19:48 |
||
fetele...pe unde sunteti ?.. ca eu m-am camuflat...m-am dat lovita cand s-a lasat cu retete de mancare... nico...mi se pare mie sau ma eviti ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 20:32 |
||
Vulturu' prezent la apel... Te-ai refugiat in cafenea michelle..? Hai sa-ti pregatesc un ceai de-al meu, cu mar si scortisoara... punem si-o tara de vin in loc de apa...? |
||
Ella34 Postat pe 3 Martie 2009 20:40 |
||
De la: gabitzza11, la data 2009-03-03 12:26:11la work si eu..picatura multumesc pentru comentariul la poza Cu multa placere! Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place! Dar sa nu te gandesti ca am luat-o pe cai laturalnice..! |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Martie 2009 20:40 |
||
mda...azi a fost marti...cred ca de-aia au misunat asa nervii pe la topicul crestin...si nu numai pe acolo... cat despre ceai...cahh...vreau o cana de cafea strong...sa stea lingurita in picioare in ea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 20:46 |
||
Buna seara ! Si eu vreau ceiut.. Antidepresiv aveti ?? ca azi am avut o zi nasoala. Cred ca m-apuca astenia | ||
blanca Postat pe 3 Martie 2009 20:47 |
||
da' de ce vrei antidepresiv? mai bine ia o cafa...strong...tocmai buna la ora asta... nene...sunt urmarita...a intrat pro pe garbo...si imi zice ca nu am voie cafea... sotul meu...stau si eu ici sha cu gagicile, la o barfa...ce vrei sa beau ? ceai de-ala de care m-ai obligat sa beau cateva zile ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 20:51 |
||
Cafea la ora asta scorpiuto? Iar vrei sa te dai pe forum toata noaptea cu crestinii..? Mieluta, ceaiul meu e mai mult decat antidepresiv... e sedativ pentru cai... asa ca, se administreaza in doze mici... |
||
Ella34 Postat pe 3 Martie 2009 20:53 |
||
bre, da' bitch mai esti...lasa crestinii...ca mi-s satula de aberatiile mele...daca le mai aud si pe ale altora...fac cu nervii | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 20:55 |
||
Draga mea , am tot baut si eu cafea ca, de!Dragoste mare cafeaua asta bat-o norocul . Da ' de la o vreme face rau !Si stii cum e in exces lucrurile bune nu "mai e "bune! Iar m-am apucat de filosofat ! V-am zis eu ca-i astenia |
||
blanca Postat pe 3 Martie 2009 20:58 |
||
Mai, tu ai dreptate! M-am facut rea...! Imi mai spuse unu p'aci, dar acum incep sa-l cred... .. inainte sa intru pe forumul asta, eram un inger...!!! Ce-ati facut din mine...????? |
||
Ella34 Postat pe 3 Martie 2009 20:59 |
||
zici tu ca e astenia... acu' fa-ma sa inteleg...te-ai lasat de cafea ? si daca da, cum ? da' de fumat, fumezi ? si daca nu, cum? ce sa facem cu tine, copila ? te-am modificat genetic... hopa...uite si ginerica al meu...superbus, unde ai umblat, suflete? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 21:00 |
||
Nu m-am lasat de cafea ca nu pot . Da' nu beau mai mult de 2 pe zi . Si de fumat nu fumez . Am fumat candva in semn de protest( vreo 2 luni) dar nu-mi facea nici o placere , nici protestul nu mai parea amuzant de la un moment incolo, deh! | ||
blanca Postat pe 3 Martie 2009 21:04 |
||
De la: Ella34, la data 2009-03-03 20:53:22 Cafea la ora asta scorpiuto? Iar vrei sa te dai pe forum toata noaptea cu crestinii..? Eluta la chestii toxice nu ma bag ca-s sensibiloasa rau . Mai bine apa. Cat mai e nepoluata . |
||
blanca Postat pe 3 Martie 2009 21:08 |
||
mielushel...ia spune tu cat de mari sunt ale doua cani de cafea... si ce protestai tu, scumpo ? bre, ca faci cinema cu noi...nu ne dai detalii... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 21:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
Cafenea ce contine de toate | 199 | De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50 |
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
|
||
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi | 57 | De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri